KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karácsony"

Érdemes most rendelni a netről

Már most érdemes megrendelni az ajándékot azoknak, akik kínai vagy amerikai webáruházból szeretnének vásárolni karácsonyra. Csak így van esélye annak, hogy az ünnepre tényleg megérkezik a csomag.

 

Londonban már elkezdődött a karácsonyi vásár

Pedig ott is tombol a nyár.  Az egyik nagyáruház 145 nappal Szenteste előtt kezdte el árulni az ünnepi díszeket és egyéb ajándéktárgyakat. Már kapható például karácsonyi puding és karácsonyi torta is. A helyieket viszont kifejezetten zavarja, hogy csaknem öt hónappal Karácsony előtt már beindul a nagyüzem, szerintük ez tönkreteszi az ünnepek hangulatát.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Szekrény mögé bújt a tolvaj

Szekrény mögé bújt a tolvaj - egy debreceni lakásban találták meg a rendőrök azt a férfit, aki még a karácsonyi bevásárlási időszakban egy babakocsiból lopott egy fővárosi áruházban. A bolt térfigyelő kamerái mindent felvettek, így a rendőrök rövid idő alatt azonosították a tolvajt. A férfi azonban hetekig bujkált, szerda találták meg.

Drága kenyér azoknak, akik sose esznek igazán jót

Moskovics Judit nemrég egy olyan családnál járt Ózdon, ahol a jövedelmük majdnem harmada kenyérre megy el. A család napi 2 kilót eszik meg, a legolcsóbból: ez laktató, és más ételekhez képest tulajdonképpen nem is kerül olyan sokba. Ők és sok más ózdi család karácsony előtt meglepő ajándékot kaptak: összefogtak a mostanság menőnek számító budapesti kézműves pékségek, kisütöttek rengeteg drága és nagyon jó minőségű kenyeret, és levitték Ózdra. Új és furcsa étel volt ez a rászoruló családoknak. Moskovics Judit riportja.

 

500 ezret ért a mézeskalács

500 ezer forintért árverezték el azt a mézeskalács-kastélyt, amit a Bethesda Gyermekkórház javára készített egy egyetemista. Karácsony előtt mutattuk be Híradónkban a történetet és ezután épp az RTL Híradó nézői közül jelentkezett valaki és vette meg a mézeskalács építményt fél millió forintért. A kórház az akcióban még több százezer forint készpénzt is kapott, így végre meg tudják venni azt a műszert, amire már régóta gyűjtöttek.

Így telt a hazai sztárok karácsonya

Tekintsünk vissza picit a karácsonyra! A hazai és külföldi sztárok ilyenkor kicsit hátrébb húzódnak a média elől, de a közösségi médiában lelkesen dokumentálják az ünnepeket. Ezekből válogattunk most néhányat.

Farkasházy Teddy és az Erzsébet-utalványok esete

A miniszteri rezidencia belsőépítészeti 4 milliárd forintos költsége mindenkit meglepett, ahogyan Teddy-t is az a levél, amit még az ünnepek előtt kapott a minisztériumból és amivel aztán kénytelen volt a postára sietni.

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Szabados Ágnes legjobb pillanatai

A gyönyörű műsorvezető csokorba gyűjtötte 2016 legmeghatározóbb momentumait és változásait. Lássuk, számára melyek voltak a legfontosabbak!

Sokan segítettek a családnak

Segítség nélkül nem lett volna ilyen szép karácsonyuk – ezt mondta Híradónknak az az egyedülálló édesanya, akinek otthona két nappal az ünnep előtt gyulladt ki Ácson. A 28 éves nő két gyerekkel maradt fedél nélkül. Az önkormányzat azonnal lakást biztosított nekik. Miután pedig a család tragédiájáról Híradónkban beszámoltunk, sokan ajánlották fel segítségüket.

Ónodi János:  „Nálunk most egy kicsit más lett a karácsony…”

Janiéknál az egyik karácsonyi hagyomány, hogy le kell stoppolni a vendégvárást. De ez még nem minden...

