KERESÉS search-close

kimenekültek

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kimenekültek"

EXKLUZÍV: Beszámoló a metróalagútból!

„Több utas panaszkodott, hogy pánikrohama van, rosszul vannak, volt, aki attól tartott, hogy másik vonattal ütközünk” – mesélte nekünk Molnár Judit, az egyik szemtanú, aki szombaton bent rekedt a metróalagútban, miután valaki paprikasprayt fújt szét, és meghúzták a vészféket.

Villámcsapás miatt gyulladt ki egy családi ház Nagykőrösön

Villámcsapás miatt gyulladt ki egy családi ház Nagykőrösön, reggel. A villám az utcai távvezetékbe csapott bele, onnan jutott el a legközelebbi épületig. Bent egy anya és kétéves kisfia volt, az asszony még időben ki tudott menekülni a gyerekkel. A tüzet eloltották a tűzoltók, de a ház átmenetileg lakhatatlanná vált.

Előzetes: Tacskó figyelmeztette a lakókat a tűzre

Ennek köszönhető, hogy a család időben ki tudott menekülni. A padlásfeljárónál csaptak fel a lángok, valószínűleg elektromos zárlat miatt gyulladt ki a tető. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való