KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karácsony"

Jessica Chastain újra az egyik legjobb barátnőjével forgat!

Emlékeztek még az Oscar-jelölt A segítség című filmre? Nos, Chastain és Octavia Spencer akkor kötött örökre szóló barátságot, hamarosan pedig egy újabb közös moziban láthatjuk majd őket, méghozzá egy nem is akármilyen vígjátékban!

Elárasztották a várost a csupasz karácsonyfák!

A hétvégén mindenki leszedte szépen a karácsonyfáját. Mára viszont fa temetővé vált a város. A sarkokon felhalmozva rontja az összképet a sok-sok kidobott zöld. Kíváncsiak voltunk, mikorra tűnnek el a fenyőfakupacok. Horváth László szakreferenst kérdeztük.

A sztárok ünnepi felvételei elárasztották a világhálót

A sztárok karácsony és szilveszter között sem pihentek meg egy pillanatra sem, ha közösségi médiás felületeik kezeléséről volt szó: a jobbnál-jobb Instagram képek és videók csak úgy özönlöttek.

Újabb roham a boltokban!

Újraindult a roham a boltokban, két évvel ezelőtt is. Bár sok üzletben már a két ünnep között is akcióztak, a nagy leárazások ezen a napon kezdődtek. Ez az üzleteknek azért volt jó, mert így el tudták adni a karácsony előtt felhalmozott készleteket, másrészt így próbálták kompenzálni az év eleji kisebb forgalmat.

Magyar sztárvilág: mi lett a félresikerült ajándékok sorsa?

Az internetet már évek óta elárasztják a katasztrófába fulladt szentestés videók. A Fókusz stábja arra volt kíváncsi, hogy a hírességek kaptak-e már félresikerült ajándékokat, és azoknak mi lett a sorsa.

Ilyen a sztárok karácsonya!

Három évvel ezelőtt igen bensőséges pillanatoknak lehettünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Ismét óriási akciókra számíthatunk karácsonykor!

Két éve, hogy ezen a napon beszámoltunk arról, hogy óriási tömeg várt mindenkit a bevásárlóközpontokban, ugyanis beindult a karácsony utáni nagy leárazási hullám. Volt, ahol 50-70 százalékkal is olcsóbban kínálták az eladók a termékeiket. A kereskedelmi szövetség főtitkára azt mondta, hogy a kereskedők ilyenkor adnak túl a karácsony előtt felhalmozott készleteiken, és kiderült, az akciók januárban is folytatódnak.

„Puszi-puszi Cicciolina!”

Gondoljon bárki bármit, Cicciolina nagyon is odavan a családjáért, pont ezért most nem a mászkáláson lesz a hangsúly az ünnepek alatt. Egy megható karácsonyozást tervez a szeretteivel. Sőt, azt is megsúgta, kivel dísziti majd fel a fájukat.

Pintér Tiboréknál együtt pulzál majd az egész család

A kétszeresen elvált apuka, Tenya az ünnepek alatt folyamatos mozgásban lesz, hiszen mindegyik családjával ünnepel majd. Nem csoda ez a lelkesedés, hiszen a színész elmondta: számára kifejezetten fontosak azok a karácsonyi hagyományok, melyeket a szüleitől látott gyerekként, és eltökélt szándéka ezeket tovább is adni. De milyen meglepetésekkel készül még a szeretteinek?

Fehér Tibiék két karácsonyfát szoktak feldíszíteni az ünnepekkor

A Reggeli műsorvezetője elárulta nekünk, hogy miért duplán díszítenek karácsonyfát, milyen szerepet tölt be náluk az alma karácsonykor, és mi szokott szenteste az asztalra kerülni náluk!

Megmutatták: így telt a karácsony a sztároknál

Nem telhet el úgy karácsony, hogy a Fókusz ne mutassa meg sztárjaink saját készítésű videóit. Egyenesen első kézből, tőlük érkeznek a felvételek, hogy Önök szemtanúi lehessenek, hogyan zajlott náluk a szeretet ünnepe.

