KERESÉS search-close

közerkölcs megsértése

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közerkölcs megsértése"

Szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben

A városháza előtti szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben. Az együttlétről valaki videót is készített. Ezen látszik, hogy a szokatlan belvárosi jelenetnek nézőközönsége is volt, többen tapsoltak és biztatták a párt. Őket azonban ez cseppet sem zavarta. A rendőrség közerkölcs megsértése miatt indított eljárást.

Senki nem bánta, hogy meztelenül sétál

Másfél órán át senki sem ment oda ahhoz a nőhöz, aki meztelenül sétált Budapesten szerda reggel. Csepelről egészen a belvárosig jutott. Sokan lefényképezték. Végül a Nyugati téren a rendőrök állították meg, ők hívták a mentőket. A zavartan viselkedő nőt kórházba vitték, közerkölcs megsértése miatt indult ellene eljárás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való