KERESÉS search-close

kihallgatás

57 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kihallgatás"

Kihallgatták a Villa népét: ki a bűnös közöttük?

László király és Roli kancellár mindenkit kikérdeztek az alattvalóik közül, hogy kiderítsék, kik követték el a csínyeket. Ezek után pedig kiosztották a büntetéseket és a jutalmakat.

Evelin beköpte Joe-t a rendőröknek

Evelint újra behívták kihallgatásra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Nem emlékezett rá, hogy leszúrta

A gyanú szerint egy húsz centis konyhakéssel támadt párjára az 54 éves nő, miután összevesztek valamin. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Úgy tudjuk, az asszony kihallgatásakor azt mondta, annyira részeg volt, hogy nem emlékszik a történtekre.

 

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Kivégezhetik a New York-i merénylőt

A férfi egy bérelt teherautóval nyolc embert gázolt halálra, tizenegyet pedig megsebesített egy kerékpárúton. Az üzbég férfit végül a rendőrök hasba lőtték, de nem sebesült meg életveszélyesen, ezért már bíróság elé is vihették. Ott semmilyen megbánást nem tanúsított első kihallgatásán, sőt azt kérte, hogy kórházi szobájában kirakhassa az Iszlám Állam zászlaját.

Megszökött egy rab, keresik

Megszökött egy fogoly a Győri Bíróság udvaráról. A 33 éves Zvezdovics Krisztián nemrég 12 év börtönbüntetést kapott, azért vitték most a bíróságra, hogy egy másik ügyben tanúkét hallgassák meg. Valahogy kiszabadította a kezét a bilincsből és elrohant. Egész nap keresték a rendőrök. A büntetés-végrehajtásnál két embert azonnali hatállyal felmentettek.

Köszöni, hogy sokan támogatják

Megviselte a rendőrségi kihallgatás, ezt mondja az a fiatal, aki felhívta a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ online jegyrendszerének hibáira, majd feljelentették. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott. A feljelentés és a kihallgatás miatt óriási a felháborodás, az interneten több ezren tiltakoznak. A fiatalember köszöni a támogatást, azt mondja: ez megerősíti abban, hogy nem sértett törvényt. Nevét továbbra sem hozzuk nyilvánosságra, a telefonos beszélgetést eltorzítottuk.

Nem tudják, hol van Kovács Béla

Továbbra sem tudni, miért nem jelent meg gyanúsítotti kihallgatásán Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselője. A politikust költségvetési csalással és kémkedéssel gyanúsítják. Pénteken kellett volna válaszolnia az ügyészség kérdéseire, de nem ment el, és nem is mentette ki magát. A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint majd a szavazók eldöntik, hogy árt-e a pártnak a történet.

M3-as buszbaleset: sofőrök is gyanúsítottak

Két embert hallgattak ki gyanúsítottként az M3-as autópályán decemberben történt buszbaleset miatt, amelyben öten meghaltak, több mint harmincan pedig megsérültek - erről a Blikk számolt be elsőként. Az RTL híradó úgy tudja, az egyik gyanúsított a busz sofőrje, a másik annak az autónak a vezetője, amelyik előzés közben megcsúszott és a busznak csapódott. Mindkettőjük jogosítványát elvették. A baleset egyik áldozatának, egy 12 éves kisfiúnak az édesanyja nyilatkozott a Híradónak. Azt mondta, szerinte a buszsofőr is hibázott.

Milán:

Milán annyira hálás Karesznek, hogy a rendőrségi kihallgatás után kibékül vele, és bocsánatot kér tőle azért, ahogy az elmúlt hetekben viselkedett vele. Karesz boldog – mert most már tényleg visszakapta a jó öreg régi Milánt!

Következő rész (2017. február 10.)

Tóbiás alibit igazol Ágnesnek. Hogyan sikerül Kristóf kihallgatása? Sikerül végre Hannának megírnia a cikket? Miklós megcsókolja Juditot.

Kihallgatták, de elengedték

Kihallgatták, de elengedték tizennégy éve a rendőrök azt a férfit, akit most a győri gyilkossággal gyanúsítanak. Erről a Kisalföld írt. A lap szerint annak idején azért hallgatták ki a férfit, mert bejelentette, hogy eltűnt az autója. Csakhogy egy kis piros színű kocsija volt, miközben a szemtanúk egy nagy bordó autóról beszéltek. Így terelődött el a férfiról a figyelem, egészen mostanáig.

