KERESÉS search-close

középdöntő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "középdöntő"

Séfek a pultokban és tornász mutatványok - a zsűri ezen a héten is brillírozott!

Izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, hiszen most a poénok és a felejthetetlen kóstolások mellett még nagyobb fordulat is jött: a séfek is beálltak főzni. Nektek melyik volt a kedvenc pillanatotok?

Zé megmutatta Gáspár Beának, hogyan kell osztani a versenyzőket

Bea értékelés közben félve leste Sárközi Ákost, nem merte keményen kiosztani Gergőt. Zé ezt látva viszont vérszemet kapott...

Tanulj a séfektől: így dolgozz mentes lisztekkel

Az első feladat az egészség jegyében telt, hiszen a versenyzők csakis gluténmentes lisztekkel dolgozhattak. Természtesen, a séfek elmondták nekik, mik lehetnek a hátulütői ezeknek az alapanyagoknak.

Rácz Jenő két versenyzője a Veszélyzónában!

Az eredményhirdetések után kiderült, hogy két piros versenyző teljesített a legrosszabbul ma. Vajon a séf melyikük kezét engedi el?

A séf még sosem beszélt ilyen szerelmesen

A második feladatban egy japán pult várt a középdöntősökre, amiért a pirosak mentora teljesen odáig volt. Ez nemcsak a versenyzőinek tűnt fel, hanem a kékeknek is.

Rácz Jenő már megszabadulna Gergőtől…

A pirosak mentora kemény értékelést adott Gergőnek, akit a mai teljesítménye alapján akár még haza is küldene…

Rácz Jenő bemerevedett Ágótól?

A séf újabb vicces és kétértelmű értékelést mondott Ágóról, amit Rozina, Zé és Ákos nem bírtak ki nevetés nélkül.

Rácz Jenő: „Ezerrel mozogjál és akkor jó lesz mindenkinek”

Miután Sárközi Ákos megküzdött egy-két furfangos szálkával, Rácz Jenőn volt a sor, hogy megint félreérthető értékelést adjon Ágónak.

Rácz Jenő: „Ahol espelette paprika van a tányéron… az tőlem van”

A két séf egy-egy olyan étellel készül a versenyzőknek, amelyek sokat jelentenek számukra. Kíváncsi vagy, milyen tányért készített Jenő a versenyzőknek?

Sárközi Ákos: „Pozitív, ha látják egy ételről, hogy én készítettem”

Ákos az egyik legsikeresebb ételét hozta el a versenyzőknek, amit a Konyhafőnök kedvéért egy kicsit újragondolt. Vajon mi lehet a legnehezebb eleme a tányérjának?

Zé és Jenő kiakadtak Patrik technikája miatt

Ákos versenyzője turmixolás közben spatulával kevergette a pengék által forgatott pürét. A zsűri ezt látva megijedt, hogy műanyagot kell majd enniük…

Rácz Jenő áhítata végül átszállt Zére is a kóstoláson

Jenő nagyon elégedett volt a csapatával, azonban ez szemet szúrt Zének és azonnal kifigurázta a séf értékelését.

Hihetetlen indulatok: a Középdöntőben megkezdődik a séfek csatája!

A séfek az Elődöntőben kiválasztották a hat legjobb emberüket. Indul a séfek csatája! A Középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek meg egymással.

A séfek összeállították a középdöntős csapataikat

Miután összeállt a középdöntős mezőny, a séfek döntötték el, hogy kik dolgozzanak együtt a három fős csapatokban.

Sárközi Ákos meglepő ajándékot adott Ágónak

Mielőtt még Ágó boldogan feltipeghetett volna a galériára, mentora megállította…

A kékek lettek a nap legjobbjai, de ki jut a középdöntőbe?

Ági és Ágó teljesítettek a legjobban a csapatos feladatokban, azonban azt, hogy melyikük jusson azonnal a középdöntőbe, nekik kellett eldönteniük.

Fördős Zé: „Hiányozni fog, hogy nem leszel itt”

A két főzés után a zsűrinek döntött, hogy kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Zsolthoz és a középdöntőbe jutnak. Egy valakinek azonban távoznia kellett.

ÓRIÁSI - A versenyzők döntötték el, ki jut a középdöntőbe!

Miután kiderült, hogy Vini és Zsolt párosa teljesített a legjobban, egyikük azonnal a középdöntőbe juthatott. A döntést azonban a zsűri a két srác kezébe adta.

