KERESÉS search-close

környezetvédelem

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "környezetvédelem"

Új oldaláról ismerhetjük meg a Barátok közt színésznőjét!

Mérai Kata az RTL Klub Reggelijében vallott a legújabb szenvedélyéről.

MÉRAI KATA: Küzd a tantermek levegőjének tisztaságáért

Mennyire jó a levegő a tantermekben? Ezt méri fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ, amely akciótervet fogalmazott meg. Szerintük olyan intézkedésekkel, mint a gyakori szellőztetés, a cserecipő használata és zöld növények az osztálytermekben, javítható a levegő minősége. Rajzpályázatot is hirdettek általános iskolás diákoknak. Az ügy mellé állt a Barátok közt színésznője, Mérai Katalin.

100 éven belül közel 2,5 métert emelkedhet a tengerszint!

Újabb vészjósló kijelentést tettek a klímakutatók. Ha az éghajlatváltozás mértéke továbbra sem csökken drasztikusan, akkor 100 éven belül közel 2,5 métert emelkedhet a tengerszint. Ez azt jelenti, hogy víz alá kerülne London, New York, Sanghaj is!

Akár két métert is emelkedhet a tengerek vízszintje

Akár két métert is emelkedhet a tengerek vízszintje az évszázad végéig - állítja az Amerikai Tudományos Akadémia egyik friss tanulmánya.

 

PET PALACK: Szemétből épít szobrot egy Angliában élő magyar újságíró

Belicza Bea a Trash Art-ra készül, ami már két éve a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál egyik kísérőrendezvénye. Az újságíró Nigériában volt önkéntes, ott találkozott azzal a német mérnökkel, aki PET palackokból épített házakat és ezt tanította a helybelieknek.

MEGDÖBBENTŐ: Azokat a természeti erőforrásokat éljük föl most, ami gyerekeinket és unkáinkat illetné

Majdnem 3 bolygóra lenne szükségünk ahhoz, hogy eltartsa az emberiséget, ha mindenki olyan pazarlóan élne a Földön, mint ahogy az Európai Unióban. Ezt a WWF, a világ legnagyobb természetvédelmi szervezete számolta ki.

Egymillió állat- és növényfajt fenyeget a kipusztulás

Egymillió állat- és növényfajt fenyeget a kipusztulás közvetlen veszélye, sokkal többet mint valaha az emberiség történelmében - erre a sokkoló megállapításra jutott az ENSZ most nyilvánosságra hozott jelentése. A dokumentum riasztó adatokat tartalmaz: a műanyagszennyezés 1980 óta megtízszereződött, és húsz év alatt 100 millió hektár esőerdőt irtottak ki.

Robbanásszerűen megnőtt a hibrid járművek használata Magyarországon is

A japán autómárka népszerű modelljeinek hibrid változatát új köntösben dobja piacra. Évente 86 millió új autót vásárolnak világszerte. Nem mindegy, hogy a káros üzemanyag kibocsájtást a gyártok ilyen módon csökkenteni tudják.

Ilyen az élet műanyag eszközök nélkül!

Tudtad, hogy a nejlonzacskót átlagosan 20 percig használjuk, de az anyag lebomlási ideje akár 1000 év is lehet? És azt, hogy másodpercenként 700 kilogramm műanyag kerül az óceánokba? A Fókusz stábja olyan magyar anyakát látogatott meg, akik megmutatták, hogy lehet műanyagmentesen is élni! A környezettudatos életről még többet megtudhatsz: ITT!

Mit tettek eddig a politikusok a globális felmelegedés megfékezéséért?

Egy héten át beszélt tízezreknek a környezetvédelmi mozgalom új sztárja, akit már Nobel-békedíjra is jelöltek.

Mia és a fehér oroszlán - egy film arról, hogyan vigyázzunk a természet kincseire

A Mia és a fehér oroszlán című film csütörtökön kerül a hazai mozikba. A történetben Mia családjával együtt Londonból egy afrikai oroszlánfarmra költözik, ahol kicsit sem boldog. Egészen addig, míg meg nem születik Charlie, a fehér oroszlán. A film arra hívja fel a figyelmet, hogy a fiatalokat kicsit más szemléletben neveljük: legyenek fontosabbak számukra az állatok, mint az előző generációknak. A filmet három teljes éven át forgatták, így nem csak a vásznon alakult ki szoros kapcsolat a vadállatokkal.

