KERESÉS search-close

ketrecharc

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ketrecharc"

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos. A repülő térdrúgásáról hírhedté vált Borics Ádám egy 2000 fős Heves megyei faluban, Sirokban vett lendületet és egészen a 20 ezer férőhelyes New York-i Madison Square Garden-ig repült. A legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcost Egerben látogattuk meg, ahol mesélt nehézségekről, álmokról, Floridai életéről, pénzről és felidéztük vele élete eddigi legboldogabb estéjét.

 

A repülő Kölyök a Reggeliben!


szerző:
2019.06.25. 07:48
A repülő Kölyök a Reggeliben!

A Reggeli vendége Borics Ádám ketrecharcos volt, aki nemrég hatalmas repülő térdessel ütötte ki ellenfelét!

Justin Bieber ketrecharcra hívta ki Tom Cruise-t

Tom Cruise-nak ütött az órája! Legalábbis Justin Bieber szerint. A 25 éves énekes nagyon unatkozhatott, amikor egy Twitter üzenetben kihívta Cruise-t egy ketrecharcra. Azt is hozzátette, hogyha a színész nem vállalja a harcot, az azt jelenti, hogy fél.

Borics Ádám, MMA harcos felkészítette Pellert az őrült rajongók támadására

Amerikában él az MMA tehetséges sportolója, aki ugyan még nem számít sztárnak, de a sportág nagy reménységeként tartják számon. A Reggeliben bemutatót is tartott Peller Károly segítségével.

Harry Potter szereplőből ketrecharcos

Az egykori kis kalács képű varázslótanoncból marcona arcú igazi keményfiú lett, méghozzá ketrecharcosként.

Ez volt minden idők legdurvább ketrecharcra Magyarországon

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy az ellenfelének üzent a Fókuszon keresztül Budapesten a 25 éves Laszák Zoltán K-1 világbajnok. Már akkor tudtuk, hogy adrenalin és vérre menő harc lesz. Kiderült, az MMA és a K-1 harcosai egymást és magukat sem kímélték a ringben.

Ketrecharcos szépségek


szerző:
2017.12.13. 08:59
Ketrecharcos szépségek

Nagy Nóra, Világ- és Európa-bajnok bronzérmes ketrecharcos és Kovács Alexandra, kétszeres Európa-bajnok ketrecharcos volt Tibi és Gábor vendége a Reggeliben

Magyar ketrecharcos a ringben

Először léphet ringbe a világ vezető MMA szervezetének, a UFC előszobájának tekinthető „The Ulitmate Fighter” című valóságshowban magyar ketrecharcos. A műsor 26. évadában 16 női versenyző száll harcba a légsúly első bajnoki övéért. Köztük van a 174 centiméter magas, 57 kilós cséplőgép, a „Matador” becenévre keresztelt Fábián Melinda is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Lukács Mikit leteperték


szerző:
2017.04.19. 08:46
Lukács Mikit leteperték

Peller Anna egyáltalán nem bánta, hogy férjét a szeme láttára gyűrték le. Sőt, ő kérte vendégüket, Borics Ádámot, a Magyar MMA arcát, hogy mutasson egy-két fogást.

Reggeli 2017-04-19


szerző:
2017.04.19. 07:15

Magyarországra jön a ketrecharc


szerző:
2017.02.08. 19:05
Magyarországra jön a ketrecharc

Ellenfelének üzent a Fókuszon keresztül Budapesten a 25 éves Laszák Zoltán K-1 világbajnok. Adrenalin és vérremenő harc a ringben. Az MMA és a K-1 harcosai egymást és magukat sem kímélik.

Justin Bieber egy ketrecharcost oltogat

A világsztár igen bátor, simán oltogat ketrecharcosokat a közösségi oldalain.

Gyerekek harca: Gyanúsított a szervező

Gyanúsítottként kihallgatta a rendőrség a magyar ketrecharcos szövetség elnökét. Kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják, mert júliusban egy ketrecharcos fiúnak beszakadt a tüdeje, és a csepeli gálán 14 év alatti gyermekek is harcoltak.
 

Visszafogott tanárnő ketrecharcos szerepben

Irén világkupagyőztes ketrecharcos. Profi szinten fojt, szorít, üt, rúg és nem kímél, de szigorúan csak délután négy órától. Addig ugyanis ő Inci néni, egy debreceni általános iskola szerény tanárnője.

Ütős volt a Pitbullok Éjszakája


szerző:
2011.10.19. 18:52
Ütős volt a Pitbullok Éjszakája

Soroksáron a ketrecharc-gálán mások mellett Felföldi Szabolcs ”Hegylakó”, és Zathureczky Zsolt ”Ősmagyar” is ringbe lépett, sőt, külföldi MMA harcosok is megmutatták tudásukat.

Fókusz 11-09-22


szerző:
2011.09.22. 20:20
Fókusz 11-09-22

Fókusz: A Való Világok történetében nem volt még olyan őrült beszavazóshow, mint szerda este. Bár a sokat próbált műsorvezető szorosan tartotta a gyeplőt, a skalpvadászok majdem elszabadultak. Ketrecharcos gyerekek? Már a rendőrség is vizsgálódik! A nyilvánosságra került megdöbbentő videó óriási vitát váltott ki. És babát váró híres kismamák, Judy, Gryllus Dorka és Völgyesi Gabi is a Fókuszban.

Gyerekek ketrecben


szerző:
2011.09.22. 19:09
Gyerekek ketrecben

A nyilvánosságra került megdöbbentő videó óriási vitát váltott ki. A felvételeken a felnőtt ketrecharcosokhoz hasonló módon gyűri egymást két nyolc év körüli fiú. Egyikük apja és egy edző is megszólalt a Fókuszban!

Szélmalomharc a gyerekek ketrecharca ellen

A fejlődésben lévő gyererekek még csak fejvédőt sem viselnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való