KERESÉS search-close

kihívó

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kihívó"

Hungary’s Got Talent: Kis Grófo komoly kihívóval nézett szembe

Két éve már annak, hogy a mulatós császára kiesése ellenére kőkemény bulit csinált az RTL Klub színpadán. Most idézzük fel tőle a legjobb pillanatokat!

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

Anita:

Klaudia és Luca azért jöttek az Anikó Showba, hogy megkérjék barátnőjüket, Anitát, ne töltsön fel magáról intim fotókat az Instára. Klau azt tanácsolta Anitának, hogy tegye priváttá Instagram-oldalát, de a lány nem értette, mi a gond a feltöltött fotóival. A beszélgetés során kiderült, hogy Anita párja abszolút nem követi nyomon barátnője Insta profilját, aztán a lány ígéretet tett aggódó barátnőinek.

Prostik „lettek” felháborodásból

Bedühödtek a nők egy kijelentés miatt, miszerint ha tisztességesen öltözködnének, akkor nem erőszakolnák meg őket.

Világbajnok lesz Botka kihívója


szerző:
2010.01.27. 07:43
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való