KERESÉS search-close

kitoloncolás

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kitoloncolás"

Vasárnap megkezdik az illegális bevándorlók kitoloncolását az USA-ban

Vasárnap megkezdik az illegális bevándorlók tömeges kitoloncolását az Egyesült Államokból - jelentette be Donald Trump. Az amerikai hatóságok több nagyvárosban egyidejűleg indítanak nagyszabású razziákat. Több demokrata vezetésű tagállam már előre jelezte, hogy nem működik együtt a szövetségi szervekkel a családok szétválasztásában és a deportálásokban.

Szerbiába toloncolták a családot

Az éjszaka közepén, rabszállító busszal toloncoltak át Szerbiába két agfán családot a magyar rendőrök. Annak ellenére, hogy a szerbek jelezték, nem fogadják őket. A Helsinki Bizottság ügyvédje szerint a magyar hatóságok érdemben nem foglalkoztak a menedékkérőkkel. A belügyminisztérium azt közölte: a menekültek kérték, hogy Szerbiába és ne Afganisztánba vigyék őket.

Nem ült le a repülőn - megakadályozta a kitoloncolást

Nem ült le a repülőn, így akadályozta meg egy svéd egyetemista diáklány, hogy visszatoloncoljanak egy férfit Afganisztánba. A gép emiatt nem tudott felszállni a göteborgi reptérről. Az esetről videofelvétel is készült. Az akció végül elérte a célját, mert a hatóságok mindkettőjüket leszállították a gépről.

Kitoloncolták, megkorbácsolták

Nem hittek egy iráni menekültnek a norvég hatóságok, és visszatoloncolták Iránba, ahol megkorbácsolták. A nő azért kért menedéket fiával még 8 éve, mert Iránban alkoholivás miatt 80 korbácsütésre ítélték. A norvég bevándorlási hivatal szerint azonban története kitaláció volt, ezért idén márciusban el kellett hagynia az országot. Az ítéletet a héten hajtották végre rajta Iránban. Megrázó felvételek!

Előzetes: Megható gesztus a lány barátaitól

Osztálytársai harcolnak azért, hogy ne toloncoljanak ki egy 18 éves kurd lányt Magyarországról. Kaya Elif családjával 1 éves kora óta él Magyarországon, nemrég azonban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal anyagi helyzetükre hivatkozva nem hosszabbította meg a tartózkodási engedélyüket. A család a Helsinki Bizottság segítségét kérte. A lány barátai levelet is küldtek a bíróságnak, az egyikben az áll: "ez egy olyan barátság, aminek nem lehet vége." Részletek 6-kor a Híradóban.

Tüntetnek Wilhelm Fruzsináért Budapesten

A Svédországban élő értelmi fogyatékos magyar lányt nagynénje szerint bármikor kitoloncolhatják. Ruff Ágnes könnyekkel küszködve mesélt Híradónknak. Azt mondta, Fruzsina nem is fogja fel, hogy elszakíthatják tőle, annyira kapaszkodik belé. Szijjártó Péter külügyminiszter úgy fogalmazott, a svéd migrációs hivatal pénzügyi kérdésként tekint Fruzsina ügyére, amire pénzügyi választ kell adni.

Fókusz 15-01-29


szerző:
2015.01.29. 19:20
Fókusz 15-01-29

Fókusz: Padlóra került - Három évig hajléktalanként élt a korábban sikeres színész. Károly végül kilábalt az alkoholizmusból, és újra kezdte az életét. Kidobják őket? - Húsz éve Budapesten élnek! A többgyerekes török családot mégis kiutasítanák az országból, csak mert nem nyereséges a vállalkozásuk? Popsiháború - Minél nagyobb, annál jobb! Mindenki a hátsóját fotózza, a celebek egymást próbálják túlszárnyalni. Hová vezet az új divatőrület?

A Kaya család története: kitoloncolás 20 év után?

Riporterünk, Polgár Géza utánajárt a Kaya család különleges történetének. Miközben pont úgy élnek, mint bárki, aki húsz éve családalapításba fogott Magyarországon, most mégis úgy tűnik, mind az ötüknek menniük kell. Visszaköltözni valahova, ahová nem szeretne menni egyikük se. 20 év magyar gyökéreresztés után.

A Kaya család elképesztő története

Riporterünk, Polgár Géza utánajárt a Kaya család különleges történetének. Miközben pont úgy élnek, mint bárki, aki húsz éve családalapításba fogott Magyarországon, most mégis úgy tűnik, mind az ötüknek menniük kell. Visszaköltözni valahova, ahová nem szeretne menni egyikük se. 20 év magyar gyökéreresztés után.

Hazudott múltjáról, most kitoloncolhatják

Kitoloncolás vár az Egyesült Államokban egy 46 éves boszniai teherautó sofőrre.

Uniós dorgálás Sarkozynek


szerző:
2010.09.09. 14:58
Uniós dorgálás Sarkozynek

Felszólították a francia kormányt, hogy „azonnal függessze fel” a cigányok kitoloncolását.

Hibázott a gyámhivatal a kitoloncolásoknál

Az alkotmányt is megsértette a gyámhivatal, amikor Magyarországon született külföldi állampolgárságú gyerekeket toloncolt ki.

Elkezdték kitoloncolni a romákat a franciák

Az első gép nagyjából hatvan romával a fedélzetén indult el Romániába.

Gyorsítja a kitoloncolást Izrael

Kitoloncolja Izrael az összes külföldi állampolgárt, akiket a flottilla-akcióban fogtak el.

Három kisfiú, akiket kitoloncol az állam

Robi, Balázs és Ádám hiába sírtak, hogy nem akarnak elmenni, ott kellett hagyniuk a nevelőszüleiket, hogy jó eséllyel egy romániai árvaházban végezzék.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való