 

Kutya ne egyen az ünnepi menüből

Rengeteg kutya kerül be az állatorvosi rendelőkbe ilyenkor, mivel az ünnepi asztalról kapnak enni. A töméntelen fogás miatt aztán a kutyusokat hasmenés vagy hányás miatt kell kezelni, de olyan is előfordul, hogy a sok megevett csont miatt műteni kell őket.

 

Elkezdődött a karácsony utáni első roham

Ma sokan cserélték ki azt az ajándékot, ami kicsomagolás után nem működött szenteste, vagy épp nem tetszett az új tulajdonosának. Az üzletek csak akkor kötelesek visszavenni a terméket, ha az hibás. Ha csak a méret, vagy a szín a gond, akkor mindig az adott boltra van bízva, kicserélik-e.

 

Hamisított Legót vásároltak

Új legót kapott ma az a kisfiú, aki hamisított, kínai építőkockákat talált szenteste a Tescoban vásárolt eredeti dobozban. Az üzletlánc kicserélte a terméket, sőt, egy vásárlási utalványt is adott kárpótlásul. Emellett azonnal vizsgálatot indítottak, akárcsak a Lego gyár.

Klaudia családja mindig bulival zárja a szentestét

A Survivor versenyzője is imádja a nyugis, szerettetteljes hangulatot, ami minden évben kialakul a fa körül, azonban náluk a legtöbbször kettéválik az ünneplés. A visszafogott ebéd vagy vacsi után a keménymagé lesz a terep, és jöhet a parti!

Alexa mindig kimaxolja a karácsonyt

Alexának bizony mindig a december a legnyugisabb hónapja, pont ezért, ilyenkor minden a családról, a barátokról, az italozásról és természetesen a zabálásról szól. Persze, elárulta a tökéletes karácsony receptjét is!

Herczeg Zoli már nagyon várja, hogy saját családja legyen

A stylist békés-nyugodt, szűkkörű karácsonyt tervez idén is: szüleivel, bátyjával és annak családjával ülnek majd együtt a fa alatt. Persze, azt ő is bevallotta, hogy már nagyon vágyik rá, hogy kibővüljön egy kicsit a családja.

Kiderítettük, hogy mi Fehér Adrienn kedvenc karácsonyi étele!

Az Oltári csajok Karoláját alakító színésznő számára a karácsony a legnagyobb ünnep, és ez hatványozottan igaz, amióta gyermekei vannak. Adrienn azt is elárulta nekünk, hogy milyen fogások szoktak az asztalra kerülni az ünnepekkor!

Elindult a karácsony utáni vásárlási láz!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon óriási roham volt az első nagy leértékelésen, vagyis szombaton a Boxing Day-en. Kiderült, az angol nyelvterületen tartott ünnepen hatalmas leárazásokkal várják az embereket. Bemutattuk, hogy sokan úgy válogatnak a termékek között, mintha a szeretteik elfelejtették volna őket meglepni karácsonykor.

Drága is lehet az áruhitel

A válság óta nem vettek fel ennyi hitelt karácsonyra a magyarok, mint idén - a legnagyobb kereskedelmi bankok összesítése alapján. Nem csak többen, hanem többet is költöttek fejenként kölcsönből ajándékra, pedig a hitelek drágultak is.

 

Nem kötelező mindent visszavenni

Nem kötelező visszavenni a boltoknak a fölöslegesen megvásárolt ajándékokat. Ezt mondta Híradónknak a Pénzcentrum szakértője. Ennek ellenére nem kell aggódnia annak, aki rossz méretű ruhát, cipőt, vagy esetleg egy újabb felesleges kütyüt kapott karácsonyra.

 

Karácsonykor is edzenek

Van, aki már nem a bejglit vagy a töltött káposztát eszi, hanem sport közben izzad. Országszerte sok edzőterem kinyitott karácsonykor is: a törzsvendégek miatt, vagy azok kedvéért, akik már most lemozogják a karácsonyi ebédet, vacsorát.

