KERESÉS search-close

kislány

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kislány"

A kisfiú szerint húga videóra akarta venni, ahogy ég a bódé

Az édesanya az RTL-nek mesélte el, szerinte hogyan vesztette életét 8 éves kislánya hétfő este a budai MOM Sport tetején lévő faházban. A lány bátyjával együtt jutott be az épületbe, ahol gyújtogatni kezdtek. A kisfiú ki tudott menekülni, húgát már nem tudták megmenteni. Három évvel ezelőtt leégett a család háza Budakeszin, a rendőrség szerint akkor a most 11 éves kisfiú okozta a tüzet.

Nem először érte tragédia a tűzben meghalt kislány családját

A tűzben meghalt kislány családja 3 éve hasonló tragédiát élt át, 2016 őszén leégett a házuk Budakeszin. A 4 gyerek közül két fiú volt otthon, és 3 kutya. A kisebbik fiú, Dominik, aki most kishúgával a bódéba mászott, még visszament az égő házba az állatokért. A gyerekeket azóta az édesanyjuk egyedül neveli. Most Pilisen laknak, de augusztusban onnan is menniük kell. Ha segítene a családnak itt megteheti:
CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Gyerekek okoztak tüzet a MOM sportközpont tetején, egy 8 éves kislány életét vesztette

Egy 8 éves kislány halt meg hétfő este, mikor kigyulladt a MOM sportközpont tetején egy fabódé. A lány a testvéreivel a játszótéren játszott, mikor 11 éves bátyjával felszöktek a lezárt tárolóba. A rendőrség szerint az ablakon másztak be és maguk okozták a tüzet. Édesanyjuk a közelben dolgozott, és kis időre engedte le gyerekeit a játszótérre. Azt mondta, akkor ért oda, mikor épp újraéleszteni próbálták a lányát. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti:

CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Egy 10 éves kislány mászta meg a világ egyik legismertebb szikláját

Egy 10 éves kislány mászta meg a világ egyik legismertebb szikláját, az amerikai Yosemite Nemzeti Parkban található El Capitan-t. A 914 méter magas ikonikus hegyoldal legveszélyesebb útját először hat évtizede mászták meg, akkor 47 napig tartott az út. Ma egy átlagos felnőtt mászónak 2-3 napra van szüksége hozzá.

Boldog anyuka az Éjjel-Nappal Budapest szereplője!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbija kislányt hord a szíve alatt. A fiatal anyuka boldogan újságolta a Fókusznak a nagy hírt, és azt is elárulta, büszke magára, hogy harmincéves kora előtt esett teherbe.

Kegyetlenül végzett a 8 éves kislánnyal sólyi gyerekgyilkosság

Megdöbbentő részletek a sólyi gyerekgyilkosságról. Vádat emeltek a tavaly májusban megölt 8 éves kislány ügyében. A vádlott, egy 16 éves fiú, az ügyészség szerint hazugsággal vette rá a lányt arra, hogy hagyja magát megkötözni. Ezután kegyetlenül bántalmazta, majd egy patakban magára hagyta. Tettéért akár 15 év börtönt is kaphat.

Még mindig érintetlen a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának szobája

Egy év után is érintetlen a kislány szobája, nincs erejük eltenni a játékait - ezt mondta csütörtökön Híradónknak a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesanyja. A rendőrök befejezték a nyomozást, eszerint tavaly májusban a kislány bátyjának osztálytársa, egy 16 éves fiú csalta el és ölte meg a 8 éves Adrient.

26 emeletet zuhant, majd felpattant és elsétált

Csodával határos módon élte túl a mintegy 70 méteres zuhanást egy 6 éves kínai lány. A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy kiesik a 26. emeleten lévő ablakból, és pár kiálló eresz felfogja az esését. A földre érve a törmelékek között szép lassan feláll és egyszerűen eltotyog.

Felvételen: elütötték a kislányt, túlélte

Egészen hihetetlen az a felvétel, ahol egy kislány játszik az udvaron, majd amikor menne be a házba, a semmiből felbukkan egy autó és teljes sebességgel elüti a gyereket. A baleset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A 9 éves LaDerihanna Holmes csodával határos módon túlélte a balesetet.

Egy 3 éves értelmi szintjén állhat a gyermekgyilkossággal gyanúsított férfi

Egy 3 éves gyerek értelmi szintjén áll, de tudatában volt annak, mit cselekszik - ezt mondta a 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi korábbi javítóintézeti felügyelője. A felügyelő az RTL híradónak csütörtökön azt mondta, a most 19 éves férfi nem tudott beilleszkedni a közösségbe, és várható volt, hogy tragédia történik, ha kiengedik.
A felügyelővel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Kovács Kati sajnálja, hogy nem vágott bele hamarabb az anyaságba

A kajakkirálynő január végén adott életet második kislányának, aki olyan hihetetlen sebességgel érkezett meg, hogy még apukája is lemaradt róla.

