KERESÉS search-close

közös produkció

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közös produkció"

X-Faktor 2018 - TOP11 - Közös dal - Rise (Jonas Blue ft. Jack & Jack)

Elkezdődött a 2018-as X-Faktor 1. Élő show-ja, ami a 11 legtehetségesebb előadó közös produkciójával startolt. Íme a lányok (Urbanovics Vivien, Tamáska Gabriella, Arany Tímea), a fiúk (Kovács Pál, Szekér Gergő), a 25 éven felüliek (Balog Janó, Ölveti László, Kurokava Taka) és a zenekarok (USNK, Stolen Beat, Ricky and the Drunken Sailors) nyitánya.

A zsűri elveszítette a fonalat a mashup-ok után?

Eszter szerint a 20+-osok bevállalósabbak voltak, Gansxta semmit sem értett, Alföldi Róbert pedig inkább megmaradt a csapat öltözékénél. Így értékelt a zsűri!

30+-osok a színpadon: újjáéledtek a 90-es évek hip-hop slágerei

A bőségzavara után a 30+-osok megtalálták a stílusukat: újra elmerültek a 90-es években, csak most a hip-hop világában. Ti is kértek egy puszikát?

Rap, rock vagy mulatós? A 30+-osok a bőségzavarától szenvedtek

Miből lehetne olyan mixet csinálni, amit mind a négyen szeretnek? Amit könnyen megtanulnak? Ami a legtöbb embernek tetszeni fog? Gabi végül a bejáratott 90-es évekbe terelte csapattársait.

A zsűri belehullott a 20+-osok generációs szakadékába?

A zsűri nem igazán találta a szavakat a produkció láttán: Alföldi Róbert szerint most aztán előjöttek a generációs különbségek. Eszter viszont röhögőgörcsöt kapott, és rögtön kitalálta, hogy mi is lesz Robi következő csengőhangja...

A 20+-os csapat utolsó közös produkciója szétszakította őket?

A 20+-osok sokat gondolkodtak, vajon milyen közös produkcióval kellene villantaniuk a színpadon. Gergő kitalálta: hozzák össze a mulatóst a dubsteppel... Szalay Bence az ötlet hallattán nem kicsit elképedt.

A zsűri a koreográfiát hiányolta legjobban a közös táncból?

A táncos produkció után a zsűri nem igazán tudta eldönteni, hogy mi lenne a legjobb: ha állást keresnének vagy ha csak egy duó kapna pontot. Vajon ki lett a legjobb a három duó közül?

Közös táncpara uralkodott a csapatokon?

A Szenzációs Négyes hatodik adása is egy különleges közös produkcióval indult, azonban a felkészülésnek nem mindenki ment neki ugyanúgy... 

A hat döntős közös produkciója

Az X-Faktor hat döntőse Olly Murs és Demi Lovato közös, Up című dalát adta elő a negyedik élő show-n!

Közös produkcióval állt színpadra a tíz döntős

Az X-Faktor döntősei ismét egy közös produkcióval nyitották meg az élő show-t. A tíz döntős ezúttal Robin Schulz - Sugar című dalát adta elő.

Lara már régóta arra vágyott, hogy Gergővel énekelhessen

Vajon milyen érzés a csapatkapitányával együtt énekelni egy ifjú tehetségnek? És milyen lehet felnőttként a színpadra lépni a versenyződdel? Lara és Gergő imádtak együtt énekelni, erről meséltek nekünk.

A színpadon a nyolc döntős!

The Script  ft. will.i.am - Hall of Fame

Közös produkció - 4. Élő Show

Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang

Közös produkció - 3. Élő Show

Kováts Judit – Majláth Júlia: Imádok élni (Csinibaba filmzene)

Csillag Születik 2012 - A 4. élő show 12-05-12

Csillag Születik 2012 - A 4. élő show: A kiscsillagok kiénekelték magukból örömüket, bánatukat, 12 fergeteges produkciót láthattunk a TOP6-tól. Három holtverseny is kialakult, így nagyon izgalmas percekre számíthattunk, de sajnos egy versenyzőtől ismét búcsúztunk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való