KERESÉS search-close

kiadó

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiadó"

Kiadó az amstetteni rém háza

Beköltöztek az első lakók abba a házba, ahol Josef Fritzl, azaz az amstetteni rém 24 éven át fogva tartotta lányát és vérfertőző kapcsolatukból hét gyerek született. Az esetre 2008-ban derült fény. A házat egyébként egy sztriptíz bár tulajdonosa vette meg még tavaly 160 ezer euróért és teljesen felújította.

Liszkay Gábor a Népszabadságnál

Órákon át tárgyalt szerdán a Népszabadság épületében Liszkay Gábor. A Magyar Nemzet korábbi főszerkesztője, a kormányközeli Magyar Idők tulajdonosa igazgatótanácsi tag lett a Népszabadság kiadójában. A céget a sajtóhírek szerint a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterhez köthető Opimus csoport vette meg. A Párbeszéd szerint a miniszterelnök strómanokon keresztül vásárolja fel a magyar médiát, a Fidesz frakcióvezetője szerint viszont kizárt, hogy jobboldali lap lesz a Népszabadságból.

Kormányzati pénzek befolyásolják a piacot?

Túszul ejtette a Népszabadság dolgozóit a lapot korábban kiadó Mediaworks - állítják a lap munkatársai. A cég az újság kiadását felfüggesztette, de még nem számolt el az újságírókkal, akik így máshol nem tudnak dolgozni. A kormány szerint a kiadó gazdasági döntést hozott, amibe nem szólnak bele. Közben az átlátszó.hu arról írt, hogy a kormány reklámköltései egyértelműen a kormányközeli médiumoknak kedveznek.

A bevétel nagy rész az alapítványoktól jött

A vs.hu kiadója több mint kétszer annyi támogatást kapott a jegybank alapítványaitól, mint amennyit hirdetésekből megkeresett. Ezt a 444.hu vette észre a cég most közzétett beszámolójából. Ebből az is látszik: a cég kiadásai épp az alapítványoktól kapott majdnem félmilliárd forinttal nőttek egy év alatt. A DK szerint ezt a köznyelv, lopásnak hívja. A vs.hu kiadója nem válaszolt a kérdéseinkre.

Molesztálás miatt pereli zaklatóját az énekesnő

Rehabilitációs kezelésre szorult Kesha, ugyanis producere tíz éven át molesztálta testileg és lelkileg egyaránt. Miután összeszedte bátorságát, feljelentette zaklatóját, ám sajnos a kiadója is a vádlott mellé állt, ami jócskán megnehezítette az énekesnő helyzetét.

Lopás miatt áll bíróság elé Justin Timberlake?

A duó, vagyis will.i. am, és a már mozivásznon is feltűnt énekes a Damn Girl című számuk miatt kénytelenek pereskedni. Justin Timberlake dala nagyon hasonlít az 1969-es A New Day is Here At Last című Perry Kibble alkotásra, ezért a kiadó jogi útra terelte az ügyet.

Portré 15-05-17


szerző:
2015.05.18. 00:50
Portré 15-05-17

Portré: Szoktuk mondani, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, meg, hogy mindenki annyi terhet kap, amennyit elbír. Kíváncsiak voltunk, hogy Péterfy-Novák Éva mit gondol erről. Éva két éve kezdte el kiírni magából a vele történteket. Blogját nagyon gyorsan százezrek kezdték követni, erre pedig az egyik legnagyobb hazai kiadó is felfigyelt.

Ön olvas szépirodalmat?


szerző:
2015.03.25. 14:19
Ön olvas szépirodalmat?

Ha igen, nincs egyedül, de társai fogynak. Vajon miért? Új szemlélet kell, több olvasó? Marketing vagy minőségi gondok vannak? Este 10 órától az RTL II-n Baló György Nyáry Krisztiánnal és Radnóti Sándorral keresi a kérdésekre a választ.

Kismamának áll a világ


szerző:
2012.08.01. 00:00
Testünkkel kell fizetni az olcsó albérletért?

Ingyen albérlet egy kis kedvességért. Diáklányoknak. Kíváncsiak voltunk, hogy mi rejlik az ártatlannak tűnő apróhirdetések mögött. Kolléganőnk diáklánynak adta ki magát, és felvette a kapcsolatot jó néhány hirdetővel.

Új lemezzel rukkolt elő Ádok Zoli

Ádok Zoli napjai korán kezdődnek, de ő szeret így élni. Ezekben a hetekben különösen sok a dolga. Megjelent második szóló lemeze, ezért folyamatosan úton van, és a legtöbb helyre vele tart kiskutyája is.

Kiadó az egri minaret


szerző:
2011.04.17. 11:35
Kiadó az egri minaret

Egyfordulós nyílt pályázaton lehet hozzájutni az egri Minarethez. Csak bérelni lehet, megvenni nem.

Tankönyvek százezrei késik le a becsengetést

Legtöbbször a szerzők csúsztak meg a határidővel.

Nem minden tankönyv érkezik meg


szerző:
2010.08.24. 07:21

Indul az „albérlet-szezon”


szerző:
2009.08.26. 12:32
Indul az „albérlet-szezon”

Megindult az utolsó roham a kiadó lakásokért és kollégiumi szobákért.

Olcsó könyvekkel csábít a Könyvhét

Már 100 forintért is lehet könyvet venni az idei Könyvhéten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való