KERESÉS search-close

kerékpár

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kerékpár"

I bike Budapest: tízezrek tekertek a fővárosban

Tízezernél is több kerékpár a magasban. Az I bike Budapest felvonulás résztvevői mintegy 20 kilométeren át tekertek a fővárosban, az idei útvonal 4 hidat is érintett. Ezúttal 12+1 pontban foglalták össze, mitől lehetne kerékpárosbarát Budapest. Ezeket a főpolgármester-jelölteknek is elküldték. Javítanák a külső városrészek biciklis kapcsolatát a belvárossal és kerékpárutat szeretnének a pesti rakpartra is.

15 kilométert biciklizett a 107. születésnapján egy francia férfi!

Robert Marchand korábban kerékpárversenyző volt, két éve viszont orvosai tanácsára visszavonult és azóta nem próbálkozik újabb és újabb rekordok megdöntésével. Azért továbbra is minden nap teker néhány kilométert és a mostani táv után is azt mondta, a minden napos mozgástól érzi igazán fiatalnak magát.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Rázós kérdések: a lányok kihívása a fiúk számára lesz sokkoló

Kizárólag a lányokon múlik, hogy a fiúk mennyire fognak szenvedni a Rázós kérdések játék során. Ha a lányok jól válaszolnak, pontot szereznek, rossz válasz esetében azonban elbuknak egy pontot. Amennyiben nem szeretnének pontot veszteni, választhatnak, hogy a párjukat sokkolják, vagy a többi srácot.

13 ezer km - biciklivel!


szerző:
2018.06.19. 09:14
13 ezer km - biciklivel!

Horváth Bálint barátnőjével gondolt egy nagyot, és a Hollandiában szerzett biciklis tapasztalataikra támaszkodva rögtön nemcsak a szomszéd faluig, hanem egészen Indiáig tekertek, ahol egy könyvtár létrejöttében segédkeztek. Íme a teljes történet!

Bringázz a munkába! Scherer Péter télen-nyáron kerékpárral közlekedik

Ha végiggondoljuk, hogy mit is nyerhetünk azzal, hogy ha biciklivel közlekedünk, gyorsan kiderül, hogy időt, pénzt és rengeteg idegeskedést spórolhatunk. Éppen erre hívja fel a figyelmet a következő mozgalom.

Molnár Andi igazi kerékpár megszállott!

Tudtátok, hogy a táncos műsorvezető imádja a biciklizést? Sőt, ha teheti, próbálja úgy intézni mindennapjait, hogy bármikor kerékpárra pattanhasson. Nem véletlen, hogy az eskövőjén sem hagyta otthon a biciklit, na de hogyan ismerkedett meg a férjével? Andi ezt is elárulta!

Bicikli vs. Stoki 2-0


szerző:
2018.02.22. 08:00
Bicikli vs. Stoki 2-0

Stokinak nem először gyűlik meg a baja a kerékpárjával... Emlékeztek még az első évadból arra a jelenetre, amikor percekig próbált felszállni szolgálati járművére Pajkaszeg rendőre? Most is valami hasonló történt, csak ezúttal egy traktor is nehezítette a dolgát... Hogy mi sül ki ebből, az szombaton este kiderül A mi kis falunk második évadának negyedik részéből!

Balesetet okozhatnak a frontok

Egymásba tolt kocsioszlop, árokba hajtott autósok, motoros és kerékpáros balesetek. Tompította a közlekedők figyelmét a hirtelen jött lehűlés és csapadék Vas megyében. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy míg az elmúlt napokban a hidegfront, most a hirtelen ránk törő meleg teheti figyelmetlenné a sofőröket.

Istenes Bence tovább fog élni, mint az átlag!

Mivel Csobot Adél szerint tovább élnek azok, akik biciklivel közlekednek, ezért úgy döntöttek Istenesék, hogy beszereznek egy-egy bringát maguknak, hogy növeljék túlélési esélyeiket.

