KERESÉS search-close

kerékpáros

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kerékpáros"

Fejkamerával rögzített a biciklis, ahogy elsodorta a busz

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten! A kerékpáros kamerája felvette, ahogy a megállóba soroló 23-as járat fellökte őt a Boráros térnél. A sofőr azt állította, hogy nem vette észre a kerékpárost, aki a szélső sávban haladt.

Nem volt kivilágítva a kerékpáros, halálra gázolták

Halálra gázoltak egy kerékpárost a Bács-Kiskun megyei Helvéciánál. Egy 48 éves férfi, világítás nélkül próbált átmenni az úton, egy autós azonban nem vette észre és elütötte. A férfi a helyszínen meghalt.

Halálra gázoltak egy 65 éves kerékpárost Kiskunfélegyházán

Át akart kelni a kerékpárútról, de nem adott elsőbbséget, hiába vészfékezett az autós. A baleset egy egyenes, nemrég felújított úton történt. A híradónknak nyilatkozó helybéli szerint sokan ezért gyorsabban mennek a megengedettnél.

Erősen ittas volt a kerékpáros

Halálra gázolt egy kamion egy biciklist hétfőn este a 87-es úton Vasszécsénynél. Úgy tudjuk, a kerékpáros erősen ittas volt, és beesett a teherkocsi elé, majd a közeli szántóföldre zuhant. Néhány éve a KRESZ szerint biciklire lehet ülni akkor is, ha valaki ivott. A rendőrség adatai az elmúlt három évben szerint csak Zala megyében 66 százalékkal emelkedett azoknak a baleseteknek a száma, amelyeknek az okozója ittas volt.

Kerékpárost gázolt a vonat

Halálra gázolt egy kerékpárost a személyvonat Kecskemétnél. A férfi valószínűleg figyelmetlen volt, ezért későn vehette észre a Budapest felé tartó szerelvényt. A mozdonyvezető hiába vészfékezett, a szerelvényt nem tudta időben megállítani.

Figyelmetlen volt, elütötték


szerző:
2016.10.25. 18:08
Figyelmetlen volt, elütötték

Elgázolt egy kerékpárost, majd az ütközés miatt kidöntött egy gázcsapot egy kocsi hétfőn este Hetényegyházán. Az autó letarolta a ház kerítését is, végül az oldalára borulva állt meg a kertben. A gázcsapot a tűzoltók zárták el, majd kiemelték a kocsiból a sofőrt, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A kerékpáros férfi is túlélte az ütközést, de életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Szörnyethalt az elgázolt kerékpáros

Szörnyethalt egy kerékpáros, miután elgázolták a Bács-Kiskun megyei Bácsborsód közelében. A baleset szerda reggel történt, az áldozat és a gázoló is munkába tartott. Az autót egy középkorú férfi vezette, egy kanyarnál kisodródott, valószínűleg meg is csúszott a nedves úton. Az elektromos kerékpárral közlekedő áldozatának esélye sem volt elkerülni az ütközést. A férfi bátyja sírva nyilatkozott az RTL Híradónak.

GÁZOLÁS: Anyát és lányát ütötte el az autós

Az egyik bicikli az úttesten, hátsó kereke kiszakadt. A másik kerékpár több méterrel arrébb az árokban. Ez az autó ment nekik nem sokkal fél öt után Mezőhegyesnél. Akkora erővel ütötte el őket, hogy a kocsi szélvédője szilánkosra tört és a teteje is felgyűrődött. A 45 éves anya a helyszínen meghalt, lányát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Rendőrautó elé hajtott, elgázolta

Rendőrautó gázolt el egy biciklist pénteken, Szombathelyen. A kerékpáros a bicikliútról lassítás nélkül hajtott ki az úttestre, egyenesen egy rendőrautó elé. A kocsi sofőrje hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést és elgázolta a 25 éves nőt. A biciklist kórházba szállították, úgy tudjuk, nem sérült meg súlyosan.

Halálra gázolta a kerékpárost

Halálra gázolt egy kerékpárost egy teherautó éjjel Öregcsertő közelében. A férfi valószínűleg elesett és az út szélén feküdt, amikor egy arra járó autós megpróbált segíteni neki. Egy kamion vezetője azonban nem vette észre őket és áthajtott a kerékpároson, aki a helyszínen meghalt.