Pillepalackokon hajóznak, így hívják fel a környezetszennyezésre a figyelmet!

Pillepalackokból épített tutajon hajóznak székelyföldi és román tűzoltók - a Maros forrástól Szegedig tartó 780 kilométeres túrával a környezetszennyezésre akarják felhívni a figyelmet. 3 ezer PET palackból építették meg a tutajt. Nyolcan indultak útnak április elsején, a tervek szerint holnap érnek Szegedre.

Műanyagböjt a környezetért


szerző:
2019.03.07. 18:39
Műanyagböjt a környezetért

Úgynevezett műanyagböjtöt hirdetett a Humusz Szövetség. A nagyböjt időszakára eső kampánnyal azt szeretnék elérni, hogy minél többen mondjanak le az egyszer használatos műanyagokról és helyettesítsék azokat környezetkímélő, tartós eszközökkel. Szerintük ugyanis nem az újrahasznosítás a megoldás, hanem az, ha eleve kevesebb műanyagot használunk.

Karácsonyi környezetvédő tippek Puskás Petitől!

Gondoltak már arra, hogy környezettudatosabban töltsék a karácsonyt? Ilyenkor is rengeteget tehetünk azért, hogy óvjuk a bolygónkat. És hogy mivel? Puskás Peti elárulja, ő hogyan csinálja.

 

WWF MAGYARORSZÁGI IGAZGATÓJA: Globális környezetvédelmi válság közepén vagyunk

Rekord alacsony Duna vízállás, novemberi melegrekordok. Környezetvédők szerint ezek már mind a klímaváltozás jelei, melyek ellen hatékony kormányzati döntésekkel lehetne fellépni. Sipos Katalin - a WWF magyarországi igazgatója - szerint ezért is elfogadhatatlan, hogy a minisztériumi létszámcsökkentés egyik legnagyobb vesztese a környezetügyi államtitkárság, ahonnan a szakemberek felét küldték el.

„Fűts okosan!”


szerző:
2018.10.25. 18:44
„Fűts okosan!”

Tilos szeméttel, avarral vagy forgácslappal fűteni, de nem jó a nedves fa sem. Elkezdődött a fűtési szezon, ezért elindították a fűts okosan kampányt. Szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a rossz fűtési technika nem csak a környezetet, de az emberi szervezetet is pusztítja, a káros levegő akár daganatos betegséget is okozhat. 

Felmelegedés: van idő megállítani?

Itt egy többszáz oldalas, ezernyi tudós munkájával készült dokumentum, amelynek címzettje: a világ, vagy hét és fél milliárd ember és lényegében azt mondja, 12 éven belül tektonikus, mindenkit és mindent befolyásoló változásokra van szükség ahhoz, hogy a föld átlaghőmérséklete „csak” 1,5 fokkal emelkedjen. Kormányok, vállalatok, emberek: mindenkinek van dolga. De hogyan lehetne ezt a fontos témát napirenden tartani?

Utolsó figyelmeztetés a Földért

Jó, ha tíz éve maradt az emberiségnek a bolygó megmentésére - állítja legújabb jelentésében az ENSZ Éghajlat-változást kutató testülete.

Félnek a veszélyes hulladéktól

Szivárgó vegyszerek, széttört, veszélyes hulladékkal teli hordók Kiskunhalason – a Belügyminisztériumnak írt nyílt levelet a Greenpeace. Több mint ezer tonna veszélyes hulladék várja sorsát egy kiskunhalasi cég telephelyén, a hordókat már kikezdte az idő. A környezetvédők az elmúlt években többször hangsúlyozták, olcsóbb megelőzni a katasztrófát, mint azt elhárítani.

Magyarországon is betilthatják az egyszer használatos műanyag zacskókat

A Greenpeace Magyarország 2018. június 8-án indított petíciót az eldobható műanyag zacskók hazai visszaszorításáért. A petíciót eddig közel 120 ezren írták alá.

Így védi a környezetet az X-Faktor mentora

Puskás Peti a rakpart megszépítésével mutatott jó példát a hétvégén.

