KERESÉS search-close

kirándulás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kirándulás"

Szokatlanul nagy erdei siklóra bukkantak kirándulók a budai hegyekben

A nagyjából másfél méteres kígyó egy fára tekeredve épp egy cinkét nyelt le. Erről a kirándulók felvételt is készítettek. Az erdei sikló Magyarországon őshonos és védett állat, emberre teljesen veszélytelen.

Lili és Karesz farkastámadás áldozatai lettek?

Kirándulás közben Lili úgy döntött, hogy ideje hazamennie, a sötét erdőben azonban furcsa zajokat hallott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland máris elbizonytalanodott a Borival való kapcsolatában?

Roland és Bori romantikus napot töltöttek együtt. Karola és Teó nudista strandra mentek. Karesz és Lili közösen kirándultak.

Józan Laci először a Nagy Almában

A Barátok közt színésze már többször járt az Egyesült Államokban, New York azonban ez idáig kimaradt. Élményeit ezúttal nagy kedvvel dokumentálja is instagramján.

Ide kirándul Szabados Ági


szerző:
2018.08.10. 16:55
Ide kirándul Szabados Ági

Hiába a tikkasztó hőség, Szabados Ágit ez nem tartotta vissza egy könnyű sétától a Normafához. Mint kiderült, a Híradó műsorvezetőjének ez az egyik kedvenc kiránduló-célpontja. 

Így udvarolj úszógumival!


szerző:
2018.07.09. 18:00
Így udvarolj úszógumival!

Gábor a kiszemeltjét, Grétit szeretné meghódítani, és nem is akárhogyan! A fiú egy hatalmas úszógumival érkezett a stúdióba. De vajon mi a célja vele?

Isten éltessen, Szabados Ági!


szerző:
2018.06.27. 13:02
Isten éltessen, Szabados Ági!

A gyönyörű műsorvezető ma ünnepli a születésnapját, mi pedig most összegyűjtöttük, mivel töltötte az elmúlt évet.

Fördős Zé igazi világutazó!


szerző:
2018.06.19. 14:32
Fördős Zé igazi világutazó!

Eddig sem volt titok, hogy A Konyhafőnök zsűritagja imád utazni. Természetesen most sem tett másképp…

Hannát szörnyű baleset érte

A fiatalok egy romantikus útra indultak a hegyekbe, mikor egy váratlan tragédia mindent felborított.

Eltévedt a család az erdőben

Eltévedtek, és az erdőben éjszakázott a háromgyerekes család a Bakonyban. Különváltak és szem elől tévesztették egymást. Az apa és 8 éves kislánya már csak az anya segélykiáltását hallotta, de rájuk sötétedett, és nem találták meg egymást. Végül a férfi a gyerekkel másnap reggel eljutott egy vendégházhoz, ott kértek segítséget. Az asszonyra, valamint 5 és 10 éves gyerekeikre a rendőrök találtak rá. Komolyabb sérülés nélkül megúszták a kalandot.

Milyen ruhát vegyünk fel kiránduláshoz?

Holdampf Linda segít, mit vegyünk fel a hétvégi kiránduláshoz - a Darálóhoz Hajas László és Steiner Kristóf is csatlakozott!

Családjával nyaralt Bereczki Zoltán

A színész egy hétre elszökött a világ elől, hiszen Szicílián pihent édesapjával és testvérével, ahonnan kipihenten és emlékekkel gazdagodva tért haza. Zoli lelkesen mesélt élményeiről, ráadásul mivel hamarosan új házba költözik, Mikiék próbára tették tudását.
 

Puskás Peti Bambival kirándul


szerző:
2018.04.11. 16:20
Puskás Peti Bambival kirándul

Puskás Peti gyakran indul az átlagosnál nagyobb sétákra kutyájával, Bambival. Egy ilyen kirándulás alkalmas arra, hogy ő is kipihenje a rohanós hétköznapokat.

 

Mérai Kata: irány a szabadba!

Ha nem tréfál meg bennünket az időjárás, akkor egyre több időt tölthetünk majd a szabadban. Mérai Kata elmesélte, ő hogyan készíti fel családját a kirándulásokra.

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Rálőttek Noémire és Dundira az erdőben?

Romantikus kirándulásra ment az újdonsült család. Minden kellemesen alakult, mígnem Noémi eltűnt a kutyával együtt az erdőben. Márk és Angéla szólongatta a kislányt, ám válasz helyett csak egy lövést hallottak...

A teljes adásért kattints IDE!

Kabát Peti a tenger hullámai közt lovagolt!