Balogh Eszter: „Jobban szeretek adni, mint kapni.”

Az X-Faktor énekesnője elmesélte, hogyan telnek náluk az ünnepek.

Sztárok nappalijában: így töltötték a hírességek a szeretet ünnepét

Puskás Peti, Voksán Virág, Kiszel Tünde, Molnár Andi, VV Soma, Konkoly Ági, Németh Ádám, Peller Anna és férje, Mikike mind úgy döntöttek, hogy beengedik a Fókusz nézőit karácsonykor nappalijukba, és megmutatják, hogy ők, hogyan ünneplik a szeretet ünnepét.

Újabb roham az üzletekben

Rengetegen vásároltak még kedden is, volt, ahol akkora tömeg volt, mint karácsony előtt. Sokan a karácsonyi ajándékot cserélték, vagy az ünnepre kapott pénzt költötték el. Az egyik hipermarketben viszont sokan vásároltak már jövő karácsonyra.

Így tölti az ünnepeket Jáger Kinga

Családi hagyományaikról és karácsonyi terveiről mesélt az X-Faktor énekesnője.

Fejes Szandra olyat tett most karácsonykor, amit még soha!

Így ünnepel idén az X-Faktor énekesnője. Hagyományaikról és karácsonyi terveiről mesélt Szandra.

Dánielfy Gergő anyukájával dísziti a karácsonyfát

Az X-Faktor énekese nagyon szereti a karácsonyt: "Azok a gondok, amik ilyenkor vannak bennem, leperzselődnek..." Gergő azt is elmesélte, hogyan szokott ünnepelni családjával.

Kezdődik az ajándékcsere

14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetik az interneten vett ajándékokat - erre figyelmeztet a Budapesti Békéltető Testület. Soha nem vásárolt még annyi magyar a világhálón Karácsonyra, mint idén. Csak a Posta forgalma 30 százalékkal emelkedett emiatt. A hagyományos kereskedelemben az ünnep előttihez hasonló rohamra számítanak keddtől, ők csak a hibás termékeket, és csak 3 napig kötelesek becserélni.

Karácsony gáz nélkül

A karácsonyt is a hideg lakásban töltötte egy kiskunfélegyházi család. Ráadásul meleg vizük sincs. A baj akkor kezdődött, amikor a kazánjuk javításához szerelőt hívtak. Szerinte azonban a gond valójában a 8 éve beépített ablakokkal van, ezek miatt életveszélyben volt a család. A szolgáltató pedig azonnal leszerelte a gázórát. 

Tavasz karácsonykor

Hó helyett napsütést hozott a karácsony másnapja. Volt olyan országrész, ahol szikrázóan sütött a nap és szinte kora tavaszias idő volt. 5-8 fokkal is melegebb volt hétfőn, mint vasárnap. Az ünnepet sokan töltötték a szabadban. Volt, aki örült, hogy nincs hideg, más viszont úgy vélte, lesz még böjtje az enyhe télnek. A meteorológus szerint hamar búcsút inthetünk a karácsonyi tavasznak, este már viharos széllel, hidegfront érkezik.

Örömzenéléssel ünnepel a Ham ko Ham

A zenekar tagjai hagyományaikról, karácsonyi ételeikről és ünnepi terveikről meséltek.

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese így ünnepel idén.

Nyári Dia:

A karácsonyt mindig nagymamájánál kezdi a Barátok közt színésznője. Közösen főznek, majd hazamegy a szüleihez, ahol folytatják az ünneplést. Dia elmesélte, hogy mi volt a legemlékezetesebb ajándékozásuk, amire azóta már mosolyogva gondol vissza anyukájával és apukájával.

A mosómedvének egyből sikerült

A mosómedvének rögtön sikerült, ami a rókáknak nem. Ezek az állatok is ajándékot kaptak a Budakeszi Vadasparkban. Gondozójuk gondosan becsomagolta és feldíszítette a dobozt, amibe finomságot rejtett. A mosómedve azonnal kinyitotta a dobozt, az egyik róka azonban valami egészen mást tett.