Meggyilkoltak egy 6 éves kislányt Szekszárdon

Unokatestvére ölhetett meg egy hat éves kislányt Szekszárdon! A gyerek péntek délután tűnt el otthonról, holttestét családja a rendőrök segítségével találta meg egy patakban, a házuktól nem messze. A rendőrök még aznap este őrizetbe vették a gyanúsítottat. A szülők szerint a gyereket bosszúból ölte meg a rokon.

Két nap után, élve kerültek elő az eltévedt gyerekek

Csodás megmenekülés az Egyesült Államokban. Két nap után élve került elő egy nyolc és egy ötéves kislány az erdőből. Sétálni indultak, noha ezt a szüleik megtiltották nekik, majd eltévedtek. Végül a náluk lévő müzliszeletek eldobált csomagolása segített a nyomukra akadni. A lányoknak azon túl, hogy átfáztak és egy kicsit kiszáradtak, nem lett komoly baja.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Az utolsó szó jogán: Nem érzik magukat felelősnek azok a szülők, akiknek másfél éves gyerekük éhenhalt

A gyöngyösi szülők csaknem 3 éve vannak letartóztatásban, amiért a vád szerint halálra éheztették kislányukat. Nem érzik magukat felelősnek - erről beszéltek ma az utolsó szó jogán. A felvétel rossz hangminősége miatt a videó alatt megtalálják a felvétel leiratát.

Májátültetésre vár a két éves hangonyi kislány

Májátültetés vár egy két éves hangonyi kislányra, akiről tavaly nyáron derült ki, hogy rákos. A kislány műtétjére kis testsúlya miatt itthon nem vállalkoznak az orvosok, ezért felajánlották, hogy Németországban operálják. Az egészségbiztosító kifizeti ugyan a műtétet, de a kint tartózkodás költségét a rendkívül rossz anyagi körülmények között élő családnak kellene állnia. 

Valószínűleg bárányhimlő okozta szövődményekben halt meg egy kislány

Valószínűleg bárányhimlő okozta szövődményekben halt meg egy négy éves hajdusámsoni kislány. A Cívishír információi szerint úgy tűnt, hogy a kislány felgyógyult a betegségből, de mivel újabb elváltozások jelentek meg a bőrén, szülei először a helyi ügyeletre, majd a Debreceni Kórházba vitték, ahol már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt.

Nem tudják, hogy zuhanhatott ki a kislány

Nem tudni, hogy tudott 3 évesen felmászni a radiátorra, majd kinyitni a tetőablakot - másfél éve halt meg az a kistarcsai kislány, aki feltehetőleg kiesett 4. emeleti lakásuk ablakából. A szülők nem voltak otthon, keresztanyja vigyázott rá, de azt mondja, neki is el kellett mennie. A Blikk szerint több szakértői vélemény is elkészült, de ezek csak a kérdések számát növelték.

Családirtás - életveszélyben a kislány

Már reagál, de továbbra is életveszélyes állapotban van a 3 éves kislány, akit nővére volt élettársa lőtt meg és vert fejbe csütörtökön Káptalanfán. Az 57 éves osztrák férfi a családapát kivégezte, majd öngyilkos lett. A támadó a 22 éves lányt életveszélyesen megsebesítette, anyja súlyos sérüléseket szenvedett, három éves testvére életéért pedig még mindig küzdenek az orvosok.

Egészséges az a kislány, akit inkubátorban hagytak január elsején

Az első vizsgálatok szerint egészséges az a kislány, akit január elsején hajnalban hagytak a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének inkubátorában. A sűrű, sötét hajú kislány az orvosok szerint nyugodt kisbaba, nem sír, egész nap eszik és alszik. A csecsemőosztály dolgozói Hajnal Szilviának nevezték el. Ha a vér szerinti szülei hat hétig nem jelentkeznek érte, örökbe adják majd.

Fogyatékkal élők segítettek a rákbeteg kislányon

Testi és szellemi fogyatékos emberek adtak jótékony koncertet egy rákbeteg kislány javára. Az egy éves gyerek szülei hetente viszik Ajkáról Budapestre, ahol Rebeka most a hetedik kezelését kapja. A koncerten, amelyen többen is felléptek, több százezer forintot gyűjtöttek össze a családnak.

Örömhír: Lilu elárulta születendő kisbabája nemét!

A Keresem a családom! műsorvezetője novemberben jelentette be, hogy második babáját hordja a szíve alatt. Most pedig azt is elárulta, hogy kisfia lesz-e, vagy kislánya.

Kabát Péternek gyermeket jövendölt a jósnő

Kabát Péter nem bírt kíváncsiságával és be akart pillantani a jövőbe. Ezért egy jósnőhöz fordult, hogy a számmisztika és a kártya segítségével megtudja, a sors mit tartogat számára.

Kislánya lesz VV Giginek!


szerző:
2018.12.05. 16:20
Kislánya lesz VV Giginek!