Bár szerencsére a zimankós mínuszok még nem érkeztek meg, a magyar sztárok már most úgy döntöttek, hogy inkább melegebb éghajlaton vészelik át a hideget. Lássuk, ki hol telel!

Dávid túlélő felszerelést vásárolt a fiús hétvégére

Miután a fiúk eldöntötték, hogy hétvégén kempingezni mentek, Dávid elment alapfelszerelést vásárolni. Mivel a szükségnél nincs nagyobb szükség, a bolt eladója egy mobil vécét ajánlott Dávidnak, de túrabakancs, túrahátizsák, és némi étel is került a kosárba.

„Olyan nagy ez az erdő, elférünk benne négyen!”

Joci, Bálint és Dávid megmászták a hegyet, Péter pedig ott várta őket a domb tetején. Bálint sokkot kapott, és nem akart hinni a szemének: nem értette, mit keres ott az öccse. A dühös férfi elindult haza, Dávid azonban meggyőzte őt arról, hogy nem haragudhat rá egész életében, ezért Bálint is ott maradt a fiús kempingezésen.

Varga Viktort felizgatta a felbukkant hiúz

Hihetetlen történetet mesélt Cinthya és Viktor, raádásul még felvétel is készült a nem mindennapi esetről...

Fókusz Plusz 2017-11-04


szerző:
2017.11.04. 18:50

Survivor a Mátrában


szerző:
2017.11.02. 08:00
Survivor a Mátrában

Lilla és Nóri legújabb kalandjai a Reggeliben!

Nóri nem mindennapi előnyben részesült

Mivel az előző zsákmányszerzésen Nóri végzett a második helyen, ezért rá is várt egy kis meglepetés: túrázni mehetett Lillával, ahol Istenes Bence komoly választás elé állította a két lányt.

Szandi nem tudta visszafojtani könnyeit

Szandi csapata csúfos vereséget szenvedett a röplabda mérkőzésen, ezért Adriék látogathattak el a filippínó családhoz. Szandi mérhetetlen csalódottságot és fájdalmat érzett a történtek kapcsán, de ez még Ferit sem tudta meghatni.

A röplabda meccs tétje: látogatás egy filippínó családhoz

A Mandirigma törzs két csapatra szakadt, és ezúttal egy röplabda mérkőzésen mérték össze erejüket. A győztes csapat egy kiránduláson vehet majd részt, ami során egy filippínó családnál ebédelhetnek.

Bach Szilvia fantasztikus dologra szánta el magát

Az előadóművész egy jótékonysági kiállítást szervez, ahol az eladott festmények árából egy beteg fiút támogat. Szilvia elmesélte miért döntött úgy, hogy segít és, hogy pontosan mire is lenne szüksége a rászoruló Istvánnak.

Előző rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Nagy a baj: Vili bácsi csúnyán megsérült!

Senki se gondolta volna, hogy egy kis sétából ekkora baj lesz!

Következő rész (2017. augusztus 08.)

Júlia kínos helyzetbe kerül egy fontos üzleti tárgyaláson. Kristóf megszenvedi, hogy befogadta magukhoz Sárit. Vilmos és Bözsi kirándulása fájdalmas véget ér. Judit Alzheimer-kórja nem várt problémához vezet.

Tudod, melyik Dukai Regina kedvenc helye a világon? FOTÓK!

A magyar szépség nemrég olyan helyen járt, ahova bármikor szívesen látogat el, sőt, ha egy csepp szabadideje akad, akkor biztosan itt lyukad ki végül. Na de, hol lehet ez a különleges hely és miért is olyan fontos a csinos celebritás számára? Kattints, és megtudod!

Fókusz 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 18:55
Sebestyén Ágit vérig sértették Gabo haverjai

Pumped Gabo szerelménél betelt a pohár! Ágit folyamatosan sértegette VV Soma és Domán, és úgy tűnt, hogy a lány hiába kérte Gabo közbeavatkozását...

Kiss Ádám különleges fotót posztolt kisslányáról

Kiss Ádám egyértelműen rajong kislányáért, aki alig egy hónap múlva betölti első életévét. A büszke apuka nemrég egy tengerpartra vitte Olíviát, közös fotójuktól pedig szó szerint elolvadt a Facebook közösség.

 

Pumped Gabo a legjobb barátjára féltékeny?

Gabo kiakadt, amikor megtudta, hogy Áginak előbb jut eszébe Somáéknak szólni, ha segítségre van szüksége, mint egykori pasijának... A srác azonban hamar túltette magát a történteken, és randira hívta exbarátnőjét!

