KERESÉS search-close

karsai kata

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karsai kata"

Karsai Kata és Erdész Tamás ismét Kínába készül

A Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás élete meghatározó élményének tartja kínai utazását, azt azonban egyikük sem tagadja, hogy huzamosabb ideig nem tudnának az ázsiai országban élni. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy hamarosan újra útra kelnek.

Reflektor 2015-09-01


szerző:
2015.09.02. 01:20
Reflektor 2015-09-01

Karsai Kata és Erdész Tamás ismét Kínába készül. A Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás élete meghatározó élményének tartja kínai utazását, azt azonban egyikük sem tagadja, hogy huzamosabb ideig nem tudnának az ázsiai országban élni. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy hamarosan újra útra kelnek. Somló Tamás lánya, Lili örökölte apja tehetségét A legendás zenész legkisebb gyermeke, Lili már tizennégy éves, így amikor csak teheti, elkíséri apját a fellépéseire. Könnyen lehet, hogy egyszer majd megfordul a helyzet, és az apuka jár a lánya koncertjére, az a bizonyos alma ugyanis nem esett messze a fájától.

Végefőcím


szerző:
2015.07.31. 23:00
Végefőcím

Minden jónak vége szakad egyszer, és ha már a szereplők számot adnak, én is szeretnék dióhéjban búcsút mondani és levonni a konklúziót: Viszlát, ilyen az élet! 

Kata és Tomi hazatér Hong Kongból, azonban nem csak a bőröndjüket hozzák magukkal, hanem rengeteg tapasztalatot is. Ez a pár hét segített nekik megismerni önmagukat, kapcsolatuk milyenségét, és a komfortzónájukon kívül eső dolgokat.

Szelfi 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 23:00
Szelfi 15-07-31

Szelfi: 40. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

A visszaszámlálás elkezdődött


szerző:
2015.07.30. 23:00
A visszaszámlálás elkezdődött

Már csak egy nap és véget ér ez a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi túra. Pupillákba szemcseppet, szemhéjat kipeckelni, az utolsó gondolatokat eltenni szűkösebb időkre.

"Már úgy mennénk haza!"


szerző:
2015.07.30. 23:00

A fiatalok bár nagyratörő tervekkel vágtak neki Kínának, mostanra már megelégelték az ottlétet, és már alig várják, hogy hazautazhassanak. Tomi még thai k*rvának is beállna, csak hogy legyen elég pénze repülőjegyre. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Szelfi 15-07-30


szerző:
2015.07.30. 23:00
Szelfi 15-07-30

Szelfi: 39. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Útra készen


szerző:
2015.07.29. 23:00
Útra készen

Ebben a vacak időben külön öröm a Szelfi szereplőit követni, akik sorban indulnak nyaralni. Grétáék kis hazánkba ruccannak ki, Ada egészen a Dalmát tengerig tekereg, Tamásék pedig még mindig Kínában vannak, ahol az idő és a flow is egyre jobb. 

Zenei karrier: ON, menő haj: OFF


szerző:
2015.07.29. 23:00
Zenei karrier: ON, menő haj: OFF

Tomi túl van a tárgyaláson, és bár az eddig elkészített dalok nem kompatibilisek a kínai szabvánnyal, mert Kata nem mandarinul énekelte fel őket, az alap zene elnyerte 'the man' tetszését. Ennek örömére Tomi felkeresett egy fodrászatot, ahol sikeresen elszúrták a frizuráját. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 23:00
Szelfi 15-07-29

Szelfi: 38. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Tomiék lesznek az ázsiai New York sztárjai?

Hsziamen után Hong Kongot veszik be Katáék, akik amint megérkeznek, kapnak egy szuper ajánlatot, aminek köszönhetően akár a zeneiparban is munkát szerezhetnek. Megy ez, mint a karikacsapás! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Nem sokkal a vége előtt


szerző:
2015.07.28. 23:00
Nem sokkal a vége előtt

Elérkeztünk a végső etaphoz, már csak pár nap és lezárul a Szelfi. Azonban a szereplők megszokott tempójukban élik az életet. Robi giga-koncertre készül, Gabiék hazatérnek a trónörökösökhöz, Tamás és Kata pedig próbálja zenei karrierjét végre Hong Kongban érvényesíteni. Szorítsuk a karfát és lássuk, mi lesz a végkifejlet. 