Kihallgatták az újságírót

Kihallgatta a rendőrség a Figyelő egyik újságíróját az MKB Bank eladásával kapcsolatban. Brückner Gergely tavaly januárban arról írt, hogy a magyar állam túl sok pénzt fizetett a többszáz milliárd forintos adósságot felhalmozó pénzintézetért. A rendőrök a forrásaira voltak kíváncsiak. Az ügyben a jegybank tett feljelentést, üzleti titok megsértése miatt. A Társaság a Szabadságjogokért szerint az újságírót nem kötelezhetik arra, hogy leleplezze forrásait.

Robbantás: kihallgatták a sérült rendőrnőt

Mindenre emlékszik és már meg is hallgatták a fővárosi robbantásban életveszélyesen megsérült rendőrnőt. Járőrtársát súlyos állapotban vitték kórházba, amikor másfél hete házi készítésű szerkezetet robbantott fel mellettük a támadó. A világos kalapos férfit azóta sem találják, de a rendőrségnél folyamatosan gyűlnek a fotók és videók, amelyek a nyomára vezethetnek. Úgy tudjuk, a rendőrnő vallomása alapján az ügyészség kizárja, hogy magánéleti szál, például féltékenység lenne a háttérben.

 

Megmutatta, hogyan szúrta le barátját

Hazavitték a rendőrök a gyilkossággal gyanúsított férfit. De nem azért, hogy elengedjék, hanem azért, mert a gyilkosság helyszínén akarták kihallgatni. A gyanú szerint 2 nappal ezelőtt egyetlen késszúrással végzett a barátjával Debrecen külterületén. Híradónk ott volt, amikor a férfit a rendőrök az otthonához kísérték. Semmit sem tagadott, azonnal beismerte a gyilkosságot.

Kártérítést kér a társaira valló volt rendőr

Kártérítési pert indított a rendőrség ellen a munkatársai ellen valló izsáki rendőr. Évekkel ezelőtt azért vallott két kollégája ellen, mert azok egy kihallgatáskor halálra vertek egy férfit.  A volt rendőr úgy érzi, később azért százalékolták le, mert egykori munkaadóinak nem tetszett, hogy a rendőrök ellen vallott.

A bombafenyegető a budaörsi gyújtogató

Elfogták a budaörsi bombafenyegetőt. Kiderült, hogy ő gyújtotta fel egymás után a hétvégi házakat a Pest megyei településen. Külön nyomozócsoport, több mint száz rendőr kereste. A huszonkét éves férfi az elmúlt hónapokban tizenegyszer fenyegetőzött bombariadóval az egyik budaörsi bevásárlóközpontban. Kihallgatásán vallotta be, hogy ő a gyújtogató. A településen az elmúlt két évben 49 hétvégi ház égett le, volt olyan este, amikor egyszerre öt.

Rendőrrel veszett össze a parkolóhelyen

Parkolóhelyért vitatkozott két autós, de a vita győztese rendőrségi fogdába került! Egy újpesti áruház előtt veszett össze két sofőr még március elején. Egyikük megkereste Híradónkat és azt állítja, hogy a vita után nem sokkal derült ki hogy a másik sofőr egy rendőr ezredes. Pár percen belül több rendőrautó ment a helyszínre, és kihallgatták majd állítása szerint jogtalanul- öt és fél órára a kapitányságon bezárták. Megkeresésünkre a rendőrség csak annyit ismert el, hogy valóban megtörtént az eset, de annak körülményeiről semmit sem mondanak, de azt állítják, hogy a férfit nem a parkolási vita miatt vitték be a kapitányságra.
 

A lövöldöző anyját is kihallgatják

Információnk szerint, nemsokára kihallgathatja a Központi Nyomozó Főügyészség a kiskunhalasi bíróságon lövöldöző férfi édesanyját is. Az asszony az elmúlt napokban több olyan nyilatkozatot is tett, amelyek - úgy tudjuk - felkeltették a nyomozók érdeklődését. Híradónknak azt mondta: korábban a tanya hátsó udvarán többször is együtt lövöldöztek a gépfegyverrel, sőt, annak használatára is ő tanította meg.

