KERESÉS search-close

kitiltás

56 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kitiltás"

Kitiltották a kínai mozikból a Barátom, Róbert gida Disney filmet!

A kínai hatóságok nem engedélyezték a Walt Disney legújabb családi fantasy filmjének, a Barátom Róbert Gidának a bemutatását - adta hírül a Hollywood Reporter.

Robert de Niro kitiltotta az elnököt éttermeiből

Az Oscar díjas színész sosem csinált titkot belőle, hogy megveti az elnököt elvei miatt, ostobának és rasszistának tartja.

Nem mehetnek az alakuló ülésre

Még meg sem alakult az új Országgyűlés, máris kitiltottak pár újságírót a Parlamentből. A 444.hu, az Index és a HVG.hu egy-egy munkatársa azért nem lehet ott kedden az alakuló ülésen, mert a sajtóiroda szerint korábban megsértették a ház szabályait.

Az alakuló ülésre bemehet Tordai Bence

Az országgyűlés alakuló ülésére már bemehet a Parlamentből örökre kitiltott Tordai Bence, ezt az Országgyűlés Hivatala közölte Híradónkkal. Tordai képviselő lett, de tegnap nem engedték be a frakciójának alakuló ülésére,

Budapestről is kitilthatják a dízel járműveket?

És csak pánikkeltés vagy igaz, hogy több európai város után, Budapestről is kitilthatják a dízelautókat? Ha, igen mikor és miért? Mi lesz a dízel buszokkal, hogyan közlekednek majd százezrek nap mint nap?

Fradi: előre eltervezett akció volt

Előre eltervezett akció volt a szombati verekedés az FTC szerint, azt mondták, ezért nem tudták megakadályozni. Zárt ajtók mögött mutattak be a klub vezetői felvételeket. Eddig 11 verekedőt azonosítottak és tiltottak ki a klub meccseiről, közülük kilencen a régi fraditábor szurkolói, akik szombaton tértek vissza a stadionba 3 év után. A rendőrség eddig két embert gyanúsít az ügyben.

Kitiltatnák az Oscar-gáláról Casey Afflecket

Kitiltatnák az Oscar-gáláról Casey Afflecket kollégái, amiért korábban szexuális zaklatási ügyben merült fel a neve.

 

Kósa: Be kell tartani a szabályt


szerző:
2017.03.28. 18:37
Kósa: Be kell tartani a szabályt

Az RTL Klub szerkesztőségében se süt senki szalonnát, mert be kell tartani a szabályokat. Így reagált Kósa Lajos a Fidesz frakcióvezetője arra, hogy Híradónk egyik riportere még mindig ki van tiltva a parlamentből, mert nem a kijelölt helyen kérdezett egy fideszes országgyűlési képviselőt és ezzel a házelnök szerint megsértette a parlament rendjét. Kósa egy másik hasonlattal is élt arra, hogy be kell tartani a rendet.

KÓSA LAJOS:

Az RTL Klub szerkesztőségében se süt senki szalonnát, mert be kell tartani a szabályokat. Így reagált Kósa Lajos a Fidesz frakcióvezetője arra, hogy Híradónk egyik kollégája még mindig ki van tiltva a parlamentből, mert nem a kijelölt helyen kérdezett egy fideszes országgyűlési képviselőt és ezzel a házelnök szerint megsértette a parlament rendjét. Kósa egy másik hasonlattal is élt arra, hogy be kell tartani a rendet.

„Normálisan kell viselkedni”

Ha megtanulnak normálisan viselkedni, akkor mehetnek vissza a Parlamentbe a kitiltott újságírók - ezt mondta Kövér László. A házelnök tegnap Híradónk és a 444.hu kérdésére azt viszont nem árulta el, szerinte mit kell tennie azért a két szerkesztőség kitiltott munkatársainak, hogy újra dolgozhassanak az Országgyűlésben. A szocialisták szerint Kövér Lászlónak figyelembe kellene vennie, hogy az Emberi Jogok Európai Bíróságának döntése alapján nem lehet újságírókat kitiltani a Parlamentből.