Zenét hallgatott, elütötte a vonat

Súlyosan megsérült egy 39 éves kecskeméti asszony, aki kora reggel kerékpárjával egy vonat elé tekert egy vasúti átjáróban, Kecskemét határában. A nő munkába tartott a kerékpárral, fülhallgatóval zenét hallgatott, ezért még azt sem hallotta meg, amikor a mozdonyvezető hosszan rádudált.

Biciklizéssel emlékeztek az elnökre

Több száz biciklis gyűlt össze Budapest belvárosában, hogy így emlékezzenek a Magyar Kerékpárosklub korábbi elnökére. László János karácsony előtt hunyt el.

Egyszerre öt biciklist ütöttek el

Öt kerékpárost gázoltak el egyszerre kedd reggel Székelyben. A biciklisek napszámba mentek dolgozni, amikor egy autó megcsúszott a vizes úton és nekik csapódott. Két embert súlyos törésekkel és fejsérüléssel szállítottak kórházba. Egyiküknek az ujjait is amputálni kellett. Azt, hogy hogyan történt a baleset, a rendőrség még vizsgálja.

Álmában halt meg a legjobb magyar BMX-es

Álmában halt meg az egyik legtehetségesebb magyar BMX kerékpáros. A 28 éves Vígh Barna évek óta élsportoló volt, de az orvosi vizsgálatok soha nem mutattak ki nála semmilyen rendellenességet. Húga szerint testvére soha nem ivott, nem dohányzott és kábítószert sem szedett. A kerékpáros társadalom megdöbbent a tragédián, ma este gyertyagyújtással emlékeznek elhunyt társukra.

Feladta magát a sofőr, aki elütötte a sportolót

Feladta magát a rendőrségen az az autós, aki csütörtökön edzés közben elütötte a 10-es úton Benkó Barbara hegyi kerékpáros válogatottat, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.  A férfit a jövő héten hallgatják meg a nyomozók, és utána döntenek, hogy eljárást indítanak-e ellene. Benkó Barbara, aki három nappal a baleset után ma már rajthoz állt egy versenyen azt mondta, hogy nem haragszik a sofőrre.

ELÜTÖTTÉK: „Ja, látom jól vagy”

Csütörtökön a 10-es mellett ütötték el a hegyi kerékpáros válogatott Benkó Barbarát. A versenyző agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett, de vasárnap már újra rajthoz állt. A férfi, aki elütötte, elmulasztotta a segítségnyújtást, másnap önként jelentkezett a rendőrségen.
 

Nem demonstráció, fieszta lesz


szerző:
2015.03.03. 18:30
Nem demonstráció, fieszta lesz

A név változik, a lényeg ugyanaz marad. Idén is megrendezik a Critical Mass - kerékpáros napot, csak éppen más lesz a neve. "I Bike Budapest" néven a magyar Kerékpárosklub április 25-én szervezi meg a 19 kilométer hosszú túrát. Lesznek lezárások, de a szervezők azt ígérik, igyekeznek minél kevesebb helyen zavarni a forgalmat. A rendezvényre a gyerekeket és az idősebbeket is várják.
 

Nem ő gázolt, de börtönbe került

Figyelmetlenségből tragédia. Akár évekre börtönbe kerülhet az a teherautósofőr, aki miatt tavaly áprilisban meghalt egy osztrák házaspár Zala megyében. Az ügyészség most emelt vádat a 44 éves sofőr ellen, pedig nem is ő gázolta el a kerékpárosokat, hanem egy másik autós, akit hirtelen irányváltoztatásra kényszerített. A teherautó sofőrje ki akarta kerülni a bicikliseket, de nem vette figyelembe, hogy közben őt már előzi egy másik kocsi.

Fókusz 13-11-04


szerző:
2013.11.04. 19:45
Fókusz 13-11-04

Fókusz: A döbbenet pillanata - Amire senki sem számított, a ByTheWay esett ki az X-Faktorból. Vajon mi történhetett? Romantikus kerék-páros - Zita és Árpád nászútja két és fél éve tart. Mézesheteik alatt megkerülik a Földet. Sírás lett a vége - Balázs és Jani nem csak a határaikat feszegetik, hanem vendégeik idegein is táncolnak.