Rácz Ildikóék családjába kislány érkezik, ezt a Borsnak árulta el egy interjúban. Gigi őszintén mesélt arról, hogy mennyire megkönnyebbültek a terhesség első három hónapjának leteltekor. Nyáron már elvesztettek egy kisbabát, ezért férjével először szinte el sem hitték, hogy ilyen gyorsan összejött a kisbaba.

Új családtag érkezett Sandra Bullock otthonába

Három évvel ezelőtt az Oscar-díjas színésznő örökbefogadott egy 3 és fél éves kislányt - Bullock ezt az amerikai People magazinban jelentette be, amelyben fotót is közöltek róla az újdonsült családtaggal. A Lousiana-ból származó színesbőrű Lailát nevelőszülőktől vette magához.

Mark Zuckerberg bejelentette, amit már mindenki várt

Három éve számolt be róla a Fókusz, hogy megszületett Mark Zuckerberg kislánya, Max. A 31 éves édesapa gyermekének írt levelében bejelentette, hogy részvényeinek 99 százalékát jótékony célokra ajánlja fel, amelynek jelenlegi értéke 45 milliárd dollár, vagyis mintegy 13 ezer milliárd forint.

Ismerd meg Malek Andrea kislányát, Lénát!

Az énekesnő kislányával, Lencsivel érkezett a stúdióba, ahol elárulták: a zene a családjukban is fontos szempont.

Halálra éheztették a másfél éves kislányukat

Rezzenéstelen arccal állt a bíróság előtt a saját gyerekét halálra éheztető nő. A másfél éves gyöngyösi kislány két éve halt meg a szakértők szerint borzalmas kínok között, mert az anyja és az apja nem adott neki enni, inni. Az apja azt állította, ő azt hitte, hogy a felesége eteti a gyereküket. A kegyetlen nő 18, a férfi 15 évet kapott.

Nem tudták megmenteni a kislányt

Szívműtétre tartott az a 4 éves kislány, aki miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép a Liszt Ferenc repülőtéren, szombaton délután. A gyerek a gépen rosszul lett, egy órával a landolás után pedig meghalt. A moldáviai kislány már a Kisinyovból Bécsbe tartó járaton életveszélyes állapotba került. A fedélzeten is újraélesztették. A gépet a földön a mentők fogadták, kislány életéért 3 mentőegység küzdött, de hiába.

Dwayne Johnsonnak jól megy az apa szerep

A baba altatásban az akciósztár már nagyon rutinos: instagram posztjában arról mesélt, hogy mindössze két versszakot kellett elénekelnie egy altatóból és máris álomba merült szeme fénye. 

Megszületett Kate Hudson kislánya

Már hetek óta várjuk, hogy megszülessen a Hudson család legkisebb tagja. A kicsi lány végre megérkezett, és egy igazán különleges nevet kapott szüleitől.

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát a felsőpakonyi kislány osztálytársainak. A 9 éves gyereket saját házuk romjai temették maguk alá a Pest megyei településen, szerdán. Családjával éppen aludt, amikor összeomlott az épület egy része. Barbarát már nem tudták megmenteni. Osztálytársai mécsesekkel és gyertyákkal emlékeztek a kislányra. Osztályfőnöke az RTL Híradónak azt mesélte róla: jól tanult, mindenkinek segített, és különösen együtt érző volt társaival.

A támogatások kedvezményezettje: Kurucz Pál és családja, számlaszám: 65100510-16166068. Pátria Takarékszövetkezet, Felsőpakony.

Nem kerülhet szabadlábra az olaszliszkai lincselés harmadrendű vádlottja

Kifogástalan viselkedése ellenére sem szabadulhat feltételesen az olaszliszkai lincselés harmadrendű vádlottja, így döntött a bíróság. 2006-ban ő is tagja volt annak a csoportnak, amely gyerekei előtt vert agyon egy tanárt a Borsod megyei faluban. Azt hitték, hogy a tanár elütött egy kislányt, aki átszaladt az úton. A lány elesett, de nem sérült meg. A rokonok viszont rátámadtak a sofőrre.

 SEGÍTSÉG: kupakokkal segítenek a nyitott gerinccel született kislányon

Csoda, hogy egyáltalán járni tud a nyitott gerinccel született kislány. Az ötéves Hanna egyelőre csak bottal tud menni,  ezért a helyiek műanyag kupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák.

Varnus Xavér nagypapa lett


szerző:
2018.07.17. 16:50
Varnus Xavér nagypapa lett

Örömhírt kapott Kanadából Varnus Xavér: kisebbik fiának gyermeke született, így az orgonaművész nagypapa lett. Ava a napokban jött világra.

Legyünk újra egy család!


szerző:
2018.07.12. 18:00
Legyünk újra egy család!