Fördős Zé & Wossala Rozina: „Lenyomjuk a két séfet!”

A középdöntő második hetén mindennap egy vendégzsűri csatlakozik az ítészekhez. Először Rozina kóstol bele a feladatba, de nem marad magára: Zé felkészítette, mire is számíthat a két séftől.

KVÍZ - Mindent tudsz a középdöntő első hetéről? Teszteld!

A séfek versenyzői háromfős csapatokban álltak be a pultokba, hogy mentoraik segítségével pontokat gyűjthessenek. A két leggyengébb triónak azonban egyéniben is bizonyítani kellett. Figyeltél?

Íme Csocsesz és Angyalai!

Bár a középdöntő első feladatánál minden a feje tetejére állt, a csapat úgy érzi, sokat tudtak tanulni Csocsesz konyhafőnökségéből. Vajon hány pontot szereznek még?

Tomán Szabina a főnök, a többiek pedig a rabszolgák?

A Survivor játékosa szerint a középdöntő egyre nagyobb kihívást tartogat számukra. Olyannyira, hogy még azt is elfelejtik, amiben ezidáig teljesen biztosan voltak… De ki náluk a főnök?

Király Peti nem bírta tovább… otthagyta az interjút!

Kabát Peti és Kovács Dóri imádják ugratni csapattársukat, aki egy ponton már végleg megelégelte a dolgot…

Somáéknál minden a szex körül forog?

Az egyetlen női csapat nagy lelkesedéssel mesélt a középdöntő élményeiről. Amikor pedig Rácz Jenő és Fördős Zé meglepték őket, a tesztoszteron csak úgy hasított a levegőben…

Nézd vissza a séfek csatája 16. adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Risztov Évi majdnem feladta a versenyt?

Évi úszott a boldogságban, amikor megtudta, hogy már csütörtökön bejutott a középdöntőbe. Persze, a verseny nehézségeiről és az elmúlt egy hét legfontosabb tanulságairól is mesélt.

Kovács Dóri nem tud megszabadulni Király Petitől?

Miután kiderült, ki az a hat versenyző, aki a középdöntőben tovább harcolhat, a zsűri meglepte egy kicsit a versenyzőket: kiderült, hogy a következő fordulóban három fős csapatokban dolgoznak majd...

Íme, Rácz Jenő hat legjobb versenyzője!

Az elődöntő utolsó napján eldőlt, kik csatlakozhatnak Panyik Anitához Rácz Jenő középdöntős csapatában. Egy valakinek azonban a nap végén búcsúznia kellett.

Kovács Dóriéknak a középdöntő lesz a párkapcsolat utáni terápia?

A középdöntőbe jutottak, és ráadásul egy csapatban is kell főznie Kovács Dórinak, Király Petinek és Kabát Petinek. A nagy hír bejelentése után kérdeztük a csapatot, hogy mit szóltak a fordulathoz.

Tomán Szabina: „Nekem van a legjobb csapatom!”

Józan Laci beválasztotta maga mellé a két lányt, és a trió nem is lehetett volna boldogabb emiatt. Szabina, Anita és Laci is megtippelték, milyen lesz a közös munka és persze az elődöntő hetet is kielemezték.

Panyik Anita nem akarta elhinni, hogy középdöntős!

A zsűri egyhangúan úgy döntött, hogy a párbaj után Anitának kell bejutnia a középdöntőbe. Nemcsak erről a fordulatról kérdeztük, de az elődöntő hét legnehezebb kihívásairól is.

Egy valaki már tutira ott van a középdöntőben!

A párbaj után két fontos dologról is döntenie kellett a zsűrinek. Volt aki, ment, más pedig maradt. Vajon ki lesz az, aki már csütörtökön bejut a középdöntőbe?

Óriási balhék A Konyhafőnökben!

Vitatkozás, ordibálás és sírás? Ezek a szavak jutnak eszükbe először A Konyhafőnök versenyzőinek, ha a középdöntőre gondolnak. Ekkora csetepaté azonban még egyetlen szériában sem kerekedett…

Zének kettő van ugyan, de a többieké nagyobb!

Már az első kóstoláson nagy volt a tét, hiszen az első pont múlt a csapatok tányérjain. A kékek ötletes és szépen tálalt étellel debütáltak, miközben a pirosaknál kitört a pucolatlan rák-pánik...

Összeálltak a középdöntős csapatok!