 

Repülés ajándékba

Meglepetés repülést kapott ajándékba 9 gyerekotthonban élő gyerek, karácsonyra. Az Age of Hope alapítvány szervezett nekik négynapos tábort, ennek utolsó része volt a repülés. A szervezők azt mondják: szebbé akarták tenni a karácsonyt azoknak a gyerekeknek, akik még az ünnepekre se mehetnek haza.

 

Dominik otthon tölthette a karácsonyt

Most először karácsonyozhatott otthon az a 9 éves kisfiú, aki tavaly teljesen összeégett, mikor megpróbált eloltani egy lángoló bozótost a Borsod megyei Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, azóta is kórházban kezelik, most is csak az ünnepekre engedték haza.

 

Sok volt a tűzeset karácsonykor

Szenteste óta duplájára nőtt a karácsonyi tüzek száma. A koszorúk és a karácsonyfákon bekapcsolva hagyott égők percek alatt lángba boríthatnak egy lakást. Idén már 19 lakásban csaptak fel a lángok az ünnepi díszek miatt.

Gulyás Roland szerint régen nagyobb értéke volt a karácsonynak

A 2017-es X-Faktor döntőse gyermekként jobban készült a karácsonyra, manapság az ajándékok helyett azonban sokkal fontosabb számára az, hogy nugalom legyen körülötte, és a családjával tölthesse az ünnepeket.

A gyerekek nem hittek a szemüknek!

Mivel a 11 éves Zsombi a „mai kor gyermeke”, anyukája, Elvira büntetésből több alkalommal is elvette tőle a mobiltelefont. Most viszont eljött az alkalom, hogy visszakapja elkobzott készülékét, ráadásul karácsonyi meglepetésként Pulai Imre, olimpiai bajnok érkezett hozzá, aki a 7 éves kislányát, Lilit is meglepte.

Koller Virág szűk családi körben tölti a karácsonyt!

Kétféle típusú ember van: aki időben megveszi az ajándékokat, és az, aki az utolsó pillanatban. Virág elárulta, hogy ő egész évben gyűjtögeti édesanyukájának a karácsonyi meglepetéseket, sőt olykor már novemberben megbeszélik, milyen színű díszekkel ékesítsék a fenyőfájukat.

Tóth Andi most először tölti egyedül a karácsonyt

Az énekesnő „szingli csajosan” megy neki az ünnepeknek: a lazítás, a filmezés és a főzés kiemelt helyen szerepelnek a listáján, de egy baráti bulizás is benne lehet a pakliban. Hogy mit imád a legjobban a karácsonyban? Elárulta!

Lukács Miki: „Együtt fogunk sütni-főzni!”

Végre beköszönt az ünnepi nyugalom és a béke – ez az, amit Miki a legjobban vár idén karácsonykor, ráadásul most több időt is együtt tölthet a családjával, aminek minden pillanatát kihasználják majd.

Görgényi Fruzsina rendhagyó módon ünnepli az idei karácsonyt!

A gyönyörű színésznő kedvesével egy teljesen új ötlettel álltak elő a szentestét illetően, ami garantáltan a szeretteiket is meg fogja lepni. Mindeközben Fruzsina már előre pontosan tudja, hogy milyen finomságok kerülnek majd az ünnepli asztalra, a szilveszterrel pedig még mindig hadilábon áll.

Köllő Babett újra rátalált a karácsony lényegére

A színésznő régóta kereste már azt a karácsonyt, amit gyerekkorában annyira szeretett, és a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt végre meglelte. De mi hiányzott eddig?

Egy időben Hartai Petra volt a Jézuska!

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő régebben a nővérével díszítette fel a karácsonyfát, a kisöccsük azonban azt gondolta, hogy a Jézuska járt az otthonukban, hogy ünnepi ruhába öltöztesse a fenyőfát. Ha még több kedves történetre vagy kíváncsi Hartai Petra karácsonyozásával kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat a színésznővel!