Karácsonyi csobbanások

Van olyan hely, ahol a karácsony a napsütésről és a fürdőzésről szól. A déli féltekén lévő Ausztrália legnagyobb városa, Sydney tengerpartját elárasztották a strandolók. Persze sokan Európában sem hajlandók ilyenkor sem lemondani a szabadtéri fürdőzésről. Londonban és Berlinben is dacoltak a téllel.

CSILI ÉS PARÁZS: Karácsony rókák között

A rókatestvérek, Csili és Parázs eddig még sosem kaptak ajándékot. Most talányos meglepetés várt a két rókára a Budakeszi Vadasparkban.

CUKI: Ez Molnár Tibi legszebb karácsonyi emléke gyerekkorából

Tibi számára a karácsony varázslatos történet. Habár elkezdte fejtegetni, hogy vele miért nem kellemes ünnepelni, azt is elárulta, hogyan emlékszik vissza gyerekkorára és a Jézuska érkezésére.

Boldog karácsonyt kívánunk!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin úgy gondolta, egy kis meglepetést szerez hűséges nézőinek, és egy szép csokorba gyűjtötte az RTL Klub sztárjait, akik nagyon kedves karácsonyi üzenetet küldtek.

Vince Aliz Liza karácsonya:

A karácsonyi menü mindig központi kérdés a családoknál az ünnepek alkalmával. Így van ez Lizáéknál is! Az X-Faktor énekese elárulta, hogy anyukájának mennyire nincs könnyű helyzetben, ha az ételekről van szó...

Íme Dmitrij kedvenc karácsonyi étele!

Az X-Faktor "bronzérmese" már nagyon várta az ünnepeket, hogy találkozhasson a családjával. Anyukája főztje már nagyon hiányzott neki, de most végre az egyik specialitása a karácsonyi asztalra kerülhet.

Kígyózó sor a pénztárak előtt

Most is sokan halasztották az utolsó órákra a karácsonyi bevásárlást. Budapesten több helyen még szombaton is hosszú sorok alakultak ki a pénztáraknál. Nemcsak a vacsorához valót vették meg sokan az utolsó pillanatban, hanem például a fenyőfát is.

Mata Ricsi:

Ricsiéknél nem az ajándékozás kapja a főszerepet karácsonykor, hanem a szeretet. Elmesélte, hogy mi volt a legszebb ünnepi emléke, és hogy milyen hagyományaik vannak a családjában.

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Sárközi Ákos: „A legjobban a hangulatát szeretem az ünnepeknek”

A séf családjában az a szokás, hogy mindig ketten bújnak el a kislányával és úgy várják, hogy jöjjön a Jézuska. Ákos pedig ezt szereti a legjobban az ünnepekben! A séf persze a gyerekkori hagyományokról és az elengedhetetlen ünnepi ételekről is mesélt nekünk.

Nézd meg, mivel ajándékozza meg szeretteit Opitz Barbi karácsonykor!

Az X-Faktor 2016 győztese elárulta, milyen karácsonyi hagyományaik vannak, és hogy mivel készül családtagjai számára kedvenc ünnepén.

Istenes Bence: „Ez lesz az első közös karácsonyunk”

Bencééknél mindig is nagy dolog volt a karácsony –  most, hogy már ő is apuka, ez csak fokozódott. A család mellett a barátokra is sok időt szán az ünnepek alatt, velük is mindig nagy karácsonyozásokat szerveznek. Nem mellesleg a műsorvezető is részt vesz a Fókusz december 28-ai, adománygyűjtő különkiadásában.

Barátok közt: Békés ünnepeket

Boldog karácsonyt!

Boldog ünnepeket kíván a Barátok közt

Boldog Karácsonyt! 

Az RTL négylábú munkatársai - karácsonyi kiadás

Azt már sokszor, sok helyen, elmondtuk, hogy az RTL Klub kutyabarát munkahely. Mivel a négylábú munkatársak teljes értékű családtagnak számítanak gazdáiknál, így természetesen ők sem maradhattak ki a karácsonyi készülődésből.