Józsi és Juli a sok veszekedés miatt külön utakon folytatták, de a férfi még mindig szereti az exét. Ráadásul egy közös kislányuk is van, akit nem is látott a szakítás óta…

Börtönőrök akadályozták meg, hogy kárt tegyen magában

A börtönőrök akadályozták meg, hogy kárt tegyen magában a cellájában a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja. A hírt a Blikk írta meg elsőként. Híradónk úgy tudja, a 16 éves hajmáskéri fiút 24 órán át kamerákon figyelik, így vették észre, hogy mire készül. A fiatalt azzal gyanúsítják, hogy májusban ő gyilkolt meg egy 8 éves sólyi kislányt.

 

Termálfürdő: Térdig érő vízben merült el a kislány

Az ijedtségen kívül komolyabb baja nem esett annak a három és fél éves kislánynak, aki még csütörtökön merült el a kiskőrösi termálfürdő tanmedencéjében. A gyerek egy napközis csoporttal pancsolt a strandon. Az egyik kísérő vette észre a kislány vízben lebegő, mozdulatlan testét. A partra húzott, eszméletlen gyereket az úszómesterrel közösen élesztették újra. Mire a mentő kiért, a gyerek már jól volt, csak megfigyelésre vitték kórházba.

Az Éjjel-Nappal Budapest Barbija boldog anyuka!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja látogatást tett az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbijánál, akiről kiderült, hogy a való életben immáron anyukaként kell helytállnia. Barbi nagyon büszke volt rá, hogy harmincéves kora előtt teherbe esett, és azt is elmesélte, hogy kislányt hord a szíve alatt, amivel teljes a boldogság. A kicsi neve már akkor megvolt, de azt még saját édesanyjának sem árulta el, hogy meglepetés legyen mindenki számára.

Szerdán temetik a Sólyban meggyilkolt kislányt

200 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek a várpalotai polgárőrök a pünkösdkor meggyilkolt sólyi kislány családjának. Adriennt két hete, a gyanú szerint egy 16 éves fiú ölte meg, aki elfogásakor mindent beismert.

Gyerekgyilkosság: „minden remény elveszett”

Mihamarabb a szemébe akar nézni lánya gyilkosának. Ezt mondta a brutálisan meggyilkolt 8 éves sólyi kislány édesanyja. Az asszony szerint azzal, hogy megtalálták a gyermeke holttestét, minden reménye elveszett.

15 éves fiú gyilkolhatta meg a kislányt

Személyiségzavarral küzdhet az a 15 éves fiú, aki a gyanú szerint meggyilkolhatott egy 8 éves kislányt a Veszprém megyei Sólyon. A fiatalt már őrizetbe vették. Megrázó történet!

Megdöbbentő gyilkosság – 8 éves gyerek az áldozat!

A gyerek véres ruháit falubeliek találták meg, később pedig a kislány meztelen holtteste is előkerült. Édesanyja megtörten nyilatkozott Híradónknak. A rendőrök keresik a gyilkost. Megrázó történet!

Lili Daninak: „Kislányunk lesz…”

Lili nagyon szorongott, mert azt hitte, hogy Dani mindenáron fiút szeretne. Mikor aztán a nőgyógyásznál megtudta, hogy valószínűleg kislánya lesz, azt hitte, hogy ez veszélybe sodorhatja a boldogságukat Danival.

A híres színésznő megmutatta kislányát

Három évvel ezelőtt, ezen a napon mutattuk be Horváth Lili - akkor három és fél hónapos - kislányát, akit az egész család nagyon várt már, hisz két fiú után végre egy kis hölgy érkezett a családba. A színésznő elsőként a Reflektor nézőinek mutatta meg a három és fél hónapos Dorka Lilit.

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Újabb fejlemények! Megműtötték Caramel leukémiával diagnosztizált kislányát

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi kislányát hétfőn akut limfoid leukémiával diagnosztizálták. Az ALL a legjobban gyógyítható gyermekkori daganatok közé sorolható, a kis Szofi kezelése pedig már el is kezdődött.

Kate Hudson kislányt hord a szíve alatt

Kate Hudson két fiú után most egy lányt hord a szíve alatt, ez legfrissebb instagram videójából derült ki. Az Amerikában népszerű babaváró bulit Hudsonék is megtartották: itt derül ki, hogy milyen lesz a neme a születendő babának.

 

Gigi: „Kislányunk lesz!”

A pár egyre jobban beleéli magát a szülői szerepbe, főleg, mikor megtudják, milyen nemű babájuk lesz.

Olajos aknába esett egy öt éves kislány

Börtönbe is kerülhet annak a benzinkútnak a vezetője, aki az ügyészség szerint rosszul fedte le az aknákat a töltőállomáson, egy gyermek pedig beleesett az olajtárolóba. A baleset tavaly áprilisban történt Kozármislenyben, a kislány könnyebben sérült meg. Az volt a szerencséje, hogy édesapja a közelben mosta az autót és látta, hogy baj történt.

Nagy bejelentés: Kislányuk lesz A Fal játékosainak!