Bringasáv 2017-06-10


szerző:
2017.06.10. 11:40

Bringasáv 2017-06-03


szerző:
2017.06.03. 11:50

Bringasáv 2017-05-27


szerző:
2017.05.27. 11:40

Bringasáv 2017-05-20


szerző:
2017.05.20. 12:00

Bringasáv 2017-05-13


szerző:
2017.05.13. 11:35

Bringasáv 2017-05-06


szerző:
2017.05.06. 11:40
Melyik a legbringásabb város?

Budapest a „legbringásabb város” címre hajt. A főváros is részt vesz az Európai Kerékpáros Kihívásban. Mától egészen május végéig tart a verseny, idén Budapest 50 várossal, Rómával vagy akár Krakkóval is összemérheti, hogy melyik városban tették meg a legtöbb kilométert kerékpárral.

Bringasáv 2017-04-29


szerző:
2017.04.29. 11:50
I Bike rekordhét: Közlekedjünk bringával!

Az I Bike Budapest szervezői meghirdették az első Bringás Rekord Hetet. Cégek, közösségek, iskolák, hivatalok segítségével szeretnének még több embert kerékpárra ültetni. A cél, hogy még egy hétig bringával közlekedjen, aki csak tud. Halász Áron, az I Bike kommunikációs vezetője volt Anna és Miki vendége.

Magyar világsiker: Hagyományos lánc nélküli kerékpár!

Ma van a szellemi tulajdon világnapja, amikor az emberi kreativitást, a művészetet, és azokat az embereket ünnepeljük, akik ötleteikkel és találmányaikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a világ egy jobb, és élhetőbb hely legyen. A magyarok is rengeteg hasznos találmánnyal vonultak be a történelembe. Ezúttal Herczeg Zoltán, divattervező és Podonyi János, a Stringbike üzletfejlesztője volt Anna és Miki vendége.

Bringasáv 2017-04-22


szerző:
2017.04.22. 11:55

Mi ütött Stokiba?


szerző:
2017.03.16. 09:00
Mi ütött Stokiba?

Ha megnézed A mi kis falunk hetedik részét, kiderül, miért próbál meg Stoki a legfurcsább módokon felülni a biciklijére!

Stoki és Gyuri elásták a csatabárdot

Gyuri meglepte Stokit egy vadiúj biciklivel, mindenféle hátsó szándék nélkül...

Bringa duett: Te kitalálod, hogy mit énekelnek?

Vivien és Ati kézenfogva tekerték a bicikliket, sőt dalra is fakadtak, hogy kellemesebben teljen a dolgos idő. Te könnyen felismered a slágereket?

Micsoda? Nem mindegy, hogyan szállítjuk a kerékpárjainkat?

Bizony, egyáltalán nem mindegy! Jogszabály írja elő, hogy az autókra felszerelt bicikliket, hogyan szállítsuk helyesen. A legfontosabb, lámpát, tükröt ne takarjon! Előzzük meg a baleseteket!

Eszti sokkolta Petit a válaszaival

Radócz Péter az Esztivel való kapcsolatuk elején egy gyorsétterembe járt nagy wc-zni. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Valkó Eszti párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Dóri sokkolta Petit a válaszaival

Király Peti az édesanyja egyik barátnőjével vesztette el a szüzességét. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Kovács Dóri párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Anna sokkolta Mikikét a válaszaival

Peller Anna nem tudta, hogy milyen diplomát szerzett a párja. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Mikikéékkel kapcsolatban, nézd meg a videót!

Zsófi sokkolta Zsoltit a válaszaival

Zsolti gyermekként nem engedte, hogy levágják a körmeit, ezért álmában kellett levágni azokat. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Szabó Zsófi párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Ági sokkolta Gabót a válaszaival

Gabo hatszor bukott meg a KRESZ vizsgán. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Sebestyén Ági párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Adri sokkolta Petit a válaszaival

Kabát Peti magára tetováltatta a gyermeke édesanyjának monogramját, és erről még Adri sem tudott... Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi az Újpest egykori focistájával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Válaszaikkal sokkolták a lányok a párjukat

A lányok játéka a fiúkat is kihívás elé állította. Három perc, harminc kérdés, tíz helyes válasz. Csupán ennyire volt szükség a győzelemhez.

Sokkoló lesz a Nyerő Páros kedd esti adása!