Mit nézünk ma? - Szombat (12. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szilvi megtudja, hogy Botond átverte

Miután a férfi nem jelentkezett az együtt töltött éjszakájuk után, Szilvi az irodában értesül arról, hogy Botondot áthelyezték, és már el is költözött a feleségével együtt, ugyanis a férfi nős...

Lali karácsonyi ivócimborái még sem váltak be?

Miután Lali rájött, hogy Gábor és Niki hazudtak neki a kapcsolatukról, mindkettőjükkel szakított, és új barátokat akar keresni. A választása pedig Simonra és Levire esik azonban a két srác nem tud mit kezdeni a tipikus Lalis akciókkal...

Szilvinek elmaradt a karácsonyi csodája, Botond elhagyta őt

Miután Szilvi az éjszakát Botondnál töltötte, reggelre a férfinak hűlt helyét találta, és telefonon sem tudta utolérni. Később Szilvi kénytelen volt ráébredni, hogy Botond hazudott neki...

Mi volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka?

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Turisták a dabasi „csodaháznál”

Özönlenek a látogatók a dabasi csodaházhoz. Egy helyi asszony ugyanis évek óta elképesztően sok égősorral dekorálja a házát és az udvarát. Az udvart eleinte saját kedvére díszítgette, de annyian álltak meg a házánál, hogy kinyitotta kapuit, és bárkit beengedett, hogy körbenézzen a fényáradatban. Néha annyian jönnek, hogy dugó lesz az utcában.

Van, aki nehezen boldogul az utalványokkal

A nyugdíjasok 90 százaléka holnap délig megkapja az Erzsébet-utalványokat - ezt ígéri a Posta. A döntő többség már át is vette az egyszeri juttatást, a többieknek pedig a jövő héten kézbesítik majd. A nyugdíjasok egy része nehezen boldogul az utalványokkal, mert soha korábban nem használt ilyet. Ma több nagyáruházban is lassította a forgalmat, hogy többen nem tudták pontosan mit és hogyan lehet vásárolni az utalványokért, pedig amúgy is hatalmas volt a tumultus.

Utoljára 14 éve volt fehér karácsonyunk

A keleti országrészben fehér lehet az idei karácsony. Vannak olyan kamaszok, akik még sohasem láttak ilyet, ugyanis legutoljára 14 éve volt országszerte havas a táj az ünnepekkor. A Híradónknak nyilatkozó szakember szerint, jól érzik azok, akik úgy gondolják, régen többet esett a hó. De erre évről-évre egyre kevesebb az esély a Föld felmelegedése miatt.

Éjszakákon át készítette a mézeskalács-kastélyt

Több hónapig, éjszakákon át készítette a mézeskalács kastélyát egy 22 éves budapesti egyetemista. A fiatal lány jótékony célra ajánlotta fel, licitálni lehet rá, az összegből pedig a Bethesda Gyermekkórház kap majd egy fontos műszert, amit hasi műtétekhez használnak. A régi laparoszkópos eszközük ugyanis elromlott, e helyett van szükségük egy újra, ami több mint egy millió forintba kerül. A licit jelenleg 300 ezer forintnál tart.

Jótékonykodó hamburgerező

Minden étterem lakasson jól szenteste három nélkülöző családot, ez a lényege annak a jótékonykodó kihívásnak, ami egy harkányi hamburgerezőből indult. A kitaláló azt reméli, hogy sokan segítik majd így a hátrányos helyzetűeket. Az egyik nyolcfős Baranya megyei családban nyolc hamburgert nyertek.

Nádai Anikónak mindig meggyűlik a baja a karácsonyi ajándékokkal

Minden évben az utolsó pillanatban rohangál a tökéletes meglepetések után, de az ötletei sokszor balul sülnek el. A karácsonyi díszek is sokszor a végső pillanatban kerülnek fel, de idén is megtesz mindent az ünnepi hangulatért. Sőt, a műsorvezető is részt vesz a Fókusz december 28-ai adománygyűjtésében.