Szelfi 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 23:00
Szelfi 15-07-28

Szelfi: 37. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Tomi túl van egy tárgyaláson, és csupa jó hírrel tud szolgálni. Felkérték egy táplálékkiegészítő reklámjának az elkészítésére, aminek először is fel kell vázolni a tervezetét. Ha az európai szemléletmód elnyerte a kínaiak tetszését, akkor jöhet a többi. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hej Dunáról fúj a szél


szerző:
2015.07.27. 23:00
Hej Dunáról fúj a szél

Ahogy már korábban is említettük a Szelfi is egyre közelebb kerül a nyárhoz. A Kis családok elindulnak a vízparthoz,hogy élvezzék az életet. Adáék és Völgyesiék is a Duna ölelését választják míg Gréták vidékre mennének pihenni. Róbert még aggodalmaskodik kicsit a szakad húrok okán, Tamásék pedig nekiláttak reklámot gyártani egy kínai cégnek. Karúszókat és búvártalpakat fel!

Szelfi 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 23:00
Szelfi 15-07-27

Szelfi: 36. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Lehet, hogy beindul a reklámbiznisz!

Zoltán ismét jó hírekkel szolgált. Lehet, hogy Tomiék végre elkezdhetik a munkát Hsziamenben, ami mindkettejüket feldobta, ám mielőtt belevágnának a dologba, körbenéztek egy kicsit a városban. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csatarendbe a védősort


szerző:
2015.07.24. 23:00
Csatarendbe a védősort

Robog az eseményvonat. Puzsér egészen Madridig ment kedvenc csapatárért, gyakorol az El Caminóra. Gréta nem tud betelni új szerzeményeivel, Gabiék végre szabadságolták magukat, Kata és Tamás pedig szerzett végre valami munka-szerűséget. Aki nézi, látja, hogy forr a vére a Szelfi szereplőinek. 

Szelfi 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 23:00
Szelfi 15-07-24

Szelfi: 35. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Megérkeztünk Hsziamenbe!"


szerző:
2015.07.23. 23:00

Katáék egy hosszú órákon át tartó vonatúton vannak túl, melynek körülményei kicsit sem nevezhetőek higiénikusnak. Szerencsére az új hely kárpótolja őket. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Eseménytornádó


szerző:
2015.07.23. 23:00
Eseménytornádó

Ahogy a forróságba belehasított a mai napon a vihar, úgy keveredik fel szereplőink állóvize is. Adáéknál fény derül pár gyermeknevelő dal történetére, míg a fiatal páros Kínában végre jobban érzi magát, Gabiék pedig a nehézségek ellenére szervezik a nagy évfordulós bulit. Húzzunk esőkabátot mert, ez nagyot fog csobbani!

Szelfi 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 23:00
Szelfi 15-07-23

Szelfi: 34. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Always look on the bright side of life”

Jelenleg már tombol, de a videókban is egyre közelebb a "kellemes" nyári meleg. Mindenki egyre vidámabb a nehézségek ellenére: Puzsér Észak-Olaszországban meccset néz, Gabiék új dalt vesznek fel, Grétáék újra egymásra találtak és Kínában is rendeződni látszódnak a dolgok. Happy-happy-happy.

Izzasztó munkával sikerült megszerezni a vonatjegyeket

Zoltán remek hírekkel szolgál, így Kata és Tomi Hsziamenbe utazhat, ám előtte nem kevés szenvedés árán vonatjegyet kell szerezniük. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Puzsér Torinoba utazott a Bajnokok Ligája elődöntöjére, hogy kedvenc csapatának, a Juventusnak szurkolhasson. Az évtized meccse végül kedvezően alakult, így Robi bár hang nélkül, de elégedetten távozott az arénából. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 23:00
Szelfi 15-07-22

Szelfi: 33. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Életvitel szerű fejlődések


szerző:
2015.07.21. 23:00
Életvitel szerű fejlődések

Ada a teljes kompániával Székesfehérvárra vonul az ikrek hoki meccsére, Robi a pirulákban látja depressziója egyetlen megoldását, míg a Nagy Fal közelében Tomi és Kata mentik, ami menthető. Gabiék dettó: szakmai alapon kérnek tanácsot az élethez. Az irányzékot mindenki bemérte, már csak célba kell érni.

