KERESÉS search-close

kapitány

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kapitány"

Sokkot kapott a Viking Sigyn kapitánya

Sokkot kapott és összefüggéstelenül beszélt egyszerre angol, német és orosz szavakat használva segélyhívás közben a Viking Sigyn kapitánya. Erről a Magyar Nemzet írt, a rádiós diszpécserek tanúvallomásai alapján. A Hableány elhunyt matrózának családját képviselő ügyvéd azt mondja, a kapitány hibázott.

Nem a Duna lesz a Hableány kapitányának végső nyughelye

Nem a Duna lesz a Hableány kapitányának végső nyughelye. Erről nyilatkozott ma Híradónknak a kapitány lánya, aki elmondta, hogy édesapja kívánsága egyházi szertartás volt. Így pénteken a Dunán a kapitányt elbúcsúztatják, és a Hableány 53 éves matrózának hamvait engedik a vízbe. A  kapitányt a hajós búcsúztató után szűk, családi körben temetik el.

Titkos menedékhelyen bújtatják a menekülthajó kapitányát

Annyi fenyegetést kapott, hogy titkos menedékhelyen bújtatják a Sea Watch 3 nevű menekülthajó kapitányát. A 31 éves német nőt kedden engedte szabadon az olasz bíróság, azóta nem tudni, hol van. A Sea Watch szombaton, az olasz tiltás ellenére, 40 menekülttel a fedélzetén kötött ki Lampedusa szigetén.

Józan volt a Viking kapitánya


szerző:
2019.06.18. 17:52
Józan volt a Viking kapitánya

Józan volt a Viking Sigyn kapitánya a három héttel ezelőtti baleset pillanatában, ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője mondta el.

Kiengedték a Viking kapitányát, nem érzi magát felelősnek!

Kiengedték a letartóztatásból a Viking szállodahajó kapitányát. Az ukrán férfi kifizette a 15 millió forintos óvadékot. Budapestet nem hagyhatja el, és nyomkövetőt is kapott. Még három áldozatot keresnek, a dunai hajószerencsétlenség után pontosan két héttel szerda este Madocsánál találtak egy holttestet. A Hableány roncsát a rendőrség lefoglalta, arról viszont hallgatnak, hogy a Viking szállodahajót miért nem!

Napokon belül elhagyhatja a börtönt a Viking szállodahajó kapitánya

Akár napokon belül kijöhet a börtönből a Viking szállodahajó ukrán kapitánya. A bíróság ugyanis jogerősen is helybenhagyta, hogy amint kifizeti a 15 millió forintos óvadékot, szabadlábra helyezik a dunai hajóbaleset gyanúsítottját. Ő vezette a szállodahajót, ami elsüllyesztette a kis városnéző hajót két hete Budapesten, fedélzetén 35 emberrel. A tragédiát 7-en élték túl.

Lánya szerint életvidám, mindig jókedvű ember volt a Hableány kapitánya

A hajóroncsból kedden felhozott első holttest feltehetően a Hableány kapitánya, Lombos László Albert volt. A kapitány lánya Orsolya megtörten idézte fel a baleset előtti napot, akkor látta utoljára édesapját. Azt mondta a legborzasztóbb, az volt, hogy nap, mint nap azzal kellett szembesülnie, hogy édesapja testét továbbra sem találják.

Adatokat törölt a telefonjáról a vétkes hajó kapitánya az ütközés után

Adatokat törölt a telefonjáról a szállodahajó kapitánya, miután a Hableánnyal ütközött – ezt állítja az ügyészség a nyomozókra hivatkozva. Mostanra az is bizonyossá vált, hogy az ukrán kapitány 2 hónapja is ütközött hajójával, Hollandiában. A kisebb hajót maga alá gyűrő Viking közben ismét Budapest felé tart, valószínűleg újra turistákat szállít. A Dunán ezalatt tovább kutatnak az eltűntek után.

Őrizetben a szállodahajó ukrán kapitánya

Gyanúsítottként hallgatták ki a dunai hajókatasztrófa után a szállodahajó kapitányát. A férfi tagadja, hogy szabályt szegett vagy bűncselekményt követett volna el. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértő azt mondja: szerinte a kapitány figyelmetlen volt a szerencsétlenségnél.

