KERESÉS search-close

kiabálás

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiabálás"

DURVA! Adri csúnyán felbosszantotta Hunort...

Miközben a villalakók felhánytorgatták a párbajozók múltbeli hibáit, Hunor nem tudta féken tartani érzelmeit, és egyből nekiesett Adrinak.

Reni és Zsuzsu ismét egymásnak estek

A Kiválasztás után újra a lányok vitájától volt hangos a Villa, ám a fiúk most úgy érzik, Reni a hibás a dologban... Na de mit gondol a lányok egykori nagy barátja, Greg?

Kemény szócsata: Reni és Greg csúnyán egymásnak estek

Greg nem is tagadja, mekkorát csalódott Reniben, ráadásul most szemtől szemben is elmondták egymásnak a véleményüket. Elmondták...? Üvöltötték!

 

Teli torokból kiabáltak a villalakók a Kiválasztás után

Miután Greg megkapta a zöld kendőt, a játékosok szinte egymásnak estek a Villában...

Csak úgy állt a bál a Villában...

Vajon kinek kivel volt konfliktusa a luxusbörtönben? Egy biztos: veszekedésekből sosem volt hiány. 

Vivi őrjöngve esett Adrinak

Az illemtan órán a lányok csúnyán egymásnak feszültek...

Áll a balhé! Zsuzsu nekiment Csokinak...

Miután Csoki elhatározta, hogy felhasználja szuperképességét, összehívta a villalakókat az udvarra, ám Zsuzsunak egyáltalán nem tetszett a dolog. El is mondta véleményét...

Ajajj! Vivi nekiment Erának...

A 18 éves lány nem fogta vissza érzelmeit, és mindent rázúdított Erára. Sőt, a Párbajjal is fenyegetőzött. 

Zavarta a kiabálás, halálra verték

Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki tavaly szeptemberben úgy megvert egy 75 éves budapesti férfi, hogy az belehalt sérüléseibe. A Kozma utcai börtön mellett élő idős ember azt kérte az egyik elítélt rokonától, aki az utcáról kiabált be a börtönbe, hogy ne hangoskodjon. A nő ezt zokon vette és rátámadt a férfira. Visszaeső, akár 12 évet is kaphat.

VV Zsuzsu:

Miután a villalakók megszívatták az alvó Radicsot, Era és Zsuzsu nagyon csúnyán egymásnak feszültek.

Ez történik, ha felbosszantod VV Adrit

A férfi tréner nagyon jól tudja, hogy mennyire hangos egyéniség, ráadásul ha valaki felidegesíti, torkaszakadtából üvölt a nagyvilágba…

Íme az Anikó Show legnagyobb balhéi!

Nádai Anikó önálló talskhow-jában természetesen csetepatékból sem volt hiány. Jöjjenek a legelképesztőbb összezördülések…

Szabadítsátok ki Veronikát!


szerző:
2018.05.23. 18:00
Szabadítsátok ki Veronikát!

Bernadett a mai napig sem tudja feldolgozni a tényt, hogy lánya, Veronika a barátjához költözött. Az elkeseredett anyuka egy bőrönddel érkezett a stúdióba, és elhatározta: most megszökteti a lányát!

Megelevenedett a konyhában Kevin McCallister anyukája!

Már a főzés elején kiderült, hogy a Reszkessetek betörőkből ismert Kevin McCallister gyakran kiabáló anyukájának is Andresz Kati kölcsönzi a hangját. Bence kitalálta, hogy Kati csak úgy mehet be a konyhába, hogy a pánikgomb megnyomása után azt kibálja, hogy "Kevin", az anyuka pedig örömmel teljesítette a feladatot.

Elszabadultak az indulatok a stúdióban

Evelin kapcsolatait elevenítették fel a kisfilmben, amiben láthattuk, hogyan alakult a lány viszonya Dáviddal, majd később Somával, illetve Ginával. Anikó hiába próbálta kérdezni a két párbajozót a látottakról, kiabálásába fulladt a reakció.

Tivynek most épp Evelin miatt durrant el az agya

Az elmúlt pár napban Tivytől volt hangos a Villa. Nem volt ez máshogy most sem, a srácnak elég volt egy rosszul hangsúlyozott mondat Evelin szájából, és máris nekiugrott a lánynak, a vitát azonban most Krisztián sem hagyta szó nélkül...