Menni Hong Kong vagy maradni Kína? Esetleg egy kis Hsziamen?

Kata idegrendszere nehezen bírja a hirtelen változásokat, ráadásul amióta Kínában vannak, ezt jó párszor sikerült már megtapasztalnia. Úgy néz ki, hogy felcsillan a remény, és Zoltán személyében megérkezik a felmentősereg. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-21


szerző:
2015.07.21. 23:00
Szelfi 15-07-21

Szelfi: 32. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Hiába várta Kata és Tomi a Kínában élő magyarokkal a találkozást, elkeserítő híreket kaptak. Nem alkalmasak modellkedésre, ráadásul börtönbe kerülhetnek, ha csak egy nappal is tovább maradnak az országban, mint egy hónap. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szimbiózisban élni a gondokkal


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szimbiózisban élni a gondokkal

Új napra új élmények: folytatódik Bérczesiéknél az analizálás, csak már hivatalos segítséggel; Ada bobozik, mielőtt Mátézna; Gréta gyógyulgat gigászi kínok közt. Arról pedig, hogy Kínában sem egyszerű befutni, mint modell, ne is beszéljünk. Távkapcsolót a Szelfire, szemet-szájat kinyitni!

Szelfi 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szelfi 15-07-20

Szelfi: 31. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Változások kora


szerző:
2015.07.17. 23:00
Változások kora

Óriási történések nap, mint nap. Gréta mellplasztikára megy, Bércezsi Sopronba és a többieknél is izgalmas események kerülnek a fókuszba. 3D szemüveg sem kell, ez a valóság!

Tomiéknak sikerült pénzt szerezniük

Egy gonddal kevesebb, Katáéknak végre sikerült egy helyi bankból pénz kivenniük. Azonban számos megoldatlan probléma vár még a fiatalokra. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-17


szerző:
2015.07.17. 23:00
Szelfi 15-07-17

Szelfi: 30. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kata már alig várta, hogy kiköltözzenek a régi szállodából, mert nyomasztó volt számára a környezet. A sok stressz után egy kis kikapcsolódás következett, azonban a kínai gasztronómiával továbbra sem tudtak megbarátkozni, ráadásul kiderült, hogy bankkártyájukkal nem tudnak sehol sem fizetni... Most mi lesz? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Magad uram, ha nincs más


szerző:
2015.07.16. 23:00
Magad uram, ha nincs más

A nagy Kínai road movie végre a kellemesebb kanyarhoz érkezett, bár a gasztro része még mindig okoz fennakadásokat a fiataloknál. Gabiék újra együtt, Robi családi körben kutakodik a depresszióról, és Adáék is valamiféle depi kezelésbe kezdenek. Nagyon úgytűnik, hogy a Szelfi hősei hisznek az öngyógyításban.

Szelfi 15-07-16


szerző:
2015.07.16. 23:00
Szelfi 15-07-16

Szelfi: 29. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Új környékre költöznek a fiatalok

Felcsillant a remény, Kata és Tomi talált egy sokkal bizalomgerjesztőbb környéket, majd a szállásfoglalást követően belevetették magukat a kínai gasztronómia örömeibe. Bár a kommunikáció nehézkesen működik a helyiekkel, a fiataloknak végül csak sikerült élelmet szerezniük - az más kérdés, hogy egy picit sem ízlett nekik. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyet előre, kettőt hátra...


szerző:
2015.07.15. 23:00
Egyet előre, kettőt hátra...

Robog az élet, akár a felügyelet nélkül hagyott hullámvasút. Bérczesi nem találja a régi zeneszerző önmagát, Gréta csapdába esett porszívózás közben, Puzsér meglehetősen rosszkedvű, Kínában pedig még enni sem olyan egyszerű. Úgy, hogy az öveket kérjük becsatolni!