Rossz állapotban lévő buszt küldtek a kirándulásra

Épphogy elkezdődött az iskolai osztálykirándulós szezon, máris itt egy megdöbbentő eset. Egy busz 50 gyerekkel indult volna el hétfőn reggel Fótról Visegrádra 3 napos kirándulásra, de az egyik kislány édesapja figyelmes lett a busz katasztrofális állapotára. A szülők rendőrt hívtak, hogy véletlenül se indulhasson el a busz a gyerekekkel.

Story Extra 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 16:55
Szintet lépett Balázs és Lilian kapcsolata?

A házasok kirándulni mentek Balázs barátaival, akik kérdésekkel bombázták őket. Így Lilian új információt is megtudott férjéről...

Milán bevallja Mesinek, hogy odáig van érte

Amikor Mesi közelebb kerül Dávidhoz, Milán dühében és megbántódásában elmenekül, ami nem hagyja hidegen Mesit. Amikor rátalál Milánra, a fiú bevallja neki az érzéseit. Mesi megcsókolja a fiút.

Story Extra 2017-03-02


szerző:
2017.03.02. 17:25

Máris vannak kullancsok


szerző:
2017.02.15. 18:45
Máris vannak kullancsok

Megjelentek az első kullancsok az erdőkben, ahogy enyhül a tél. Már most oda kell figyelni erre, ha valaki kirándulni megy. Kullancsinvázió még nincs, de védekezni érdemes. A kullancsok által terjesztett fertőző agyhártyagyulladás ellen a védőoltás a legjobb, de a szakemberek szerint a kullancsriasztó és a megfelelő ruházat is jó a megelőzéshez.

Előző rész (2017. január 27.)

Gréti és Dani újra közelebb kerülnek egymáshoz. A fodrászlányok közös kirándulásra készülnek. Paja szerelmet vall Borinak.

Liza Milánnak:

Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. Minden a terv szerint halad, míg Liza nem tesz váratlanul egy szívhez szóló vallomást Milánnak...

Előző rész (2017. január 03.)

Hogyan alakul Rudiék családi „kirándulása”? Vajon sikerül Ádámnak kinyitnia a széfet? Vajon hogyan megy a közös munka Kristófnak és Tóbiásnak? Sikerül Vilmosnak vevőt találni az autójára?

Következő rész (2017. január 03.)

Hogyan alakul Rudiék családi „kirándulása”? Vajon sikerül Ádámnak kinyitnia a széfet? Vajon hogyan megy a közös munka Kristófnak és Tóbiásnak? Sikerül Vilmosnak vevőt találni az autójára?

11 diák sérült meg a balesetben

11 fiatal diák sérült meg egy balesetben kedden kora reggel a 42-es főúton Hajdú-Bihar Megyében. Romániából Horvátországba utaztak volna egy előre leszervezett kirándulásra, amikor a buszuk egy kamionnal ütközött. A kamion sofőrje a sűrű ködben előzni kezdett és valószínűleg nem látta, a szemből szabályosan haladó mikrobuszt. Mindkét sofőr fékezett, de már nem tudták elkerülni a frontális ütközést.

Dávid extrém kalandba keveredik a mobil vécével

Dávid az erdő kellős közepén avatta fel a zöld mobil vécét, amit a sportáruház eladója tukmált rá. Végül a férfinak vécépapír helyett be kellett érnie egy fa leveleivel, de pánikra semmi ok, hiszen a jelszó: vissza a természetbe.

Dávid megtette az első lépést Bálint és Péter békülésének ügyében

Dávid már nagyon unta, hogy Bálint folyton az öccsét szidja, ezért úgy döntött, Pétert is elhívja a fiús kiruccanásra. Bár a férfi először nemet mondott a kérésre, Dávid meggyőzte arról, hogy ott a helye. Bálint persze az egészről semmit nem tudott, így hatalmas lelkesedéssel vágott neki az erdei túrának.

Dávid: „Hát, nem lennék maharadzsa!”

A srácok nagyban túráztak, amikor Dávid panaszkodni kezdett, hogy az új bakancsa feltörte a lábát, és tiszta hólyag a talpa. A férfi aztán megcsúszott a köveken, kiment a bokája, és bár először nem vették őt komolyan a srácok, végül egy fából tákolt hordágyon vitték végig a túra útvonalán.

Paula végleg leszámol Borival

Tamás és Paula közös kirándulása katasztrofálissá válik, de annak ellenére, hogy másképp képzelték el a napot, jól érzik magukat együtt, és a lány észreveszi, hogy újra el tudja engedni magát Tomi társaságában – amit később Borival is éreztet.