Elkezdődött a nagy Csendes-óceáni szemétsziget eltakarítása

Ma indul útjára a csendes-óceáni nagytakarítás. Egy holland fiatal ötletén alapuló, különleges fejlesztésű hajóval próbálják összeszedni a műanyaghulladékot az óceán felszínéről. Ez egy 600 méter hosszú, görbült csövet és három méter mély szűrőt húz maga után.

Hollók és varjak segítenek majd a környezetvédelemben

Környezetvédelmi feladatokra képeznek ki hollókat és varjakat egy francia városban. Nem nagyszabású munkára kell gondolni, csupán annyi lesz a dolguk, mint egykor a csőszöké volt a parkokban. Össze kell szedniük a csőrükkel a csikkeket. Mivel rendkívül okos madarak, gyorsan tanulnak.

 

Szemetet szednek a Tiszából

Szeméthajókkal a szemét ellen. Több mint 250 önkéntes épített tutajokat eldobott flakonokból a Szabolcs megyei Szatmárcsekén. A cél, hogy legalább 10 tonna hulladéktól tisztítsák meg a Tiszát.

A Holt-tenger feltámasztása

Beindult a Holt-tenger megmentését célzó program. Egy 180 kilométeres vezetékrendszeren át vizet visznek a Vörös-tengerből a Holt-tengerbe.

Újabb áldozatot szedett a tengerbe dobott hulladék

1972-ben június 5-én nyílt meg Stockholmban „Ember és bioszféra” címmel az ENSZ környezetvédelmi világkonferenciája. „Az embernek alapvetően joga van a szabadsághoz, egyenlőséghez és a megfelelő életfeltételekhez olyan minőségű környezetben, amely emberhez méltó és egészséges életre ad lehetőséget.” A konferencia ezt a napot határozatában nemzetközi Környezetvédelmi világnappá nyilvánította.

Magyar légszennyezés: halálos kór

A légszennyezéssel alig foglalkozik a politika, pedig világszerte évente milliók halnak meg miatta. Egy 2014-es nemzetközi tanulmány szerint a magyar légszennyezettségi adatok javulnak, de még mindig olyanok, mint a horror-példaként emlegetett Kínában. A szálló por egyedül Budapesten évente 1500-1800 életbe kerül.

 

Budapest Voices: egyszerre hatvanan a színpadon

A Budapest Voices bevállalta, hogy ötödik évfordulójuk alkalmából egyszerre hatvanan énekeljenek egy színpadon. A Voices két koncert között a környezetet is védi - de vajon hogyan?

100 milliárd a korallokra


szerző:
2018.04.30. 18:55
100 milliárd a korallokra

100 milliárd forintnyi összeget költene a Nagy-korallzátony megmentésére az ausztrál kormány. A Föld egyik természeti csodája a melegedés, és a tengervíz savasodása miatt pusztul.

„A felelős és tudatos gondolkodást nem lehet megspórolni, és nem is érdemes”

Egyre gyakrabban kerülnek elő olyan felvételek, amelyek megmutatják a kiirtott esőerdőket, a szeméttel agyonszennyezett tengereinket, és a mára a klímaváltozás szimbólumává vált, csont és bőrré soványodott jegesmedvéket. Eldönthetjük, hogy mit teszünk: elszörnyedünk a képeken, aztán tovább görgetjük a hírfolyamunkat, vagy megpróbálunk változtatni a saját szokásainkon.

Tegyünk az „óriási szemétszigetek” ellen!

A közelgő Föld világnapja alkalmából Simon Gergely, vegyianyag-szakértő érkezett a stúdióba, aki szerint minden percben egy teherautónyi szemét kerül a tengerekbe. A szakértő a lehetséges megoldásokra hívta fel a figyelmet.
 

Esőerdővé változott a londoni Buckingham palota

Az angol uralkodó rezidenciáját fénnyel festették meg. Hétfőn mutatják be a királynő környezetvédelmi projektjéről szóló dokumentumfilmet, amelyet a legendás természettudós, és filmes Sir David Attenborough készített. A tévéműsorban II. Erzsébet humoros oldalát is bemutatja, és szerepelnek benne unokái: Harry és Vilmos herceg, illetve Angelina Jolie is.