A kutyusoknak is boldogan telik a karácsony?

Két évvel ezelőtt két kamionnyi állateledelt ajánlott fel egy cég menhelyeknek. Ez 2700 kutya ellátását biztosította egy időre, amiből a Pomázi Kutyamenhely is kapott, aminek nagyon örültek. A menhely dolgozói karácsonyfát állítottak és jutalomfalattal is kedveskedtek a négylábú lakóknak.

Vatikán: „Jézus is menekült volt”

"Korunk Heródeseit akarják túlélni azok a milliók, akik kénytelenek elhagyni otthonukat" - mondta Ferenc pápa a Szent Péter bazilikában bemutatott éjféli szentmisén. Az egyházfő a mai világ menekültjeit a Szent Családhoz hasonlította, akik szintén életüket féltve keltek útra a hatalmasok kegyetlensége elől.

Így ünnepli Serena Rigacci a karácsonyt!

Serena Rigaci beavatott minket az olasz szokásokba, és elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt a családjával, milyen fogások szoktak az asztalra kerülni, és ki díszíti fel a fát!

Győzike: „Ne az ajándékok miatt szeressük egymást!”

Győzike idén a „felesleges tárgyak” helyett igyekszik a családi békére és a szeretetre koncentrálni, és egy pillanatig sem bánja, hogy az ajándékozás már kezd kimenni a divatból.

Csepregi Évát egy saját dallal lepte meg a nagyfia

A Neoton Família énekesnője nemcsak nagy öleléseket kapott az Anikó Showban, de még egy eljegyzés részese is lehetett. Viszont nem mindig ő a meglepetés, hiszen az ünnepek alatt őt is rengetegszer szíven találták már, különösen a fia.

Csepregi Évát három generáció lepte meg

Krisztina és Erzsébet 220 FELETT egyenpólóban érkeztek Anikóhoz. Mi sem bizonyíthatja jobban, hogy anya és lánya hatalmas Neoton Família-rajongó, ráadásul Krisztina kislánya, Nórika is imádja a zenekart. A szerelmes Tibor pedig az énekesnő gyűrűjét szeretné elkérni, hogy azzal kérje meg barátnője kezét…

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

Kelemen Anna erotikus táncot kapott

Csongor bármit megtenne, hogy Kelemen Anna közelébe kerülhessen. Most el is érkezett számára ez a szent pillanat, ráadásul az első találkozás után rögvest egy randevút is szeretne kérni a vloggertől. Először a bicepszével nyűgözte le Annát, majd egyhamar sikamlóssá vált a fiú udvarlása…

Lakatos Márkot elbűvölte 7 éves rajongója

A 7 éves Nelli imádja Lakatos Márkot, és bár olvasni még nem tud, a stylist könyve már meg van neki. A kislány alig várja, hogy találkozhasson kedvencével, akit shoppingolni szeretne elhívni, és egy közös műsort is szívesen tervezne vele. Márk sem érkezett üres kézzel, és ő is meglepte pici rajongóját.

 Fanninak „vége” lett, amikor meglátta kedvencét

Fanni akkora Opitz Barbi-rajongó, hogy még egy rajongói oldalt is szerkeszt az énekesnőről. A lányt az X-Faktor győztesének gyönyörű hangja és hajkoronája is lenyűgözi, most pedig egy verssel készült neki. Barbi mindezt a „Végem” című slágerével hálálta meg.

Karácsonykor Lakatos Márk a legjobb ajándék!

A stylist egy tüllszoknyás hercegnővel találkozott az Anikó Showban, és a kis rajongójának természetesen ajándékokkal is készült. Márkkal viszont már az is sokszor előfordult az ünnepek alatt, hogy ő maga volt a meglepetés. De vajon ő hogyan ünnepel a családjával?

Vajon a dzsungelkirály Kabát Peti hol ünnepli a karácsonyt?

