KERESÉS search-close

kifizetés

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kifizetés"

Egy javaslat, amely megemelné a túlórák számát és kifizetését 3 évre tolná ki

Tiltakozik a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is az ellenzői által rabszolgatörvényként emlegetett módosító javaslat ellen, amely megemelné a túlórák számát és ezek kifizetését 3 évre tolná ki. A PDSZ szerint az iskolában dolgozó karbantartókat, takarítókat, portásokat érintő javaslat embertelen és családellenes. A Magyarországon beruházó német vállalatok viszont Szijjártó Péter szerint örülnek a változásnak.

 

Korrupció és vesztegetés gyanújával vizsgálják a Microsoft több magyarországi ügyletét

Korrupció és vesztegetés gyanújával vizsgálják a Microsoft több magyarországi ügyletét az Egyesült Államokban. Ezt a Wall Street Journal írta meg. A lap szerint a szoftvercég 2013-ban és 2014-ben magyar közvetítő cégeknek nyomott áron értékesített programokat, amelyekért aztán a kormányzati szervek jóval magasabb árat fizettek.

TAO: Mely cégek fizették a legtöbbet?

Részben állami tulajdonú, és a közbeszerzéseken rendre jól szereplő cégek fizették a legtöbb TAO támogatást a fideszes politikusokhoz közel álló futballkluboknak, ez az Átlátszó.hu oknyomozó portál adatigényléséből derült ki. Az egyik legbőkezűbb szponzor a MOL, több milliárd forintot küldtek az elmúlt években Felcsútra, Kisvárdára, vagy Mezőkövesdre. A cég szerint ők a támogatásaikat széles körben osztják szét.

Viharkárok: csaknem kétmilliárd forintot fizettek ki a biztosítók

Csaknem kétmilliárd forintot fizettek ki a júniusi viharkárok miatt a biztosítók a károsultaknak. A hónap első felében már több mint 18 ezer bejelentést kaptak, a legtöbbet Pest, Bács-Kiskun és Baranya megyéből. A két hét alatt kifizetett kártérítés összege harmada annak, amit tavaly egész évben megítéltek a viharkárok miatt.

Ellenzéki pártokat bírságoltak

Túl olcsón bérel irodákat több ellenzéki párt, ezért milliós bírságokat szabna ki rájuk az Állami Számvevőszék. Az Együttnek csaknem 20 millió forintot kellene fizetnie, ami a párt szerint ellehetetleníti a választási felkészülést, és januárban a dolgozóikat sem tudják így kifizetni.

 

Keddig érkezik az előrehozott családi pótlék

Legkésőbb holnap megkapják az érintettek az előrehozott családi pótlékot - ezt ígéri az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Azt mondják, már múlt héten elkezdték az utalást, a tanévkezdést akarják segíteni a szeptemberi juttatás augusztus végi kifizetésével. Ez viszont kevés a szocialisták szerint, akik most a 9 éve azonos összeg 40 százalékos emelését kezdeményezik az Országgyűlésben. A kormány nem tervez változtatást.

Elnyelte a gép a nyugdíjukat

Késik a rezsi fizetésével és a gyógyszereit sem tudja kiváltani egy pécsi rokkantnyugdíjas házaspár, mert nem jutottak nyugdíjukhoz. 122 ezer forintjukat két hete akarták felvenni, de nem sikerült, mert a bankautomata amint kiadta, vissza is húzta a pénzt. Egyből reklamáltak a bankban ahol 45 nap átfutási időt mondtak nekik. Kerestük a bankot, de későbbre ígértek tájékoztatást.

Kifizették, még sincs szállásuk

Ha újra fizetnek a szobáért, akkor foglalhatják el. Ezt válaszolta az egyik vendégnek a soproni Fagus hotel új üzemeltetője. Így a pórul járt családnak 200 ezer forintja veszett oda. A szálloda még május elején zárt be felszámolás miatt. Az új üzemeltető viszont azt mondja: a korábbi foglalási adatbázist nem kapták meg, így nem tudják, hogy ki fizetett és ki nem.

Előző rész (2016. február 22.)

Mit talál ki Vilmos és Bözsi, hogy kifizessék a tartozást? Hogy érez Tóbiás, amiért elszalasztotta a kisfia születését? Lehet-e egy hajléktalan lány egy nyertes fotó témája? Mit tesz Ágnes, amikor megtudja, hogy Lizát vádolják a gyilkossággal?