Kövér László: Normálisan kellene viselkedni a Parlamentben

Riporterünk Szigetszentmiklóson, a 270. kormányablak átadásán kérdezte meg Kövér Lászlót arról, hogy mikor engedik vissza a Parlamentbe az RTL Híradó egyik munkatársát, akit tavaly májusban tiltottak ki.

 

Jogsértő az újságírók kitiltása

Nem lehet kitiltani az újságírókat a nemzeti parlamentekből - ezt mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága egy macedón ügy kapcsán hozott ítéletében. A Kövér László házelnök által kitiltott magyar újságírókat képviselő civil szervezet szerint ez a döntés a magyar ügyre is hatással lesz. Jelenleg is több szerkesztőség van, amelynek munkatársai nem mehetnek be a Parlamentbe. Az Országgyűlés elnöke nem válaszolt kérdéseinkre.

Nem kérdezhettek Kövértől

Kioktatta a Mandiner újságíróját az Országgyűlés elnöke, amikor kérdezni próbáltak tőle a Parlamentben a tudósítóknak kijelölt folyosón. Kövér László nem válaszolt, de azzal fenyegetőzött, hogy szigorítani fognak az újságírók munkájára vonatkozó szabályokon. Aki rossz helyen kérdez, azt általában kitiltják. Az MSZP szerint a képviselőktől már most is alig lehet kérdezni a Parlamentben.

A 444.hu három újságíróját is kitiltották

Kitiltották a 444.hu három munkatársát a Parlamentből miután elkészítették és közzétették ezt a videót, "Ezek az újságírók bemerészkedtek Magyarország legsúlyosabb no-go zónájába" címmel. A hivatalos indoklás szerint engedély nélküli forgatás, valamint a szabályokkal való nyílt és tudatos szembeszegülés miatt függesztette fel az akkreditációjukat Kövér László házelnök - határozatlan időre. Az újságírók megszegték az országházi sajtótudósítás rendjét, amikor a Parlament folyosóin forgattak, és a Parlament sajtófőnöke szerint felszólításra sem hagyták abba a filmezést. A 444.hu munkatársai azonban azt állítják, senki sem szólt rájuk.

Kitiltották a Parlamentből az RTL riporterét

Újra kitiltották az RTL Híradó egyik riporterét az Országgyűlésből. Szondi Vanda a Törvényalkotási Bizottság ülése előtt tett fel kérdéseket a már a teremben ülő Vas Imre, fideszes képviselőnek. Az Országgyűlés Sajtószolgálata szerint azonban a teremben csak vágóképeket lehet készíteni, interjúkat - a kialakult gyakorlat alapján - csak a terem előtt lehet felvenni. Erre kollégánkat már csak az interjú elkészítése után figyelmeztették.

A Fidesz szerint provokálnak egyes újságírók

Akit képviselőnek választanak, az álljon meg, és válaszoljon mindenkinek - erről beszélt 2014-ben az önkormányzati választások után Kósa Lajos. A fideszes politikusokat hétfőn hiába kérdezték az újságírók a jegybanki alapítványok szerződéseiről. Másnap hat újságírót kitiltottak a Parlamentből, mert rossz helyen kérdeztek. Az Index főszerkesztője szerint a mostani szabályok betarthatatlanok.

Ismét kitiltottak újságírókat a Parlamentből

Több szerkesztőség videósait is kitiltották a Parlamentből, mert rossz helyen kérdezték Orbán Viktort és Kövér Lászlót arról, mit gondolnak a jegybanki alapítványok körül kirobbant botrányról. Az ellenzék közben Matolcsy György jegybankelnök menesztését követeli a miniszterelnöktől, de Orbán Viktor sajtófőnöke azt írta Híradónknak, idézzük: ez a kérdés törvényesen fel sem merülhet.