Ma 18:55-től újabb kihívás vár a lányokra, amit a fiúk sem fognak karba tett kézzel végignézni, ráadásul meglepő dolgokra is fény derül majd egy-egy párral kapcsolatban.

16 éves polgárőrök kaptak el tolvajokat

Biciklitolvajt fogtak a 16 éves polgárőrök Környén. A fiatalok felismerték a lopott kerékpárt, így megszólították a rajta ülő 14 éves fiút és testvérét. Addig beszélgettek velük, míg megérkezett a segítség. A fiúkat a rendőrség kitüntette.

A Balaton legnaposabb pontja

Balatonvilágos több szempontból is tökéletes üdülőhely. A kerékpártúrák mellett vitorlázni is lehet, ráadásul itt található az egyik legcsodálatosabb kilátó is, melyről az egész tavat belátni!

Extrém sport segít a kallódó fiataloknak

Szaltóznak, emberek felett ugratnak kerékpárral: extrém utcai sportokat űznek hátrányos helyzetű, kallódó vagy éppen iskolai problémákkal küzdő fiatalok Komáromban. A csapatból a sport hatására az évek alatt sokan leszoktak a cigarettázásról, abbahagyták a drogozást vagy munkát találtak. Köztereken gyakorolnak, emiatt korábban még a rendőrökkel is meggyűlt a bajuk.

Ellepték a Városligetet a biciklisták!

És nem is akármilyen kerékpárokat láthattunk. Németh Ádámot, a főszervezőt kérdeztük arról, hogy mi is zajlott a Városligetben?

Nagymamák láthatósági mellényben

Láthatósági mellényben görkorcsolyázó és seprűn repülő nagymama is szerepel a „Tedd láthatóvá a nagyit!” pályázatra érkezett fotókon és videókon. A rendőrség és a diákújságírók országos egyesülete közös kampányában hívta fel a nagyszülők figyelmét a biztonságos gyalogos- és kerékpáros közlekedésre.

KRESZ-vizsga a budapesti bicikliseknek?

Kötelezővé tenne a KRESZ-vizsgát a kerékpárosoknak néhány év múlva Tarlós István főpolgármester akkor, ha nem javul a biciklisek közlekedési morálja. A főpolgármester szerint sokat szabálytalankodnak a bringások és biztonságuk érdekében felül kellene vizsgálni a korábban nekik adott kedvezményeket.

Tízszer több a bringás, mint húsz éve

Tízszer több a kerékpáros Budapesten, mint 20 éve-derült ki a Főmterv felméréséből. Már nemcsak hétvégén, hanem hétköznap is egyre többen járnak biciklivel munkába vagy akár szórakozni is. A főváros az elmúlt öt évben csaknem 500 millió forintot költött kerékpárutak kialakítására, csak idén 17 kilométerrel bővült az úthálózat.

Vége a négy évig tartó nászútnak

Négy évig tartó nászút. Zárug Zita és Harkányi Árpád vasárnap tért haza, kerékpárral több mint 40 ezer kilométert tettek meg és 46 országban jártak. Volt, hogy kukáztak és rühesek lettek, de az élmények mindenért kárpótolták őket.

Halálra gázolták az óvónőt


szerző:
2015.09.04. 18:15
Halálra gázolták az óvónőt

Halálra gázoltak egy óvónőt péntek délelőtt a Baranya megyei Palotabozsokon. Az asszony épp kihajtott az útra kerékpárjával, amikor egy autó előzni kezdett és elütötte. A nő a helyszínen meghalt.

Világutazók, akik nyakukba vették a kontinenseket

Gondolt már arra, hogy egyszerűen csak fogja a hátizsákját és nekivág a nagyvilágnak? Vannak, akik máshogy már el sem tudnák képzelni az életüket.Fodor Bianka riportja.