Eldőlt, kik folytathatják tovább a küzdelmet a középdöntőben is. A versenyzők az első szakaszban csapatban mérkőznek meg egymással. Nézd meg, kik alkotják a piros, a kék, a sárga és a zöld csapatot.

Újabb négy versenyző a középdöntőben!

Az eredményhirdetés még sosem volt ennyire izgalmas, hiszen most dőlt el, hogy a második hét versenyzői közül kik léphetik át a középdöntő kapuját. Négyen továbbjutottak, azonban ketten búcsúztak a Konyhafőnöktől.

Story Extra 2017-11-14


szerző:
2017.11.14. 15:45
Párbajon dőlt el, ki az az egy, aki továbbjuthat

Miután a középdöntő első felében a pirosak gyűjtötték össze a legkevesebb pontot, Gergőnek, Krisztának és Lolának még bizonyítania kellett egy párbajon. Közülük csak egy valaki csatlakozhatott a galérián figyelő társaikhoz.

Eljött a nagy döntés: három csapat mehetett fel a galériára

A feladatokat követően lezárult a középdöntő első szakasza. A legtöbb pontot gyűjtő csapatok automatikusan továbbjutottak a következő fordulóba, azonban az utolsó csapat tagjaira még várt egy mégmérettetés.

Északi alapanyagokból északi ételek!

Az első feladatban egy északi pult várta a csapatokat, és az ijedtség helyett, sokkal inkább megihlették őket az alapanyagok. Még a Séf is megdicsérte őket emiatt a kóstoláson!

Mi történt eddig a Konyhafőnök középdöntőjében?

Rengeteg harc és küzdelem tarkította a középdöntő első fordulóját, ráadásul ma este véget ér a verseny első szakasza. De mi volt eddig? Emlékezz vissza velünk a drámai, ötletes és vicces pillanatokra!

Mindent tudsz a Konyhafőnök VIP negyedik hetéről? Teszteld!

Elindult a gasztroreality második évada, amelyben ismét hírességek mérettetik meg magukat a zsűri előtt. Máris véget ért az negyedik elődöntő hét: mindenre figyeltél? Most egy kvízben tesztelheted!

Konyhafőnök VIP: élesedik a verseny

Amíg, mi nézők jól szórakozunk a Konyhafőnök VIP ismert szakácsjelöltjein, ők közben nem csak versenyeznek, hanem nagyon sok új főzési technikát és fogást tanulnak a pultok mögött. Már a középdöntőknél járunk, úgyhogy a mellényúlások itt már nem férnek majd bele!

Indul a Konyhafőnök VIP középdöntője!

Az elődöntőknek vége, kialakult a legjobb 12 középdöntős mezőnye. A kék csapatba Ági, Simon és Begi került, a zöld kötényt Zsófi, Zsolt és Ákos kapták, a piros csapatban Gergő, Peti és Kriszta főznek együtt, a sárgában pedig Márk, Szabados Ági és Rudi.

Szabó Simon: „Túlléptem a saját határaimat”

A színésznek hatalmas kő esett le a szívéről, mikor bekerült a középdöntőbe, ráadásul örül annak, hogy nem okozott újabb csalódást a zsűrinek. A csapatfeladatok viszont nem voltak mindig olyan egyszerűek: a túró rudi például csúnyán kibabrált velük…

Szabó Zsófi sírva hívta férjét a nagy hírrel

A műsorvezető még most sem fogta fel, hogy bent van a középdöntőben. Zsófi alig hitt a fülének, mikor Zé kimondta a nevét, és első dolga volt, hogy megossza férjével az örömhírt. Vajon kit sajnált legjobban a kiesett versenyzők közül? Zsófi ezt is elárulta!

Dombi Rudolf a konyhában is bajnok

Rudi nagyon szeretett volna bekerülni a középdöntőbe, és még a véres baki ellenére is beteljesült az álma. Az olimpiai bajnok az elmúlt hét küzdelmeiről mesélt. Elárulta, bár sportolóként jó barátja az idő, a konyhában valamiért egészen máshogy kattog az óra…

Polgár Krisztával madarat lehetne fogatni!

A szépségkirálynő már most úgy érzi, hogy sokat tanult a konyhában, és mivel minden versenytársát megkedvelte, nem is tudott volna dönteni, hogy kit ne látna szívesen a versenyben. Bár Kriszta széles mosollyal lépett be a középdöntő kapujába, azért nem ment minden olyan gördülékenyen…

Megvannak a középdöntő utolsó versenyzői!