KARÁCSONY BARÁTOK KÖZT: Gyakran cserélnek recepteket

Mérai Kata és Domokos László közös szenvedélye a főzés, gyakran cserélnek recepteket, a színésznő évek óta például Laci erdélyi receptje szerint készíti a töltött káposztát. A Mérai családban az ünnepek előtt saját készítésű tárgyakkal díszítik fel a lakást, idén teniszlabdákból készítettek rénszarvasfigurát.

Idén is együtt karácsonyoznak az ÉNB sztárjai

2016-ban is együtt ünnepelik a Karácsonyt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. Igaz, nem egy nagy közös fenyőfánál, de akik együtt laknak, állítottak fát.

Kovács Dóri odavan a karácsonyi díszekért!

Dóri imádja a karácsonyt, de sokszor versenyt kell futnia az idővel. A díszítésről azonban sosem mond le, minden évben gyűjtögeti a szebbnél szebb kincseket, és ez gyerekkora óta semmit sem változott. Ráadásul Dóri is részt vesz a Fókusz december 28-ai, adománygyűjtő különkiadásában.

Szilvi lefekszik Botonddal

Este a céges karácsonyi bulin Botond és Szilvi még közelebb kerülnek egymáshoz, de István, Szilvi főnöke rányomul a lányra, a helyzetből a fiú menti ki. És miután lelépnek az elfajult karácsonyi buliról, egy lakásban kötnek ki…

Hírességek válaszoltak arra, hogy mit ünneplünk karácsonykor

Már csak néhány nap, és itt a várva várt karácsony. Az utcák és az üzletek teljes ünnepi díszben ragyognak, és a rádióban is egyre több a csingiling. De vajon tudjuk-e, hogy mit ünneplünk karácsonykor? Erről kérdeztük Peller Annát és Mikikét, valamint Pumped Gabót és Sebestyén Ágit.

Idén is adományt gyűjtenek az RTL sztárjai

Idén karácsonykor is csatlakoztak az RTL Klub sztárjai (Barabás Évi, Dombóvári István, Fördős Zé, Gál Petra, Istenes Bence, Jáksó László, Kovács Dóri, Lilu, Nádai Anikó) a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtési akciójához. A szervezet egész évben azon dolgozik, hogy –többek között- segítséget nyújtson a hátrányos helyzetű gyermekeknek.

Ünnepekkor több a szívprobléma

Több a szívprobléma karácsonykor. Az Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója azt mondta az RTL Híradónak, hogy az ünnepek alatt az év többi időszakához képest jóval többen kerülnek kórházba szívpanaszokkal. A kardiológus szerint sok betegnél a nagyobb mennyiségű alkohol miatt alakul ki szívritmuszavar, de a túl sok étel és az ünnep körüli stressz is előhozhat rejtett szívbetegségeket.

A készülődés utolsó napjai

Elkezdődött a téli szünet az iskolákban és óvodákban, közben pedig a finisbe ért a karácsonyi készülődés. A háziasszonyok már sütnek-főznek, de legalábbis eltervezték az ünnepi menüt. A hozzávalók beszerzése miatt óriási a tömeg a bevásárlóközpontok környékén. Budapesten, a zsúfolt csomópontokban rendőrök irányítják a forgalmat.

Famentes karácsony

Puskás Peti és barátnője immáron harmadik közös karácsonyukat töltik együtt. Az idei azonban más lesz, mint az eddigiek, a pár ugyanis sokkal tudatosabban töltötte az ünnepeket megelőző időszakot. De hogy pontosan mire is gondolunk, kiderül a következő riportból.

Dombi: „Egy aranyközépúton vagyunk, én és a karácsony”

A humorista szereti az ünnepeket, de azért nem viszi túlzásba a dolgot: nem teker fényfüzéreket még a hűtőre is. A gyerekkori karácsonyokra is visszaemlékezett kicsit. A szüleinek azóta is próbálja visszaadni a sok jót, amit tőlük kapott. De másoknak is ad: Dombóvári István is részese lesz a december 28-án jelentkező Fókusz különkiadásának.

