KERESÉS search-close

kereszteződés

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kereszteződés"

Busz elé kanyarodott az autós, nem sokon múlott a baleset

Alig egy másodpercen múlt a baleset: egy autó kanyarodott ki szabálytalanul egy helyi busz elé Pécsen. A veszélyes manővert a busz fedélzeti kamerája rögzítette még hétfőn. A forgalmas úton gyakoriak a balesetek, négy éve ugyanebben a kereszteződésben ütközött össze egy busz és egy autó, akkor egy ember meghalt, öten pedig megsérültek.

Kikerülik a fura vasúti korlátot

Furcsán megépített vasúti átjáróról osztottak meg képeket internetezők egy egri Facebook-csoportban. A kereszteződésben fémkorlátok zárják el a járdát, hogy ne lehessen átfutni a síneken. De csak az egyik oldalon. A másikon maradt egy szabad sáv, így a gyalogosok egyszerűen meg tudják kerülni az útakadályt. A közút szerint ez csak ideiglenes megoldás.

Szabálytalanság: így hajtott át a piroson a pécsi busz

A piros lámpa ellenére hajtott át egy busz az egyik forgalmas pécsi kereszteződésen. A jelenetről egy járókelő felvételt is készített. A láthatóan veszélyes manőver miatt a videó készítője feljelentést tesz a rendőrségen.

 

 Többször újra kellett éleszteni a sofőrt

Többször is újra kellett éleszteni egy sofőrt, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Érden. Az idős férfi kihajtott a főúton haladó elé, a másik autós már nem tudta elrántani a kormányt. Hárman sérültek meg. A környéken lakók szerint abban a kereszteződésben rendszeresek a balesetek. A polgármester azt mondta: körforgalmat építenek a veszélyes helyre.

Beszakadt az úttest a Nagy Lajos király útján

Több méter mélyen beszakadt az út a Nagy Lajos király útja és az Erzsébet királyné útja kereszteződésében. Az RTL Híradó stábja úgy tapasztalta, hogy a lyuk öt méter átmérőjű és két-három méter mély.

 

Egy hét alatt két súlyos baleset, ugyanott

Alig egy hét alatt két súlyos baleset is történt egy Magyarbánhegyes melletti kereszteződésben. Vasárnap összesen öten sérültek meg, amikor összeütközött két autó. Az egyik kocsiból a tűzoltók vágták ki a sérülteket, úgy tudjuk mindkettejük állapota válságos. Néhány napja ugyanebben a kereszteződésben egy furgon és egy személyautó karambolozott, akkor ketten sérültek meg súlyosan. Hétfő hajnalban az M5-ös autópályán egy kamionnak ütközött neki egy kocsi, ami a szalagkorlátnak csapódott. A mentők innen is két sérültet vittek kórházba.

A kirakatban állt meg az autó

Akciófilmbe illő jelenet Pécsen. Kirakatba csapódott egy autó az egyik kereszteződésben. Nem kapott elsőbbséget. A sofőr, hogy elkerülje a nagyobb karambolt, elrántotta a kormányt, ezután megdobta az út melletti füves domb, amitől a kirakatba csapódott. A boltban épp vásároltak, az üzlet vezetője azt mondta, vevőjük alig tudott elugrani a szétrepülő szilánkok elől.

BALESET: A tetején állt meg a kocsi

Többször megpördült és a tetejére borulva állt meg egy autó az egyik győri kereszteződésben, miután belerohant egy másik kocsiba. A vétkes sofőr körültekintés és lassítás nélkül hajtott át a kereszteződésen, nekiütközött egy autónak, majd megpördült és felborult. A sofőrt a közelben dolgozó munkások szabadították ki, akit azóta kórházba szállítottak.

Két mentő ütközött négyen sérültek meg

Négy mentőápoló sérült meg egy balesetben Szegeden, amikor két mentőautó ütközött össze egy belvárosi kereszteződésben kedden délelőtt. Az egyik autó a megkülönböztető jelzéseit használta, egy rosszulléthez vonultak, amikor egy kereszteződésben egy másik, balról érkező mentő nem adta meg neki az elsőbbséget, és összeütköztek. A balesetben az egyik jármű az oldalára borult. A négy könnyebben megsérült mentőt kollégáik a traumatológiai klinikára vitték.

MENTŐS KARAMBOL: Nem adta meg az elsőbbséget

Négy mentőápoló sérült meg egy balesetben Szegeden, amikor két mentőautó ütközött össze egy belvárosi kereszteződésben. Szétszóródott alkatrészek, letört karosszéria elemek, kisebb felszerelési tárgyak hevernek mindenfelé több tízméteres körben. Jól mutatja az ütközés erejét, hogy amikor az egyik mentőautó az oldalára borul és nekicsapódott a tartóoszlopnak, arról még a forgalmat irányító közlekedési lámpák is letörtek.

Furgonnal ütközött, és meghalt egy taxis Budapesten

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a kisbusz nem adta meg az elsőbbséget neki az egyik kereszteződésben. A taxist hiába próbálták újraéleszteni a mentők. Kollégája könnyeivel küszködve azt mondta: rutinos sofőr volt, aki 40 éve taxizott a fővárosban.

