KERESÉS search-close

kiszáradás

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiszáradás"

Harmadfokú hőségriasztás rendelt el az országos tisztifőorvos

Kiadta a vörös kódot a szociális államtitkár a rendkívüli meleg miatt. Ez azt jelenti, hogy a szociális intézményeknek be kell fogadniuk a rászorulókat, és meg kell előzniük a kiszáradást. A legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelt el vasárnap estig az országos tisztifőorvos is. Holnap akár tíz fokkal is melegebb lehet, mint ilyenkor szokott.

Amit az adásban nem láthattál: elkísértük Balázst az orvoshoz!

Balázs alig ivott vizet, ezért kiszáradás közeli állapotba került, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Exkluzív videónkban megmutatjuk, hogy milyen vizsgálatokon esett át a klinikán az Agila játékosa!

Orvosi segítségre szorult az Agila játékosa!

Balázs nem fogyasztott elég folyadékot, ezért kiszáradás közeli állapotba került és elájult. Az Agila játékosát ezért bevitték a klinikára, hogy kivizsgálják és hidratálják.

Sok helyen be lehet sétálni akár a Maros közepéig is

Különleges látvány a Maroson - sok helyen a folyó közepéig is be lehet sétálni a vízből előbukkanó homokpadokon. Kevés eső esett nyáron, ezért őszre alaposan lecsökkent a Maros vízszintje Makó térségében. Van, ahol térdig sem ér a víz. A vízügy szerint nem kell aggódni, a folyó nem száradhat ki.

 

Mentőkutya talált rá a halottnak hitt asszonyra

Már halottnak hitték a 70 éves Ilonka nénit, amikor a speciálisan kiképzett mentőkutya rátalált az erdőben Aszódon. Az asszony szokásos sétájára indult, de már nem ért haza. Napok teltek el, mire a mentők rátaláltak. Az erdőben feküdt kimerülten, kiszáradtan, magatehetetlenül. Szerintük csak órái lehettek hátra. Az asszony már jól van, kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot.

A kiszáradás olyan, mint a részegség

Szinte egymás után történtek a balesetek a hőségben. A hármas úton öt autó szaladt egymásba, Szeged mellett az autópályán egy román furgon borult fel, miután a sofőr elaludt. Az M7-es autópályát órákra le kellett zárni, mert 25 tonna friss aszfalt ömlött egy felborult nyergesvontatóból az útra.

Előzetes: 38 fokot is mértek hétfőn

Rettentő meleg volt hétfőn, Felcsúton, Hejőszalontán és Békéssámsonban is 38 fokot mértek, de ez még nem a tetőpont. Csak Budapesten több százszor riasztották a mentőket ájuláshoz, kiszáradáshoz. Este hatkor, az RTL Híradóban azt is elmondjuk, miért fontos, hogy a sofőrök is sokat igyanak a kánikulában.

Hat napig élt a tévétorony tetején

Hajlandó volt lemászni egy amerikai tévétoronyról egy férfi, aki még csütörtök hajnalban mászott fel oda.

Gomba rágja a feketefenyőket


szerző:
2011.02.26. 16:26
Gomba rágja a feketefenyőket

Különleges gomba támadta meg a feketefenyőket a Mecsekben. A beteg fák kiszáradnak és tovább fertőznek, ezért azokat ki kell vágni.

A kórházak is készülnek a szilveszterre

Tudatzavar és ájulás a legveszélyesebb tünetei a túlzott alkoholfogyasztásnak, ilyenkor azonnal mentőt kell hívni.

Végzetes kirándulás az ausztrál vadonban

Víz nélkül indult a 12 kilométeres túrára az idős férfi, a nagy melegben valószínűleg kiszáradt, és meghalt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való