KERESÉS search-close

kettétört

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kettétört"

Baleset a búcsúban


2019.06.09. 18:10
Baleset a búcsúban

Kettétört egy körhinta menet közben Spanyolországban, 28-an megsérültek. A baleset miatt sokan a földre zuhantak, de a gép egy része tovább forgott, és nem is tudták leállítani. Legsúlyosabban egy 13 éves lány sérült meg.

Kettétört hinta: Sokkal nagyobb terhelést is bírnia kellett volna

Legutóbb júniusban esett át átfogó műszaki ellenőrzésen, a Várpalotán szombaton összetört játék. Ezt az üzemeltető közölte. Azóta több nagy nyári fesztiválon is használták az extrém hintát, de semmi baj nem történt. Nyilatkozni az üzemeltető nem akart, de az RTL Híradónak azt mondta: egy olyan alkatrész törhetett el, aminek sokkal nagyobb terhelést is bírnia kellett volna.

30 halott egy kameruni buszbalesetben

Legkevesebb 30 ember halt meg, amikor egy zsúfolt busz felborult, majd többször megpördült, végül kettétört Kamerunban, vasárnap.

Kettétört Palcsó Tamás karrierje?

Mi igaz a napvilágot látott hírekből, melyek szerint Palcsó Tomi karrierje végleg kettétört? Ő maga mondja el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való