Varázslatos programajánlónk következik – Bemutatjuk a Thury-Várat!

Aki szeret ódon várfalak között az eltűnt idők nyomában bolyongani, és ezt teheti páratlan környezetben, dimbes-dombos tájakon, plusz kirándulhat a közeli erdőkben, akkor Várpalota az ő helye. Az itt található várban pedig életre kell a történelem, mely méltán híres büszkesége a palotaiaknak.

Diákokat csaphatott be a tanárnő

Több mint száz embert csapott be, sok millió forinttal maradt adós. Egy kecskeméti tanárnő hirdetett hat napos párizsi kirándulást, és az útra csaknem hat millió forintot be is szedett diákoktól. Az utazást azonban az indulás előtt egy nappal lemondta. AZ RTL Híradónak az egyik pórul járt szülő arról mesélt, hogy a gyerekei karácsonyi ajándéka lett volna az út. A csalással gyanúsított tanárnőt őrizetbe vették.

Következő rész (2016. november 21.)

Vajon hogyan végződik a Roland elleni támadás? Vajon sikerül Júliának kimagyaráznia, hogy mit keresett Ludwigéknál? Milán élvezi, hogy megtudott valami újat Emíliáról. Kristóf váratlan helyzetbe kerül a kiránduláson.

Brüsszel napsütésben: egy nap a belga fővárosban

Sör, waffel, azaz gofri, a főtér vagy a pisilő kisfiú: a legtöbb embernek ez a három dolog, ami eszébe juthat Belgium fővárosáról, Brüsszelről. A legnagyobb belga légitársaság jóvoltából most azt is megmutatjuk, a felsorolt négy dologból mennyire jutott idő egy nap alatt úgy, hogy reggel indultunk és este már vissza is jöttünk Budapestre.

Nyári Dia az ikertestvérét látogatta meg?

A Barátok közt színésznője ezúttal Angliában járt, hogy egy számára fontos személlyel lehessen és fantasztikus kalandokba keveredett, amit most meg is mutatunk nektek!

A Kicsi Óriások ellátogattak az állatkertbe!

A tehetségmutató kis sztárjai rengeteg időt töltenek együtt, hiszen az adásokat megelőzően folyamatosan gyakorolnak a műsor Akadémiáján. A felkészülés mellett persze a szórakozásra is marad idő, így esett, hogy minden csapat kirándulni ment.

Darazsak támadtak kiránduló gyerekekre

Darázscsípés miatt került veszélybe két gyerek Parádfürdőn szombaton.  A gyerekek épp a szüleikkel indultak kirándulni, amikor egy darázsraj támadt rájuk. Egyikükön legalább tizenöt csípést számoltak össze. A méhészek mára felszámolták a veszélyes fészket.

Britney Spears kirándulása


szerző:
2016.08.19. 18:00
Britney Spears kirándulása

A rohanó életmód mellett különösen fontos szerepet szán Britney Spears a feltőltődésnek, aki sokat kirándul a természetben, a túrákról pedig előszeretettel oszt meg képeket Instagram-oldalán.

A Ramsay-család kiruccant egy picit

Ha két nagycsalád együtt megy el könnyed kirándulásra, akkor sem kell megijdeni a túl nagy létszámtól. 10 fő fölött is könnyedén jóllakathatunk mindenkit, csak ügyesen kell brillírozni a konyhában.

Story Extra 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 17:25
A tiszafüredi tó az egészségturizmus gyöngyszeme

Az ország második legnagyobb tava számos lehetőséget nyújt az egészséges életmód szerelmeseinek. De mi a Tisza-tó igazi varázsa?

Nyolc gyerek sérült meg a buszbalesetben

11 ember, köztük nyolc gyerek sérült meg, amikor iskolásokat szállító busz ütközött furgonnal Székesfehérváron. A menetrend szerinti járat sávváltás után ütközött neki az előtte hirtelen lassító furgonnak. Körülbelül 40-en voltak a buszon, köztük egy iskolás csoport, éppen kirándulásra indultak. Volt, akit arccsonttöréssel, mást agyrázkódással szállították kórházba.

Így kirándult D. Tóth András a családjával!

A műsorvezető pünkösd-hétvégén a székesfehérvári Bory-várat is útba ejtette családjával. András egy extra széles fotót töltött fel az Facebookjára, aminek mindkét oldalára odakomponálta saját magát egy vicces pózban.

