KERESÉS search-close

kerék

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kerék"

A védettségi játék végeredménye csak másodperceken múlott...

Az Agila vizes edénye jóval hamarabb megtelt, mint a Gagambáé, a sárgáknak mégis sikerült behozniuk a lemaradást, és csupán néhány másodperc döntött arról, hogy kihez kerül a védettségi totem.

Kizárólag a szerencsén múlott az Agila veresége?

Az Agila szerint ezúttal a Gagamba mellé állt a szerencse, ezért vesztették el a védettségi játékot. Vajon tényleg csak a szerencsén múlt az egész?

„Tök izgalmas kis játék lesz!” - Istenes Bence bemutatta a harmadik védettségi játékot

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen játék fog dönteni a védettségi totem sorsáról, nézd meg Istenes Bencével készült extra videónkat!

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

BECSAPÓDOTT KERÉK: az ellenőrzés hiánya okozta a tragédiát

Újabb részletek derültek ki a hétfői autóbalesetről, amelyben meghalt egy 19 éves lány. Egy kerék vágódott be a kisteherautó szélvédőjén, amelyben ült, nem élte túl. Mára kiderült, hogy az előttük haladó trélernek nem a pót-, hanem az egyik rendes kereke szakadt le és csapódott a mögötte haladó kisteharautóba. Az esteről Tóth Dezsőt, vezetéstechnikai oktatót kérdeztük.

Centiken múlott, hogy Szandi vagy Feri lesz a védett!

A védettségi játékon Szandi és Feri teljesített a legjobban, azonban végül Ferinek sikerült hamarabb a partra vontatnia a csónakot. Szandi teljesen összeomlott a vereséget követően...

Istenes Bence Bercinek:

A szigetlakók soron következő védettségi játékán először egy bambuszketrecből kell majd kiszabadulniuk, ezt követően pedig egy hatalmas hörcsögkerékben futva kell a partra vontatniuk egy csónakot. Nézd meg, hogyan hajtotta végre a feladatot Istenes Bence és Berci!

Kinek javasolt a defekttűrő abroncs?

Egy átlagos vezető élete során hat defektet szenved el. Ezeknek a negyede sötétedés után, közel a fele pedig nehezen megközelíthető helyeken történik. Így mindenképpen javasolt a defekttűrő gumik használata azok számára, akiknek gépjárművére szerelhetőek.

Elhagyott kerék okozott tömegbalesetet az M5-ösön

Egy Szeged felé tartó teherautó pótkocsijáról szabadult el egy kerék Kisteleknél, ami a sztráda középen állt meg. A teherautó mögött érkező járművek közül 5 összetört, mivel a sötétben a sofőrök nem tudták időben kikerülni a kereket.  Egy kisteherautó egy vészfékező kamionba csapódott, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Az autópályát órákra lezárták.

Újra a csúcsra gurulnak a pedálos autók

A pedálos autó egy nagyon régi történet. A 60-as és a 70-es években volt a legnagyobb divat, a 80-as években pedig reneszánszát élte. A Balaton nyugati partján, ismét időgépbe kerültünk egy új sportág szárnypróbálgatásánál, a 2. Pedálos Moszkvicshajtó Világbajnokságon.

Ugrókötelezés és kézenállás a pörgő halálkeréken

Őrült pörgés, közben szinte szédítő rohangálás 10 méter magasan, egy forgó keréken, mindenfajta biztosítás nélkül. A világ egyik legjobb légi akrobatája ismét elkápráztatta mutatványával a közönséget.

Robbant a buszkerék Csepelen


szerző:
2011.08.31. 19:02
Robbant a buszkerék Csepelen

Durrdefektet kapott délután negyed négy körül egy 35-ös busz Budapesten a csepeli Kossuth Lajos út és a Völgy utca sarkánál.

Buszbaleset: nincs ki az összes kereke

A Zala Volán egyik járatának útban Budapest felé az autópályan szakadt ki két kereke.

Menet közben hagyta el egy busz a kerekét

A hasonló esetek a közlekedési cég szerint előre nem láthatóak.

Kisollóval szurkálta ki a kocsik kerekeit

Csaknem száz autót rongált meg egy kisollóval a hétvégén, Székesfehérváron egy férfi.

Szétrobbant a WizzAir egyik gépének kereke

Leszálláskor szétrobbant, és egyes hírek szerint kigyulladt a WizzAir egyik gépének első kereke a szófiai repülőtéren. A WizzAir cáfol.

Átvizsgálták a vonatokat


szerző:
2010.05.01. 10:51
Átvizsgálták a vonatokat

A MÁV átvizsgálta az összes olyan kocsit, amit Németországból vásárolt még 2006-ban.

Felszállás közben leesett a repülő kereke

Ha az eset nem a földön történik, akkor le is zuhanhatott volna a Boeing 737-es.

Parkoló autókról lopták le a kerekeket

Tizenhét autóról lopta le a kerekeket felnivel együtt két fiatal három hónap alatt.

Két BKV-busz kereke is felrobbant


szerző:
2009.06.10. 18:29
Két BKV-busz kereke is felrobbant

Két busz is durrdefektet kapott szerdán Budapesten a XVIII. kerületben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való