KERESÉS search-close

következmény

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "következmény"

Mi lehet az eljárás vége?

Nemcsak a magyar kormány szavazati jogának, hanem akár az uniós támogatások felfüggesztésével is járhat a hetes cikkely alkalmazása - ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó külpolitikai szakértő. Feledy Botond szerint az uniós alapszerződés nem részletezi a büntetéseket. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint már egyeztettek a lengyel kormánnyal, akik meg fogják vétózni a szankciók bevezetését.

Egyelőre nincs következménye az EP-határozatnak

Egyelőre semmilyen következménnyel nem jár Magyarország számára az Európai Parlament bevándorláspolitikával kapcsolatos határozata, ezt mondta az RTL Híradónak egy uniós szakértő. Az Európai Parlament automatikusan oda irányítaná a menekülteket, ahol kevesebben vannak, és csökkentené a szabályokat be nem tartó tagállamok uniós támogatását. Csakhogy mindezt az Európai Tanácsnak is jóvá kell még hagynia, ahol minden kormányfőnek vétójoga van.

Következő rész (2017. június 13.)

Elkerülheti-e Bandi a vallomástételt? Natasa meglepetésvendéget hív Péter születésnapjára. Piros váratlan felbukkanása újabb bonyodalmakkal jár. Milyen következményekkel jár Gigi ámokfutása?

Előző rész (2017. június 12.)

Pétert és Natasát közelebb hozza a közös sport ötlete. Aliznak szembe kell néznie a hazugságai következményeivel. Miklós piszkos módszerekhez folyamodva segítene Bandin. Gigi őrült terve kudarcot vall.

Következő rész (2017. június 01.)

Ádám Giginél keres vigaszt. Máté jelentőségteljes titkot tud meg Gizelláról. Stella hazugságon kapja Gizellát. Vajon Bandi képes szembenézni a tettei következményeivel?

Barátok közt: Ez történt a 16. héten

Felvetődik a gyanú, hogy Gigivel nincs minden rendben. Gizella aggódik, hogy a Ludwiggal történtek befolyásolják Stella iskolai előmenetelét. Kristófot visszavárják a volt munkahelyére. Emília és Félix kapcsolata más irányt vesz. Renáta és Bandi ügyeskedni kezdenek a KisSzékben, aminek megjósolhatatlan következményei lehetnek. Júlia elutasítja Miklós segítségét hexafa-ügyben, ám Attila hajlandó Miklóssal szövetkezni, ami könnyen hatással lehet Júlia és Attila kapcsolatára is.

Bicskei molesztálás: újabb áldozatok jelentkeztek

Alaposan felkavarodott azoknak a fiataloknak az élete, akik két hete leültek a kameránk elé, és részletesen meséltek a bicskei nevelőotthon igazgatójának szörnyű tetteiről. Julián és Levente örülnek, hogy az ügynek – úgy tűnik – már most komoly következményei vannak. Nem is hitték volna, hogy ilyen gyorsan lépnek a hatóságok. Heninek viszont felkavarodott az élete. Közben pedig a riport szereplőinél újabb és újabb áldozatok jelentkeznek, hogy elmeséljék saját történetüket.

 

Orbán: Mindenképpen lesz jogi következmény

Orbán Viktor szerint mindegy, hogy érvényes-e a népszavazás, mindenképpen lesz közjogi következménye. Azt azonban nem árulta el a miniszterelnök, hogy pontosan mi lehet a következmény. Korábban Lázár János alaptörvény módosításról beszélt. Navracsics Tibor uniós biztos azonban az Indexnek azt mondta: nem lesz jogi következménye az eredménynek. A Híradónak nyilatkozó szakértő szerint nem is lehet, mert az uniós jog felülírja a tagállami törvényeket.

Összefogással túl lehet élni a terrorizmust

Egy francia férfi, Antoine Leiris búcsú levele bejárta a világsajtót. Ő feleségét vesztette el a bataclani terrortámadásban, miközben gyermekére, a 17 hónapos Melvillre vigyázott otthonukban. A gyászoló férj azt üzente a terroristáknak, hogy ő nem fél, és nem akarja elveszteni szabadságát. Vajon hogyan gondolkodnak erről mások, és a terrorfenyegetettség hogyan hat mindennapjainkra, kapcsolatainkra?


 

Fókuszban Feldmár András, aki a terrorveszély hatásairól beszélt

Egy francia férfi, Antoine Leiris búcsú levele bejárta a világsajtót. Ő feleségét vesztette el a bataclani terrortámadásban, miközben gyermekére, a 17 hónapos Melvillre vigyázott otthonukban. A gyászoló férj azt üzente a terroristáknak, hogy ő nem fél, és nem akarja elveszteni szabadságát. Vajon hogyan gondolkodnak erről mások, és a terrorfenyegetettség hogyan hat mindennapjainkra, kapcsolatainkra?