Testközelből a részeg kapitány ámokfutása

Új felvételeket hoztak nyilvánosságra annak az orosz hajónak az ámokfutásáról, amelyik 10 napja elsodort egy yachtot, majd nekihajtott egy hídnak a dél-koreai Puszan kikötőjében. A teherszállító részeg kapitánya először próbálta letagadni a parti őrségnek, hogy bármi is történt volna - később pedig azzal védekezett, hogy nem értette, mit mondanak neki angolul.
A manőverezésről készült felvételt itt nézheti meg hosszabban.

ITTAS VOLT A KAPITÁNY: Egyenesen nekiment a hídnak a 6000 tonnás uszállyal

"Emellett még elférünk" - bizakodhatott az orosz Seagrand teherszállító kapitánya, amikor ráeszmélt, hogy nyílegyenesen a dél-koreai Puszan kikötőjében álló hajók felé tartanak - mire aztán valaki a legénységből beleüvöltött a rádióba, hogy állítsa le a motort, már késő volt. A 7,4 kilométer hosszú Gvangan-híd Dél-Korea második legnagyobb városának egyik fő látványossága - ennek sikerült frontálisan nekihajóznia a 6000 tonnás uszállyal.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Fókusz Plusz 2016-05-07


szerző:
2016.05.07. 18:55
Tagadja az erőszakot a lemondott kapitány

Tagadja a nemi erőszakot és perújrafelvételt szeretne Kiss László. Az úszóválogatott kapitánya csütörtökön mondott le, miután néhány nappal korábban kiderült, hogy 55 évvel ezelőtt csoportos nemi erőszak miatt 3 év börtönre ítélték. A sporttársadalmat megosztotta Kiss László lemondása, Cseh László szerint a sportág érdekében ez volt a legjobb döntés. Kárpáti György háromszoros olimpia bajnok viszont azt mondja: a bajban is össze kell fogni egymásért.

Kiss László nem mond le


szerző:
2016.04.06. 17:55
Kiss László nem mond le

Az úszóválogatott szövetségi kapitányának bizalmat szavaztak a sportág vezetői. A közvélemény számára is kiderült, Kisst fiatalon elítélték csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt. Mostanra az is biztossá vált, hogy nem töltötte le a rá kiszabott három éves börtönbüntetését. Nem tudni, ki és miért engedte ki idő előtt, de nem egész két év után már indulhatott az országos bajnokságon 200 méter pillangón.

Az úszóbotrány valódi okai


szerző:
2016.01.13. 19:10
Az úszóbotrány valódi okai

Mi lehet a Hosszú Katinka által kirobbantott botrány hátterében? Megszólalnak azok az edzők, akik nem teljesen értik az úszónőt és azok is, akik Katinka mellé álltak.

Zátonyra futott egy uszály, állnak a hajók

Másfél napra teljesen leállt a dunai hajóforgalom, miután hétfő hajnalban zátonyra futott egy uszályokat toló hajó Nyergesújfalunál. A balesetben senki nem sérült meg. Magyarország egyik legveszélyesebb folyószakaszán a keskeny víziút és a mostani alacsony vízállás miatt kell nagyon figyelni a kapitányoknak.

Zséda és Szűcs Gabi évtizedes barátnők

Az énekesnők közös élményeikről meséltek nekünk. De érkezett hozzánk Zalatnay Sarolta is, aki egy perre készül. Légrádi Márk hajóskapitány pedig világkörüli útja terveiről számolt be. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Nathan Fillion visszatér a Firefly-ba

A kultikus sci-fi sorozat sztárja ismét a főszereplő, Malcolm Reynolds kapitány bőrébe bújik, ám ezúttal a Firefly számítógépes játék miatt.

Elaludt a repülő csomagterében


szerző:
2015.04.14. 18:55
Elaludt a repülő csomagterében

Csomagtérben rekedt rakodómunkással szállt fel egy utasszállító repülő az Egyesült Államokban. A hordár a bőröndök pakolása közben elaludt, és csak akkor ébredt fel, amikor a gép már a levegőben volt. Ekkor dörömbölni és kiabálni kezdett, a zajt hallva a kapitány visszairányította a gépet.

36 éve börtönre ítélték a Dél-Koreában elsüllyedt komp kapitányát

Az áprilisi tragédiában több mint 300-an haltak meg, főként középiskolás diákok. Ezzel egyidejűleg bejelentették azt is, hogy felfüggesztették a kutatást az eltűntek holtestei után.

