KERESÉS search-close

kastély

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kastély"

Lázár: Jól megy az üzlet

Jól megy az üzlet - ezt mondta Lázár János az RTL Híradónak a batidai vadászkastélyról, aminek április óta már ő is 8 százalékos tulajdonosa. Azt azonban nem árulta el, kik az új tulajdonostársai. Az MSZP szerint a fideszes politikusok legnagyobb problémája már az, hogyan rejtsék el a tulajdonukba került kastélyokat.

Kastély és divatcsarnok Lázár vagyonnyilatkozatában

Lázár János is résztulajdonos lett abban a vadászkastélyban, amit a családja földjei vesznek körül Hódmezővásárhely környékén. Lázár korábban azt mondta, hogy nincs köze hozzá. Most benyújtott vagyonnyilatkozata szerint áprilisban mégis vett 8 százalék tulajdonrészt. Emellett egy másik cégbe is bevásárolta magát, így a volt miniszter résztulajdonosa lett például az értékes fővárosi Divatcsarnokot tulajdonló cégnek.

Dér Zsolt elszólta magát az Oltári csajok végét illetően

Kik állnak az oltár elé a századik epizódban, és kik kapják meg a kastélyt? A Jánost alakító színész képtelen volt magában tartani a végkifejletet...

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

Lázár: 42 millió forint az ügyvédnek

Három és fél év alatt 42 millió forint értékben kötött szerződést a Lázár János vezette Miniszterelnökség azzal az ügyvéddel, akinek a cége felépítette a vadászkastélyt, amit kizárólag Lázár János családi földjein keresztül lehet megközelíteni.

Lázár: „Nincs kastélyom!”

Lázár János családi földjeinek közepén épült fel egy kastély a Csongrád megyei Batidán. A vadonatúj, több épületből álló kastélyt csak a miniszter családjának földjein keresztül lehet megközelíteni. Lázár János Híradónknak azt mondta: nincs köze az épülethez. A DK szerint ez életszerűtlen.

 

Story Extra 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 16:50

Fókusz 2017-05-19


szerző:
2017.05.19. 17:25
Különleges örökség: hogyan élnek a mai magyar arisztokraták?

Hol vannak már a finom csipkeernyők, a gombos sétapálcák, a fényes főúri estélyek, és a hajnali rókavadászatok! A magyar arisztokraták számára 1945 után nagyot fordult a világ. Címektől, rangoktól és vagyontól fosztották meg őket. Utódaik viszont igyekeznek méltón vinni tovább azt, ami megmaradt: a nevet és a szellemi örökséget.

Az otthon megszűnésétől félnek

2019 végéig átszervezik a bicskei gyermekotthont, a bentlakókat lakásotthonba költöztetik - ezt válaszolta kérdésünkre a fenntartó. Ez az a gyermekotthon, amelynek vezetőjét nemrég előzetes letartóztatásba helyezték, mert a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a rábízott gyerekeket. A helyiek attól félnek, hogy  a gyerekeket a Batthyány-kastélyból a város szélén álló menekülttáborba helyezik át, már január elsejétől. Ezt cáfolta most a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság.

Kiszel Tünde az Óperenciás tengeren is túl

Kiszel Tünde egy napra igazi hercegnőnek érezhette magát. Nála talán van még egy-két ilyen nap az évben.  A hatalmas kastély, a gyönyörű estélyi ruhák és a sok érte dolgozó kéz is adott volt, egyedül a mesebeli herceg hiányzott az idillből. Hogy mi is volt ez a nagy felhajtás Tünde körül, azt máris megmutatjuk.

A retró az új divat - vissza a kastélyszállókba

A rohanó világban jól esik megpihenni, és elbújni a város zaja elől. A természet lágy ölén a korabeli bútorok, ételek között könnyen megy a kikapcsolódás. Irány az Apponyi Kastély!

Ráfizetéses az MNB üdülője?

88 ezer forintjába kerül a Nemzeti Banknak éjszakánként egy vendégszoba a tiszaroffi kastélyában - ezt közölte a jegybank felügyelőbizottságának egyetlen ellenzéki tagja, miután elkészült a vitatott ingatlanvásárlásokról szóló jelentésével. Nyikos László azt mondja, ráfizetéses a dolgozók üdültetésére vásárolt műemléképület, helyette akár négycsillagos szállodába is küldhetnék az alkalmazottakat.

