KERESÉS search-close

kereset

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kereset"

Felmondott az összes betegszállító a hatvani kórházban

A Független Egészségügyi Szakszervezettől úgy tudjuk, azért hagyják ott az intézményt, mert nagyon keveset keresnek, annak ellenére, hogy rendkívül sokat, havonta több mint 300 órát dolgoznak. A kórháznál azt írták az RTL Híradónak, hogy pótolni fogják a betegszállítókat.

Nem azok a legjobban kereső sztárok, akikre elsőre gondolnánk!

Cristiano Ronaldo? Beyoncé? Justin Timberlake és/vagy Bieber? Nem! Egy sportoló, egy színész és egy valóságshow-sztár - ők keresnek a legjobban!

Négyszer több vezetői pótlékot kaphatna szeptembertől Polt Péter

Négyszer több vezetői pótlékot kaphatna szeptembertől Polt Péter legfőbb ügyész egy kormánypárti törvényjavaslatnak köszönhetően. Ezt a 24.hu írta meg. A módosítás értelmében a bruttó fizetése csaknem 1 millió 400 ezer forinttal nőne. A Legfőbb Ügyészség szerint Polt Péter fizetése mégsem fog emelkedni, mert egy másik szabály értelmében csak annyit kereshet, mint a Kúria elnöke. Kerestük a Fideszt, hogy mi indokolná a pótlék növelését, de nem válaszoltak.

 

Fény derült Peller Anna és Mariann sötét titkára!

A Reggeli gyönyörű műsorvezetői a Story Extra stábjának nyilatkoztak, amikor kiderült egy múltbéli turpisság, amit egyikük követett el másikuk ellen!

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

Így élnek a mai fiatalok!


szerző:
2018.06.22. 06:00
Így élnek a mai fiatalok!

Statisztikai adatok szerint a magyar huszonévesek fele él még a szüleivel. De az alacsony kezdő fizetések ellenére, az egyetem, és a riasztó lakásárak mellett hogyan élnek, és hogyan tudnak egyáltalán megélni a mai fiatalok? A Fókusz riportere tavaly ennek járt utána.

Kelet-Nyugat: nagy különbség

Majdnem kétszer annyit keresnek az ország nyugati felében élők, mint a keletiben - az átlagfizetések alapján. Óriási eltérést mért a KSH a régiók között, egy év alatt harmincszor annyi új lakás épült Győr-Moson-Sopron megyében, mint például Nógrádban, ahol átlag alattiak a bérek. A kormány szerint évek óta szűkülnek a területi különbségek. A GKI viszont úgy számol, az ország kettészakadása továbbfokozódhat.

A legjobban fizető szakmák

A légiirányítók és a vezető politikusok keresnek a legjobban Magyarországon - a Pénzcentrum toplistája szerint. Az átlagbér lényegesen meghaladja az 1 millió forintot havonta a legjövedelmezőbb állásokban - a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai alapján. A top szakmák szinte mindegyike munkaerőhiánnyal küzd, kivéve a politikusokét.

Egekben az albérletekárak


szerző:
2016.08.29. 18:35
Egekben az albérletekárak

Egy anyuka fél éve hiába keres lakást Budapesten kisfiával, azt mondja, reménytelen. 100.000 forint alatt kis lakást sem lehet találni, amit egy keresetből nagyon nehéz kifizetni. Az ingatlan elemzők szerint szűk a piac és óriási a kereslet. Itthon az emberek fizetésük felét lakhatásra költik. Az LMP bérlakás-programot sürget, a Nemzetgazdasági Minisztérium azt írta, hogy januártól tovább bővítik a támogatási rendszert.

1,4 milliót keres az új vezérigazgató

Táblázatokat másolnak, ellenőrzik a trafikok arculatát, és kezelik a koncessziókat. Egyebek mellett ezeket csinálják a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt-nél. Évi 200 millió forintos veszteséggel működnek. A cég 2012-ben azért jött létre, amikor állami monopólium lett a dohány kiskereskedelem. A társaságnál múlt héten volt vezetőváltás. Az új vezérigazgató 400 ezer forinttal többet keres elődjénél: 1 millió 400 ezer forintot. A cég szerint azért, mert főállásban dolgozik.

Újabb és újabb hírek röppennek fel Prince-ről

Egy coloradói börtönben raboskodó férfi azt állítja, a sztár a biológiai apja. Ezért apasági keresetet nyújtott be egy minnesotai bírósághoz, amelynek mellékletében a rab anyja közölte, valóban szexuális kapcsolatot létesített az énekessel, és rá 9 hónapra született gyermeke. Ha sikerül bebizonyítani, hogy ez valóban így van, akkor a férfi igényt tarthatna az örökségre vagy annak egy részére.

Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet az idei Oscar-jelöltek közül

Az elborult és végtelenül őszinte színésznőről már eddig is tudtuk, hogy ott van a legjobban kereső színészek között, most viszont kiderült, hogy mennyi is az annyi.