Petiéknél két dolog biztos az idei ünnepekkel kapcsolatban: párja, Adri végre ott lesz mellette, illetve egy jól betervezett nyaralást is beiktatnak a hideg napokra. Hogy kinek a családjánál lesznek szenteste? Ez még a jövő zenéje.

Nagy Alexáéknál olyan a karácsony, mint Amerikában a hálaadás ünnepe!

A színésznő elmesélte, náluk nemcsak a család gyűlik össze a fa körül, hanem olyan barátokat is várnak ilyenkor, akik egyedül töltenék a szentestét. A színésznő azt is elárulta, nem egy konyhatündér, de ilyenkor örömmel és szívből süt-főz a szeretteinek.

Peller Anna máig tisztán emlékszik a gyermekkori karácsonyi élményeire

A Reggeli műsorvezetője elmesélte kameránknak, hogyan töltötte gyermekként a karácsonyt, és milyen hagyományokat ültetett át ezekből a jelenkorba. Extra videónkból kiderül továbbá, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt Peller Anna és családja!

Piros egy Kornéllal közös karácsonyról álmodik!

Michl Juli eljátszott a gondolattal, hogyan töltené a karácsonyt az Oltári csajok Pirosa és Kornélja. Nézd meg exkluzív videónkat, ami egy ünnepi produkcióval ér véget a legkisebb Erdész lányt alakító színésznő és Ember Márk előadásában!

Megmutattuk, hogyan karácsonyoznak a mentősök és a tűzoltók

Két évvel ezelőtt bemutattuk, hogy az otthoni karácsonyi menüvel és feldíszített fenyővel karácsonyoznak a szolgálatban lévő tűzoltók, akik azt mondták, így könnyebb elviselniük, hogy nem a szeretteikkel töltik az ünnepet. Országszerte naponta kétezer tűzoltó, és 1500 mentős tölti 24 órás készenléti szolgálatban a karácsonyt.

Európa legszebb adventi villamosa lehet a miskolci

A miskolci szerelvény egy cseh internetes szavazáson versenyez 15 európai és még két magyar város mellett. A miskolci villamos azonban az eddigi szavazatok alapján toronymagasan vezet.

Karácsonyfa a Balatonban

Idén is felállították a vízben illetve a vízen a Balaton karácsonyfáját Szigligeten. A szokatlanul enyhe időben szinte piknik hangulat volt a parton. A 4 fokos vízbe végül csak ketten mentek be.

Aranyhaj és a nagy gubanc - 18:45-től

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

30 milliárd forintot költhettünk feleslegesen

Akár az ablakon is kidobhatnánk a karácsonykor elköltött pénz jó részét – derül ki több nemzetközi kutatásból. A csomagolóanyagok a szemétben végzik, akárcsak a rosszul megválasztott ajándékok.

A gyöngyösi állatkertben így karácsonyoznak!

A gondozók finomságokkal lepték meg az állatokat. Be is csomagolták a csemegéket, hogy az állatok saját maguk bonthassák ki az ajándékokat. A gyűrűs farkú makik legnagyobb kedvencüket kapták: mazsolát és banánt. A mosómedvéket pedig szaloncukorral lepték meg. Az izgatott oroszlán fejjel bújt bele a dobozba, hogy minél gyorsabban hozzájusson a csemegéhez.

Halászlé 40 mázsa halból

Megszentelték a szegediek halászlevét. A belvárosban hatalmas üstben főzték, olyan sok készült, amihez 40 mázsa halat dolgoztak fel. Sokan már évek óta nem kísérleteznek a halászlé főzésével, inkább készen veszik.

Már nem voltak nagy sorok

Volt, aki még az utolsó pillanatban is vásárolt. Tumultus azonban ma már sehol sem volt. Csak az élelmiszerüzletekben és az műszaki nagyáruházakban kellett sorban állni.