KARÁCSONYI ÍZKAVALKÁD: Nézze meg ünnepi receptjeinket!

Összegyűjtöttük az RTL Híradó legédesebb karácsonyi receptjeit, hogy az ünnepi készülődés ízében is örömteli legyen.

Jáksó László mindent elfelejt, de a karácsonyt azért észreveszi

A Heti Hetes műsorvezetője nem igazán szokott semmit sem megünnepelni, ezért mindenki azt hiszi róla, hogy nem szereti az ünnepeket. Ez persze nincs így, hiszen a karácsony nem róla szól, hanem másokról. Így nem is meglepő, hogy ő is részt vesz a Fókusz adománygyűjtő különkiadásában december 28-án.

Fördős Zé: „Karácsonykor az én dolgom, hogy mindent megegyek, amit elém raknak”

A Konyhafőnök zsűritagjánál a karácsony mindig egy óriási családi ünnep, és ilyenkor a férfiak önként távoznak a konyhából és a nőknek adják át a terepet. A hagyományos ünnepi menü persze minden évben bővül egy-két izgalmas finomsággal. Kíváncsiak vagytok, Zé és családja milyen ételekre esküsznek ilyenkor? Elmesélte!

Lelepleztük a giccses karácsonyi klippeket

Karácsonyi videóból különben kimeríthetetlen a választék, valamiért minden zenész úgy érzi: muszáj ilyet készítenie. Bármennyire is magasztos a szándék, ennek bizony elsősorban üzleti okai vannak. A komolyan vett karácsonyi videókban éppen az a baj, hogy nem tudnak nem giccsesek lenni. Hogy, miért? Ennek jártunk utána!

Így készülnek sztárjaink a szeretet ünnepére

Körülnéztünk a hazai hírességeknél karácsony előtt: Istenes Bencének az a legfontosabb, hogy a család együtt legyen karácsonykor; Pumped Gabo imádja a karácsonyt, de ami talán ennél is meglepőbb, hogy az ünnepi sütik a kedvencei, ezért, hogy jó formában maradjon, a karácsonyi időszakban többet látogatja a konditermet is. Puskás Peti meg azért szereti a karácsonyt, mert újra gyereknek érezheti magát, míg Oláh Gergő gyerekei környezetében érzi a legjobban magát szentestén, ezért akkor fellépéseket sem vállal.

ISTENES BENCE:

Istenes Bence mióta együtt van kedvesével, Csobot Adéllal azóta teljesen máshogy éli meg az ünnepeket. A Fókusz stábja a legszebb ünnepi élményekről kérdezte a műsorvezetőt.

Lilu: „Soha nem értem tetten a Mikulást”

Liluék minden évben díszbe öltöztetik az egész lakást, amit a barátaik szerint még a Holdról is látni lehet ilyenkor. Édesanyjától vette át a karácsony szeretetét. Gyerekkorában imádta a rejtélyt és a varázslatot, ami körüllengte az ünnepeket, ez a mai napig nem változott. A műsorvezető idén a Fókusz adománygyűjtő különkiadásában is részt vesz december 28-án.

KARÁCSONYI ÍZKAVALKÁD: Nézze meg ünnepi receptjeinket!

Összegyűjtöttük az RTL Híradó legédesebb karácsonyi receptjeit, hogy az ünnepi készülődés ízében is örömteli legyen.

Családi csetepaték fenyőillatba burkolva

Nincs semmi ünnepi hangulatod? Sebaj! Kuckózz be egy takaróval a tévé elé és válassz egy jó kis karácsonyi filmet. Talán még a csengettyűt is meghallod a végére.

Borbáth Ottilia: „Elégedett, boldog ember vagyok”

A színésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet a család. Szilveszterkor sem tétlenkedik, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára.

A Barátok közt színésznőjének egy álma vált valóra – VIDEÓ!

A művésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet az egész család. Kiderült, szilveszterkor sem tétlenkednek, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára. Sőt Ottilia azt is elárulta a sorozat rajongóinak, hogy idén milyen fantasztikus ajándékban részesült. 