Halálra gázolták a bicikliző kislányt

Halálra gázoltak egy hétéves bicikliző kislányt szerda délelőtt Debrecenben. A gyerek nagypapájával biciklizett a kerékpárúton, amikor egy kereszteződéshez értek. Át akartak menni az úton, ekkor gázolta el a kislányt egy kanyarodó betonkeverő.

Kidöntött egy betonoszlopot a terepjáró

Négyen sérültek meg könnyebben, köztük egy kisgyermek is, amikor két autó összeütközött Mórahalom belterületén egy kereszteződésben szerda este. A balesetben egy terepjáró kidöntött egy betonoszlopot, majd kigyulladt. A nagyfeszültségű kábelek leszakadtak, a városban több száz házban órákig nem volt áram, a teljes szolgáltatás csak kora reggel állt helyre.

SÚLYOS: Balesetek országszerte


szerző:
2015.07.03. 15:31
SÚLYOS: Balesetek országszerte

Derékba tört a beton villanyoszlop, a többmázsás szerkezet rádőlt az autó tetejére. A jármű eleje és bal oldala a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A piros autóban hárman ültek. Ketten a saját lábukon szálltak ki a roncsból. Egy embert a tűzoltók vágtak ki. Csongrád közelében elektromos kerékpárral hajtott kora reggel egy kamion oldalának egy figyelmetlen asszony egy kereszteződésben. A sofőr, mire észrevette a kerékpárt, már nem tudta elkerülni a balesetet. A 60 éves asszony a helyszínen meghalt.

Nem állt meg a stoptáblánál


szerző:
2015.05.22. 18:10
Nem állt meg a stoptáblánál

Hárman sérültek meg, amikor menetrendszerinti busz és egy autó ütközött péntek délelőtt Győrben. A kocsiban négyen ültek, dolgozni mentek, amikor az egyik kereszteződésnél valószínűleg nem adtak elsőbbséget a busznak, és az oldalról beléjük hajtott. Az autót méterekkel eltolta a kereszteződéstől.

KARAMBOL: Három autó ütközött össze Óbudán

Jól látszik az autó nyoma, a füves járdaszigeten keresztül robogott át a kereszteződés másik oldalára. A piros lámpánál két autó is várt, ezeknek csapódott az aranyszínű coupé. Itt a mentőkön kívül a tűzoltóknak is sok dolguk volt.

Tűzoltók szabadították ki a sérülteket

A sofőrök és utasaik is megsérültek abban a balesetben, ami vasárnap este, Miskolc belvárosában történt. Két autó ütközött össze egy kereszteződésben, az egyikben hárman utaztak, a másikban csak a sofőr.

Kéregetett az utcán, elütötte egy autót

Az út közepén, autósoktól kéregethetett az a hajléktalan, akit hétfőn este gázolt el egy kocsi Debrecenben. A férfi már évek óta a forgalmas kereszteződésben koldult.

Talicskával várakozott az autók között

A férfi az egyik legforgalmasabb pécsi kereszteződésben egy balra kanyarodó sávban várta, hogy tovább mehessen. Valaki szerint a jelenség igazi hungarikum.

Nyilasok és embermentők


szerző:
2013.04.03. 06:01
Nyilasok és embermentők

Van egy kereszteződés Budapesten, ahol nem volt mindegy, hogy az utca melyik oldalára került az ember. Az egyik sarkon a pártház, ahol nyilasok gyilkoltak, a túloldalon egy zárda, ahol apácák bujtattak üldözötteket.

XXI. század 13-04-02


szerző:
2013.04.03. 00:10
XXI. század 13-04-02

XXI. század: Van egy kereszteződés Budapesten, ahol nem volt mindegy, hogy az utca melyik oldalára került az ember. Az egyik sarkon a pártház, ahol nyilasok gyilkoltak, a túloldalon egy zárda, ahol apácák bújtattak üldözötteket. Film nyilasokról és embermentőkről a XXI. században.

Fókusz 13-03-22


szerző:
2013.03.22. 19:50
Fókusz 13-03-22

Fókusz: A csend beszél tovább - Ezrek búcsúztatták Cipőt. A család és a rajongók között mi is elköszöntünk a legendától. Időzített bomba - Félrekezelték, és hónapokig még járni sem tudott a Szombat Esti Láz egyik versenyzője. Vajon meddig bírja a show-t? Vérlázító bírságok - Óránként harmincan kanyarodnak szabálytalanul az egyik budapesti kereszteződésben. Napokon belül megkapják az 50 ezres csekket.

4 éve küzdenek a halálos csomópont átépítéséért

A Fejér megyei Úrhidán négy mellékút találkozik. A veszélyes csomópontban hetente történik baleset, könnyebb, vagy súlyosabb személyi sérülés évente többször, halálos karambol pedig néhány évente.

Tiltakoznak a halál-kereszteződés ellen

Kedden egy család halt meg a csomópontban, a helyiek régóta követelik a körforgalmat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való