Posztháború Karácsony és a Fidesz között

Több luxusautó áll most a zuglói önkormányzat parkolójában, mint az előző polgármester idején, ezt írta Karácsony Gergelynek a kerületi Fidesz, miután a polgármester egy képen elődjének luxusautóját állítja szembe a mostani kerékpártárolóval, jelezve, hogy ő biciklivel jár dolgozni. A fideszes fotón látható autók közül szerdán kettő is bent állt az udvarban, ezekkel jár az alpolgármester és a polgármesteri tanácsadó. A polgármester azt mondta, igazából nem is a luxusautóra, hanem a parkolóra akarta felhívni a figyelmet.

Kerékpáros felvonulás Budapesten

Több mint 10 ezer kerékpáros vonult fel  Budapesten. A városi kerékpározást népszerűsítik, és egyúttal igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy még több biztonságos kerékpárútra lenne szükség.

Készítsük fel a biciklinket a tavaszi szezonra!

Itt a jó idő, egyre többen veszik elő ismét a biciklijüket és választják ezt a közlekedési formát a munkába járáshoz, vagy a hétvégi kirándulásokhoz. Eisenkrammer Károly megmutatta, hogyan készíthetjük fel kerékpárunkat a szezonra.

Kerékpárral a télbe


szerző:
2014.11.25. 10:00

Kerékpárral a télbe


szerző:
2014.11.25. 10:00
Kerékpárral a télbe

Évről évre egy jobban nő a bringások száma országszerte. Bár az igazi tél még nem érkezett meg, nem árt időben felkészülni a havas utakra. Hogy mikre kell figyelni, és milyen felszerelést válasszunk, most kiderül!

Nyolc betörés tíz nap alatt


szerző:
2014.09.27. 16:33
Nyolc betörés tíz nap alatt

Egy hónapra előzetesbe került az a három fiatal, akik társasházak tárolóit fosztogatták Kecskeméten. Főleg olyan kerékpárokat és műszaki cikkeket loptak el, amelyeket azonnal el tudtak adni.

Fókusz 13-09-13


szerző:
2013.09.13. 19:45
Fókusz 13-09-13

Fókusz: Kirúgták - Ő volt az idei X-Faktor első nagy meglepetése! Megrázó vallomás - 4 és fél évvel az egész országot megrázó tatárszentgyörgyi merényletek után kameránk elé állt az áldozat élettársa. Rekordkísérlet - Az ország leggyorsabb és a világ hatodik leggyorsabb kerékpárosa úgy döntött, egy vak hölgyet ültet maga mögé a tandemra és megpróbálja a 100 km/órás sebességhatárt átlépni.

Doppingbotrány: Armstrong mindent bevallott

Lance Armstrong mindent bevallott Oprah Winfrey műsorában. Nem csupán minden idők legnagyobb kerékpárosának bukásáról van szó, hanem egy olyan bálvány megsemmisítéséről, aki emberek millióinak jelentett követendő példát.

Kétkeréken száguldanak az Olimpia felé

300 kilométer: Lovassy Krisztián akkor sem ijedne meg ettől a távtól, ha minden nap meg kellene tennie, ráadásul biciklivel. Igaz, ilyen egy igazi olimpikon, akiért szintén szurkolhatunk nemsokára, hiszen Londonban az Olimpián kétkerekű magyar elitalakulattal is képviseljük magunkat.

Kovács Katalint elintézte a biciklije

Kerékpárral bukott Kovács Katalin, a Domino Honvéd kétszeres olimpiai és 31-szeres világbajnok kajakosa.

Tekerjen bambuszon!


szerző:
2011.10.16. 09:56
Tekerjen bambuszon!

Bemutatták az első, Angliában készült bambuszbiciklit egy brit kerékpár-kiállításon.

Megtalálták a guruló emlékművet

A romagyilkosságok áldozatainak emléket állító alkotást a napokban lopták el a Millenáris Parkból.

Lába kelt a Guruló Emlékműnek


szerző:
2011.10.13. 16:01
Lába kelt a Guruló Emlékműnek

A romagyilkosságok áldozatainak állított alkotást a Millenárisról lopták el szerda hajnalban.

Bringásreggeli a munkába tekerőknek

Félidejéhez érkezett a Bringázz a munkába! kampány, ennek alkalmából csütörtökön bringásreggelivel várják a kerékpárosokat.

