KERESÉS search-close

kati marton

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kati marton"

A magyar születésű Kati Marton a XXI. században

Kati Marton, aki egyébként magas magyar állami kitüntetést is visel, aggasztónak tartja a magyar sajtó helyzetét. És honnan ez az elszántság a szabad sajtó védelmében? Hát onnan, hogy az ő szüleit az ’50-es években, Rákosi Mátyás Magyarországán bebörtönözték mindössze azért, mert újságírók voltak. Akkor senki sem volt, aki fölemelte a szavát a védelmükben.

XXI. század 15-01-06


szerző:
2015.01.06. 22:55
XXI. század 15-01-06

XXI. század: A századforduló tinglitanglijai, ahol a korszak hírességei szórakoztak. Maharadzsák, politikusok, a polgárosodó Budapest tehetősebbjei, lehetőleg a feleségek nélkül. Orfeumok, aztán a magyar születésű Kati Marton a XXI. században.

Mi a szerepe egy politikusfeleségnek a hálószobán kívül?

Gyerekkorában találkozott a félelemmel, hogy örökre elveszítse. Egy újságíró, aki véletlenül ismerte meg családja sorsát. Egy titokzatos feleség, aki diplomata férjét segítette. A magyar születésű Kati Marton a XXI. században.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való