Megcsonkították a fenyőt

Megcsonkította majd ellopta valaki az egyik fenyőfa tetejét a templom udvarából Győrújfalun. A térfigyelő kamera pont nem lát arra a területre. Összefogtak, de mégsem a tolvajt keresik, hanem díszeket gyűjtöttek, és a fa mellé teszik, hátha valakinek arra is szüksége lesz.

Ricco&Claudia karácsonyi menüjétől garantáltan eláll a szavad!

Ha kíváncsi vagy, hogy mi szokott Claudiáéknál az asztalra kerülni karácsonykor, nézd meg extra videónkat, amiből továbbá az is kiderül, hogy Ricco miért szokta általában már december 24-e előtt odaadni az ajándékokat a szeretteinek!

VERSENYBEN: Toronymagasan vezet a miskolci adventi villamos

Európa legszebb adventi villamosa lehet a miskolci. A szerelvény egy cseh internetes szavazáson versenyez 15 európai és még két magyar városé mellett. A miskolci villamos az eddig a szavazatok alapján toronymagasan vezet.

Puskás Peti alig várja, hogy a karácsonyfa mellett sztorizhasson

Peti épphogy hazaér majd az ünnepekre Dél-Afrikából, úgyhogy előre megjósolta, hogy náluk idén a nagy beszámolók ideje lesz a karácsony. Amúgy sincs oda különösebben az ajándékokért, így most is azt várja a legjobban, hogy az egész családja együtt lehessen.

Várkonyi András idén különleges ajándékkal készül a feleségének!

A színész, mint minden évben, idén is családi körben tölti az ünnepeket. Viszont szilveszterre egy varázslatos meglepetéssel készül, amiről párja még mit sem sejt.

Mit jelent Pumped Gabónak a karácsony?

Gyerekként még Gabo is az ajándékok miatt izgult, mostanra viszont sok minden átalakult benne. A versenyben rájött, hogy az a legfontosabb, hogy meghittek legyenek a családjával. De mi lesz akkor a gyorsan vett meglepikkel?

Lukács Miki az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi vásárlást

Lukács Miki a dzsungelben töltötte idén a karácsony előtti időszakot, így kénytelen volt minden ajándékot az utolsó pillanatban beszerezni, azonban az előző évek tapasztalatai alapján a Celeb vagyok, ments ki innen! nélkül is december 23-ra hagyta volna a bevásárlást. Ha kíváncsi vagy, hogyan telnek az ünnepek Peller Annánál és Lukács Mikikénél, nézd meg extra videónkat!

A Barátok közt jóképű színésze nem kedveli a karácsonyt?

Solti Ádám őszintén vallott arról, hogy eddig miért nem szerette a szentestét, miért érezte úgy, hogy nem tud áhítattal gondolni a december 24-re. Aztán egy váratlan esemény minden megváltoztatott benne, és azóta az egyik legkedvesebb ünnepe lett.

Exkluzív - Hallgasd meg Ember Márk karácsonyi énekét!

Az Oltári csajok Kornélja elárulta kameránknak, hogyan fogja ünnepelni idén a karácsonyt, majd egy meglepetés produkcióval is készült!

Ünnepi hagyományok – Boldog karácsonyt kívánunk!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon Dr. Tátrai Zsuzsanna, néprajzkutató rengeteg érdekességet mesélt hazánk karácsonyi hagyományairól, az ajándékozás változásairól, és persze a legizgalmasabb külföldi tradíciókról is.

Agymanók - 21:20-tól

A 12 éves Riley kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor családja a zajos San Franciscóba költözik. Mint mindannyiunkat, Rileyt is az érzelmei vezérlik. Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbál alkalmazkodni, a Központban kitör a káosz. Derű, Riley legdominánsabb érzelme ugyanis mindenáron megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, és hamarosan összetűzésbe kerül Bánattal. Bánat úgy véli, Rileynak most őrá van szüksége.

Ajándék vacsorát főztek

Komplett karácsonyi vacsorát: halászlét, töltött káposztát, bejglit adományozott egy szegedi vállakozói közösség 50 olyan családnak, akik súlyosan sérült gyerekeket nevelnek.