Nem érzi magát bűnösnek a börtönőr

Nem érzi magát bűnösnek, pedig elismerte, hogy ő szúrt. Csak a barátját akarta védeni - ezt vallotta kihallgatásán a nyomozó ügyészeknek az a szegedi börtönőr, aki még vasárnap kora hajnalban szúrt meg egy román férfit egy belvárosi szórakozóhely előtt az utcán. A börtönőr azután szúrt kétszer is, hogy a romáén férfi ököllel arcon ütötte a mellette álló barátját. Híradónknak nyilatkozott a megszúrt férfi barátnője is, azt mondta, ők sem értik a történteket.

Részegen, jogsi nélkül ment kihallgatásra

Részegen, autóval ment rendőrségi kihallgatására az a férfi, akit ittas és jogosítvány nélküli vezetés miatt idéztek be. A balatonfüredi rendőrök nem hittek a szemüknek, amikor a 66 éves alsóörsi férfi a jegyzőkönyv aláírása után a kapitányság előtt ült kocsiba.

Előző rész (2016. január 6.)

Rudit kihallgatják a nyomozók, szorult helyzetbe kerül. Ottó Péter segítségével távozik Liza életéből – vajon végleg? Megindulnak a találgatások, hogy vajon ki ölte meg Róbertet?

Szökni próbált a margitszigeti támadó

Kihallgatása után megpróbált megszökni a margitszigeti futónő szerdán elfogott támadója. A 29 éves budapesti férfi, aki november végén támadta meg a lányt, a XIII. kerületi kapitányság emeleti ablakából a rendőrség belső udvarára ugrott, de rövid üldözés után még az udvaron elfogták. Az is kiderült róla, hogy a margitszigeti támadás után egy másik nőt is megvert egy budapesti társasház lépcsőházában.

Következő rész (2015. december 7.)

Ágnes próbál megbirkózni Ludwig szörnyű tettével. Vajon sikerrel jár Zsófi terve Ádám és Hanna újbóli összehozására? Nóra kihallgat egy beszélgetést, ami talán mindent megváltoztat.

8 éves kisfiút hallgatna ki a NAV

Nem mindennapi esetről lehetett hallani a sajtóban a minap. Egy 8 éves kisfiút idézett be a NAV tanúmeghallgatásra egy gazdasági bűncselekmény kapcsán. A kisfiú és szülei értetlenül állnak az eset előtt, ugyanis semmit sem tudnak a szóban forgó ügyről. Hogyan történhetett ez meg? Vendégünk Dr. Tóth Márk, adószakértő volt.

Megvan a Miskolcon talált kisfiú anyukája?!

Úgy tűnik megtalálták a rendőrök annak a két és fél éves kisfiúnak az édesanyját, akit hétfőn találtak meg egyedül, magára hagyva az utcán, és sokáig meg sem szólalt, így be sem tudták azonosítani, mert szülei sem keresték a kis Gerzsont. Az anyát lakossági bejelentés alapján találták meg a rendőrök, és a hírek szerint a kihallgatása során meglehetősen ellentmondásos információkat közölt a rendőrökkel. Az ügy részleteiről most a rendőrség szóvivőjét, Janasóczki Attilát telefonon kérdeztük! Majd Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő volt segítségünkre abban, hogy mi lehet a kisfiú sorsa, valamint telefonon kapcsoltuk dr. Csiba Gábort, a Borsod-A-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház igazgatóját.
 

Előzetes: Kihallgatták a menekülteket rugdosó operatőrnőt

A Jobbik-közeli televízió azóta elbocsájtott munkatársát csütörtök este rendőrök vitték kihallgatásra, garázdasággal gyanúsítják. Hogy mit mondott a történtekről, megtudhatják 18:00-kor az RTL Híradóból.
 

Ez történt a 36. héten


szerző:
2015.09.04. 21:15
Ez történt a 36. héten

Nóra megtudja, hogy mit tett Róbert Ágnessel, de a férfi azt mondja, hogy figyelemelterelésből tette. Ezek után Róbert pénzt kér Ritától a hallgatásáért cserébe. Zsolt titkos tervet forral Nikol ellen, amit egyelőre még Rudinak sem mond el. Luca kihallgatja Gizella, László és Vilmos beszélgetését és rájön, hogy Aliznak köze lehet Zsolt lelövéséhez. Zsolt azonban mindent tagad. Bözsinek nem sikerül utolérnie Alizt, hogy elmondja neki, nyugodtan hazajöhet, mert Zsolt nem hibáztatja. Pétet megnyitja a street food udvart. A terve, hogy a befolyt pénzből kivásárolja Hannát, aki nemet mond az ajánlatra.

