KERESÉS search-close

közös munka

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közös munka"

Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

Wolf Kati ismét együtt dolgozik az X-Faktor egykori mentorával

A "Szerelem, miért múlsz" című dal elsöprő sikere után az énekesnő újabb nagy durranásra készül, méghozzá Geszti Péterrel együtt. Ez bizony nagyot fog szólni!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő szavak nélkül is megértik egymást!

Sosem volt még arra példa, hogy a két séf együttes erővel tálaljon. Most ez a nap is elérkezett, és szemmel láthatóan nagy az összhang közöttük. Nézd meg itt, hogyan főzött Sárközi Ákos a konyhában!

Többé nem dolgozik együtt Woody Allennel Michael Caine

Többé nem dolgozik együtt Woody Allennel Michael Caine - jelentette ki a Guardiannak a színészlegenda. Azután döntött így, hogy súlyos vádakkal illették a rendezőt: állítólag megrontotta nevelt lányát.

 

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsa imádnak együtt dolgozni!

Októberben lesz 20 éve, hogy a színész Vili bácsit alakítja a Mátyás király téren. András elárulta, hogyan készült Kertész Vilmos karakterének megvalósítására, illetve az is kiderült, Zsuzsa miért szeret a színésszel együtt dolgozni.

Eseménydúsra sikerült az év vége Pintér Tenya számára

Pintér Tibor Dél-Afrikában történt közeledése Tóth Andihoz súlyos következményt vont maga után. Kedvese szakított vele, most mégis úgy tűnik, enyhül a harag. Mi jöhet ezután?

Alexa:

Alexát reggel azzal a jó hírrel hívták fel, hogy estére szerveztek neki egy dedikálással egybekötött fellépést...

Következő rész (2017. július 19.)

Aliz és Kristóf nászútja váratlan fordulatot vesz. Natasa és Péter kénytelenek újra együtt dolgozni. Vajon hogy fogadja Péter Júlia kritikáját a PR filmmel kapcsolatban? Vajon Nórának sikerül kibékítenie Ábelt?

Burai Krisztián elárulta, milyen Opitz Barbival együtt dolgozni

A népszerű zenészt a Muzsika Tv Extra műsorának felvételén csíptük el, aki örömmel mesélt a 2016-os X-Faktor győzteséről és a közös munkájukról, aminek – megsúgjuk – folytatása is lesz. Közben Krisztián némi titokba is beavatott minket… A Muzsika Tv legújabb műsorát pedig augusztusban láthatják a kedves nézők.

Nem ért véget a közös munka!

Az X-Faktor csak a kezdet volt Mata Ricsi számára: mentorával, Puskás Petivel nemrég egy új projektbe fogtak. A tehetségkutató idején már kiderült, milyen műfajok állnak Ricsihez legközelebb, így most kedvenc dalainak feldolgozásait rögzítették egy stúdióban.

Következő rész (2017. január 03.)

Hogyan alakul Rudiék családi „kirándulása”? Vajon sikerül Ádámnak kinyitnia a széfet? Vajon hogyan megy a közös munka Kristófnak és Tóbiásnak? Sikerül Vilmosnak vevőt találni az autójára?

Új taggal bővült a ByTheWay csapata?

A rajongók nagy örömére, a fiúk már egy régóta tervezett projektbe fogtak, amihez azonban ki kellett egészülniük egy negyedik személlyel, aki sokunk számára ismerős lehet! Kiről van szó? Mutatjuk!

Puskás Peti rendezte Szerednyey Béla első videóklipjét

Szerednyey Béla különleges feladatot kapott. A színész számtalan színházi és tv szerepet tudhat magáénak, nem rég pedig elkészült élete első videóklipje is, amit fiatal pályatársa, Puskás Peti rendezett. A közös munkáról kérdeztük őket.

Bozsik Yvette a fiaiból merít inspirációt

Tanít, rendez, táncol és mindemellett természetesen családanya is. Bozsik Yvette Kossuth-díjas balett-művész abban a különleges helyzetben van, hogy össze tudja kötni a kellemest a hasznossal, hiszen nemcsak inspirációt merít fiaiból a munkájához, hanem Milánnal még együtt is dolgoznak. Fiairól és a közös munkáról kérdeztük.

Élet Barátok közt után

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról mesélt nekünk reggel. Átok vagy áldás a közös munka? Erről kérdeztük Völgyesi Gabit és férjét, Kovacsics Ádámot, valamint utánajártunk annak is, hogy miért változnak meg a 40 feletti nők, pontosabban mi alakul át bennünk, ha betöltik a 40.életévüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Egy előadásban Nagy Feró és Kocsis Tibor

Kocsis Tibor és Nagy Feró elmesélték, hogyan készülnek legújabb szerepükre: az István a király című rockoperában. Majd Voksán Virág és Borbély Ricsi megosztotta velünk, hogy az aktív vagy inkább a passzív nyaralást preferálják. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Úgy tűnik, egyre nehezebben megy a közös munka a szerelmeseknek. Először Tomi lustasága volt a gond, majd végre elkészült a dal a fiú fáradtságos munkájával, és fordult a kocka, most Kata nem fektet kellő energiát az éneklésbe. Ez újabb konfliktust eredményez, amit a lány ki nem állhat, mert utál a szerelmével vitatkozni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való