KERESÉS search-close

kimaradók

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kimaradók"

Izom, szakáll és köröm - megmutatjuk azokat a különleges embereket, akik lemaradtak a listáról

Jópár olyan extrém figura van a világon, akik simán helyet kaphattak volna a listánkon, de ezúttal kimaradtak a Top 10-ből. Ilyen például a világ legizmosabb embere, vagy az a férfi, aki a leghosszabb szakállal büszkélkedhet. Megmutatjuk, kik nem fértek fel a Toplistánkra.

Nagy vita volt szerkesztőségünk hölgyei között, kik legyenek a 10-es listán

Ötvennél is több jelöltünk volt, ezért nehéz volt mindössze tizet kiválasztani. Íme a nagy kimaradók, és azok a külföldi férfiak, akik rendre jól szerepelnek hasonló listákon.

A TOP 10-ből ugyan kimaradtak – de ők is elég furák lettek az évek alatt

A listán méltó helye lenne például a 78 éves, Osca-díjas Faye Dunaway-nek, akiről a túlzásba vitt plasztikai beavatkozások miatt nem is sejtenénk, hogy egykor szépségversenyt nyert és gyönyörű volt. Vagy Meg Ryan az egykori cuki csaj, akire már rá sem lehet ismerni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való