Tüntettek a kutyások Kőbányán

Kutyákkal tüntettek a kőbányaiak. Azért vonultak az utcára, mert nem értenek egyet az önkormányzat döntésével, ami gyakorlatilag kitiltaná a kutyákat valamennyi kerületi parkból. A résztvevők egy petíciót akartak átadni a kerület polgármesterének, ő viszont nem jelent meg a városházán.  Az RTL Híradónak telefonon azt mondta: nem volt ideje, és szerinte minden kutyás jobban jár az új rendelettel.

Kitiltják a kutyákat a kerület parkjaiból

Nem lehet kutyát sétáltatni júniustól Budapesten, a 10. kerületi parkokban. A helyi önkormányzat ugyanis megszavazott egy rendeletet, ami szerint csak a kutyafuttatókban tartózkodhatnak az állatok, pórázzal sem lehet őket sétáltatni a parkokban. A bírság akár kétszázezer forint is lehet. A helyi állatvédők a szabály enyhítését kérték. A híradónk által megkérdezett kutyatulajdonosok felháborodtak a döntésen. Az önkormányzatot ma hiába kerestük.

Ez történt novemberben


szerző:
2015.12.31. 18:30
Ez történt novemberben

Csúszott a tanárok fizetése, elítélték a fagyállós gazdát és kitiltottak minket a Parlamentből, miközben az egész világ Párizsra figyelt és a terrortámadás miatt biztonsági intézkedések sorát vezették be - ez történt novemberben.

A rendőrségnek és a NAV-nak is dolgozott

A rendőrségnek és az adóhatóságnak is dolgozott annak a férfinak a cége, aki valószínűleg felelős az úgynevezett kitiltási botrányért. Az Egyesült Államok tavaly jelentette be, hogy több kormányzati tisztségviselőt - köztük a NAV elnökét - nem kívánatos személyként tartanak nyilván, mert Washington szerint korrupciós ügyekben érintettek.

Kitiltási-ügy: egy vádlott, aki kétmilliárdot kért

Kétmilliárd forint kenőpénz kicsalásának kísérlete állhat az amerikai kitiltási botrány hátterében. Ez derült ki az ügyészség pénteki sajtótájékoztatóján. Vádet emeltek egy férfi ellen, aki a gyanú szerint azt ígérte: 2 milliárdért századvéges kapcsolatain keresztül elintézi egy amerikai cégnek, hogy csökkenjen az étolaj áfája.

Együtt: súlyosan sérül a sajtószabadság

A magyar sajtószabadság durva korlátozásának tartja az Együtt, hogy az RTL összes munkatársát kitiltották a Parlamentből. Szigetvári Viktor, a párt elnöke sajtótájékoztatóján felszólította Kövér László házelnököt, hogy csütörtök reggel 9 óráig vonja vissza döntését.

RTL-kitiltás: feljelentést tesz a PM

Hivatali visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Párbeszéd Magyarországért, amiért múlt héten kitiltották az Országgyűlésből az RTL Híradó összes munkatársát. A párt szerint Kövér László házelnök döntése lábbal tiporja a sajtó- és szólásszabadságot. A magyar Országgyűlésben rendkívül szigorú szabályokkal korlátozzák a sajtót, Európa több parlamentjében sokkal rugalmasabb a szabályozás.

Kitiltás: Az RTL Klub hírigazgatója válaszolt Kövér Lászlónak

Hivatalos válaszlevelet küldött Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének az RTL. Kotroczó Róbert hírigazgató ebben kifejti álláspontját a kitiltásról és egyben kéri a televízió valamennyi munkatársát érintő szankció visszavonását.

A Fidesz tájékoztatójára sem mehetett az RTL

Hétfőn sem forgathatott az RTL stábja a Parlamentben, pedig épp a kormánypárt egyik sajtótájékoztatójáról szerettünk volna tudósítani. Kollegáinkat nem engedték be az épületbe. Az RTL hírszerkesztőségét múlt csütörtökön tiltották ki a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból, miután felvételeket közöltünk arról, hogy stábunkat nem engedték be Orbán Viktor és NATO főtitkár sajtónyilatkozatára. A kitiltást minden ellenzéki párt elítélte, az MSZP és az LMP pedig a visszavonását követeli.

