KERESÉS search-close

kincsvadászat

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kincsvadászat"

Kincsvadászat:

Gabóra és Babettre egy kiadós lakoma várt a Kincsvadászaton. A feladat elsőre könnyűnek tűnt: annyit kellett enniük, amennyit csak bírnak. A végén azonban majdnem kikívánkozott a sok finom falat...

A táborlakókból előtörtek az ellentétek

Jenga-harcon dőlt el, hogy melyik csapat mehet Kincsvadászatra, azonban meglepő módon, miközben pakolták a kockákat, az indulatok is el-elszabadultak, sőt a játék után még inkább előjöttek az ellentétek a két csapat között.

Kincsvadászat: Cicciolina és Lukács Miki még egy sátrat sem tud felállítani...

Cicciolina és Mikike Kincsvadászatra indultak. A két dzsungellakónak egy sátrat kellett felállítania, azonban egészen furcsa szemüvegek akadályozták meg őket az egyszerű feladat végrehajtásában.

Mi a közös Aurelióban és Bódi Sylviben?

Három évvel ezelőtt mind a két celeb részese lehetett a dzsungelkalandnak, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. A Kincsvadászatra Sylvinek és Aureliónak kellett mennie, ahol nem az erejüket kellett használniuk, hanem az eszüket.

Puskás Peti mindent bevállal a csapatáért?

Két évvel ezelőtt az énekes egy igen kemény feladat elé nézett. Igaz, maga jelentkezett a kihívásra, de talán akkor még ő sem gondolta volna, hogy mennyire kemény lesz az a próba. Petit beásták egy gödörbe, és teljesen beborították a testét homokkal. A Celeb vagyok, ments ki innen! Kincsvadászatának a tétje nem volt más, mint az, ha az önkéntes jelentkező kibír négy órát beásva a homokba, akkor a játékosok megkaphatják azokat az üzeneteket, melyeket szeretteik küldtek nekik a messzi távolból.

Kareszék kincs helyett egészen mást találnak

Amikor Karesz reggel talál egy palackpostát egy térképpel a vízben, azonnal elindul Milánnal és Drex-el a közös kincsvadászatra. A srácok a térképen megadott koordinátákat követve eljutnak egy közösségi kerthez, ahol állítólag el van ásva a kincs. Drex az ujja köré csavarja a szexi Grétit, aki végül megengedi nekik, hogy felássák a kertet. Amikor később Gréti anyja ad nekik egy tippet, hogy hol lehet a pontos hely, a fiúk valóban kiásnak egy „kincset” – egy hörcsög maradványait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való