Palacsinta, egy kicsit másképp


szerző:
2015.07.18. 18:45
Palacsinta, egy kicsit másképp

Az ország legnagyobb palacsintaépítménye készült el a 6. mátraterenyei Palacsinta Fesztiválon. Egy kastélyt építettek meg fákkal, sövénnyel, kerítéssel együtt, mindezt palacsintából.

MNB: 1,9 millió forint a kastély üzemeltetőjének

Csaknem havi két millió forintért felügyeli a jegybank kastélyát az MNB erre létrehozott cégének vezetője - tudta meg az RTL Híradó. Müller Dániel András felesége is jegybankban dolgozik, a kommunikációs osztályon.

Omladozik a megmentett kastély


szerző:
2014.09.10. 15:14
Omladozik a megmentett kastély

Ázik a tető, hullik a vakolat, méteres gaz van az udvaron a kápolnásnyéki kastélyban, amelyről L. Simon László fél éve azt mondta, hogy a megmentőjének tekinti magát.

Mire szórja el a pénzt a Magyar Nemzeti Bank?

200 milliárd forint rengeteg pénz. Hogy könnyebben fel tudjuk mérni, mennyi is: ez például a 18-szorosa annak, amit az állam idén az egészségügyi dolgozók béremelésére fordít. Ezt a hatalmas összeget a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank költi éppen el: kastélyt és irodaházakat vásárolnak.

Vendégségben egy finn „gróf” magyar kastélyában

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 18. század közepén épült barokk kastély Székesfehérvártól nem messze, Iszkaszentgyörgyön, ahová egy éve egy titokzatos finn férfi költözött, aki most bepillantást engedett 25 szobás rezidenciájába.

Fókusz Plusz 14-02-15


szerző:
2014.02.15. 19:30
Fókusz Plusz 14-02-15

Fókusz Plusz: Álomkastélyok - Az orosz katonák pottyantós WC-t csináltak a díszteremből, a nyomok még ma is látszanak. A kőfalak leomlanak - Mi vár a Magasházra és a többi kísértetjárta épületre? Csak a rombolás a jó, vagy van esély a túlélésre?

Fókusz 14-02-11


szerző:
2014.02.11. 19:55
Fókusz 14-02-11

Fókusz: A király otthona - Bejutottunk Michael Flatley gigantikus kastélyába! Az ír sztepptánc világsztárja zűrös múltjáról is mesélt! Izgulnak érte - A szerelem jobban megviseli, mint a párbaj! Krisztián szülei aggódva figyelik a fejleményeket! Megölik a pillanatot - Magyarok és világsztárok, akik grimaszukkal bármelyik fotót képesek tönkretenni. Egy fogadáson mi is kipróbáltuk a hatást!

Drakula titkai: a havasalföldi fejedelem nyomában

Titkos lépcső a falak között, menekülő alagút a sziklában és csontok egy kőkereszt előtt, melyekhez még a farkaséhes kóbor kutyák sem mernek hozzáérni. A környék erdeiben sokszor több volt a karóra húzott ember, mint a fa.

Magyar arisztokraták viharos élete

Nemrég még degeneráltaknak bélyegezték és kinevették őket. De milyen a sors: ma sokan fizetni akarnak azért, hogy grófok lehessenek, és még a papírjaikat is meghamisítanák egy nemesi cím, egy arisztokrata származás igazolásáért.

Fókusz Plusz 13-01-19


szerző:
2013.01.19. 19:30
Fókusz Plusz 13-01-19

Fókusz Plusz: Luxusból a semmibe - Fényűző életet éltek, majd mindent elvettek tőlük. De hogyan élnek ma a magyar arisztokraták? A név kötelez - Rendhagyó látogatás Bethlenék, Károlyiék, Esterházyék, Hunyadiék birtokán? Hogyan szerezték vissza családjuk vagyonát és becsületét?

Törzsutas: Szigetköz, Alsópetény és Vanyarc

Törzsutas: Kirándulásunkat a meseszép Szigetközben kezdjük. Itt ellátogatunk egy kisebbfajta, de annál szebb állatkertbe, kalandozunk egy kalandparkban, megkérdezzük az Irigy Hónaljmirigytől, hogy miért szeretik ezt a vidéket, majd eszünk egy jót. Aztán innen átugrunk még Nógrádba. Előbb alsópetényi kastélyokat nézünk meg, majd pedig a vanyarci szlovákok hagyományaival ismerkedünk.