Szelfi 15-07-15


szerző:
2015.07.15. 23:00
Szelfi 15-07-15

Szelfi: 28. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szembe nézni, amivel szembe kell


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szembe nézni, amivel szembe kell

A nagy utazások lassan a végükhöz érnek és mindenki levonja a maga tanulságát. Gabi megismeri az egyedülállóság veszélyeit, Gréta pedig úgy fest, végleg felvállalja azt. Aki azt mondja, hogy a Szelfi eseménytelen, az most feszüljön a képernyők elé, mert biztosan megváltozik a véleménye.  

Kata és Tomi sikeresen megérkezett Kínába, és bár két órán át vártak az ügybuzgó helyiekre, végül elfoglalhatták szállásukat, ami még csak nem is hasonlít a képeken látottakhoz. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szelfi 15-07-14

Szelfi: 27. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Repterek és mikro tragédiák


szerző:
2015.07.13. 23:00
Repterek és mikro tragédiák

Az élet bizony nem habostorta és még csak nem is egy doboz bonbon. Azonban egyfajta egyensúly mégiscsak fennáll az univerzumban, amit a Szelfi szereplők tökéletesen megosztott hangulata is bizonyít. Kata és Tamás vidáman utazgatnak, dettó Robi, csak a távolságok különböznek. A női fronton azoban a padlásig érnek a problémák és a feszültség. 

 

"Welcome on board!"


szerző:
2015.07.13. 23:00

Most már nincs visszaút! Kata és Tomi úton Kínába, hogy megváltsák a világot zenéjükkel. Az izgatott fiatalok már alig várják, hogy megérkezzenek az ázsiai országba. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-13


szerző:
2015.07.13. 23:00
Szelfi 15-07-13

Szelfi: 26. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Velünk történt


szerző:
2015.07.13. 14:14
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Itt a reggel, szól a vekker...


szerző:
2015.07.10. 23:06
Itt a reggel, szól a vekker...

Árad a csí a reggeli napfényben. Úgy tűnik, mindenki újult erővel harap bele a napba. Stuttgartban feltevődnek végre a nagy kérdések. Itthon pedig valaki randizni tud végre, valaki pedig meglepi buliba készül. Egy szó, mint száz, az élet bár úgy tűnik, ólomlábakon halad, mégis tele van apró eseményekkel, változásokkal.

Búcsúzás és pakolás kipipálva, irány Kína!

Egy utolsó látogatás Csillaghegyre, majd jöhet a szokásos bajlódás a bőröndökkel, és nincs más hátra, mint egy jó pár órás repülőút Keletre. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 23:00
Szelfi 15-07-10

Szelfi: 25. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kata elbúcsúzott a családjától


szerző:
2015.07.09. 23:00
Kata elbúcsúzott a családjától

Tomiék pár nap múlva utaznak Kínába, ezért Kata úgy döntött, hogy meglátogatja a családját, és elköszön mindenkitől. Leginkább kishúga hiánya aggasztja őt, hisz vele a legszorosabb a kapcsolata, így érthető, hogy a búcsú cseppet sem volt könnyű. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kamaradráma az élet és nincs kellékes

A hétköznapok szorítása csak nem akar enyhülni, hiába rándul ki az ember Stuttgartba, a gondok ott is csak gondok. Nincs buli, ha apa elfelejt hazajönni és a gyerekre vigyázni; az erkölcsi bizonyítvány is hiába van meg, ha nem érdekel senkit. Hétköznapok vs. Szelfiszereplők: 1:0.

Szelfi 15-07-09


szerző:
2015.07.09. 23:00
Szelfi 15-07-09

Szelfi: 24. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Házasodni készül a Szelfi szerelmespárja

Karsai Kata és a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás két éve alkot egy párt, tavaly szilveszterkor pedig már az eljegyzés is megtörtént. Mint mondják, hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket, előtte azonban egy életre szóló kaland vár rájuk.

Reflektor 15-07-08


szerző:
2015.07.09. 01:10
Reflektor 15-07-08

Reflektor: Linczényi Márkó imádja a kihívásokat. Házasodni készül a Szelfi szerelmespárja.