Nem indul a tanfolyam, pénzét sem kapja vissza

Szeptember elsején szóltak, hogy nem indul a szakképzés, amire jelentkezett - erről panaszkodott Híradónknak egy diák. Azt mondja, az iskola a regisztrációs díjat sem adja vissza neki. Ezért új tanfolyamot kellett keresnie, de már csak fizetős helyet talált. A minisztériumban azt mondták, szigorítanak a szabályokon, hogy elkerüljék a hasonló problémákat.

Hiába várnak az ösztöndíjukra?

Hiába várják hetek óta, nem kapták még meg az ösztöndíjukat azok a tanár hallgatók, akik részt vesznek a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programban. A híradónknak nyilatkozó egyetemisták szerint rendszeresen csúsznak a kifizetések, most éppen három hete várják a pénzüket. Az ösztöndíjprogramot tavaly azért indította a KLIK, hogy népszerűbbé tegyék a tanári pályát.

Előzetesben a Quaestor három vezetője

Elkeseredett Quaestor-károsultak tüntettek. Kamatostul követelik vissza befektetéseiket a Quaestor-károsultak, akik vasárnap már másodjára demonstráltak Debrecenben. Fokozódott az aggodalmuk, még mindig nem döntött kártalanításukról a Befektető-védelmi Alap. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a cég zár alá vont vagyonából egyre kétségesebb, hogy a károsultak pénzhez juthatnak.

Jövő héten kaphatnak pénzt a károsultak

Házhoz viszi a postás a DRB Bank károsultjainak járó pénzt, vagy a kifizetésről szóló értesítést- ezt az Országos Betétbiztosítási Alap szóvivője mondta a Híradónak. Tóth István szerint legkorábban jövő héten érkezhetnek meg az első borítékok az ügyfeleknek. Közben Orbán Viktor 245 millió forintos támogatást ígért 64 olyan önkormányzatnak, amely a Buda-Cash botrány miatt nem jut a pénzéhez.

Varga: Az állam segít a kifizetéseknél

Keddre tisztán kell látni a Buda-Cash ügyével foglalkozó munkacsoportnak, hogy melyik önkormányzatnak mennyire rossz a helyzete - ezt Varga Mihály mondta. A nemzetgazdasági miniszter szerint az állam csak így tud már a márciusi kifizetéseknél is segíteni a bajba jutott településeken.

Kifizetik a Nemzet Színészeit


szerző:
2011.10.19. 12:42
Kifizetik a Nemzet Színészeit

A színészek október 18-áig nem kapták meg a járadékot, amely életük végéig, havonta megilleti őket.

Nem fagyoskodnak tovább a diákok


szerző:
2011.10.14. 11:47
Nem fagyoskodnak tovább a diákok

Pénteken már újra fűtenek a gyömrői Teleki Kastélyban működő iskolában. A Pest Megyei Önkormányzat kifizette az iskola tartozását.

Nem létező címekre is küldtek reálhozamot

Több esetben előfordult, hogy a postákra téves címzéssel érkeztek a magán-nyugdíjpénztári reálhozamok kifizetési utalványai.

Átlagosan 76 ezer forint a reálhozam

570 ezer volt pénztártag egy fillért sem kap. Az ő befektetésük ugyanis nem növekedett.

Reggeli 11-06-03


szerző:
2011.06.03. 08:35
Reggeli 11-06-03

A Reggeli témái: kifizetik a magánnyugdíjpénztári reálhozamokat, Erőss Zsolt ép bőrrel megúszta, Alekosz és Veronika kibékült, a Csillag Születik döntősei, Gryllus Dorka szerelmét anyukája választotta.

Csődbe viheti a lassan érkező állami pénz

Már az üzemét is le kellett állítania egy százhalombattai vállalkozónak, mert több mint egy éve nem kapja meg az államtól a neki járó pénzt.

Pénz helyett szabadnap jár a tűzoltóknak

A győriek még nem kaptak, másik 15 város tűzoltói pedig jóval kevesebb pénzt kaptak az árvízi munkájukért, mint ami járt volna.

Újabb demonstráció a szörpüzemnél

150 embernek szűnt meg a munkahelye csaknem egy évvel ezelőtt, akik azóta sem kapták meg elmaradt bérüket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való