Házon kívül 12-01-31


szerző:
2012.01.31. 22:45
Házon kívül 12-01-31

Házon kívül: Egy évtizede az ország egyik leggazdagabb embere építtetett egy kastélyt. Miért lett átok a csodás épület? - Visszafordítható-e a Tóth család lecsúszása? Pénzügyi tanácsadóval együtt mentünk vissza a négygyerekes gyáli családhoz, akiknél két hete jártunk már. - Miért bujkál egy fiatal nagymama és 10 hónapos unokája? Félnek a rendőrségtől, a gyámhivataltól és attól, hogy nem maradhat a szüleivel a kis Lola.

Egy kísértetkastély története

Egy évtizede az ország egyik leggazdagabb embere építetett egy kastélyt. 3000 négyzetméter lakótér, repülőgépleszállópálya, borospince, tó és park, versailles-i stílusban. Miért vált mára átokká az egykor fényűző épület?

Fókusz Plusz 11-10-22


szerző:
2011.10.22. 19:30
Fókusz Plusz 11-10-22

Fókusz Plusz: Szellemek nyomában - Kísértettúra a legszebb és legromosabb magyarországi kastélyokban. Főúri luxus egykor és ma. Ép testben ép lélek - Sportolók, akik a sokadik ikszen túl kezdtek futni, úszni, kerékpározni. Még a fiatalokat is lekörözik.

Titkos alagutak és misztikus sikolyok nyomában

A legfurcsább magyar kastélyokat jártuk körbe, hogy kiderítsük, melyikben ki, illetve mi él, és hogy valóban léteznek-e a falaik között kísértetek.

Pazar kert csábít Fertődre


szerző:
2011.05.19. 16:05
Pazar kert csábít Fertődre

Befejeződtek a fertődi Esterházy-kastély díszudvarának rekonstrukciós munkálatai európai uniós támogatással.

Két évig épült a gyufakastély


szerző:
2011.02.27. 16:55
Két évig épült a gyufakastély

Gyufából és fogpiszkálóból épített kastélyt egy pécsi nyugalmazott rendőr. A turai kastély tökéletes mását készítette el.

Visszakapja régi pompáját az edelényi kastély

A 2,2 milliárdos támogatással megvalósuló beruházás során megújítják hazánk egyik legnagyobb barokk kastélyát és a hozzá tartozó parkot.

Gödöllőn dől el, hogy merre tart Európa

Az uniós országok közötti megbeszélések központja a gödöllői Grassalkovich-kastély lesz.

meneTrend IttHon: Mór


szerző:
2010.12.18. 01:00
meneTrend IttHon: Mór

meneTrend IttHon: Mórra mindig érdemes ellátogatni, bár a bornapok környékén pezsdül fel az élet igazán errefelé.

Elcsíptük Angelina Jolie-t!


szerző:
2010.09.17. 20:52
Elcsíptük Angelina Jolie-t!

Magyarországra érkezett a világsztár! Csak a Fókusz volt jelen, amikor a színésznő kisbuszával begördült a turai kastély udvarába.

Barokk Kastélynapok Gödöllőn


szerző:
2010.08.06. 15:28
Barokk Kastélynapok Gödöllőn

Mária Terézia 1751-es látogatására emlékeznek augusztus 7-én és 8-án Gödöllőn, a királyi kastélyban.

Korhű kastélypark Gödöllőn


szerző:
2010.05.01. 11:39
Korhű kastélypark Gödöllőn

Szombattól eredeti pompájában csodálhatják meg az érdeklődők a Gödöllői Grassalkovich Kastély kertjét.

Megszépül a pápai Esterházy-kastély

Az épület külső-belső helyreállítását is elvégzik és többfunkciós közösségi terek is létesülnek.

250 millió forintból szépül a Nádasdy-kastély

Megkezdődött a Nádasdy-kastély homlokzatának felújítása. A beruházáshoz pályázaton nyerték a támogatást.

Lagzi Lajcsinak saját tévéje lesz

Lajcsinak a szó szoros értelmében saját kastélya van, ahová most beengedte a Fókusz stábját.

Többször is eladták a kastélyt az adócsalók

A revizorok kiszúrták a visszaigényelni próbált 100 milliós összeget, és lecsaptak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való