KERESÉS search-close

kiszabadult

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiszabadult"

Egy kisfiút akartak elrabolni Pécsen

El akarták rabolni a fiát - ezt állítja Híradónknak egy férfi, akinek tízéves gyermekét szerdán reggel támadta meg egy ismeretlen Pécsen. Leszólította az utcán, majd amikor nem akart vele menni, a kabátjánál fogva magával ráncigálta. A kisfiú csak azért tudott kiszabadulni, mert leszakadt a kapucnija. A rendőrség nyomoz.

Kiszabadult Eva Rezesova


szerző:
2018.08.28. 16:50
Kiszabadult Eva Rezesova

Kedd reggel kiengedték a börtönből Eva Rezesovát. A szlovák milliomosnő 2012-ben okozott halálos balesetet az M3-as autópályán. Részegen belerohant egy kocsiba, utasai közül hárman ott égtek halálra, a negyedik áldozat a kórházban halt bele sérüléseibe. Kilenc évet kapott, most hat börtönben töltött év után, jó magaviselete miatt hazamehetett. Édesanyja és kisebbik lánya várta az utcán. Stábunk is ott volt, amikor kiszabadult.

Kiszabadult a focista anyja

Kiszabadították az emberrablók fogságából a brazil futballista, Taison édesanyját. Az asszonyt a saját házából hurcolták el még hétfőn. Valószínűleg váltságdíjat követeltek volna érte, de a rendőrök hamarabb megtalálták. Nem először fordult elő Dél-Amerikában, hogy egy focisztár családtagját elrabolják.

 

Kiszabadult egy tigris egy vándorcikruszból

Két gyerek könnyebben megsérült, amikor kiszabadult egy tigris egy vándorcikrusz produkciója közben, Kínában. Rengetegen tolongtak a rácsnál, ami ettől meglazult, és egy helyen megnyílt. A szökésről amatőr felvételek készültek.

 

Kiszabadult a tököli börtönből Kulcsár Attila

A 14 éve kirobbant ügy büntetőperében idén tavasszal született jogerős ítélet, melyben öt év börtönre és ötmillió forint pénzbírságra ítélték a volt brókert. Néhány hete kellett csak börtönbe vonulnia, mert a büntetésébe beleszámították a nem szabadlábon töltött éveit. Kulcsár Attila a társaival közösen az ezredfordulón 23 milliárd forintot sikkasztott el és 8 milliárd forintos kárt okozott az ügyfeleknek.

Lagzi Lajcsi ismét szabadlábon!

A trombita királyát vasárnap reggel engedték ki a börtönből – a továbbiakban szabadlábon védekezhet. Szeptember 24-én áram-gáz és vízlopás gyanújával vették őrizetbe Galambos Lajost, azóta a székesfehérvári börtönben töltötte mindennapjait. Szemmel láthatóan is megviselte a rács mögött töltött 125 nap.

Hat év után újra itthon! Tóásó Előd nővérével érkezett Magyarországra

Hat éve várt pillanat, az ártatlanul bebörtönzött Tóásó Előd az őt ért fájdalmak és megpróbáltatások után újra magyar földre lépett nővére, Edit kíséretében. Édesapját, Jenő bácsit ölelte először magához, majd mosolyogva üdvözölte az ismerős arcokat, többek között bennünket is, mert az elmúlt hat évben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Fürge Anett riportja.

Kiszabadult Tóásó Előd


szerző:
2015.03.08. 18:00
Kiszabadult Tóásó Előd

Majdnem hat év raboskodás után kiszabadult Tóásó Előd a bolíviai börtönből, azt viszont még nem lehet tudni, hogy mikor jöhet Magyarországra. A fiatalembert még 2009-ben fogták el egy kommandós akció után, amelyben két másik magyart lelőttek a bolíviai rendőrök. A férfit éveken át terrorizmussal vádolták, amit ő végig tagadott.

Rettegnek a szökött vadaktól


szerző:
2011.10.19. 13:15
Rettegnek a szökött vadaktól

A helyi hatóságok felszólították a környéken élőket, hogy lehetőleg ne hagyják el otthonukat.

Visszatér Szudánba az elrabolt békefenntartó

Máris azt tervezi, hogy visszamegy a polgárháborús országba.

Kiszabadult fogságából a magyar békefenntartó

Kiszabadították fogságából a tavaly októberben elrabolt Papp István ENSZ-alkalmazottat.

Kiszabadult az elrabolt öt éves kisfiú

A brit kisfiút nagyanyja házából hurcolták el az Iszlamabadtól 100 kilométerre lévő egyik kisvárosban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való