Kósa: A szabályokat be kell tartani

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint nem sérti az információszabadság elvét, hogy az RTL Híradó stábját kitiltották a Parlamentből, hiszen minden más sajtóorgánum ott lehet. Kósa Lajos erről egy debreceni sajtótájékoztatón beszélt. Azt mondta, a parlamenti szabályokat mindenkinek be kell tartani.

Kitiltották az RTL-t a Parlamentből

Kitiltották az RTL Híradót a Parlamentből. Kövér László házelnök azzal indokolta ezt, hogy stábunk többször is megsértette a házszabályt, amikor olyan helyszínen forgattunk az Országházban, ahol nem szabad. Tegnap a miniszterelnök és a NATO főtitkár sajtónyilatkozatára szerettünk volna bejutni, de az ajtónál utunkat állták. Az ellenzék szerint Kövér László döntésével megsérti a sajtószabadságot.

Nem szólalhatott fel a hajléktalan asszony

Nem adott szót a főpolgármester a Város Mindenkié aktivistájának a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén, ahol a hajléktalanok kitiltásáról szóló rendelet módosításáról szavaztak. A tiltakozók azt akarták elérni, hogy a közgyűlés ne módosítsa, hanem utasítsa el a rendeletet. A képviselőtestület végül hét kerületnél megszavazta a módosítást. Az LMP szerint inkább szociális bérlakásokra lenne szükség. Tarlós István főpolgármester azt mondta, ennyi bérlakás nincs.

Enyhül a törvény


szerző:
2015.05.25. 18:35
Enyhül a törvény

Enyhül a hajléktalanokat kitiltó törvény. A rendeletről a héten szavaz a Fővárosi Közgyűlés. A változtatásra azért van szükség, mert a Kúria januárban úgy ítélte meg, hogy 10 fővárosi kerületben az önkormányzatok nem tudták mindenhol pontosan megindokolni, hogy miért tilos a közterületeken való életvitelszerű tartózkodás. A hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány igazgatója szerint a változtatástól nem lesz több hajléktalan a kerületekben.

Vastag Csaba úgy érzi, rajongói az életére törnek

A Vastag Csaba koncertek hangulatát az utóbbi időszakban beárnyékolja néhány fanatikus rajongó viselkedése, akik nem csak egymást inzultálják, hanem Csabát is rendszeresen zaklatják. Hétvégi fellépése után pedig még jobban eldurvult a helyzet, kétszer is kilyukasztották autója gumiját. Ásványi Eszter riportja.

Fókusz 15-03-04


szerző:
2015.03.04. 19:20
Fókusz 15-03-04

Fókusz: Adós, fizess? - Semmije sincs, mégis egy milliárd forinttal tartozik István. Hogyan verte át egy cég, és van e kiút ebből a helyzetből? Barátságnak indult - és szerelem lett belőle. Együtt mesél románcukról az X-Faktor nyertese és a Spoon szívtiprója. Férfiak veszélyben? - Tönkretehet egy kapcsolatot, ha a nő többet keres párjánál? Mi a megoldás?

November


szerző:
2014.12.30. 18:50
November

Novemberben jutott csúcspontjára a kitiltási botrány. Vida Ildikó, az adóhatóság elnöke maga vallotta be, hogy ő az egyike annak a hat magyarnak, akiket korrupció gyanúja miatt kitiltottak az Egyesült Államokból. A NAV elnöke személyesen próbált információkat szerezni az amerikai ügyvivőtől, de nem járt sikerrel.

Meddig tart ki a bizalom a NAV-val szemben?

