KERESÉS search-close

körforgalom

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "körforgalom"

A saját autója nyomta agyon a sofőrt

Nem volt bekötve, kiesett a kocsija ablakán és saját autója nyomta agyon- meghalt egy férfi éjszaka Szigetszentmiklósnál. Egy körforgalomban vesztette el az uralmát a kocsija felett, valószínűleg túl gyorsan ment. Ezután csapódott egy árokba, majd az út melletti szántóföldön többször megpördült. A kocsiban még ketten utaztak. Ők könnyebben sérültek meg. 

Nem mindenki örül a körforgalomnak

A gyorsabb haladás miatt építették, az itt közlekedők többsége szerint viszont lassítja a forgalmat a decemberben elkészült két körforgalom Veszprém belvárosában. A korábbi lámpás kereszteződések helyére került duplasávos körforgalmak több mint 460 millió forintos uniós támogatásból épültek.

Szemben ment a körforgalomban

A menetiránnyal szemben hajtott be a körforgalomba egy autós a Borsod megyei Szerencsnél – a veszélyes manővert egy másik kocsi kamerája rögzítette. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy egy átlagos sofőrnek ilyenkor mindössze 60 százalék az esélye arra, hogy el tudja kerülni az ütközést.

MiG-21-es repülőgépet állítottak egy pápai körforgalomba

Egy repülőgépet állítottak az egyik pápai körforgalomba. A MiG-21-es több mint 3 tonnás, több óráig tartott, mire a helyére emelték két daruval. A gépet 9 méter magasan rögzítették a talapzatra. A folyamatról készült további drónfelvételeket megnézhetik ITT.

 

LÁTVÁNYOS: Daruval emelték helyére a MiG-21-es repülőgépet

MiG-21-es repülőgépet állítottak az egyik pápai körforgalom közepére. A több mint 3 tonnás repülőt több óra emelték a helyére két daruval. A gépet 9 méter magasan rögzítették a talapzatra. Forrás: Pápa Városi Televízió

Autók között, a körforgalomban ügetett a fehér ló

Szabályosan besorolt, ment egy félkört, majd elhagyta a körforgalmat egy ló szerda délután Mohácsnál. Az 57-es főút egyik forgalmas kereszteződésében készítettek videót az autók között ügető kancáról. A tulajdonosa nemrég vette Mohácson, de az első útján megszökött tőle az állat.

MEGLEPETÉS: Ló a körforgalomban!

Meglepő jelentet rögzített egy autós a telefonjával. A Mohács melletti forgalmas főúton a körforgalomban egyszer csak megjelent egy fehér paripa az autók között. Az állat szabályosan haladt, tett egy fél kört, majd kisorolt a város felé. Éppen csak nem indexelt.

Óriási dugók, bosszankodó utasok

Félórás-negyven perces késések egy épülő körforgalom miatt Sajószentpéteren. A 26-os út egyébként is forgalmas szakaszán alakítanak ki körforgalmat, már hetek óta tart az építkezés. A tömegközlekedés busszal a környékbeli falvakban élők szerint katasztrofális. Csúcsidőben lehetetlen időben eljutni iskolába, vagy a munkahelyre.

Rossz irányba hajtott be a körforgalomba

Szemből hajtott be egy duplasávos körforgalomba egy autós Győrben. Ezt egy nézőnk videóra vette, aki Híradónknak ma azt mondta: először azt hitte baleset történt, ezért állt meg szemben az autós.

Piroson hajtott át a buszsofőr

Csak kevésen múlt, hogy nem történt baleset, amikor egy buszsofőr nagy sebességgel áthajtott a piroson Győrben, keresztezve a szabályosan közlekedők útját. A veszélyes manővert egy autó fedélzeti kamerája is rögzítette.

El akarta lopni a dísztrabantot

Körforgalomban felállított dísz Trabantot rongált meg, és el akart tolni, egy férfi Csorna belvárosában. A karácsonyi dekorációt a városüzemeltető dolgozói találták ki, a Trabantot is ők tették a körforgalomba még december elején. A férfit a rendőrök elfogták. Kiderült, hogy drogot is fogyasztott.

Ámokfutó a körforgalomban

Életveszélyes előzést rögzített egy autós fedélzeti kamerája Budapesten. A sofőr már majdnem behajtott egy körforgalomba, amikor bevágott elé egy másik autós. A fehér Audi nagyjából 90-nel száguldott át a körforgalmon, majd lassítás nélkül továbbment.