Cserbenhagyásos gázolást követett el az antilop

Antilop „karambolozott” biciklissel egy kerékpáros versenyen a Dél-afrikai Köztársaságban.

Újabb halálos kerékpáros-gázolás

Dunaújvárostól nem messze a 62-es főúton ütötték el a kivilágítatlan biciklist, a mentők már nem tudták megmenteni.

Szombaton temetik Huszár Zsoltot


szerző:
2011.09.26. 15:18
Szombaton temetik Huszár Zsoltot

A színművész búcsúztatását október 1-jén, szombaton 10 órakor tartják a Farkasréti temető Makovecz-termében.

Tízezren tekertek a kerékpáros közlekedésért

A résztvevők összesen mintegy 40 ezer kilométert tekertek a főváros bicikliútjain a kerékpáros napon.

Éjszakai élménytúra biciklivel


szerző:
2011.09.03. 15:11
Éjszakai élménytúra biciklivel

Azokat a vállalkozó kedvű magyar és külföldi turistákat várják az eseményre, akik a szokottól eltérő módon szeretnék felfedezni a várost.

Vártól várig tekernek a bringások

Rajt-cél győzelem a Trans Hungária Maratonon: Blazsó Mártont nehéz lesz megfogni a szombati, utolsó etapon.

Bicajosok ostromolják Salgó várát

Vasárnap kerékpárosok „ostromolhatják” a Salgó várat egyéni indítású hegyi időfutamon.

Fókusz 11-08-15


szerző:
2011.08.15. 20:20
Fókusz 11-08-15

Fókusz: Bálványtalálkozó - Egyszerre, egy színpadon a tiniikonok! De mit csinál Fluor, Sp, Lola és Barbi fellépés előtt? A magyar buldózer - A 210 kilós Dezsőt világsztárként kezelik, filmjeit pedig habzsolják Indiában. Invázió - A hétvégén elleptek bennünket a világsztárok, akik a Fókusszal üzentek egymásnak!

A bringások a föld alá tekernek


szerző:
2011.08.03. 15:15
A bringások a föld alá tekernek

A tavalyi siker után ismét megrendezik hegyikerékpárosoknak Budapesten az Underworld Kupát.

Még az olimpikont is megbüntették

Ha a közlekedési szabályokat be is tartják, a kerékpárokról gyakran hiányoznak a KRESZ-ben előírt tartozékok.

Extrém sportok a föld mélyében


szerző:
2011.07.06. 17:48
Extrém sportok a föld mélyében

Elsüllyedt világok nyomába indultak sportolók a barlangrendszerben, ahol versenyeket rendeznek a legbátrabbaknak.

Gilbert tekert a Tour de France élére

A belga Philippe Gilbert nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny első, szombati szakaszát.

Vasárnapig küzdenek a kilométerekkel

Idén is megrendezték a Békéscsaba-Arad Szupermaratont immár 14. alkalommal.

Kerékpárral az agysérültekért


szerző:
2011.05.18. 14:44
Kerékpárral az agysérültekért

Fáy Miklós, a Csillag Születik zsűritagja is részt vesz a Móri Karika jótékonysági kerékpáros túrán.

Bicikliút helyett akadálypálya díszeleg

Villanyoszlopokat és elektromos kapcsolószekrényeket kell kerülgetniük a bicikliseknek Nyíregyháza legújabb kerékpár útján.

Gyors menet kétkeréken


szerző:
2011.04.08. 19:45
Gyors menet kétkeréken

Több mint 100 kilométer per órás sebesség kétkeréken, mindössze néhány centiméterre az előtte haladó autótól. Tilos kipróbálni, az úriember a világ hatodik leggyorsabb bringása.

Kezdje biciklin a napot!


szerző:
2011.04.03. 17:59
Kezdje biciklin a napot!

Az öthetes országos kerékpáros kampány tavaszi szezonját hétfőn indítja a Kerékpáros Klub.

Fújnia kell a bringásoknak is


szerző:
2011.03.29. 16:27
Fújnia kell a bringásoknak is

A biciklis balesetek egynegyede az alkohol miatt következik be a kimutatások szerint.