Gál Petrának az a legfontosabb, hogy karácsonykor együtt legyen a család

Petrának nagyon fontos a karácsony, de nem is az ajándékok, sokkal inkább a családja miatt. Édesapjáék ráadásul már kiskorában nagyon fontos dologra tanították meg, amihez a mai napig ragaszkodik: mások segítéséhez. Ezért is vesz részt ő is a december 28-án jelentkező Fókusz különkiadásában, melynek segítségével pénzt gyűjtenek a rászorulóknak.

Érvek és ellenérvek a mű és az igazi fenyő mellett

Igazi, vagy mű legyen a karácsonyfa? Ez itt a kérdés! Önök melyik párthoz tartoznak? Mert úgy tűnik szinte semmi nem osztja meg az embereket annyira, mint ez. A természetes fákat nem akarják kivágatni a műfenyősök, a valódi, illatos karácsonyfáért harcolók viszont azt mondják, sokkal több káros anyag keletkezik egy műanyag fával, mint amennyi kárt az igazi kivágása jelent.

Börtönben töltik a karácsonyt

Börtönben töltik a karácsonyt a fővárosi verekedők. A két férfi péntek éjjel balhézott több helyen a XI. kerületben. A Móricz Zsigmond körtéren a 17-es villamos vezetőjével, valamint utasaival kerültek összetűzésbe, ezután pedig egy kocsma előtt támadtak rá öt emberre. A bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte őket. Kiderült ugyanis, hogy mindketten büntetett előéletűek.

Barabás Évinek a karácsony felér egy varázslattal

A Fókusz műsorvezetője imádja az ünnepeket, ilyenkor a szívét is mindig ünneplőbe öltözteti. Folyton azt a gyerekkori varázslatot szeretné megteremteni, amit annyira imádott. És nemcsak családjának szeret örömet okozni, de másoknak is szívesen segít: a Fókusz december 28-án egy speciális különkiadással jelentkezik, melynek segítségével pénzt gyűjtenek a rászorulóknak.

Éjjel-Nappal Karácsony – Az ünneplés tragédiába fulladt!

Három évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szereplői nagyban készülődtek a közös karácsonyra. Lali elő is vette nagyszülei égősorát, ezzel emelve az ünnep szépségét. Joe és barátai már épp a vacsorához készülődtek, mikor Lali kedves égősora megunta a szolgálatot és zárlatos lett. A nagy zűrzavarban nemcsak a fa kapott lángra, hanem Lali köpenye is.

Nyertes Zsuzsa karácsonya

Milyen ételekkel készül a művésznő. És mitől könnyezik jobban: a hagymaszeleteléstől vagy imádott lánya költözésétől?

Így várja a karácsonyt Csórics Balázs és Józan László - VIDEÓ!

A Barátok közt színészei már javában készülnek az ünnepekre, habár most nekik inkább munkával fog telni, de ezt egyáltalán nem bánják. Laci már tudja, kinek mit vesz, Balázs pedig idén az otthonát is feldíszítette. A szilveszter pedig egy újabb nagy kérdés…

Elcsíptük a Barátok közt színészeit – Üzentek is a Celebklub olvasóinak!

Csórics Balázs és Józan László épp megpihentek két forgatás között, mikor odaosontunk hozzájuk és gyorsan megkérdeztük tőlük, mit terveznek az ünnepekre, megvették-e már a karácsonyi ajándékokat, illetve, azt is kiderítettük, szilveszter estéjén merre járnak majd.

Magukat vendégelték meg Vajszlón

A Baranya megyei Vajszlón pedig magukat vendégelték meg a helyiek advent utolsó vasárnapján. Bárki aki arra járt a mise után ingyen ehetett például pörköltet, halászlevet, vagy töltött káposztát. Az ormánsági faluban sokaknak ez volt az igazi ünnep.

Itt az idei karácsonyi süti trend! – Változatos és egészséges!