18 milliót is nyerhettek volna tegnap este A Fal játékosai, viszont elfogadták a szerződést, így végül 2 millióval távoztak. Azt modnják, minden pillanatát élvezték a játéknak, és örülnek nyereményüknek. De van valami, ami még boldogabbé teszi őket: Jenni gyermeket vár. Raminak és Mikinek a pici első fotóit is megmutatták a Reggeliben.

Korábban nem volt agresszív a gyilkos kutya

Saját kutyájuk ölte meg a másfél éves kislányt a Győrhöz közeli Nyúlon. Úgy tudni, a kislány dédapjával sétált az udvaron mikor az 5 éves staffordshire terrier rátámadt. Az állatorvos, aki ott volt a tragédia helyszínén azt mondta, a kutya korábban nem volt agresszív. A falubelieket nagyon megviselték a történtek. A szakértő szerint akár egy hang vagy egy mozdulat is kiválthatta a támadást.

Együtt szülinapoztunk Laky Zsuzsi kislányával!

Laky Zsuzsi kislány,a Luca a héten ünnepli születésnapját, ezért felköszöntötte őt Anna és Mikike. Vajon mit kívánt Luca a gyertya elfújása közben?

Két kórházban sem vették észre a kislány combjába fúródott ceruzát

Elképesztő történet borzolja két napja a magyar sajtót. Egy 8 éves, mindszenti kislánynak közel 1 hónapon keresztül nem vették észre az orvosok, hogy egy 5 centis ceruza van a combjába fúródva. Pedig úgy tűnik, csak egy röntgent kellett volna készíteniük...

1 hónapig volt a ceruza a kislány lábában

Két kórházban sem vették észre az öt és fél centiméteres ceruzát, amely egy iskolai baleset során beletört egy 8 éves mindszenti kislány combjába – erről először a Délmagyarország írt. A gyereket közel egy hónappal a baleset után, végül Szegeden műtötték meg. Ezalatt már tályog keletkezett a sebben. Az anya szerint a szentesi és a hódmezővásárhelyi kórház is hibázott.

Timi: „Fogadd el a kislányomat!”

Timi és Károly 1 éve vannak együtt, és a lány úgy érzi, hogy párja féltékeny az előző kapcsolatából született kislányára. Bár Timi nagyon jól tudja, hogy hamar fel tudja kapni a vizet, most úgy érzi, ezt nem hagyhatja annyiban.

Fejős Éva megmutatta csodaszép kislányát!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Fókusznak azt mondta, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva egy évvel ezelőtt, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

 Gyilkossággal ért véget a szerelmi dráma

Agyonlőtte volt élettársa barátját, a nőt életveszélyesen megsebesítette majd öngyilkos lett egy férfi éjjel Budapesten. A lövöldözésnél egy két és fél éves gyerek is jelen volt. A gyilkos a XVII. kerület egyik lakásában rontott rá a fiatal párra.

 

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

11 éves kislányt zaklatott szexuálisan

Megrázó felvételek. 11 éves kislányt zaklatott szexuálisan és több tízezer, gyerekekről készült pornográf fényképet és videót őrzött egy 37 éves budapesti férfi a lakásán. Az RTL Híradó információ szerint a fotókon olyan gyerek is szerepelt, aki még csak 2 éves.

 

Segítsünk együtt a vak apukának!

Egy vak apuka, Viktor egyedül neveli kislányát, a 3 és fél éves Kittit. Viktornak napi 4 órát kell utaznia azért, hogy Kittit el tudja juttatni a logopédiai ovis csoportba, ahova a kicsinek járnia kell. Az apa masszőrként dolgozik és az utazásokkal a fél napja kiesik... Ha van ötletük, kreatív megoldásuk vagy szimplán valamivel szeretnének segíteni Viktornak és Kittinek, akkor írjanak a reggeli@rtl.hu vagy a demeter.viktor@gmail.com e-mail-címre!

Apa vagy sem?


szerző:
2017.11.21. 18:00
Apa vagy sem?

Péter most azért érkezett Anikóhoz, hogy lerázza exét, Esztert. A férfi előző kapcsolatából egy kislány is született, viszont Péter egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban ő a vérszerinti apja. Hosszú vívódás után reméli, hogy végre-valahára fény derül a titokra…

ÉNB Barbi:

Gyerekkori álma volt, hogy fiatalon szüljön. Boldog, kiegyensúlyozott édesanyja, aki nem tagadja, hogy az elején azért ő is kicsit túlizgulta a szerepét.

Adam Levine elárulta: kisfiú vagy kislány?

Korábban már mi is írtunk a nagy örömhírről, hogy Adam Levine édesapa lesz, és most a pici neme is kiderült! Lássuk, ki rejtőzködik a pocakban!

Te sem ismernéd fel a Barátok közt Lucáját!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Fekete Luca egy nagyon kellemetlen helyzetben találta magát. Hiába volt akkor még egy csöpp kislány, az esze a helyén volt, és jól érezte, hogy Olívia bizony valóban kutat a lakásban.

