KERESÉS search-close

közjáték

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közjáték"

Elkezdődött a 69. Cannes-i filmfesztivál

21 alkotás versenyez a fődíjért, az Arany Pálmáért. A kilenctagú zsűriben 30 év után ismét ül magyar filmes szakember, Nemes Jeles László, az Oscar-díjas, Saul fia rendezője. A fesztiválon megnyitóján Justin Timberlake és Anna Kendrick is fellépett. Az előadást egy kis közjáték sem tudta megzavarni, amikor valaki bekiabált az amerikai popénekesnek.

Botrány a korrupció tépázta FIFA sajtótájékoztatóján

A leköszönő elnökre egy brit komikus hamis papírpénzköteget dobott. A férfit a biztonságiak vezették ki a teremből. Később a svájci hatóságok őrizetbe vették. A kínos közjáték után kezdődött csak el újra a tájékoztató, amelyen kiderült: Sepp Blatter, jelenlegi elnök nem indul újra a posztért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való