Szemétlerakónak használt óceánok

Ökológiai horrorkiálltás nyílt Brüsszelben. Számítások szerint évente akár 12 millió hulladék is bekerülhet a nagy vizekbe, élőlények tömegének pusztulását okozva.

Harc az illegális hulladék ellen


szerző:
2018.03.08. 08:06
Harc az illegális hulladék ellen

2017-ben Ozone Zöld-díjjal jutalmazták a hulladekvadasz.hu oldal környezetvédelmi tevékenységét. A JÖN Alapítvány által működtetett országos mozgalom újabb és újabb ötletekkel, kezdeményezésekkel harcol a hazai illegális hulladékhegyek ellen.

NAGYMACSKÁK: Ma van a vadvilág világnapja

Látványos vadetetésekkel csatlakozott az ENSZ környezetvédelmi programjához a Nyíregyházi Állatpark.  A nagymacskák közül a tigrisek maradtak a legkevesebben. Egykor több mint százezer élt belőlük a földön. De a vadászatok és élőhelyük irtása miatt számuk rohamosan csökken. Mára 3 alfajuk a jávai, a kaszpi és a balti tigrisek teljesen kipusztultak. Borítókép: MTI fotó: Balázs Attila

Ma minden a nagymacskákról szólt

A Nyíregyházi Állatparkb a Vadvilág világnapján az ENSZ környezetvédelmi programjához csatlakozott. Ez minden évben más fajt mutat be, idén a kihalás szélén álló, veszélyeztetett ragadozók kerültek középpontba. Így aztán ezek az állatok ma még jobban lakhattak.

StílusKalauz 2018-02-25


szerző:
2018.02.25. 11:25

StílusKalauz 2018-02-18


szerző:
2018.02.18. 11:40

StílusKalauz 2018-02-11


szerző:
2018.02.11. 12:00

StílusKalauz 2018-02-04


szerző:
2018.02.04. 11:55
Mit keresett Leonardo DiCaprio a Vatikánban?

Két éve kiderült, hogy az Oscar-díjas színész és a katolikus egyházfő igazából a környezetvédelemről egyeztetett. Leo olaszul köszöntötte a pápát, majd áttért angol nyelvre. A színész nekiajándékozta könyvét a pápának, majd az asszisztense átnyújtott neki egy csekket. Ezt az egyházfő „szívének kedves” jótékonysági kezdeményezések támogatására szánta.

Áram és távhő lesz a fenyőből

Néhány óra alatt villamos energia és távhő lesz az utcára dobott karácsonyfákból. A fővárosban ma indultak el az úgynevezett fenyőjáratok. Csak Budapesten naponta 400 köbméternyi fát gyűjtenek össze a kukáskocsik. A fákat nem szeméttelepre viszik, hanem az ország egyetlen hulladékhasznosító üzemébe.

ÉRDEKES: Mi köze a vegán étrendnek a Föld védelméhez?

Szilaj Péterné a Krisna-tudatú Hívők közösségének szóvivője arról beszélt, hogy az elmúlt 20 év alatt megduplázódott a világon a húsfogyasztás. Ugyanakkor egyre többen állnak át vegetáriánus vagy vegán életformára. A húsevésnek számos káros hatása van, a klímagázok 51 százalékának a kibocsátása ugyanis az állattartásból származik.

StílusKalauz 2017-12-17


szerző:
2017.12.17. 11:30

StílusKalauz 2017-12-10


szerző:
2017.12.10. 11:15

StílusKalauz 2017-12-03


szerző:
2017.12.03. 11:45

StílusKalauz 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 11:50

StílusKalauz 2017-11-19


szerző:
2017.11.19. 12:00
Vásárlás helyett inkább kölcsönöznek

Kölcsönkenyér.hu. Győr környéki anyák álmodták meg, majd hozták létre azt a weboldalt, ahonnan bárki ingyen kölcsönözhet különböző tárgyakat, ha ő maga is felajánl néhányat. A két asszony pályázati pénzből hozta létre az oldalt. Az a céljuk ezzel, hogy megóvják a környezetet és az embereket közelebb hozzák egymáshoz.