GYEREKSZÉPSÉG: játéknak érzi a versenyt

Egy gyerekszépségverseny nyertes kislány apukája mesél arról, családjuk miért vágott bele a kislány versenyeztetésébe, és mi benne a jó nekik és a gyereknek.

A Fókusz teljes riportját ITT nézheti meg!

Szörnyethalt a négyéves kislány

Szörnyethalt egy négyéves kislány, miután kiesett egy hatodik emeleti lakásból Budapesten. A rokonok az RTL híradónak azt mondták: az anya a közeli boltba ment reggel, három gyerekét pedig egyedül hagyta. Akkor még mindhárman aludtak. Az anya csak akkor szembesült a tragédiával, amikor hazaért. A rendőrség nyomozást indított.

Cigarettázásra kényszerítette másfél éves unokahúgát

Öt év börtönt is kaphat az a férfi, aki cigarettázásra kényszerítette másfél éves unokahúgát. Mindezt videóra vette, majd nyilvánosságra hozta az interneten. A videón az látszik, hogy az ölében ülő gyerek szájába cigarettát nyom. A kislány próbálta elfordítani a fejét, végül még kezét is az arca elé tette. Több hasonló videója is van, az egyiken sörrel és whisky-vel itatja a lányt.

Laurának az minden vágya, hogy kislánya apaként tekintsen Ádámra

Laurának elege van abból, hogy kislánya fel sem ismeri édesapját, és minden férfit apának szólít. Nagyon szeretné, ha Kira édesapja megkomolyodna, és végre foglalkozna a lányával. Ádám megígérte, hogy helyrerázza az életét, és igyekezni fog, hogy jó apja legyen a gyereknek.

Hasba lőtte feleségét, majd öngyilkos lett

Hasba lőtte feleségét, majd 7 éves lányával bezárkózott a lakásba és öngyilkos lett egy férfi hétfőn este Ásványrárón. A 64 éves családfő elismert orvos, Győrben és Mosonmagyaróváron is baleseti sebészként dolgozott. Felesége túlélte a támadást, állapota stabil. Hogy miért akarta megölni az asszonyt, egyelőre nem tudni. Az általunk megkérdezett pszichológus szerint ez lehet a gyerek életének legsúlyosabb traumája.

Hallhatta-e a lány a szirénát?

Mennyire hallható egy szirénázó mentőautó, ha valaki fülhallgatóval hallgat zenét biciklizés közben. Ezt vizsgálta az ügyészség Békéscsabán abban a kereszteződésben, ahol tavaly novemberben egy mentőautó halálra gázolt egy tizenhat éves lányt. A fiatal a zebrán ment át a kerékpárjával, miközben zenét hallgatott. Az ügyészség szerint a mentőautó sofőrje hibázhatott, ő a gyanúsított.

 

Caramel kislánya a legtrendibb sztárcsemete!

Augusztusban ünnepli harmadik születésnapját Caramel és Szilvi kislánya, aki már most remek stílusérzékkel rendelkezik!

Villám miatt halt meg a kislány

A szomszédok próbálták meg újraéleszteni, végül a kórházban belehalt sérüléseibe az a nyolc éves kislány, aki egy villámcsapás után egyszerűen összeesett bodajki kertjükben. A helyiek megtörten nyilatkoztak Az RTL Híradó stábjának, azt mondták; egyszer csak hatalmas csattanást hallottak, aztán az édesanya sikolyát, az egyik szomszéd ekkor sietett a segítségükre. A férfi azonnal mentőt hívott. A kislányon állítólag nem voltak sebek, ezért nem tudták eldönteni, hogy infarktust kapott vagy a villám csapott bele. Azonnal kórházba szállították, de összeomlott a keringése, már nem tudták megmenteni. A szakértő és az orvos szerint is csoda kell ahhoz, hogy egy esetleges villámcsapást valaki túléljen.

Kiss Ádám különleges fotót posztolt kisslányáról

Kiss Ádám egyértelműen rajong kislányáért, aki alig egy hónap múlva betölti első életévét. A büszke apuka nemrég egy tengerpartra vitte Olíviát, közös fotójuktól pedig szó szerint elolvadt a Facebook közösség.

 

A kórházban halt meg a kislány

A kórházban meghalt az a 3 éves kislány, aki reggel kizuhant egy panelház negyedik emeleti lakásából. A tragédia a Pest megyei Kistarcsán történt. A helyiek úgy tudják, hogy a gyerek néhány percre egyedül maradt otthon, ekkor zuhant ki. A mentőknek még sikerült újraéleszteniük, majd súlyos koponya és belső sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrség már nyomoz, gyanúsított még nincs.

Napi poszt: Péter Szabó Szilvia megmutatta kislányát!