Egy nő meghalt, barátja életveszélyben

Holtan találta 42 éves édesanyját egy férfi péntek hajnalban Szentendrén. Kevéssel később a gyilkosságtól alig 500 méterre lévő háznál pedig egy erősen vérző férfi kért segítséget. Úgy tudjuk, hogy ő a meghalt asszony barátja volt. Szúrt sérülésekkel, eszméletlen állapotban vitték kórházba, a rendőrök egyelőre nem tudták kihallgatni. Most azt vizsgálják, hogy a férfi hogyan és mitől sérült meg, valamint van-e köze az asszony halálához.

Öt év után gyanúsítottak meg négy embert

Az ügyészség most közölte, hogy négy embert, köztük a tolatásvezetőt hallgatták ki a rendőrök a vonatból kiesett lány ügyében. A lány 2010. március 15-én zuhant ki egy mozgó szerelvényből.

Tagadja, hogy miatta haltak meg a rendőrök

Semmi köze a balesethez - információink szerint ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki szabálytalanul kikanyarodott a szombat hajnalban halálos balesetet szenvedett rendőrautó elé. Az ügyben műszaki szakértőket rendelt ki az ügyészség, egyelőre úgy tűnik, csak így derülhet ki hogyan halt meg a két rendőr.

Előzetes: Semmi köze a rendőrök halálos balesetéhez

Információink szerint ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki részegen, szabálytalanul kanyarodott a járőrkocsi elé szombat hajnalban Budapesten. A rendőrök kocsija egy taxinak ütközött, mindkét járőr meghalt. Az ügyészség műszaki szakértőket rendelt ki, hogy kiderüljön, pontosan hogyan történt a baleset. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Halálos kihallgatás - életfogytiglant kaptak a rendőrök

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésének minősül az, ahogyan az izsáki rendőrök végeztek a lopással gyanúsított férfival. Az áldozat egykor országos ökölvívó bajnok volt, de hátrabilincselt kézzel nem tudott védekezni. A rendőri brutalitásra semmiféle magyarázat nincs. A tettesek példátlanul súlyos büntetést kaptak elsőfokon.

Előzetes: Életfogytiglan a rendőrnek

Életfogytig tartó szabadságvesztés - első fokon ezt a büntetést kapta az a rendőr, aki kollégájával halálra vert kihallgatás közben egy orgoványi férfit. Másik két rendőr ügyében is döntés született - hogy mi, azt elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.


 

Hazudott a CIA a kihallgatásokról

Nem válogatott a módszerek közül a CIA, amikor titkos táborokban vallatott terrorizmussal vádolt foglyokat, volt, aki bele is halt a kínzásokba. Ezt állítja az amerikai szenátus által nyilvánosságra hozott félezer oldalas jelentés, amely szerint a CIA hazudott a törvényhozásnak és a Fehér Háznak is.

Homeland - 2. évad, 11. rész - Hajsza

Carrie értesíti a CIA-t, hogy Abu Nazir egy elhagyatott gyártelepen bujkál. A kommandósok átvizsgálják az épület minden zugát, de senkit sem találnak, ám Carrie biztos abban, hogy nem menekült el. Carrie eleinte arra gyanakszik, hogy valaki segített neki, majd visszamegy egy csapattal, és egy rács mögött meg is találják a rejtekhelyét, és lelövik. Estes hazugságvizsgálatnak veti alá Sault, és úgy alakítják a kérdéseket, hogy Saul felelőssé tehető legyen Aileen öngyilkossága miatt. Brody családja hazatérhet, de ő úgy dönt, ideje elmondani feleségének az igazat.

Cristofel a kihallgatószobában


szerző:
2012.04.17. 20:58
Cristofel a kihallgatószobában

Veronika feljelentette egykori szerelmét, ezért Cristofelt 4 rendőr vitte el. A kihallgatáson nem engedték a forgatást, de utána a fiú csak a Fókusznak nyilatkozott.