 

Előző rész (2015. november 12.)

Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában?

Következő rész (2015. november 12.)

Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában?

Bokatörést hazudott egy nő a biztosítási összegért

Egy 42 éves az elmúlt években négy biztosító felé jelezte és igazolta is, hogy kerékpáros balesetekben bokatörést szenvedett bokatörést. Ezáltal közel 2,5 millió forintot csalt ki a biztosítóktól. A  legkirívóbb esetekről és a lehetséges következményekről beszélgettünk Ébert Olga, biztosítási szakjogásszal.

Ez történt a 42. héten


szerző:
2015.10.16. 22:00
Ez történt a 42. héten

Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást, aki pont ezután tér magához. Gizella megdöbbentő, de örömteli híreket kap Lindáról. Balázs egyre közelebb kerül Hannához. Vajon a régi szerelem újra lángra kap? Vajon mit szól mindehhez Ádám? Ludwig megtudja, hogy annak idején Róbert juttatta börtönbe. Vajon mit tervez most a fiával? Miklós megmondja Zsófinak, hogy Timi hibája volt a baleset. Kiderül, hogy Tóbiás számára a baleset nem maradt következmények nélkül. Laci kvíz estet rendez. Vilmos egyre inkább aggódik, hogy Mónika és Miklós között több van egyszerű barátságnál.
 

Ez történt a 40. héten


szerző:
2015.10.02. 22:00
Ez történt a 40. héten

Tóbiás és Ádám befejezik a fitnesz DVD-t, és Tóbiás Péterrel akarja bemutatni az edzésterv sikerességét. Liza megtudja, hogy ki az igazi apja. Mit tesz most? Zsolt hamis üzenetet kap, amely komoly veszélybe sodorhatja a szabadságát, és elhatározásra jut. Mire Krisztián és Rudi rájön, hogy mi áll a háttérben, addigra már késő. Miklós és segítője megszerzik azt, amire már rég óta vágynak, és üzleti ajánlatot tesznek Ritának. Vajon ő mit választ? Júliát feldühíti Timi, és olyat tesz, ami nem várt következményekkel jár, így Timi bosszút forral, ami nem csupán másokon csapódik le, de súlyos következményekkel jár.
 

Milyen következménye lehet annak, ha nem jelenünk meg egy tárgyaláson tanúként?

Szinte minden embert szólítottak már be tanúnak egy-egy alkalommal, és bizony sokaknak a bíróság által kijelölt időpont nem éppen volt a legmegfelelőbb. Egy ügyvéddel, Dr. Pajor Dávidot beszélgettünk arról, hogy mi jár abban az esetben, ha az illető elmulasztja a meghallgatást vagy milyen indokokkal lehet elhalasztani esetleg későbbre tolni.

Napi Doktor: A belső szerveinket is veszélyezteti az ülőmunka

Egy brit kutatás szerint átlagosan 5 óra 41 percet ücsörögnek az irodai alkalmazottak egy munkanapon, ennek pedig egyenes következményei a mozgásszervi- és a belső szerveket is érintő betegségek. Reumatológussal rávilágítottunk, hogy mivel kell számolnia annak, aki ülőmunkát végez.

Napi Doktor: Hogyan terjed a szifilisz?

Dr. Szlávik János infektológussal a szifilisz terjedéséről, megelőzéséről beszélgettünk és azt is megtudhattuk, hogy milyen stádiumai és következményei vannak a betegségnek.

Káosz lehet az útadó következménye?

Nőhet a balesetek száma, több lesz a dugó és a kocsik fenntartása is többe kerül majd. Közlekedési szakemberek szerint mindez következménye lehet annak, ha tényleg fizetni kell majd a gyorsforgalmi és kerülő utak használatáért.

Mennyi időt bukunk, ha fizetős lesz az M0-ás?

Januártól fizetős lesz az M0-ás és az autópályák budapesti bevezető szakasza. Röviden ez a lényeg, az intézkedés következtében jelentős bevételt remél a költségvetés. Nézzük, mit szólnak ehhez az autósok és az agglomerációban élők.

Fókusz 11-07-19


szerző:
2011.07.19. 20:20
Fókusz 11-07-19

Fókusz: Ők azok!- 38 ezer jelentkezőből kiválasztották a Való Világ első lehetséges befutóit! Eltitkolt világ- Még ma is egymillióan szenvednek a háború vegyi következményeitől. Megrázó riport Vietnámból! Jobban van?- Meglátogattuk a Stohl-baleset legsúlyosabb sérültjét, miután Pali bácsiról az egyik újság megdöbbentő fotókat tett közzé.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való