Az énekesnő nem is lehetne elégedettebb a magánéletével! Péter Szabó Szilviának nem rég kérték meg a kezét, novemberben pedig életet adott első gyermekének, Emmának akit most a nagyvilágnak is megmutatott.

Könnyfakasztó Channing Tatum levele a lányához!

A színész a tökéletes felsőtestén és a tökéletes házasságán kívül, most már a tökéletes apuka címmel is büszkélkedhet! Tatum ugyanis megfogalmazta, mit szeretne megadni kislányának, Everly-nek, valamint, hogy milyen jövőt szán neki! Érdekelnek a részletek? Kattints!

Körbelövöldözték a kislányt

Milliméterekkel kerülte el két pisztolygolyó egy kislányt, aki véletlenül keveredett bele egy bandaháborúba, Amerikában. A négy éves gyerek egy fodrászüzletben üldögélt, amikor az utcán kitört a lövöldözés, és a golyók elkezdtek süvíteni a füle mellett. Az üzlet kamerái rögzítették az egész esetet.

Egyre szebb a Szulejmán sztárjának kislánya! – FOTÓK!

Meryem Uzerli babája, Lara februárban töltötte be harmadik életévét. A kis hercegnő egyre jobban hasonlít édesanyjára, amit a közös fotók is igencsak alátámasztanak. Mutatjuk!

Ismerkedés a baromfiudvar tagjaival!

Lassan egy éves lesz John Legend és Chrissy Teigen kislánya, így ideje volt bemutatni őt néhány különleges állatnak. A modell Teigen több videót is feltett a nagy találkozásról: Luna érdeklődését legjobban a nyuszi keltette fel. Persze Teigen is jól érezte magát: a kismalacok teljesen megolvasztották szívét, de egy hatalmas pulyka is mély benyomást tett rá.

LEKAPTA: a kislány és a pápa


szerző:
2017.03.23. 16:14
LEKAPTA: a kislány és a pápa

Lelopták a sapkát a pápa fejéről. Az eset a Vatikánban történt, a tolvaj pedig egy három éves amerikai kislány volt. Ferenc pápa gyerekeket áldott meg szerda délután a Szent Péter téren, amikor a kislányt odavitték hozzá. A katolikus egyházfő hozzáhajolt, hogy megpuszilja, a gyerek ekkor rántotta le a fejfedőt. A pápa és a közelben álló zarándokok jót mulattak az eseten, a testőrök pedig gyorsan visszaszerezték a sapkát.

A születésnapján ütötték el

Életveszélyesen megsérült az a 14 éves lány, akit kedden Győrben elgázolt egy autós. A gyerek egy másik autó alá zuhant, a tűzoltóknak kellett onnan kiszabadítani. Iskolából tartott hazafelé, hogy megünnepelje a születésnapját. Át akart szaladni a négysávos úton, hogy elérje a buszt, ekkor gázolta el egy autó. Újra kellett éleszteni, mielőtt a mentők kórházba vitték. Most stabil az állapota.

„Inkább csak mosolygok”

Akkor sem lenne jobb, ha sírna, ezért inkább mosolyog, ezt mondta stábunknak az a tízéves miskolci kislány, akinek rákos betegsége miatt le kellett vágni a fél lábát tavaly augusztusban. A kislány most újra kórházban van, mert a betegsége kiújult, most kemoterápiát kap. Az édesanyja egyedül neveli, havonta ötvenezer forintból élnek ketten. Az asszony azt mondja, barátok segítsége nélkül nem menne.

Leukémiás kislánynak segítenek

Jótékonysági koncertet szervezett egy édesanya, fia osztálytársának, így próbál segíteni egy 12 éves leukémiás kislánynak. Csighy Alexandra októberben lett rosszul. Kiderült, hogy csontvelő-transzplantációra és olyan külföldi vizsgálatokra van szüksége, amire nincs pénze a családnak. A Kormorán Zenekar a pénteki jótékonysági koncert teljes összegét felajánlotta a kislány gyógykezeléseire.

Megszületett Adam Rodriguez második kislánya!

A CSI: Miami helyszínelők és a Gyilkos elmék sztárja a People's Choice Awards-on árulta el, hogy megszületett második gyermekük.

„Egy férfinak a legjobb dolog, ha lánya van”

Mindenki azt hitte, hogy a foci miatt jobban örült volna, ha kisfia születik, azonban Roland egészen máshogy gondolkodik erről!

Jeges vízbe fulladt a kislány

Dráma a Sajón. Beszakadt a jég egy hétéves kislány alatt, társai nem mertek szólni senkinek. A gyerek holttestét vasárnap, késő este találták meg. Barátnőivel, a szülők engedélye nélkül mentek a befagyott folyóra játszani vasárnap délelőtt. A másik két gyerek látta, hogy a jég beszakad a kislány alatt, aki elmerült, de nem kértek segítséget. Két órával később kezdték keresni a gyereket, de mire megtalálták, már nem lehetett rajta segíteni. Megrázó történet.