Fókusz 12-04-17


szerző:
2012.04.17. 20:50
Fókusz 12-04-17

Fókusz: Száz nappal később - Az X-Faktorosok még mindig a csúcson, a mentorok újra címlapon. Kivel mi történt a finálé óta? Elvitték - A rendőrök félbeszakították a forgatásunkat és magukkal vitték Cristofelt. Milyen büntetés vár rá? Verekedő Villalakók - Csaba és Kinga a ValóVilág után valódi bokszmeccsre vállalkozott.

Cáfolják, hogy kihallgatnák Brad Pitt-et

Nincs olyan adat, amely indokolttá tenné Brad Pitt kihallgatását a lefoglalt fegyverekkel kapcsolatban - mondta a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

Csak 2 perc nyilvános Gyurcsány kihallgatásából

Ígéretével ellentétben nem hozta nyilvánosságra a kihallgatásáról készült teljes videofelvételt a volt miniszterelnök.

Meggyanúsította Gyurcsány Ferencet a főügyészség

A volt miniszterelnök visszautasítja a vádakat és panaszt tett a gyanúsítása ellen.

Gyurcsány nem vallott, panaszt tett

A rendszerváltás óta először gyanúsítottként hallgatott ki az ügyészség egy volt miniszterelnököt.

Holtan találták a 21 éves lány csecsemőjét

A rendőrség is vizsgálatot indított a halott csecsemő ügyében, akit csütörtök este találtak a Szabolcs megyei Ibrányban.

Ismét kihallgatták Szilvásy Györgyöt

Az ügyvéd szerint Szilvásy György minden kérdésre válaszolt, ám a kérdések és a válaszok továbbra is államtitkot képeznek.

Államtitkár is gyanúsított a vesztegetési ügyben

Vesztegetési ügy gyanúsítottjaként hallgatták ki a Belügyminisztérium helyettes államtitkárát.

Módosult a büntetőeljárási törvény

Kiemelt ügyekben az ügyész választhat bíróságot, és a gyanúsított 48 óráig nem találkozhat védencével, kivéve, ha kihallgatják.

Négy tüntetőt állítottak elő


szerző:
2011.06.19. 14:41
Négy tüntetőt állítottak elő

Megerősítette a rendőrség, hogy két külföldit is előállítottak a szombati melegfelvonulásról.

Kihallgatják a honosítást kérőket

Kihallgattak olyan ukrán állampolgárokat, akik magyar állampolgársághoz jutottak.

A Fenyő-gyilkosság miatt akarják kihallgatni Rohacot

A hírt csütörtökön telefonon megerősítette az RTL Híradónak Dusan Danovy, Jozef Rohac ügyvédje.

Szüleik nélkül faggatták a gyerekeket

Bűncselekményről hallgattak meg rendőrök gyerekeket egy általános iskolában úgy, hogy a szülők nem voltak ott.

Bakács Tibor Settenkedő kipakolt!


szerző:
2011.02.16. 19:33
Bakács Tibor Settenkedő kipakolt!

A kritikus egy kisebb bevásárlást intézett el a lódenkabátja alatt. A Bors értesülése szerint az asztal alól még három csomagolt Edami sajt, és egy csomag szeletelt szalámi is előkerült.

Molnár Gyula nem tett vallomást


szerző:
2010.10.04. 15:42
Molnár Gyula nem tett vallomást

Lakos Imre és Molnár Gyula ellen hivatali visszaélés a gyanú.

Demszky: Nem leszek gyanúsított


szerző:
2010.07.27. 13:48
Demszky: Nem leszek gyanúsított

Lehetséges, hogy más fővárosi ügyben is meghallgatják tanúként.

Hagyót gyanúsítottként hallgatják ki

Néhány perccel azután vitték be, hogy a parlamentben lették az esküt az új képviselők. Ezzel ugyanis megszűnt Hagyó mentelmi joga.

Kikérdezhetik a mumbai merénylők segítőjét

Kihallgathatják azt a chicagói férfit, aki bevallotta, hogy segítséget nyújtott a 2008-as mumbai terrortámadásokhoz.

Csütörtökön hallgatják ki az ámokfutót

Csütörtök délelőtt látogatják meg a rendőrök az elmegyógyban a pécsi lövöldözőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való