KERESÉS search-close

keret

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "keret"

A csajok lenyomták a srácokat a védettségi játékon!

Tamás, Robi és Gábor is kiesett a játékból, így a végén Alexandra és Fanni között dőlt el, hogy ki szerzi meg a védettségi nyakláncot. Azonban egyetlen apró hiba végzetesnek bizonyult!

Less be Istenes Bencével a mai védettségi játék kulisszái mögé!

Istenes Bence bemutatta a következő védettségi játékot. Bár elmondva pofonegyszerűnek tűnik, az esti adásból kiderül, hogyan teljesítenek a játékosok!

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Szemtől szembe: Optikai keret trendek

Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem rossz, hiszen régóta tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet. Néhány évtizeddel ezelőtt a szemüveg a látáshoz szükséges eszköz volt, mára azonban a helyzet alapjaiban megváltozott és legalább annyiféle keretből választhatunk, mint amennyi ruhából egy szezonban.

Már a kézilabdások is az olimpiára gyúrnak

Mocsai Lajos szövetségi kapitány pénteken bejelentette, hogy a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítmények alapján döntésre jutott, és kiválasztotta az olimpiai keretet. A Fókusz stábja belesett a felkészülésbe is.

Egyre több kórház kér pénzt az ellátásért

Csak pénzért látják el a budapesti Szent Imre Kórházban azokat a betegeket, akik területileg máshová tartoznak.

Vihar: nem volt elég a vis major keret

4 milliárd áll rendelkezésre, de az igények alapján 20 milliárdra lenne szükség

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való