KERESÉS search-close

küldetés

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "küldetés"

A Barátok közt egykori szereplője feladta a színészi pályát!

Németh Franciska egyik nap úgy döntött, feladja addigi életét, hogy egy teljesen más hivatásnak hódolhasson. Hogy miért döntött így, arról a Fókusz stábjának mesélt!

Teljes bravúr volt a SpaceX legnagyobb rakétájának második fellövése

Teljes siker volt a SpaceX legnagyobb rakétájának második fellövése az Egyesült Államoknak. A Falcon Heavy tavaly még csak a cégvezető, Elon Musk egyik kocsiját vitte az űrbe. Most viszont egy szaúdi műholdat állított pályára. A rakétatípus első kereskedelmi repülése után ezúttal mind a három gyorsító fokozata egyben visszatért.

Sorstársain is szeretne segíteni a daganatos betegséggel küzdő modell

Tavaly rosszindulatú daganatot találtak a mellében, ezért az utóbbi időben szinte minden napja vizsgálatokkal, kórházi kezelésekkel és műtétekkel telt. Szűcs Adriána legfőbb célja, amellett, hogy felhívja a figyelmet a vizsgálatok és kezelések fontosságára- az, hogy fogja a kezét azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő.

Majka titkos küldetést kapott

Az ózdi fiú már alváshoz készülődött, amikor beszólították a riportszobába…

Hoppá! Dopeman is villalakó lett…

Maya Gold után a rapper is tiszteletét tette a Villában, ráadásul fontos küldetéssel érkezett…

Wossala Rozina küldetése a Szigeten

Wossala Rozina a Szigeten igyekezett kideríteni, hogy hány országból érkeznek a fesztiválozók - az eredmény még őt is meglepte.

Irány az Everest!


szerző:
2017.03.10. 18:00
Irány az Everest!

Történelmi tettre készül Klein Dávid és Suhajda Szilárd: első magyarokként oxigénpalack nélkül próbálnak meg feljutni a Mount Everest 8850 méter magas csúcsára.

Bolygók meghódítására készül Elon Musk

Újabb vízióval állt elő korunk talán legmerészebb álmodozója. Elon Musk, a Tesla-elektromos autó gyártója és a SpaceX nevű visszatérő rakéta alkotója kijelentette: életének célja, hogy más bolygókra is eljuttassa az emberi fajt. Azt is tudja, mikor, hogyan, és mennyiért kezdődjön a nagy küldetés. Elsőnek a Marsot nevezte meg célként, és ő nem beszél a levegőbe.

Előző rész (2016. január 21.)

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.

Következő rész (2016. január 21.)

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.
 
 

Mi Harcsa Veronika és Kulka János küldetése?

Ismeretségük évekkel ezelőtt kezdődött, és bátran mondhatjuk, hogy mára a munka mellett a barátság is összeköti őket. De milyen a közös munka, hogyan készülnek egy-egy közös projektre és miért hisznek annyira a vers erejében?

Obama: Véget ért az iraki háború

Barack Obama a szokásos hétvégi elnöki rádióbeszédben független országnak nevezte Irakot, amely szabadon dönthet a jövőjéről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való