Az utolsó hatosról kellett döntést hoznia a zsűrinek, hiszen csak négyen juthattak tovább a verseny következő fordulójába. Végül Simon, Kriszta, Zsófi és Rudi sétálhattak fel a galériára.
 

Szabados Ági már előre „felköti a gatyáját”

Ági a csapatmunka után most bizonyíthatott először egyedül a konyhában, így hatalmas kő esett le a szívéről, hogy bejutott a középdöntőbe. Mégis tudja, hogy bizony kemény feladatoknak néz majd elébe!

Lotfi Begi: „Az embernek nem árt, ha van egy terminátor ismerőse”

A DJ még fel sem fogta, hogy bent van a következő fordulóban, hiszen egy cseppet sem volt megelégedve az ételével. Begi eltökélten néz szembe a középdöntő megmérettetéseivel, és azt is elárulta, hogy szívesen főzne együtt a Konyhafőnök VIP terminátorával. De vajon kiről lehet szó?

Király Peti „eszméletlenül” jól érzi magát

Peti mindig is kacérkodott a középdöntő gondolatával, de rájött, hogy nem megy ez olyan könnyedén. Most mégis sikerült a továbbjutás, Peti pedig elmondta, min kell majd változtatnia a középdöntőben.  

Újabb négyes a középdöntőben!

Újabb elődöntő hét végére érkeztünk a Konyhafőnök VIP-ben, ez pedig egy dolgot jelent: a zsűrinek el kellett döntenie, hogy melyik négy versenyző teljesített a legjobban a továbbjutás kapujában.

Középdöntőre fel: csapatban küzdenek tovább a juniorok!

Miután Hanna örülhetett a továbbjutásának, azonnal ki is alakult a teljes középdöntős mezőny. A verseny folytatása előtt azonban még egy fontos dolog hátravolt: ki kellett alakítani az új csapatokat.

Középdöntősök figyelem! Négyen máris csatlakoznak hozzátok!

Ugyebár az már eldőlt, hogy Bence, Anita, Viki és Dani ott vannak a középdöntőben. Hozzájuk most hárman csatlakoztak a legügyesebbek közül.

Megvannak a Konyhafőnök Junior első középdöntősei!

Az elődöntő második köréből csak négyen juthattak tovább a középdöntőbe. Egy bizarr és egy sajtos főételen keresztül vezetett az út az eredményhirdetésig és a nagy döntésig.

Indul a középdöntő! Nézd meg, milyen csaták várhatóak a héten!

Három héten át 26 versenyző harcolt a továbbjutásért, nehéz küzdelem árán alakult ki a kilenc legjobb középdöntős mezőnye. Az első hétről továbbjutott: Peller Anna, Sváby András és Szabó Győző, ők lettek a zöld csapat. A második héten a három legjobb: Koholák Alexa, Keleti Andi és Gáspár Bea lett, ők pirosban versenyeznek majd. A harmadik hét továbbjutói pedig: Kovács Katalin, Nagy Ervin és Hajdu Steve, ők alkotják a kék csapatot.

Párbaj után édes a győzelem! Hajdu Steve a továbbjutásról mesélt!

Steve egyik szeme sírt, a másik nevetett, amikor megtudta, hogy ott van ő is a középdöntőben, hiszen rossz volt búcsút mondani a kiesőknek. Egy igazi csapat lettek a hét végére, ezért rengeteg érzelem tört rájuk.

Alexa elvárta magától, hogy továbbjusson a középdöntőbe

Kihívásokkal teli egy héten vannak túl a versenyzők, ahol Alexa minden feladatból rengeteget tanulhatott. Nemcsak a legnehezebb feladatról, de a girl power-ről is mesélt nekünk!

Bea szívinfarktus közeli állapotba került!

Az eredményhirdetésnél már azt hitte, elpárolgott a remény, hogy ő is felmehessen a galériára, aztán jött a nagy boldogság. Persze, nem lett teljesen nyugodt: rögtön belegondolt, hogy a többi elődöntő továbbjutóival is fel kell venniük még a versenyt.

Andi annyira boldog volt, hogy nem bírta abbahagyni az ugrándozást

Andi önbizalma az egekből nagyot zuhant péntekre, ezért is örült annyira, amikor az ő nevét mondták ki először. Már a nagy hír után azon morfondírozott, hogy mi várhat majd rájuk a középdöntőben.

Megvan a Konyhafőnök VIP első három középdöntőse!