Vastag Csaba hajóskapitánynak állt

Az énekes a nyári fellépései miatt idén most először tudott eltölteni egy kis időt a Balaton partján. Az őszies idő miatt fürödni ugyan már nem tudott, az újonnan üzembe helyezett elektromos hajók egyikét azonban kipróbálhatta. Nem mindennapi kalandjára a Reflektor stábja is elkísérte.

Reflektor 12-10-17


szerző:
2012.10.17. 23:20
Reflektor 12-10-17

Reflektor: Vastag Csaba hajóskapitánynak állt. Szabó Győző és Pindroch Csaba tangába bújtak.

Tánclépések, ütések és kapitányok CSISZ módra

Keyboard kapitányt lejáratták, majd a színpadon faképnél hagyták táncosai. Eljön valaha a békülés? Az első válogató legfiatalabb továbbjutója pedig kesztyűket ragadott. Ráadásként jöhet egy kis: hiphop.

Magyar áldozata is van a Concordia balesetének

Fehér Sándor hegedűművész holttestét kedden találta meg az olasz hatóság. A hegedűművész kollégájával, Csanya Jenővel együtt dolgozott a hajón. A tragédia estéjén harmadik társukkal együtt próbáltak menekülni a kabinból.

Gázolajat csempésző kapitányt fogtak el

Több mint 2200 liter jelölt gázolajat találtak a pénzügyőrök egy román uszályon.

Keresik a hajókatasztrófa túlélőit

A tragédia helyszínén még 110 embert keresnek a mentőalakulatok.

Megmérgezték Bicskeit?


szerző:
2011.03.03. 13:25
Megmérgezték Bicskeit?

Nem mérgezés, hanem egy korábbi betegsége miatt került kórházba Bicskei Bertalan, a libériai válogatott szövetségi kapitánya.

Hullámok hátán hasították a tengert

Az Adria egyik utolsó eldugott gyöngyszeme, Cres szigete adott otthont a magyar tengeri nagyhajós bajnokságnak, itt gyűlt össze a magyar vitorlástársadalom krémje.

Eltiltották Anelka-t


szerző:
2010.08.18. 15:52
Eltiltották Anelka-t

Tizennyolc válogatott mérkőzéstől tiltotta el a Francia Labdarúgó Szövetség Nicola Anelka-t.

Elköszönt az MLSZ Erwin Koemantól

Lecserélte Erwin Koeman szövetségi kapitányt a Magyar Labdarúgó Szövetség új vezetése. Helyét Egervári Sándor veszi át.

Csak csajok 10-06-14


szerző:
2010.06.14. 10:11
Csak csajok 10-06-14

A vízilabda nagyágyúja, a magyar válogatott szövetségi kapitánya ma ünnepli a születésnapját. Timót és Bruckmann Balázst pedig arról faggattuk, hogy megnézik-e a szép lányokat az utcán.

Elfogták Dragan kapitányt


szerző:
2010.05.13. 12:40
Elfogták Dragan kapitányt

Az ausztrál rendőrség őrizetbe vett egy háborús bűnökkel gyanúsított szerb férfit.

Tagad a volt kapitány


szerző:
2010.03.31. 11:16
Tagad a volt kapitány

Áll a vizsgálatok elé - ezt mondta Csepel volt rendőrkapitánya a Népszabadságnak.

Fogságban a szuperhajó kapitánya

Hazatért Japánba a Pete Bethune kapitányt szállító bálnavadász flotta egyik hajója pénteken.

Tökrészeg volt a repülő személyzete

Az utolsó pillanatban sikerült megakadályozni, hogy felszálljon a gép.

Kész a napenergiával működő csodahajó

A hajó a tervek szerint 2011-ben világkörüli útra indul és akár 50 embert is vihet magával.

Viaszba öntötték Kirk kapitányt

Felavatták William Shatner alias Kirk kapitány viaszszobrát a hollywoodi Madame Tussauds panoptikumban.

Pénzért vett kapitányság?


szerző:
2009.10.09. 18:56
Kemény Dénesről uszodát neveztek el

A szövetségi kapitány neve mellett Darth Vader és Chuck Norris is felmerült.

Hét sérült egy Airbuson


szerző:
2009.06.22. 11:37
Hét sérült egy Airbuson

Erős turbulenciába került, és 100 métert zuhant egy Airbus, Borneó szigete felett.

Nem engedik el a kalózok a kapitányt

A teherhajó kapitányát még mindig túszul tartják szomáli kalózok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való