KERESÉS search-close

ketten meghaltak

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ketten meghaltak"

Ketten is meghaltak lakástűzben

Halálos lakástüzek: ketten vesztették életüket Veszprém és Vas megyében miután kigyulladt otthonuk pénteken. Jásdon egy 71 éves férfi ragadt bent égő házában, Sárváron pedig egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók az oltás után. Azt, hogy a két otthonban mitől csaphattak fel a lángok, a tűzoltók vizsgálják.

Miért nem kért még bocsánatot M. Richárd?

Megszólal a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának családja, és a gyanúsított M. Richárd is.

Ketten haltak meg miatta


szerző:
2017.12.16. 18:06
Ketten haltak meg miatta

Drogosan, jogosítvány nélkül vezetett és halálos balesetet okozott. Nyolc évet kapott nem jogerősen az a sofőr, akinek az autójában két ember halt meg nyáron egy rosszul sikerült előzés után Székesfehérvár közelében. Ráadásul a baleset után nem segített utasain, hanem elmenekült.

 

Ketten haltak meg a részeg sofőr miatt

Ketten haltak meg a részeg sofőr miatt – vádat emelt az ügyészség egy 32 éves soltvadkerti férfival szemben, aki tavaly tavasszal okozott balesetet a Bács-Kiskun megyei Pirtó közelében. Négyen ültek a kocsiban, egy fának csapódtak a vizes úton. Egyikük azonnal meghalt, egy másik utas pedig 4 hónappal később a kórházban. Az ittasan vezető sofőr, aki ráadásul gyorsan is hajtott, 8 évet is kaphat.

 

Buszmegállónak csapódott - ketten meghaltak

Ketten vesztették életüket a Dózsa György úti karambolban hétfőn, ahol az egyik sofőr a kecskeméti maffiaper vádlottja volt és valószínűleg drogot fogyasztott vezetés előtt. Megrázó képsorok a helyszínen. A beszámolók szerint egy fehér kabrió nagy sebességgel, fékezés nélkül ütközött egy másik autóval és a buszmegállónak csapódott. A járdán várakozó 23 éves férfi a helyszínen, egy másik sérült a kórházban vesztette életét. Az áldozatok kollégák voltak a közeli Fővárosi Vízműveknél dolgoztak együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való