Az ünnepek alatt nem ússzuk meg azt a sok finomságot, melyek az asztalra kerülnek. Nincs is ezzel semmi baj, ha azok az isteni desszertek egészséges alapanyagokból készülnek. Már azzal sokat segíthetünk, ha a fehér lisztet lecseréljük mandula-, vagy gesztenyelisztre, és a cukrot pedig leváltjuk a természetes alapanyagból készül édesítőszerekre. Ne féljünk kipróbálni őket, mert nemcsak óvják az egészségünket, hanem rendkívül finomak is. 

Karácsony az állatkertben

Szaloncukor, mandarin, mogyoró, de még joghurt is került a csomagba. Tigrisek és majmok bonthatták ki pénteken a karácsonyi ajándékaikat a veszprémi állatkertben. Kisiskolások készítettek csomagokat az állatoknak, azok pedig szinte rávetették magukat a finomságokra.

Így karácsonyozik James Corden a világsztárokkal

Minden bizonnyal ez az év legtöbb világsztárt felvonultató karácsonyi klipje. Mariah Carey mindent beragyogó dekoltázzsal ült be James Corden autójába énekelni.

 

A csomagok negyede késik

Legkésőbb holnap adják fel csomagjukat, ha szeretnék, hogy biztosan megérkezzen karácsonyig - ezt tanácsolja a posta. Kétszeresére nőtt a társaság forgalma, miután az internetes vásárlások száma megugrott, úgy számolnak, a csomagok negyede érkezik késve a címzettekhez - de azt mondják, legfeljebb csak három nappal. Az állami vállalat vezetése úgy döntött, 65 ezer forintos élelmiszer utalványt ad az ünnepekre a dolgozók többségének - ezt a cég éves gazdasági teljesítményével indokolják.

A Barátok közt sztárja csodálatos helyen búcsúztatja az óévet – VIDEÓ!

A sorozat ismert színésznője, Nagy Alexandra imád utazni, és világot látni. Az óévet sem itthon tölti, viszont most nem egyedül vág neki az ismeretlennek, hanem édesanyjával és barátaival.

Mit jelent a december és az ünnepek az üzletek számára?

Öt százalékkal is nőhet decemberben az áruházi költekezés az előző évi 954 milliárdhoz képest, ami így bőven túlszárnyalhatja az ezermilliárd forintot. Iparcikkekre, közte sok-sok elektrotechnikai ajándékra és ruhamárkára 425 milliárd forint fog elmenni.

A mozik hatása a különböző iparágakra

Több mint 17 milliárd forint volt tavaly a mozik forgalma Magyarországon, 13 milliós látogatószám mellett. Ezek a számok az idén is várhatóan hasonlóan alakulnak majd, mindemellett a mozibiznisz óriási hatással van sok más iparágra is.

Gyerekeknek sütöttek a rabok

Rabok sütöttek bejglit gyerekeknek. A baracskai börtön péksége ajánlotta fel a süteményeket egy gyermekotthon lakóinak. A mákos tekercseket karácsonyi ajándéknak szánták. Az egyik rab Híradónknak azt mondta: ez részben kárpótolja őt azért, hogy karácsonykor nem láthatja családját.

Sztármamik és sztárbabák!

Előkarácsonyt tartott a két világsztár, Mariah Carey és Beyoncé. Gyerekeiket is magukkal vitték: így Carey ikrei, Moroccan és Monroe, valamint Beyoncé lánya, Blue Ivy és annak kis barátnője is találkozhatott a Mikulással. Ennek a bulinak csak egyféle csúcspontja lehetett: ez pedig az volt, mikor Carey elénekelte az All I want for christmas is you című dalt.

Karácsonyi fitnesz menü: a Schobert házaspárnál vendégeskedtünk

Libazsír, krumplipüré és forralt bor. Erről egészen biztosan nem egy fitnesz menü jut az eszünkbe. Ezúttal egy sztárcsalád karácsonyi fogásait ismerhettük meg. Meg fognak lepődni: ezek bizony a fitnesz-házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi ünnepi menüjének egyes elemei. De nem csak elmondják, meg is mutatják, hogy náluk hogyan készül az első hallásra igencsak meglepő ünnepi menü.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!