KERESÉS search-close

kifogták

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kifogták"

ÓRIÁSHARCSA: Több mint 2 méter és csaknem 100 kiló

Óriás harcsát fogott egy szentesi horgász. A több mint két méter hosszú és csaknem száz kilós állatot két órán keresztül fárasztották. Az állat akkora volt, hogy alig bírták kiemelni a vízből, a súlyát csak becsülni tudják. A felvételeket a Szentesi Mozaiktól kaptuk.

Óriási harcsát fogott Pakson egy horgász

Tíz kilóval több, mint egy mázsa, és majdnem két és fél méter az a harcsa, amit Pakson fogott ki egy horgász. Akadt már a horgára 50, 60, sőt 70 kilós harcsa is, de ez a mostani abszolút rekordnak számít a környéken. A horgász azt mondta, már a fárasztásnál érezte, hogy nagy fogás lesz. A halat mérlegelés után hazavitte, lesz belőle harcsapörkölt és rántott hal.

Kétszer is kifogták a kapitális pontyot

Még sohasem történt ilyen: két év különbséggel ugyanazt a kapitális pontyot fogta ki a Balatonból két horgász. Egyikük még 2014-ben, Balatonberénynél, a másik pedig a napokban, Ábrahámhegynél akasztotta horogra a hatalmas, 19 kg-os tükörpontyot. És a hal kapott még egy esélyt: akár harmadszor is kifoghatják, mert újra visszaengedték a Balatonba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való