Veszélyes az ünnepi stressz

Jóval több a szívinfarktus karácsonykor, mint az év többi napján. Mindezt a stressz és magány okozhatja - a Híradónknak nyilatkozó kardiológus szerint. A kórházak megerősített ügyelettel készülnek az ünnepekre.

Sokan még most vásároltak

Igyekeznie kell annak, aki még vásárolna karácsonyra. Mivel december 24-e most vasárnapra esik, a szokásosnál kevesebb üzlet lesz nyitva és azok is legfeljebb délután 2-ig.

Hétfős család háza égett le, mindenük odalett

Hétfős család maradt fedél nélkül karácsonyra, mert leégett a házuk Gyöngyösorosziban. Az ott lakók épp az ünnepekre vásároltak, amikor a lángok felcsaptak. A család egyik kutyáját a szomszéd mentette meg.

KARÁCSONYI STRESSZ: Így oldjuk a feszültséget!

A pszichológus szerint érdemes előre tervezni.és akár már november közepén elkezdeni a készülődést az ünnepekre. Az is fontos, hogy az emberi kapcsolatainkra összpontosítsunk, és ne az olyan apróságokra, hogy valami éppen rossz szögben áll az asztalnál.

Ez volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka!

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Joe könnyek között ünnepelte a karácsonyt

Joe úgy érezte borzalmas éve volt, ezért karácsonyozni sem akart. Evelin azért mégis rávette, hogy legalább Orsi kedvéért ünnepeljenek. A karácsonyi készülődés persze hatalmas káoszt eredményezett a lakásban, és Joe napja később csak még rosszabbra fordult…

Joe végleg megutálta a karácsonyt?

Tamás kibékült szüleivel. Dávid kerülni kezdte Borit. Joe nem akart karácsonyozni.

Roham a csomagküldőknél

Volt, aki péntek hajnal egykor vitt be küldeményt az egyik csomagküldő szolgálathoz, hogy karácsonyig kézbesítsék. Ezt mondta Híradónknak az egyik legnagyobb csomagküldő cég vezetője. A postákon is most adták fel a legtöbb csomagot az évben.

 

Nem lesz fehér a karácsony

Idén sem lesz fehér a karácsony sőt, egészen tavaszias idő lesz az ünnepek alatt. Utoljára egy évtizede, 2007-ben volt nagyobb havazás, azóta szenteste környékén csak mutatóban volt hó. Most az enyhe idő egészen az év végéig kitart majd.

Először töltheti otthon, a családjával a karácsonyt

Most először töltheti otthon, a családjával a karácsonyt az a kisfiú, aki tavaly teljesen összeégett, mikor megpróbált eloltani egy lángoló bozótost a Borsod megyei Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, aztán hosszú ideig kezelték a miskolci kórházban.

Cuki: karácsonyi jelmezben az újszülött babák

Karácsonyi jelmezbe bujtatták egy thaiföldi kórházban az újszülött babákat. Lett kis mikulás, és pici karácsonyfa is, a bébik külön-külön, és együtt is tündériek a ruhákban.

 

Disney nap az RTL-en

A Karácsonyból sosem elég, idén az RTL Klub egyik ajándéka az, hogy Disney segítségével hosszabbá varázsoljuk az ünnepet.

 

Állatbiztos karácsonyfa: létezik?

Mit tegyünk, ha karácsonyfát is szeretnénk, és a kisállatunkat sem akarjuk az ünnepek idejére „panzióba” küldeni? A Fókusz riportere összeszedte a legjobb ötleteket!

 

HANGOLÓDÁS A KARÁCSONYRA: A mesebeli Hollókő

Már biztos, hogy nem lesz idén fehér a karácsony, de talán a mesebeli Hollókővel is hangolódhatunk az ünnepekre.