Az adóhivatal sosem tartozott a legnépszerűbb intézmények közé. Legtöbbünknek vannak kellemetlen történetei róla, sokszor tűnhet úgy, hogy a NAV az adózókkal szigorú, de magával nem. Az utóbbi időben azonban a morgolódás, az elégedetlenség nyílttá vált. Magát a szervezetet és a szervezet vezetőit is súlyos vádak érték: szemet hunynak szervezett áfacsalások fölött, korruptak és érintettek a kitiltási botrányban. Moskovics Judit riportja arról, meddig tart ki a maradék bizalom a NAV-val szemben.
 

Orbán szerint ez csak egy papírfecni

Papírfecninek nevezte a miniszterelnök az Egyesült Államok budapesti követsége által több mint egy hete átadott feljegyzést. A miniszterelnök szerint hiába barátunk az Egyesült Államok, a kritikákat egyre kevésbé tudja komolyan venni.
 

Már egy éve szóltak az aggályaikról

Több mint egy éve jelezte először az Egyesült Államok az Orbán-kormánynak a kitiltáshoz vezető korrupciógyanús ügyeket. Ezek között vannak a trafikpályázatok és az áfacsalások ügyei is. Ez derül ki abból a levélből, amelyet az amerikai nagykövetség adott át a kormánynak a konkrét ügyekkel és dátumokkal.
 

Titkolják a NAV-elnök életrajzát

Titkos a Nemzeti Adó-és Vámhivatal elnökének életrajza. Hiába kértük, a NAV nem adta ki Vida Ildikó szakmai életrajzát. Nem csak az RTL Híradónak nem küldték el az álláspályázatok alapvető követelményének számító dokumentumot, néhány nappal ezelőtt már az Átlátszó.hu is hiába kérte.
 

Az amerikai nagykövetségen járt Vida

Személyesen próbálta megtudni Vida Ildikó az amerikai nagykövetségen, hogy miért tiltották ki az Egyesült Államokból. A NAV elnökének nem volt előre egyeztetett időpontja, ennek ellenére soron kívül fogadta az amerikai ügyvivő.
 

L. Simon: El is veszhetett Vida levele

Akár a posta is elkeverhette azt a levelet, amiben Vida Ildikó, a NAV elnöke értesítette a kormányt arról, hogy kitiltották az Egyesült Államokból, legalábbis ezt gondolja L. Simon László államtitkár.
 

Külügyi tisztviselőt is kitiltottak?

Újabb információk az Egyesült Államokból kitiltott kormánytisztviselőkről. A HVG hetilap csütörtöki számában arról ír: a külügyminisztérium egyik vezető tisztviselője is rajta van a kitiltottak listáján.

 

Varga: „Csak kedden tudtam meg”

Az adóhivatalt felügyelő nemzetgazdasági miniszter azt állítja, csak kedden tudta meg, hogy tényleg kitiltották Vida Ildikót az Egyesült Államokból.

Vida elismerte, hogy kitiltották


szerző:
2014.11.05. 18:25
Vida elismerte, hogy kitiltották

Beismerte Vida Ildikó, hogy kitiltották az Egyesült Államokból korrupció gyanúja miatt. A NAV elnöke azt is közölte: tájékoztatta a kormány egy illetékesét, és állítása szerint a kormány tudott az ügyről.

Előzetes: Fordulat a kitiltási botrányban

Elismerte Vida Ildikó, hogy korrupció gyanúja miatt nem utazhat be az Egyesült Államokba. Eddig valamennyi, az ügyben megszólaló miniszter azt állította, hogy nem tudja, hogy kik vannak rajta a kitiltottak listáján. Részletek hat órakor a Híradóban.

Jobbikosokat tilthatnak ki Ukrajnából

Jobbikos politikusokat tilthatnak ki Ukrajnából - tudta meg az Index hírportál. Az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke, Gyöngyösi Márton és a párt  másik politikusa, Szaniszló Adrienn ugyanis állítólagos megfigyelőként részt vett az orosz-párti szakadárok által rendezett kelet-ukrajnai választáson.
 