Megannyi küzdelem, étel és kihívás után eldőlt, hogy kik jutottak tovább a verseny következő fordulójába!

Peller Anna a két férfi ideáljával mehetett tovább a középdöntőbe

Persze, csak Mikike után! Anna a fellegekben lebegett, pehely paplanokon, amikor megtudta, hogy ő is továbbjutott! Rengeteg kihívást, rémisztő juhbeleket és felgyújtott kőbányai konyhát tudhat maga mögött! Volt, miről mesélnie bőven!

Sváby András: „Jó fentről izgulni a többiekért”

A műsorvezetőnek nem volt fontos, hogy elsőként menjen fel a galériára, bár azt ő is elismerte, hogy jó volt hamar túlesni az izgalmakon. Persze, fentről nézve is volt kiért drukkolni.

Szabó Győző: „Minden így jó, ahogy van most”

Győzőnek egy mély gödörből kellett kihoznia magát, hogy továbbjuthasson. Az öröméről, a nagy döntés esélyeiről és az első hét legnagyobb kihívásairól kérdeztük.

A párbaj után minden eldőlt: megvan a döntősök teljes névsora!

A piros csapat gyűjtötte a legkevesebb pontot, így közülül mindannyian párbajoztak. A kékek közül pedig a Rolandnak kellett ismét bizonyítania. A párbaj során tepertő krém volt a feladat. Négyük közül csak egy valaki juthatott tovább.

Karfiolkuszkusz brokkolihabbal és buggyantott tojással

Az első feladatban Dávid volt a konyhafőnök, azonban hirtelen nem tudta, mit is készítsenek a zöldségekből. Ráadásul az utolsó öt percben még végtelen küzdelmet is folytatott a szifonnal.

Virágos, kerti brokkolival töltött rizsgombóc

Óriási volt a feszültség a piros csapatban: Gábor nem azt csinálta, amit Dávid kért tőle, ennek a vége kiabálás lett. Dávid ki is akarta küldeni Gábort a konyhából.

Virághab tortácska

Az előző feladat veszekedéséből tanulva, Kriszti konyhafőnökként igyekezett elválasztani Dávidot és Gábort, nehogy megint feszültség legyen.

Kilencen jutottak a középdöntő utolsó fordulójába!

Miután László és Márk teljesítettek a legjobban, ők választhattak új csapatokat az utolsó fordulóba. László Dávidot és Mónit, Márk pedig Rolandot és Ádámot választotta. A harmadik csapatban így Kriszti, Tomi és Gábor maradtak.

Vajon hogyan élték meg a párbajozók a humusz-küzdelmet?

A sárga és a piros csapat versenyzőinek egy párbajon kellett bizonyítania, hogy ott a helyük a középdöntőben. Krisztit, Ádámot, Tomit és Lászlót erről és óriási boldogságukról kérdeztük.

Így jutott el a piros csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A piros csapat tagjai – Kriszti, Ákos és Dávid– a második elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

Így jutott el a sárga csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A sárga csapat tagjai – Ádám, László és Tomi – az első elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

Felesleges akadály a kék csapatban?

A japán étteremben a kék csapatnak meggyűlt a baja a kihívással. A csapat tagjait kérdeztük a feladatról: a különleges helyszínről, a közös munkáról és a megoldandó gondokról.

Így jutott el a zöld csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A zöld csapat tagjai – Móni, Dávid és Roland – a harmadik elődöntő héten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

Így jutott el a kék csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A kék csapat tagjai – Márk, Ottilia és Gábor – az első elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

Kialakult a középdöntő top 12-es mezőnye!

Miután Ádám, László és Tomi is a középdöntőbe jutottak, az előző három hét továbbjutói is visszatértek a konyhába és csapatok alakultak. A felosztás pedig: Ottilia, Gábor és Márk (kékek), Ákos, Kriszti és Dávid (pirosak), Móni, Dávid és Roland (zöldek), László, Tomi és Ádám (sárgák).

Móni, Roland és Dávid elmesélték, milyen érzés a továbbjutók között lenni!

Hárman juthattak tovább a középdöntőbe, hárman sétálhattak fel boldogan a galériára. Mónival, Dáviddal és Rolanddal az örömről és az utolsó elődöntős nap izgalmairól beszélgettünk.

A középdöntőbe jutottak: Kriszti, Ákos és Dávid erről meséltek!