Erőszak áldozata lett Lindsay Lohan

Semmi jele nem volt korábban annak a szörnyűségnek, ami az amerikai színész-énekesnővel történt a hétvégén. A jegyben járó Lohan londoni szomszédjai éjjel riasztották a hatóságokat. A sztár házából sikoltozás és dulakodás hallatszott: Lohan állítólag kiabálva kért segítséget. Attól rettegett,  hogy meg fogja fojtani őt vőlegénye, Igor Tarabasov. A szomszédok azonnal hívták a rendőrséget, akik rájuk törték a bejárati ajtót. A rendőrség kiérkezésekor viszont már senki nem volt a házban, és később sem tartóztattak le senkit. Hogy pontosan mi történt, egyelőre nem derült ki.

Az a jó, ha hisztizik a gyerek?

Vannak olyan szülők, akik toporzékoló, síró vagy, ahogy általában mondani szoktuk hisztiző gyereküket videózzák, ahelyett hogy megpróbálnák megérteni, megnyugtatni, megölelni őket. Óvodás és felnőtt szakértőket kérdeztünk arról, hogy lehet kezelni a hisztit.

Stábunk előtt ütköztek a sztrádán

Két sofőr, akik még most is azon gondolkodhatnak, hogy ki volt a hibás. Stábunk előtt ütköztek össze autóikkal az M1-es autópályán Győr közelében. Senki sem sérült meg, de ők kipattantak, kiabálni kezdtek egymással, és a másikat hibáztatták - mindezt kameránk előtt. Most hallhatják mindkettőjük véleményét a balesetről.

Szakadó esőben indultak el Röszkéről

Mostanra már megnyugodtak a kedélyek, de pattanásig feszült a helyzet Röszkénél az éjjel. Kiabálálás, lökdösődés is volt, amikor 500 menekült Szeged és Budapest felé indult az egyik ideiglenes gyűjtőpontról a szakadó esőben. Voltak, akik az autópályára akartak feljutni, hogy akár gyalog is a fővárosba jussanak, de a rendőrök megállították őket. Stábunknak többen is azt mondták: fáznak, éhesek és betegek, elegük van a várakozásból.
 

Laci a harmadik Párbaját is megnyerte

A facért a bosszúszomj vitte vissza az előző Párbajról, de estére már ez csak egy fűszer volt ahhoz a célhoz, hogy megnyerje a játékot, magért és Edináért is. A ValóVilágok történetének legizgalmasabb, leghangosabb és legaktívabb Párbaján a résztvevők hihetetlen küzdelemről és szókincsről tettek tanúbizonyságot.

Miért nem használ a kiabálás?

Hogy milyen alternatív megoldásokat vethet be a szülő, ha terelgetni szeretné gyermeke útját, azt Dr. Fehér Pálma, pszichológus árulta el nekünk.

Anyu, ne kiabálj!


szerző:
2015.02.04. 09:03
Anyu, ne kiabálj!

Kiabálással semmit nem lehet megoldani, ám sokszor mégis ehhez az eszközhöz fordulnak a szülők, hogy hassanak gyermekükre, mert bár fáj kimondani, de sokszor a szép szóval nem jutnak messzire, csak így érnek célt. De biztos jó megoldás ez?

Veszekedés: Fanni és Dennis megint összeszalad

Fanni tiszteletet követel magának, nemcsak szexet. Dennis egyre nehezebben kezeli a lány kirohanását.

Mindenki sértve és sértődötten ébredt

Buli után kezdtek tisztulni a fejek, a gondolatok, az emlékek. A villalakók próbálták tisztázni konfliktusokat, ám a végeredmény csak az lett, hogy senki nem bánt meg semmit.

Üvöltözésbe torkollott a királyi lagzi

A varacskos disznó elnyerte az oroszlánkirály kegyét és kezét. A buli amilyen felszabadultan indult, annyira eldurvult a végére.

A zöld kendő újra gazdára talált!

Dani és Zsu összekapása megrendítette a Villa barátság-körképét, Maci újra nőszerző akcióba lendült és még a munkahét is a végéhez ért. Könnyek, ordítások és megható versek gerjesztették a játékosok érzéseit, ó és persze a második Kiválasztás!

Állandó ordibálás van a börtönöknél

Százezer forintra büntetné a Belügyminisztérium azokat, akik bekiabálnak, vagy kintről üzennek a raboknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való