KERESÉS search-close

kihúzták

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kihúzták"

Találkozott megmentőivel az a navigátor, akit az égő autóból húztak ki

Találkozott megmentőivel az autóversenyző-navigátor, akit egy égő kocsiból húztak ki a nézők. A versenyautó július elején a Veszprém Rally-n ütközött fának, majd kigyulladt. A pilóta még ki tudott szállni a roncsból, de navigátora nem. Őt a lángoló autóból a közelben lévő nézők szabadították ki. Bátorságukat nemcsak a versenyző, hanem a tűzoltók is megköszönték.

Kihúzták a vízből a zavart nőt

A rendőrök és a vastag kabátja mentette meg egy idős asszony életét az éjszaka Ráckevén. A láthatóan zavartan viselkedő nő a város hídjáról beugrott a 15 fokos vízbe. A rendőrök egy térfigyelő kamerán kiszúrták, hogy mi történt és egy perc alatt a helyszínre értek és kihúzták. A becsapódástól eszméletlen nőt feltehetően a kabátja tartotta a víz felszínén.

Kitüntették a megmentőket

Kitüntetést kaptak, akik az egy évvel ezelőtti Louisiana állambeli árvíz idején megmentették egy nő és kutyája életét. Az asszony kocsija már majdnem elsüllyedt, amikor segítőik csónakkal odaértek és egy férfi szinte az utolsó pillanatban húzta ki őket az autóból. A mentőakcióról készült videót milliók látták és osztották meg az interneten.

Fatörzsbe kapaszkodott, kimentették

A Tisza átúszására készült, majdnem belefulladt. Kihűlt, már beszélni sem tudott, utolsó erejével egy vízbe dőlt fába próbált kapaszkodni az a negyven év körüli férfi, akire vízirendőrök és vízimentők találtak rá a Tiszában szombat délután. Mire partra húzták, már sokkos állapotban volt.

Kihúzták az égő autó alól

Drámai mentés Alaszkában. Öten - köztük egy járőr - húzott ki égő autója alól egy balesetet szendevedett férfit. A történteket végig rögzítette a rendőrautó fedélzeti kamerája.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való