Bringalopásra vett rá gyermekeket

A sárbogárdi 17 éves fiú az ellopott biciklikért pénzt adott a 17, 15 és 12 éves társainak. A rendőrség elfogta őket.

Négy kerék drága, két kerék jó

Miskolcon egy informatikus döntött úgy, hogy biciklire pattan, így tud havonta több ezer forintot megspórolni.

Szétlopta munkahelyét, a neten meg árulta

A férfi az interneten próbált meg túladni a munkahelyéről ellopott holmikon. A cég kára csaknem nyolcmillió forint.

Szélsebesen hasít a méregdrága szuperbringa

Csaknem 60 ezer euróért kínálja különleges, Forma 1-es technikával készült elektromos kerékpárját egy müncheni cég.

Biciklit loptak „munkájukhoz” a fatolvajok

Falopáshoz loptak kerékpárokat a Szabolcs megyei Dombrádon. A hasonló esetek szinte mindennaposak a környéken.

Armstrong lefékez


szerző:
2011.01.23. 10:45
Armstrong lefékez

Végleg befejezte nemzetközi sportpályafutását az amerikai kerékpáros legenda, Lance Armstrong.

Egyedülálló módszer a bringatolvajok ellen

Lefényképezik és regisztrálják a bringákat egy adatbázisban Győrszentivánon, így könnyebb a nyomukra bukkanni.

meneTrend: Chimgau, Németország - 2. rész

meneTrend: Chimgau, Németország - 2. rész: Tovább barangolunk Németországban. Ezúttal a hegyek felé vesszük az irányt!

Halálos baleset Tiszaújvárosnál

Halálos baleset történt a 35-ös főúton csütörtökön este, valamivel hat óra előtt.

48 emeletet tekert fel a bringás


szerző:
2010.10.03. 16:15
48 emeletet tekert fel a bringás

Kerékpárjával mászta meg a lépcsőket egy lengyel biciklis Bécs legmagasabb tornyában.

Káoszt és dugót okozhat a „kritikus tömeg”

Nagy dugóra számíthatnak az autósok este Budapesten a Nagykörúton és a Kiskörúton is.

Tolni tanítják a bringásokat


szerző:
2010.09.09. 14:29
Tolni tanítják a bringásokat

Zebrán nem lehet biciklizni. Erre a szabályra figyelmeztetik táblákkal a kerékpárosokat.

Jövő nyártól nyeregbe pattanhat Budapest

1000 új kerékpárral bővülhet a tömegközeledés. 74 gyűjtőpont várja majd a tekerni vágyókat.

Nem lesz vigalmi negyed Csepelen


szerző:
2010.07.14. 09:42
Nem lesz vigalmi negyed Csepelen

Megszületett a döntés: az ország első, egyben Európa legnagyobb kerékpárplázája épülhet fel jövőre a Csepel Fémmű területén.

Armstrong : Ez a „Tour” lesz a végső

Lance Armstrong idén vesz részt utoljára a Tour de France országúti kerékpárversenyen.

Süvíteni lehet a kerékpárba rejtett motorral

Varjas István motorja akár az óránként 90 kilométeres sebesség elérésére is képes.

Pincebicaj teljes gőzzel!


szerző:
2010.05.27. 15:42
Pincebicaj teljes gőzzel!

Csak a pincepörkölt hiányzott. A jó hangulat, izgalom és szórakozás adott volt a kőbányai pincerendszerben. A bevállalós szervezők a föld alá vitték a bringaversenyt.

Budapestre érkeztek a tekerő politikusok

Megérkezett a fővárosi Kossuth térre Kósa Lajos és az általa vezetett kerékpáros csapat.

Autó helyett menj biciklivel!


szerző:
2010.05.04. 20:56
Autó helyett menj biciklivel!

Megtiltotta egy olasz város polgármestere a beosztottjainak, hogy a munkahelyükre autóval menjenek vagy szolgálati kocsit használjanak.

Küldj bringát Afrikába!


szerző:
2010.03.13. 15:09
Küldj bringát Afrikába!

Kerékpár-gyűjtő akcióba kezdett a Budapest-Bamako Rali távját autóstoppal teljesítő két fiatal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való