StílusKalauz 2017-11-12


szerző:
2017.11.12. 11:55

StílusKalauz 2017-11-05


szerző:
2017.11.05. 12:05

StílusKalauz 2017-10-29


szerző:
2017.10.29. 12:00

StílusKalauz 2017-10-22


szerző:
2017.10.22. 11:50

StílusKalauz 2017-10-15


szerző:
2017.10.15. 11:45

StílusKalauz 2017-10-08


szerző:
2017.10.08. 11:15

StílusKalauz 2017-10-01


szerző:
2017.10.01. 11:30

StílusKalauz 2017-09-24


szerző:
2017.09.24. 11:45

StílusKalauz 2017-09-17


szerző:
2017.09.17. 11:15

StílusKalauz 2017-09-10


szerző:
2017.09.10. 11:40

Divatos táskák papírból!


szerző:
2017.09.08. 08:26
Divatos táskák papírból!

A hagyományos papírszatyrokat mindenki ismeri, de hogy egy trendi retikül papírból legyen az azért kicsit extrém nem? Szatmári Dorottya és Szatmári Erzsébet, termékkészítő szerint nem csak divatosak és vízállóak de egyediek is. De vajon, hogy bírják a vizet?

StílusKalauz 2017-09-03


szerző:
2017.09.03. 11:15
Elhasznált erőforrások: hogyan éljünk minél kevesebb szeméttel?

Egyetlen nap alatt mindössze 1 dkg szemét? Elsőre lehetetlennek hangzik, pedig Kump Edina azt állítja, hogy egy kis odafigyeléssel bárki képes arra, hogy a háztartási hulladékát majdnem a nullára csökkentse. Elég nagy kihívás ez egy olyan társadalomban, ahol az egy főre jutó átlagos napi szemétmennyiség 1 kg.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Leonardo DiCaprio és Lenny Kravitz összefogtak

Az, hogy Leonardo DiCaprio minden szabadidejét a környezetvédelemre fordítja, régóta ismert tény. Most azonban egy rocklegenda is csatlakozott hozzá: Lenny Kravitz is szeretne tenni valamit egy élhető bolygóért. Saint Tropezban találkoztak egy gálaesten, ahol jelentős összeget kalapoztak össze az ügy érdekében.

 

StílusKalauz 2017-07-30


szerző:
2017.07.30. 11:55

StílusKalauz 2017-07-23


szerző:
2017.07.23. 11:55

StílusKalauz 2017-07-16


szerző:
2017.07.16. 12:00

StílusKalauz 2017-07-09


szerző:
2017.07.09. 12:05

StílusKalauz 2017-07-02


szerző:
2017.07.02. 11:50

StílusKalauz 2017-06-25


szerző:
2017.06.25. 12:15

StílusKalauz 2017-06-18


szerző:
2017.06.18. 12:05

StílusKalauz 2017-06-11


szerző:
2017.06.11. 11:35
Bár az USA kihátrált, folytatják a harcot

Az Egyesült Államok kihátrálása megnehezíti a klímaváltozás elleni küzdelmet, de folytatják a harcot - ezt a Nobel-díjas Kormányközi Klímavédelmi Testület magyar kutatója mondta az RTL Híradónak. Ürge-Vorsatz Diána azt mondta: ha Trump nem hisz a klímavédelemben, akkor jobb is, ha nem akadályozza a folyamatot.

Trump felmondta az egyezményt

Hiába volt minden győzködés: Donald Trump felmondta a párizsi klímaegyezményt. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok nem ratifikálja a 195 ország részvételével kötött megállapodást, amely célul tűzte ki, hogy megfékezi a globális felmelegedést. Szinte minden ország sajnálja és elítéli az amerikai elnök döntését. Trump újratárgyalná a szerződést, de a többi ország erről hallani sem akar, és közölték: kitartanak.

Trump szerint nincs klímaváltozás

Leonardo DiCaprio úgy reagált Donald Trump bejelentésére, miszerint az Egyesült Államok kilép a globális klímaegyezményből, hogy ennek legnagyobb vesztes a Föld. Arnold Schwarzenegger szerint egy ember nem állíthatja meg a jövőt. A Nobel-díjas magyar klímakutató, a nagycsaládos Ürge-Vorsatz Diana is döbbenten és értetlenül áll az amerikai elnök bejelentése előtt.