Egyre több magyar dolgozik Ausztriában

Háromszor, négyszer annyit keresnek mint itthon, évről évre duplázódik az Ausztriában dolgozó magyarok száma. De milyen munkát várnak el cserébe tőlük?

Mennyi pénzre vágyik, aki rendesen szeretne megélni?

Vágyai mindannyiunknak vannak, akármennyi pénzünk is legyen. De vajon mire vágynak azok, akiknek alig van valamijük? Mi az az összeg, amire azt mondják, hogy abból már normálisan meg tudnak élni? Erről a Központi Statisztikai Hivatal is készített egy kutatást, és a magunk módján mi is.

Fókusz 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 17:25
Fókusz 2015-10-22

Újabb bravúr - Magyar lányé a világ második legszebb arca. Dalma a különdíjakat is elvitte Tajpejben, végül feljutott a dobogóra is. Milliárdos jutalom - Fejenként harminc milliót kapnak focistáink, ha bejutunk az Európa Bajnokságra? A magyarok túlzásnak tartják a gigantikus prémiumot. Mi volt a baj? - Hibát hibára halmozott a Hungary’s Got Talent bűvész-szerelmespárja. Archívumunkban megdöbbentő felvételekre bukkantunk róluk!

Verseny a munkaerőpiacon


szerző:
2015.04.01. 00:20
Verseny a munkaerőpiacon

Óriási verseny van a munkaerőpiacon, hiszen kiélezett harc folyik a jól képzett szakemberekért. Jó hír, hogy a legtöbb szektorban növekedett a fizetés, de nem lehet egyértelműen kideríteni, hogy melyik ágazat dolgozói keresnek a legjobban.

Mi történik, ha a nő keres többet?

Vajon mi történik akkor, ha egy nő többet keres a férjénél? Ebben az esetben tényleg tűsarkúval tiporja párja férfiasságát? Hogyan vélekednek erről a magyar közélet szereplői? Fodor Bianka riportjában minden kérdésre választ kapunk!

Fókusz 15-03-04


szerző:
2015.03.04. 19:20
Fókusz 15-03-04

Fókusz: Adós, fizess? - Semmije sincs, mégis egy milliárd forinttal tartozik István. Hogyan verte át egy cég, és van e kiút ebből a helyzetből? Barátságnak indult - és szerelem lett belőle. Együtt mesél románcukról az X-Faktor nyertese és a Spoon szívtiprója. Férfiak veszélyben? - Tönkretehet egy kapcsolatot, ha a nő többet keres párjánál? Mi a megoldás?

Többet keresel mint én? Szakítsunk!

Vajon mi történik akkor, ha egy nő többet keres a férjénél? Ebben az esetben tényleg tűsarkúval tiporja párja férfiasságát? Hogyan vélekednek erről a magyar közélet szereplői? Fodor Bianka riportjában minden kérdésre választ kapunk!

HEVESI KRISZTA: „Ha a férfinak szerelőnél van a kocsija még a szextől is elmegy a kedve!”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus úgy gondolja, hogy a társadalommal van a probléma, és bizony egy kapcsolat rovására mehet, ha egy nő többet keres, mint a párja.

47 ezer helyett másfél millióból él

Havi másfél millió forintot keres az állami Szerencsejáték Zrt. egyik új cégének vezetőjeként Zsiga Marcell. Ő az a fideszes politikus, aki 2012-ben azt mondta: szerinte meg lehet élni havi 47 ezer forintból.

Érdemes itthon maradni?!


szerző:
2015.01.22. 17:14
Érdemes itthon maradni?!

Gyönyörű kis patak, üzletek, patinás épületek -  Ez London egyik elővárosi negyede. Látszólag az élet majdnem ugyanolyan, mintha Magyarországon lennénk. A szerkesztőségünkbe azonban néhány napja landolt egy email. Az Országos Széchenyi Könyvtár volt jogi vezetője írt nekünk, aki jelenleg ott él feleségével.

Megéri tanárnak lenni?


szerző:
2014.12.10. 17:00
Megéri tanárnak lenni?

A legfontosabbat bízzuk rájuk: a gyerekünket. Rajta is múlik, hogyan fog beszélni, írni, olvasni, számolni, hogy megállja-e a helyét a közösségben, és sokszor neki kell észrevennie azt is, ha valami nincs rendben.

Mennyit keresnek a tanárok?


szerző:
2014.12.10. 17:00
Mennyit keresnek a tanárok?

A legfontosabbat bízzuk rájuk: a gyerekünket. Rajta is múlik, hogyan fog beszélni, írni, olvasni, számolni, hogy megállja-e a helyét a közösségben, és sokszor neki kell észrevennie azt is, ha valami nincs rendben.

Hogyan keresnek a magyarok a szomszédainkhoz képest?

