KERESÉS search-close

kiskapu

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiskapu"

Boltok: engedély kell az átépítéshez

Ezentúl a legkisebb átépítéshez, felújításhoz is hatósági engedély kell a 400 négyzetméternél nagyobb boltokban. Az újabb kormányzati szigorítással a Spar Magyarország ügyvezető igazgatója szerint a vásárlók és az áruházláncok is rosszabbul járnak.

Ha akarod, a te TB-det is fizetik a britek

Ani Horváth kipróbálta: tényleg meg lehet-e fejni a brit egészségpénztárat magyarként. 

Eljárás indul a boltból lett piac ellen

Nem a törvényen enyhít a gazdasági tárca, hanem eljárást indíttat az ellen a Balaton-parti bolt ellen, amelyik piaccá nyilváníttatta magát, hogy vasárnap is nyitva lehessen. Glattfelder Béla államtitkár a megyei kormányhivatalnál törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezett.
A kormányhivatal akár meg is semmisítheti a balatonfenyvesi bolt piaci engedélyét. Közben sorra élnek ezzel a kiskapuval az üzletek.

Piacnak minősítették, kinyithat a CBA-üzlet

Kiskaput talált a vasárnapi boltzár szabályozásán egy Balaton parti CBA. A bolt piacnak minősíttette magát, így vasárnap is nyitva lehet. Közben a CBA elnöke a Heti Válasznak adott interjújában a vasárnapi munka rossz hatásairól beszélt. A KDNP továbbra is azt mondja: a vasárnapi zárva tartás az egész társadalomnak jó. Az MSZP szerint a kormánypártok szembe mennek az emberek akaratával.

Jobban járhat, aki hagyja bedőlni a hitelét?

A törvény szerint van olyan helyzet, amikor az adós jobban jár, ha egy ideig nem fizet a banknak, és hagyja bedőlni a hitelét. Legalábbis ez a nonszensz következtetés adódik egy devizahiteles ügyből, amelyben a bíróság első és másodfokon is az adós javára döntött egy, a végrehajtási törvényben talált kiskapu alapján. 

Keményebben büntetne a kormány


szerző:
2011.10.13. 22:55
Keményebben büntetne a kormány

A feltételes szabadlábra helyezés és a befolyással visszaélés büntetése is szigorodna.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való