A retró az új divat - vissza a kastélyszállókba

A rohanó világban jól esik megpihenni, és elbújni a város zaja elől. A természet lágy ölén a korabeli bútorok, ételek között könnyen megy a kikapcsolódás. Irány az Apponyi Kastély!

Veszélyes vérszívók


szerző:
2016.04.17. 10:00
Veszélyes vérszívók

A kullancsok a Földön mindenhol megtalálhatók, nemcsak az erdőkben, de már a városok parkjaiban is. Így soha nem lehet elég óvatos az ember. Na de hogyan védekezzünk ellenük?

Delhusa Gjon a meleg tavaszi napon kirándulni indult

Nem volt egyedül: magával vitte jó barátját is, a farkaskutyáját. A képein jól látszik, hogy felkészült a túrára: Gjoni jobb kezében túrabot, oldalán védelmező házi kedvenc, nincs mitől tartania az erdőben az énekesnek!

Praktikák tavaszi fáradtság ellen

Szinte nyáriasan meleg napok következnek. Már vasárnap is volt, ahol 24 fokot mértek, így persze nagyon sokan kirándultak. A következő napokban pedig még ennél is melegebb lehet. A Híradónknak nyilatkozó háziorvos a hirtelen jött meleg miatt, vagy a tavaszi fáradtság ellen sok alvást és napi legalább 2 és fél liter folyadékot ajánl, emellett jót tesz a mozgás valamint a sok gyümölcs és zöldség is.
 

Sztárok és nemek harca


szerző:
2016.03.01. 17:52
Sztárok és nemek harca

Mindenki olyan egyértelmű választ adott saját maga számára, ami egy másik ember szerint biztos, hogy nem az. Amilyen zavaros ez, annyira nehéz rendet tenni az ilyen jellegű küzdelmekben.

Következő rész (2016. február 8.)

Vajon mit tervez Miklós Ludwig ellen? Vajon hova utazik Gizella? Képes lesz Krisztián biztonságos helyet találni a hangfelvevőnek? Hogyan zárul Júlia és Máté búcsú kirándulása?

Barbiék romantikus randija kudarcba fullad

Barbinak sikerül meggyőznie Joet, hogy töltsék kettesben a napot, és kirándulni mennek, de a lány egy kisebb balesetet szenved.

Kalandor 2015-12-19


szerző:
2015.12.19. 11:05

Kalandor 2015-12-12


szerző:
2015.12.12. 11:00

Kalandor 2015-12-05


szerző:
2015.12.05. 11:20

Kalandor 2015-11-28


szerző:
2015.11.28. 11:05

Kalandor 2015-11-21


szerző:
2015.11.21. 10:55

Kalandor 2015-11-14


szerző:
2015.11.14. 11:00
50 méterrel voltak a zúgó óceán felett

Csaknem tragédiával végződött két fiatal kirándulása Ausztráliában. Órákon át vártak megmentésükre egy sziklaszirt mélyedésében, 50 méterrel a zúgó óceán fölött. Egy sziklán másztak, amikor egyikük lezuhant és megsérült. Társa utánamászott, hogy segítsen, de nem tudott. A mentők hatalmas bravúrral mentették meg őket.

Brutális baleset Franciaországban

43-an meghaltak egy franciaországi balesetben, amikor Bordeaux közelében egy busz összeütközött egy kamionnal, majd kigyulladt. Az autóbusz negyvenkilenc nyugdíjast szállított egy kirándulásra, az áldozatok bennégtek a buszban.

Gigantikus cseppkőpéniszbe botlott egy osztrák házaspár

Phillippe Crochet és Annie Guiraud napja ártatlan barlangászásnak indult. Ekkor még nem sejtették, hogy egy óriási erektált barlangi falloszba botlanak majd. A feleség szerint a természet különös játékaként létrejött hatalmas nemi szerv a legbámulatosabb dolog, amivel valaha találkozott. Nézze meg képeken!

Gabiék hétvégéje fantasztikusan alakult. Surányból ellátogattak Visegrádra, ahol egy kis kávézgatást és nézeteltérést követően megcsodálták Gabi hőn áhított várát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Előző rész (2015. július 21.)

Kitart-e Péter az Ádám elleni bosszúhadjáratában? Hogyan sikerül Nóra és Róbert kirándulása? Mi lesz Mónikával és a gyermekével? 

Következő rész (2015. július 21.)

Kitart-e Péter az Ádám elleni bosszúhadjáratában? Hogyan sikerül Nóra és Róbert kirándulása? Mi lesz Mónikával és a gyermekével? 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való