Kétszer, háromszor, ötször, sőt tízszer annyit keresnek a szomszédos országokban szerencsét próbáló magyarok, mint itthon, ugyanazzal a munkával. Ezt ők maguk mesélték el, amikor a Fókusz Plusz riportere Szlovákiában, Szlovéniában és Ausztriában felkereste őket.

Hogyan keresnek a magyarok a szomszédainkhoz képest?

Kétszer, háromszor, ötször, sőt tízszer annyit keresnek a szomszédos országokban szerencsét próbáló magyarok, mint itthon, ugyanazzal a munkával. Ezt ők maguk mesélték el, amikor a Fókusz Plusz riportere Szlovákiában, Szlovéniában és Ausztriában felkereste őket. Vajon az itthoninál jóval magasabb fizetésükből, jóval többet adóznak-e, vagy költenek esetleg lakásra, rezsire, ételre?

Fókusz 13-11-19


szerző:
2013.11.19. 20:00
Fókusz 13-11-19

Fókusz: Botrányos vagy szexi? - Falatnyi ruhák, amik már tényleg semmit sem takarnak. Hírességekkel elemeztük az elmúlt hetek legfelkavaróbb kollekcióit. Izmos nagypapik - 65 évesen ért fel a csúcsra. Feri bácsi most lányával lépett fel, egy különleges produkcióval. Pénz beszél - Mennyiből él egy diák, aki albérletben vagy kollégiumban lakik?

Házon kívül 12-11-14


szerző:
2012.11.14. 23:20
Házon kívül 12-11-14

Házon kívül: Mostanság minden ötödik magyarnak megfordul a fejében, hogy kivándoroljon. Most olyanokat mutatunk be, akik külföldön élnek. Az egyéni indítékaikra voltunk kíváncsiak.

Házon kívül 12-02-14


szerző:
2012.02.14. 22:45
Házon kívül 12-02-14

Házon kívül: Egy kis faluban jártunk, ahol szünetel a tanítás, annyira nincs meleg holmijuk a gyerekeknek. - Hogyan hat a válság azokra a nőkre, akik a mindennapi túlélésre koncentrálnak, de saját magukra már egyáltalán nem? - Politikusok, végtörlesztettek és nagyon jól jártak. Volt, aki 90 milliót fizetett vissza és volt, aki „csak” 40 milliót. Nekik hogyan sikerült visszafizetniük az adósságukat?

Reflektor 11-10-26


szerző:
2011.10.26. 23:55
Reflektor 11-10-26

Reflektor: A nemzetközi kifutókon a legjobb akár 30 millió forintot is kereshet egy kampányért. Müller Attila és Pusztai Olivér Milánóban is dolgozott, meglepő tapasztalataikat osztják most meg.

Hoffmann: minden tanár többet fog keresni

Az oktatási államtitkár beszámolt a kormány által kedden elfogadott új köznevelési törvény tervezetéről.

Minisztériumokat perelt egy kínai diák

Három minisztériumot beperelt egy pekingi diák, mert azok nem szolgáltak információval.

Nőttek a bruttó átlagkeresetek


szerző:
2011.07.19. 10:38
Nőttek a bruttó átlagkeresetek

Májusban a bruttó átlagkeresetek 6,7 százalékkal, az első öt hónapban 3,4 százalékkal nőttek a 2010-es időszakhoz képest.

Változik a politikusi bérezés


szerző:
2011.06.21. 19:26
Változik a politikusi bérezés

Lázár János szerint idáig havi ötszázezer forint körüli összeget vettek fel nettóban a képviselők.

Negyedével többet keresnek a férfiak a nőknél

Egy kutatás szerint a férfiak átlagjövedelme 256 ezer forint, míg a nők átlagosan havi 192 ezer forintot vihetnek haza.

Adóváltozások: A jól keresők csak nyerhetnek

Az alacsony keresetű, gyermektelen adózók lehetnek a jövő évi adóváltozások vesztesei.

Gyarapodó német fizetések


szerző:
2010.08.23. 09:56
Gyarapodó német fizetések

Az elmúlt négy évben majdnem 120 euróval nőtt a bruttó német átlagkereset.

Kevesebben dolgoznak, de többet keresnek

Az év első két hónapjában 3,5 százalékkal nőttek a reálkeresetek a versenyszférában.

A férfiak kétszer több pénzt kereshetnek

A felmérés készítői szerint a nők több rizikót jelentenek a munkáltatónak, ezért keresnek kevesebbet.

Megmutatjuk, ki mennyit keres!


szerző:
2009.09.15. 10:55
Megmutatjuk, ki mennyit keres!

Nyilvánosságra kellett hozni az állami és önkormányzati cégeknek vezetőik fizetését.

Csökken az szja-teher


szerző:
2009.05.20. 18:05
Csökken az szja-teher

A fizetések növekedése nem jelenti azt, hogy ennyivel többet lehet majd költeni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való