TRAGÉDIA: Puszta kézzel próbálta kiszabadítani a jég alól kislányát

Beszakadt a jég a Sajón egy hétéves kislány alatt, a gyerek holttestét vasárnap, késő este találták meg. Bartánőivel, a szülők engedélye nélkül mentek a befagyott folyóra játszani vasárnap délelőtt. A másik két gyerek látta, hogy a jég beszakad a kislány alatt, de nem mertek szólni. Két órával később vallották be, mi történt, de mire megtalálták, a kislányon már nem lehetett segíteni.

Kiss Ádám mesélt egy kicsit az apaság rejtelmeiről

Hogy milyen a humorista, amikor apuka-szerepkörét látja el? A Showder Klub nézőivel megosztott pár személyes történetet a kislányáról.

Meghalt a kislány – új eljárás

Újra kell tárgyalni annak a két orvosnak az ügyét, akiket azzal vádoltak, hogy nem vették komolyan egy féléves, lázas beteg kislány tüneteit, aki másnapra meghalt. Az eset Tarnabodon 2013-ban történt. Első fokon a hevesi ügyeletes orvos pénzbírságot kapott, az egri ügyeletvezetőt pedig felmentették. Ezt az ítéletet most hatályon kívül helyezték, és új eljárásra kötelezték a bíróságot.

REJTÉLY: Hány vadmacska látható a képen?

Akár rejtvény is lehetne- hány vadmacska látható a képen. Hófehér bundája miatt a kisoroszlán el sem rejtőzhet a kifutóban. A plüss tigris mögött azonban legújabb barátja bujkál. A 3 hónapos oroszlánlány nem rég érkezett Nyíregyházára a Gyöngyösi Állatkertből, ahol három testvérével élt. Most új lakótársat kapott.

Szülei miatt menekült meg a kislány

Életüket adták a szülők a lányukért. A saját testével védte meg egy házaspár három éves gyermeküket, amikor összeomlott egy lakóházegyüttes Kínában. Ahogy arról tegnapi Híradónkban beszámoltunk, több száz tűzoltó kutatta át a romokat Vencsou városában. A tragédiának már 22 halálos áldozata van.

Táncolni szeretne az amputált lábú kislány

Táncolni szeretne az a miskolci kislány, akinek daganatos betegség miatt két hónapja levágták az egyik lábát. A 9 éves gyereket egyedül neveli az édesanyja, családi pótlékból és adományokból élnek. Lakásuk nincs, és albérletre sincs pénzük. Az anyuka szerint a kórházi kezelés után segítség nélkül nem lesz hová menniük.

Dr. Szöszi kisiskolásként!


szerző:
2016.09.20. 17:25
Dr. Szöszi kisiskolásként!

Reese Witherspoon is felszállt -na nem a móka- hanem a nosztalgia vonatra, egy ilyen fotót keresett és posztolt magáról Instagramjára. Ezt nézve garantáltan az összes rajongóra elmosolyodik.

Peller Anna igenis jól ismeri a lányát!

A színésznőt nemrég azzal vádolták, hogy nem ismeri a saját gyermekét. Most erre reagált Anna, aki kikéri magának a rosszmájú megjegyzéseket.

Születésnapos műsorvezető!


szerző:
2016.07.20. 18:00
Születésnapos műsorvezető!

Fókusz házigazdája, D. Tóth András a hétvégén töltötte be 35. életévét, és a kedvéért még lánya is ünneplő ruhát húzott. Boldog születésnapot, Apa! - ez a felirat látszik kislánya, Anna rugdalózóján. Természetesen rózsaszín betűkkel.

Story Extra 2016-07-07


szerző:
2016.07.07. 17:25
Damu Roland visszafordult a pokol tornácáról

A színész szerint kislánya, Maja Isten ajándéka, aki miatt tényleg új életet kell kezdenie. Azt mondja, megtért. Hogy feleségével elválnak-e, hogyan képzeli-tervezi a kislány nevelését a Fókuszban elmesélte.

Meghalt kisgyerek: emberölés miatt nyomoznak

Emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a gyöngyösi kislány halála miatt. A másfél éves gyerek csontsovány volt, alig 3 kiló lehetett. A mentőt a szülők hívták ki még csütörtök délután, de akkor már halott volt. A Híradó úgy tudja, a kislányt hónapok óta nem látta sem orvos, sem védőnő, hogy miért, ezt is vizsgálják.

Bizonytalan a sorsa Damu Roland kislányának!

Két hete, koraszülöttként jött világra Maja, sokáig az intenzív osztályon figyelték a szervezetét. Pár nap alatt azonban nagyon megerősödött: mióta Edina már tudja szoptatni, 1 kiló 90 dekára tudott hízni. Az orvosok szerint szerencsére makkegészséges. Ha tömege eléri a 2 kilót, akkor hazaengedhetik a kórházból. Kérdés, hogy hova.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való