KERESÉS search-close

karesz

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karesz"

Következő rész (2017. május 16.)

Barbi elmondja Paulának, hogy megcsalta Joe-t. Gréti megtudja, renoválják a Voilát, és elhatározza, hogy visszaszerzi a klubot. Hajni képtelen felvállalni Kareszt az apja előtt.

Előző rész (2017. január 18.)

Milán eljátssza, hogy ismét összebarátkozik Karesszel. Joe végre felébred, Barbi pedig alig tér magához az örömtől! Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! 

Karesz hatalmas meglepetéssel készül Lizának

Karesz tanácsot kér a lányoktól a fodrászatban, hogy hogyan kellene visszahódítania Lizát. Sikerül neki kitervelni egy óriási meglepetést: a nappaliba varázsolja Párizst.

Következő rész (2016. július 06.)

Marci megpróbálja jobb belátásra bírni Evelint, ám ő nem akar találkozni Simonnal. Sári tanácsára Karesz békét köt Szonjával. Felbukkan Laura, aki azt állítja: gyereket vár Drextől.

Következő rész (2016. július 05.)

Lali egy párkapcsolati teszttel próbál Alexa és Gábor között feszültséget szítani. Szonja a két srác ellen hangolja Lizát. Marci megismeri Evelin féltestvérét, Simont.

Új fotók készültek az Éjjel-Nappal Budapest szereplőiről!

Lali, Karesz, Alexa és a többiek profin vették az akadályokat, és a képeket elnézve élvezték a fotózást! Talán Lalinak tetszett a legjobban, aki kimondottan szereti, ha ő lehet a középpontban. Közel áll hozzá ez a világ több szempontból is és, hogy miért, azt is elmondja.

Sztárcsapat mentette meg Kareszékat

Kareszék egész napos kirándulást terveztek egy autóval két órányi utazásra lévő kalandparkba három évvel ezelőtt. Sajnos a technika ördöge és egy tolvaj stoppos keresztülhúzta a banda számitásait.

Ilyen volt a Kamu Bár, amikor még minden rendben volt

Emlékeznek még? Napra pontosan egy évvel ezelőtt a hajó maga volt a barátság és az egyetértés szigete. Milán és Karesz közös vállalkozása kezdett fellendülni. Sajnos mára már a múlté a közös buli.

Következő rész (2016. május 10.)

Liza bejelenti, hogy eltűnik Karesz és Milán életéből is. Evelin a depresszió elől újra a drogokba menekül. Maja leszámol Timivel és Ábellel.

Karesz megrendezi az első nemzetközi csótányversenyt

Napra pontosan egy évvel ezelőtt Drex és Karesz kicsit összekaptak a hajó partiszervezésén. Természetesen Karesz mindent megtett azért, hogy felülmúlja egykori kollégáját.

Nagy autólopás az Éjjel-Nappal Budapestben

Emlékeznek még? Három évvel ezelőtt Hanna egy rögtönzött hazugsággal koptatta le Joe-t, majd töltött el egy napot Kareszékkal, amit egy 1-5 évig terjedő bűncselekménnyel zártak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való