Habony Árpád Washingtonban


szerző:
2014.10.30. 18:45
Habony Árpád Washingtonban

Közérdekű adatigényléssel fordult az LMP a külügyminiszterhez, hogy kiderüljön, van-e diplomata útlevele Habony Árpádnak. A miniszterelnök főtanácsadója tegnap egy fotóval bizonyította: Washingtonba utazott.
 

A gazdaságra is hathat a kitiltási botrány

Milliárdokat bukhat az ország, ha az adóhatóság vezetői nem tisztázzák magukat - az Együtt-PM szerint. Azt mondják, ha nem derül ki, hogy kik a korrupcióval vádolt tisztviselők, a kormány elveszíti a nyugati vállalatok bizalmát.

Adatokat kér Amerikától a legfőbb ügyész

Az Egyesült Államok legfőbb ügyészéhez fordult a magyarországi legfőbb ügyész az Amerikából kitiltott hat kormánytisztviselő miatt. A korrupcióra utaló valamennyi adat átadását kéri, amennyit csak az amerikai törvények lehetővé tesznek.
 

Alelnökével pihen a NAV vezetője

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal alelnöke is elkísérte nyaralására Vida Ildikó NAV elnököt, miközben a HVG.hu szerint valószínű, hogy ő is, azaz Csillag Dezsőné is szerepel az Egyesült Államokból kitiltottak névsorában.

Varga nem kérdezi meg a NAV elnökét

Elfoglalták a Lánchidat délben az Együtt-PM aktivistái, hogy így tilatkozzanak, amiért a magyar kormány szerintük eddig semmit sem tett az Egyesült Államokból kitiltott magyarok kilétének felfedése érdekében. A nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatóján kiderült, mindeddig Varga Mihály sem kérdezte meg a NAV elnökét, valóban kitiltották-e az Egyesült Államokból.
 

Végleg kitilthatják a hat magyart

Ha a trend folytatódik, az Egyesült Államok nem tud együttműködni Magyarországgal, mint Szövetségessel. Ezt mondta hétfőn Andre Goodfriend az Egyesült Államok budapesti ügyvivője. Azt is közölte: hat kormánytisztviselő, vagy a kormány alkalmazásában álló személy nem utazhat be az Egyesült Államokba.
 

Azonnali vizsgálatot követelnek


szerző:
2014.10.19. 15:42
Azonnali vizsgálatot követelnek

Soron kívüli vizsgálatot követel az MSZP és az LMP is Orbán Viktortól. Az ellenzéki pártok szerint a miniszterelnöknek van lehetősége arra, hogy az amerikai nagykövetség hivatalos tájékoztatása nélkül is kiderítse, milyen kormánytisztviselők érintettek a korrupciós botrányban.

Előzetes: Soron kívüli vizsgálatot követel az ellenzék

Soron kívüli vizsgálatot követel az MSZP és az LMP is Orbán Viktortól. Az ellenzéki pártok szerint a miniszterelnök az amerikai nagykövetség hivatalos tájékoztatása nélkül is kiderítheti, milyen kormánytisztviselőket tiltottak ki az Egyesült Államokból. A miniszterelnököt is kerestük ma, írásban válaszoltak. Hogy mit, az kiderül hat órakor a Híradóból.
 

Amerikai kitiltás: vagyonokat is zárolhatnak

Az Egyesült Államokból kitiltott magyar állampolgárok mindegyike kormánytisztviselő. Az ugyanakkor nem biztos, hogy kormánytag is szerepel a listán. A beutazási tilalom egyik oka kormányközeli cégek helyzetbe hozása lehet.
 

Elzavarták kutyája miatt a vak vendéget

Kitiltották egy termékbemutatóról, mert vakvezető kutyával ment oda.

Hazazavarták Paris Hiltont


szerző:
2010.09.22. 09:58
Hazazavarták Paris Hiltont

Megtagadták Paris Hiltontól a japán bevándorlási hatóságok, hogy belépjen az országba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való