Szelfi 15-07-08


szerző:
2015.07.08. 23:00
Szelfi 15-07-08

Szelfi: 23. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Mindenki küzd valamivel…


szerző:
2015.07.07. 23:00
Mindenki küzd valamivel…

A kritikusok is megszenvedik, ha kritizálják őket, a zenészlétet pedig nagyban keseríti a magány. A gyerekek viszont tényleg rengeteg örömet tudnak okozni, akár csak egy puszival, egy jól feltett lefekvés előtti kérdéssel, esetleg csak annyival, hogy jelen vannak egy kellemes délután.

Megvan a fél évre szóló vízum! Vagy mégsem?

Kata és Tomi végre kézbe vehette a Kínába szóló vízumot, azonban újabb probléma merült fel. Nem elég, hogy nincs hol lakniuk, az igényelt fél év a valóságban mégsem fél év. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 23:00
Szelfi 15-07-07

Szelfi: 22. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 23:00
Szelfi 15-07-06

Szelfi: 21. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kata felénekelte első számát!


szerző:
2015.07.03. 23:00
Kata felénekelte első számát!

Amióta Katáék megbeszélték egymással a dolgokat, azóta sokkal oldottabban megy a munka. Tomi türelmességének meglett az eredménye? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A lelkesedés az egyetlen gyógyír

A gyereknevelés épp olyan nehéz, mint az elvonó utáni első koncert, vagy egy dal felvétele, és a magányosság.

Szelfi 15-07-03


szerző:
2015.07.03. 23:00
Szelfi 15-07-03

Szelfi: 20. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Road movie, depresszió, alkohol és cukor

Mindenki elindul valahova, és sajátos útját járja - ki kocsmába, ki cukrászdába, ki terápiára.

Kata úgy döntött, hogy tesz valamit a kialakult feszült helyzet ellen, ezért randizni hívja Tomit. Az étteremben megoldódni látszik a köztük kialakult konfliktus. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-02


szerző:
2015.07.02. 23:00
Szelfi 15-07-02

Szelfi: 19. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kata és Tomi egy stúdióban gyakorolják az új dalt, de Tomi egyáltalán nincs megelégedve barátnője teljesítményével. Kezd elmérgesedni a helyzet, úgy tűnik, Kata feladja. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Rossz viccek és nagy bölcsességek


szerző:
2015.07.01. 23:00
Rossz viccek és nagy bölcsességek

Egyesek békülnek, mások összeveszni látszanak. És van, aki egyszerűen kövérnek érzi magát.

Szelfi 15-07-01


szerző:
2015.07.01. 23:00
Szelfi 15-07-01

Szelfi: 18. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kata ismét a próbateremben gyakorolta az új dalt, azonban meggyűlt a baja a mély hangokkal. Nincs más hátra, át kell írni a dalt, hogy feküdjön. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Apa, anya, gyerekek


szerző:
2015.06.30. 23:00
Apa, anya, gyerekek

Jó ötlet a napközi? Megnyomorít az iskola? Házasság vagy válás? Megannyi kérdés a Szelfiben!

Szelfi 15-06-30


szerző:
2015.06.30. 23:00
Szelfi 15-06-30

Szelfi: 17. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-29


szerző:
2015.06.29. 23:00
Szelfi 15-06-29

Szelfi: 16. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Ismét Katáék fölé magasodik a kínai bürokrácia. A vízumügyntézés közben egyre több nehézségbe ütköznek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenkinek kell a változás


szerző:
2015.06.26. 23:00
Mindenkinek kell a változás

Van, akinek az levegőváltozás, van, akinek pedig egy egyszerű bölcsi vagy repülőjegy jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetéből.

Szelfi 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 23:00
Szelfi 15-06-26

Szelfi: 15. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Úgy tűnik, egyre nehezebben megy a közös munka a szerelmeseknek. Először Tomi lustasága volt a gond, majd végre elkészült a dal a fiú fáradtságos munkájával, és fordult a kocka, most Kata nem fektet kellő energiát az éneklésbe. Ez újabb konfliktust eredményez, amit a lány ki nem állhat, mert utál a szerelmével vitatkozni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyszer fent, egyszer lent...


szerző:
2015.06.25. 23:00
Egyszer fent, egyszer lent...