 Eljött az ideje Mariah Carey-nek

Ha karácsony, akkor Mariah Carey. Az énekesnő ünnepi slágere az All I want for christmas több, mint 20 éve csendül fel szinte mindenhonnan decemberben. Ezzel együtt Carey fellépései is gomba mód megszaporodnak. Ilyenkor van igazán elemében a 47 éves énekesnő. Ő is pont úgy ragyog fellépésein akárcsak egy karácsonyfa.

 

Mindenre felkészültek az ÉNB szereplői!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői is nagyon várják már a karácsonyt - de mi a taktikájuk arra az esetre, ha béna ajándékot kapnának?

Sztárok Anikónál!

Az Anikó Show karácsonyi különkiadásában celebek töltötték meg a stúdiót - Anikó pedig arra kereste a választ, hogyan készülnek az ünnepekre.

Nem spórolt a díszekkel

Mielőtt azt gondolnánk, hogy csak a hölgy sztárokat érdeklik a csillogó karácsonyfák gyorsan megmutatjuk Ben Stiller idei alkotását. Az amerikai színész nem bírt magával és már december elején feldíszítette sajátját.

Vajon mikkel ajándékozták meg egymást a Reggeli házigazdái?

Anna, Rami, Miki és Tibi elbúcsúztak a nézőktől, de megígérték, hogy jövőre ismét visszatérnek! Sőt, ajándékokkal is meglepték egymást. Nézd meg, mik rejtőznek a csomagokban!

Egyenlőtlenség: csokigolyó vagy százezer forint jár a pedagógusoknak

Van olyan iskola, ahol egy darab csokigolyó, máshol akár 100 ezer forintos karácsonyi jutalom járt a tanároknak. Több nézőnk is egyenlőtlenségre panaszkodott. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint hiába az egységes állami fenntartás, megalázó, hogy ekkora különbségeket tesznek a pedagógusok között.

Hogyan ússzuk meg rosszullét és túlsúly nélkül a karácsonyt?

Hogyan hozhatjuk egyensúlyba azt, hogy jókat falatozzunk, de mégse szaladjon fel ránk felesleg? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk! A mértékletesség kulcsfontosságú, és persze az is, hogy inkább többször együnk, kevesebbet.

Bartha Zsolt újra a Mátyás király téren

Rékasi Károly 27 hónap után tér vissza a Barátok köztbe, és a héten már láthatják is a nézők. A színész őszintén vallott a mögötte lévő nehéz időszakról, valamint családról, szerelemről és a közelgő karácsonyi terveiről is mesélt.
 

Béres Alexandra stylist lett?

Gondoltad volna, hogy az Instagramra feltöltött fotók képesek befolyásolni a divatot? Holdampf Linda utanajárt a kérdésnek, ráadásul ezúttal Béres Alexandra is vele tartott. A lányok nemcsak daráltak, de a karácsonyi terveikről is meséltek.
 

Ajándékot bontottak a győri  állatkert lakói

A vadasparkban kedvenc falatjaikkal lepték meg az állatokat. A fehéroroszlánok ünnepi csomagja húst rejtett. Hédi a 3 éves nőstény pillanatok alatt kibontotta, majd élvezettel falta a finomságot.

Karácsonyi feszültségoldás

Nemcsak örömöt, sokaknak rengeteg feszültséget jelent a karácsony. Különösen az előkészületek járhatnak idegesítő nyűggel. Erre találta meg a megoldást néhány londoni fiatal.

Trócsányi magát is megjutalmazta

Magának is osztott év végi jutalmat Trócsányi László igazságügyi miniszter – értesült a Magyar Nemzet. A lap szerint nemcsak a tárcavezető, hanem négy államtitkára is kapott kétszázezer forint értékű Erzsébet-utalványt és 12 ezer forintért más ajándékot.

Könyv és játék a sláger

Idén a tavalyinál is többet költhetünk a karácsonyra. A Kereskedelmi Szövetség várakozásai szerint 100 milliárd forintért veszünk ajándékokat és ugyanennyit költünk majd az ünnepi ételekre. Ez körülbelül 4 százalékkal több, mint tavaly.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!