Fókusz 12-07-20


szerző:
2012.07.20. 20:05
Fókusz 12-07-20

Fókusz: Csillogás és árnyék - A reflektorfényben élnek, mégis rengeteg veszély fenyegeti a topmodelleket. Miről kell lemondaniuk? Sztárparádé - Antonio Banderas már hazajár Budapestre, Bruce Willis pedig otthon érzi magát. De kik azok, akik követik őket Hollywoodból? Rejtélyek nyomában - Kik szállták meg a titokzatos Jézus-képmás feltűnési helyét? Van-e mérhető hatása a gyógyító helyeknek?

Szigarúan ellenőrzött bicajosok


szerző:
2011.10.18. 20:58
Szigarúan ellenőrzött bicajosok

Tucatnyi bírság, csaknem ugyanennyi figyelmeztetés, több tízezer forint helyszíni bírság.

Kisteherautó gázolta halálra a biciklist

A helyszínen meghalt egy kerékpáros, akit elütött egy kisteherautó hétfő reggel Törökszentmiklós és Tiszatenyő között.

Biciklist vert az olimpikon


szerző:
2011.10.07. 18:26
Biciklist vert az olimpikon

A kerékpáros rácsapott az elévágó autóra, mire a sofőr, Bárdosi Sándor kiszállt, és fellökte.

Halálra gázoltak egy biciklist


szerző:
2011.10.03. 21:22
Halálra gázoltak egy biciklist

Nyerges vontató ütött el egy kerékpárost hétfő este Győr közelében.

Villamos gázolta halálra a színészt

Közlekedési balesetben meghalt Huszár Zsolt, az Új Színház színésze.

Vascsővel vertek egy találomra kiválasztott bicajost

A gyanúsítottak azt vallották, hogy tettüket "idegességükben" követték el.

Életet mentett a zászlós


szerző:
2011.08.17. 19:22
Életet mentett a zászlós

A biciklista elesett, leállt a szíve, egy rendőrzászlós élesztette újra Győrben.

Még az olimpikont is megbüntették

Ha a közlekedési szabályokat be is tartják, a kerékpárokról gyakran hiányoznak a KRESZ-ben előírt tartozékok.

Sokan veszélyesnek tartják a kerékpáros piktogramot

A hídon a szélső sávban ezentúl biciklisek is tekerhetnek, a kocsiknak kerülgetni kell őket és már csak 40 km/órával mehetnek.

2013-ban startolhatnak a bérbringások

Párizs, London és Bécs után Budapesten is lesznek bérbicikli állomások 2013-tól.

SMS-t írt félelmeiről a versenyző halála előtt

A belga kerékpáros SMS-t küldött menedzserének, amelyben ezt írta: „Ideges vagyok, mert veszélyes az útvonal. Aggódom.”

30 ezren tekertek a Critical Massen

A rendezvényre elhívták a holland nagykövetet is, aki a holland királynőnek tolmácsolja majd a magyar bringások születésnapi jókívánságait.

Fújnia kell a bringásoknak is


szerző:
2011.03.29. 16:27
Fújnia kell a bringásoknak is

A biciklis balesetek egynegyede az alkohol miatt következik be a kimutatások szerint.

Szándékosan hajtott a biciklisek közé

Több tucat biciklis sérült meg, amikor egy autó belerohant a Brazíliában megrendezett Critical Mass kerékpáros felvonulás résztvevői közé.

Siófokon járt a ráktúlélő világutazó

Utolsó állomásához érkezett Randolph Westphal, német világutazó, a kerékpározás Guinness-rekordere.

Edző kerékpárosokat gázolt halálra

Nyolc olasz kerékpáros meghalt, és ketten súlyosan megsérültek vasárnap Olaszországban.

Biciklist ütött el a vonat


szerző:
2010.10.05. 17:21
Biciklist ütött el a vonat

Kerékpárost gázolt halálra egy vonat kedden délután Hódmezővásárhely és Kopáncs között.

48 emeletet tekert fel a bringás


szerző:
2010.10.03. 16:15
48 emeletet tekert fel a bringás

Kerékpárjával mászta meg a lépcsőket egy lengyel biciklis Bécs legmagasabb tornyában.

Biciklis jogsi gyerekeknek


szerző:
2010.05.09. 18:16
Biciklis jogsi gyerekeknek

Kerékpáros jogosítványt vezetne be a Nemzeti Közlekedési Hatóság a 10-12 éves gyermekeknek - tudta meg a Népszabadság.

Rendőr gázolta halálra a kerékpárost

Egy hivatásos rendőr gázolt el egy kerékpárost Végegyháza mellett hétfőn délelőtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való