Trump felmondta a klímaegyezményt

Hiába volt minden győzködés: Donald Trump felmondta a párizsi klímaegyezményt. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok nem ratifikálja a 195 ország részvételével kötött megállapodást, amely célul tűzte ki, hogy megfékezi a globális felmelegedést. Szinte minden ország sajnálja és elítéli az amerikai elnök döntését. Trump újratárgyalná a szerződést, de a többi ország erről hallani sem akar, és közölték: kitartanak.

StílusKalauz 2017-05-28


szerző:
2017.05.28. 12:00

StílusKalauz 2017-05-21


szerző:
2017.05.21. 12:10
A lángoló jég lehet a megoldás a növekvő energiaigényre

Lángoló jég. Ez lehet az egyik megoldás a Föld növekvő energiaigényére a következő években. A világon először a Kínai Geológiai Intézet munkatársainak sikerült stabilan és folyamatosan kitermelni ezt az energiát. A lényeg, hogy a tengerfenék alól kinyert metán felhasználásával állítanak elő gázt. Persze ez nagyon veszélyes is lehet.

StílusKalauz 2017-05-14


szerző:
2017.05.14. 12:00

StílusKalauz 2017-05-07


szerző:
2017.05.07. 12:00

StílusKalauz 2017-04-30


szerző:
2017.04.30. 11:55
Nincs gazdája a sok szemétnek

Évek óta illegális szemétlerakó működik egy lebontott soroksári gyár helyén. A Duna-parthoz közeli területről a Hulladékvadász.hu nevű oldal készített felvételeket. Az egykori gyár környékén a sok szemét miatt időnként a patkányok is megjelennek. A terület magántulajdonban van, a cég felszámolás alatt áll, ezért egyelőre az önkormányzat és a Környezetvédelmi Hatóság is tehetetlen.

StílusKalauz 2017-04-23


szerző:
2017.04.23. 12:00

StílusKalauz 2017-04-09


szerző:
2017.04.09. 12:00

StílusKalauz 2017-04-02


szerző:
2017.04.02. 12:00

StílusKalauz 2017-03-26


szerző:
2017.03.26. 11:40

StílusKalauz 2017-03-19


szerző:
2017.03.19. 12:10

StílusKalauz 2017-03-12


szerző:
2017.03.12. 12:00

StílusKalauz 2017-03-05


szerző:
2017.03.05. 11:55

StílusKalauz 2017-02-26


szerző:
2017.02.26. 12:05

StílusKalauz 2017-02-19


szerző:
2017.02.19. 12:00

StílusKalauz 2017-02-12


szerző:
2017.02.12. 12:00

StílusKalauz 2017-02-05


szerző:
2017.02.05. 12:00

StílusKalauz 2017-01-29


szerző:
2017.01.29. 12:00
Szmogriadót rendeltek el az ország több településén

A fővároson kívül Pécsett és Nyíregyházán is meghaladja a szálló por koncentrációja a megengedett értéket. Hétfő reggel hat órától Budapest közigazgatási területén tilos azzal a gépjárművel közlekedni, amelynek a forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kódként 0, 1, 2, 3 vagy 4 szerepel, illetve amelyek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot. A tilalom valószínűleg csütörtökig biztos fennáll. Ezen kívül tilos minden nyílt téri égetés.

StílusKalauz 2017-01-22


szerző:
2017.01.22. 12:05

StílusKalauz 2017-01-15


szerző:
2017.01.15. 11:45

StílusKalauz 2017-01-08


szerző:
2017.01.08. 12:15
Jó tudni! A hibrid autók kevésbé szervizigényesek! Éljen a környezetvédelem!

A kormány szeretné, ha 2020-ig 30 ezer elektromos autó járná az utakat, hiszen a környezetvédelem az egyik legfontosabb probléma nemcsak hazánkban, hanem a világban is. Mellette az is kulcsfontosságú kérdés, a márkaszervizek mennyire vannak felkészülve az elektromos autók érkezésére.

Olajban úszó táncos


szerző:
2016.10.10. 18:50
Olajban úszó táncos

PET palackeső és olajban úszó táncos. Juronics Tamás koreográfus és a Szegedi Kortárs Balett a Föld pusztulását táncolja el legújabb előadásában. A Kossuth-díjas táncművész és koreográfus a környezetvédelem illetve a környezetszennyezés iránti közönyre hívja fel a tánc nyelvén a figyelmet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való