Kriszti, Ákos és Dávid már ott vannak a középdöntőben. Az utolsó elődöntős nap izgalmairól, az elmúlt napok kihívásairól kérdeztük őket!

Egyre nő a tét a Konyhafőnök Juniorban

Tegnap este a vigaszágas versenyzők csaptak össze a Konyhafőnök Juniorban. A tét nem volt kicsi: a középdöntőbe-jutás. Két nagy csata után végül Mosonyi Ádám nyert helyet a középdöntősök között, de a sikert nem egyedül érte el, volt egy kis segítője is, Müllner Bence személyében. Velük szerettünk volna  picit jobban megismerkedni!

Itt a kilenc középdöntős versenyző!

Felsorakoztak a konyhában a középdöntősök. Bogi, Csaba és Ádám pedig beválthatta előnyét: megválaszthatták csapattársaikat!

A zsűrinek a bajusz, a versenyzőknek a nevetés áll a legjobban!

Ádám, Roland, Botond, Dominik. Ma vigaszágon ők kaptak még egy utolsó esélyt arra, hogy a középdöntőbe kerüljenek. A vicces és fantáziadús feladatok mellett tehát nagy volt a tét is a hétfői versenynapon. Ki ragadta meg közülük az utolsó lehetőségét?  

Nevetés és könnyek – így zárult az első hét

A pénteki versenynapon hatalmas volt a tét a Konyhafőnök Juniorban: a hat versenyző közül négyen már a középdöntőbe kerültek. Gigászi küzdelem volt, nem mindennapi alapanyagokkal.

Konyhafőnök 3 – a mai adásból kiderül, kik jutnak a középdöntőbe

Úgy látszik, minél nagyobb a tét, annál idegesebbek a játékosok. Ilyenkor pedig jobban felszínre kerülnek a személyes ellentétek is. A napokban nem a béke szigete a Konyhafőnök 3 konyhája.

Párbaj: Ági vs. Ilona vs, András

A döntőbe jutás előtt ez volt az utolsó párbajfeladat. A versenyzőknek egy gyümölcssalátát kellett készíteniük.

Véget ért a középdöntő!

A legkevesebb pontot a piros csapat gyűjtötte, így Ilonának, Áginak és Andrásnak párbajoznia kellett. De ki esett ki közülük a döntő kapujában?

Így készítették a háromféle Rákóczi túróst a csapatok

A harmadik feladat két Konyhafőnöke Titusz és Domi volt, és háromféle Rákóczi túróst kellett készítenie a csapatoknak. Nagy volt a tét, hiszen ez a pont döntötte el, hogy ki nyeri a versenynapot.

Csapatban folytatódnak a középdöntős küzdelmek

A második feladatban látott egyéni küzdelem csupán közjáték volt, hiszen a versenyzőknek újra csapatban kell folytatniuk a középdöntőt.

Ljubov és Ági harca véget ért

No nem békét kötöttek egymással, hanem párbajozniuk kellett a középdöntőben. Az adás első felében pedig azt is láthattuk, hogy a versenyzők hogyan teljesítettek egy ötcsillagos szálloda konyháján.

Két versenyző búcsúzott a középdöntőtől

A középdöntős küzdelmek hatodik versenynapján a piros csapat mérkőzött meg a sárgákkal. Nagy volt a tét, hiszen ma eldőlt, melyik csapat tagjainak kell párbajoznia azért, hogy közülök egy versenyző még folytathassa a harcot a Konyhafőnök címért.

Összeférhetetlenek a Konyhafőnökben

Válságban a kék csapat? Ági és Ljubov szinte képtelenek egymással dolgozni. A kérdés az volt, mire lesznek így képesek a pirosak ellen a középdöntőben.

Mélyvízbe dobták a csapatokat!

A középdöntő első napján a kék és a sárga csapat mérte össze tudását. A küzdelem helyszíne az első feladatnál pedig nem a Konyhafőnök konyhája, hanem az egyik legnívósabb budapesti étterem volt. A versenyzőknek ráadásul nem a zsűrinek, hanem az étterem vendégeinek kellett főzniük!

A Pest-Buda vendéglőben csapnak össze a középdöntősök

A középdöntő első napján a kék és a sárga csapat mérte össze tudását. A küzdelem helyszíne pedig nem a Konyhafőnök konyhája, hanem az egyik legnívósabb budapesti étterem volt. A versenyzőknek ráadásul nem a zsűrinek, hanem az étterem vendégeinek kell majd főzniük!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való