...de többnyire inkább lent. Talán még egy Szelfi részben sem lifteztek ennyit, mint most, de nem is ereszkedtek ilyen érzelmi mélységekbe soha.

Szelfi 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 23:00
Szelfi 15-06-25

Szelfi: 14. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Ahol tartasz az éneklésben, meg sem érdemled!”

Kata gyötrődik, mert eddig számára ismeretlen szituációba keveredett Tomival. A pasija most egyben a főnöke is, aki komoly elvárásokat támaszt vele szemben. Ideje elkezdeni próbálni, mert pár nap és felvétel! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hiszti, balhé, bunyó, szakítás


szerző:
2015.06.24. 23:00
Hiszti, balhé, bunyó, szakítás

Szerencsétlenül alakul az élet a Szelfi tizenharmadik epizódjában.

Szelfi 15-06-24


szerző:
2015.06.24. 23:00
Szelfi 15-06-24

Szelfi: 13. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Kata végre beleveti magát a készülő dalba, azonban beéneklés nélkül hamar elfárad. Tomi szerint csak szimplán lusta és nem hajlandó több energiát belefektetni a munkába. Kata jogtalannak érzi a pasija viselkedését. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Minden relatív, és mindenki bunkó


szerző:
2015.06.23. 23:00
Minden relatív, és mindenki bunkó

A Szelfi mai epizódjában mindenki megtanulja, hogy leginkább saját magával szemben kell őszintének lennie.

Szelfi 15-06-23


szerző:
2015.06.23. 23:00
Szelfi 15-06-23

Szelfi: 12. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Amikor azt gondolták, hogy a nehezén már túlvannak, bekavart egy üveg bor

Tomi végre elkészült Kata zenéjével, így elérkezett az ünneplés ideje. A húzós munka után édes (lenne) a borozás, ha sikerülne megbirkózniuk a kupakkal. Vagy dugóval? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A kezdet és a vég


szerző:
2015.06.22. 23:00
A kezdet és a vég

Ami egyeseknek a legboldogabb nap, az másoknak egy korszak lezárását, vagy egy nagy újrakezdés ígéretét hordozza.

Szelfi 15-06-22


szerző:
2015.06.22. 23:00
Szelfi 15-06-22

Szelfi: 11. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Ha Katának nem tetszik, összeverem”

A kínai bürokrácia annyira megihleti Tamást, hogy végre homlokon csókolja a Múzsa. Azonban a nagykövetségen nem szolgálnak jó hírekkel a fiatalok számára, a vízum elintézése bonyolultabb lesz, mint elsőre gondolták. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Variációk az este elrontására: túl sok vodka és túl sok gyerek

Ha ma nem mész bulizni, legalább nézd meg, milyen, amikor mások tolják meg a party hardot.

Szelfi 15-06-19


szerző:
2015.06.19. 23:00
Szelfi 15-06-19

Szelfi: 10. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-06-18


szerző:
2015.06.18. 23:00
Szelfi 15-06-18

Szelfi: 9. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Az emigráláshoz nem árt a vízum és a munkavállalási engedély

Kata és Tamás sajnos eddig nem számoltak ezzel, úgyhogy most hirtelen kénytelenek szembe nézni a föléjük tornyosuló bürokráciával. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-06-17


szerző:
2015.06.17. 23:00
Szelfi 15-06-17

Szelfi: 8. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Fogok egy számot, ami tetszik kábé, és ellopom”

Tamás nem nagyon érzi a flow-t, Kata lassan komolyan kezd rápánikolni a lassú haladásra. Hogy fognak így Kínába utazni? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Néha egy szimpla felmosás vagy becsokizás is elég az örömhöz

Másokat egy rossz zeneválasztás is képes átmeneti letargiába dönteni. Hogy a kamupasi bedobása mit eredményez, az még tényleg a jövő kínzó kérdése. 

Szelfi 15-06-16


szerző:
2015.06.16. 23:00
Szelfi 15-06-16

Szelfi: 7. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való