KERESÉS search-close

kiöntött

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiöntött"

Vízben úsztak a bútorok Bakonycsernyén

Több házba is betört a víz, amikor a vihar miatt kiöntött a Súri patak Bakonycsernyén. Az ítéletidőben háziállatok fulladtak meg, a házakban a bútorok is vízben álltak. A helyiek tűzoltók segítségével mentették értékeiket. Attól tartanak, hogy még több eső jön és újra kiönt a patak, ezért homokzsákokat kértek az önkormányzattól.

Utcákat, játszótereket, nyaralókat árasztott el a Balaton

Kiöntött a Balaton. Utcákat, játszótereket, parti sétányokat, strandokat és nyaralók udvarát árasztotta el a víz a déli part több településen. Az erős szél fújta ki a vizet a mederből, Balatonfenyvesen tízmilliós a kár. A polgármester szerint lehetett erre számítani, mert nagyon sok víz van a tóban. A felesleget hetek óta próbálják leengedni a Sió-csatornán, de folyamatos az utánpótlás. Az elmosott parti sétányokat legkésőbb Húsvétra szeretnék helyreállítani az érintett településeken.

Az Orbán bánya miatt öntött ki a tó?

Kiöntöttek a Pölöske környéki horgásztavak Zala megyében. A halak kiszöktek a tóból, most a réteken úszhatnak – mondják a helyi horgászok. Egyesületüknek óriási a kára, idén valószínűleg már senki sem pecázhat a tónál. Gyanújuk szerint a rengeteg víz a szomszédos tőzegbányából származhat.
 

Nyomozás az olajos víz miatt


szerző:
2010.06.01. 18:05
Nyomozás az olajos víz miatt

Tehetetlenek a lakók, nem tudják mivel és hogyan takarítsanak a vasárnapi olajos áradás után.

Budapestet is elérte az özönvíz

Kiöntött a Hosszú-réti patak vasárnap Budapesten a XXII. kerületben, egy kertes házas övezetben. A víz a 41-es villamos sínjeit is elborította.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való