Életveszélyes előzés a körforgalomban

Életveszélyes manőver egy körforgalomban. Balról előzött egy buszt a türelmetlen autós a Győrhöz tartozó Ménfőcsanak egyik körforgalmában. A szabálytalanság miatt majdnem elütött egy szembejövő biciklist. Mindezt rögzítette a busz fedélzeti kamerája, ezt mindjárt mutatjuk. A Híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató azt mondja: az autós legalább négy szabályt megszegett, de csak másodperceket nyert.

Kilométerenként 3 milliárdba került az út

Helyére emelték az utolsó 30 tonnás elemet is – már látható a körforgalom a magasban. Körhíd épült a 47-es út hódmezővásárhelyi szakaszán, a kilométerenként 3 milliárdos út az egyik legdrágább elkerülő lesz az országban. Jövő tavaszra készülhet el, miközben már a keleti elkerülőt is tervezik – az kilométerenként 530 millió forint lesz a tervek szerint.

Pékségbe rohant egy autó Dabason!

Csütörtök délután egy körforgalomból csapódott a közeli üzletbe a kocsi, az eladó könnyebben megsérült. Egy 77 éves asszony ült a volánnál. Neki nem esett baja, de a pékségben és a kocsiban nagy a kár. Az asszony nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta, hogy nem hajtott gyorsan, csak lecsúszott a lába a pedálról, ezért tévedésből a gázra lépett.

VEREKEDÉS: Egy buszsofőr, két férfi és egy nő esett egymásnak

Filmbe illő pofonok a nyílt utcán. Egy buszsofőr, két férfi és egy nő esett egymásnak Győrben. A buszvezető azt sérelmezte, hogy egy autós elé vágott a záróvonalon a körforgalomban, ezért aztán egy piros lámpánál leszállt és kérdőre vonta a sofőrt, egy nőt. Utasa ekkor pattant ki a kocsiból - és itt szabadultak el az indulatok. A busz kamerája mindent felvett.

A körforgalomban vagánykodott

Fényes nappal driftelt a körforgalomban – szabálysértési eljárás indult ellene. Szombathelyen vettek videóra egy autóst, aki egy forgalmas úton hajtotta végre a manővert. Az általunk megkérdezett vezetéstechnikai oktató szerint az ilyesmi nagyon veszélyes. Mégis rendszeresen előfordul.

Laci egy perc alatt körforgalmat varázsolt Pajkaszegre!

Lacinak remek ötlete támadt, hogyan tudják megvezetni a fejlesztési minisztert, és hogyan tudnak körforgalmat varázsolni Pajkaszegre!

Körforgalom helyett medence épült Pajkaszegen, ráadásul a focipálya közepén!

A Polgármester téves információkkal látta el a munkásokat, így a körforgalomnak ásott lyuk nem éppen oda került, ahova azt tervezték...

A Polgármester kis híján megfulladt a miniszter levelétől

Akárcsak Erika, a Polgármester is pórul járt nyalókázás közben... Szerencsére a közelben volt titkárnője, aki tapasztalt fuldokló lévén segített megmenekülni Károlynak!

Ittasan és gyorsan hajtott be a körforgalomba

Hatalmas sebességgel áthajtott egy körforgalmon egy ittas sofőr Szombathelyen, csak a második árok állította meg. A baleset a város elkerülő útján történt vasárnap délben. A sofőr túl gyorsan vezethetett, mert nem tudta bevenni a kanyart.

Új körforgalomnak örülhetnek a hevesiek, csak épp az úton maradt egy villanyoszlop

Augusztus 20-a alkalmából részlegesen átadták a forgalomnak a 31-es út belvárosi szakaszának egy részét Hevesen. A dolog szépséghibája, hogy ott felejtettek egy villanyoszlopot az úton.

Lincshangulat az épülő körforgalom miatt

Lincshangulat uralkodott kedd estig az ürömi körforgalom miatt. Ezt állította az RTL Híradónak több környéken élő. Az esztergomi vasútvonal felújítása még nem készült el, ezért onnan vonattal nem lehet Budapestre utazni. A buszok és az autók sokszor másfél óra hosszat állnak az építkezés miatti dugóban. Kedd este végül a torlódás egyik okát, a jelzőlámpákat megszüntették, de a környéken élők szerint csak alig javult a helyzet.
 

Több száz liter sör folyt az útra

Több száz liter sör folyt az útra Pécsen, miután lezuhant egy sörösüvegeket szállító teherautó rakománya. A baleset egy körforgalomban történt. A sofőr kamerán kívül annyit mondott az RTL Híradónak, egy autós hirtelen bevágott elé, ezért félrerántotta a kormányt.
 

Kamionba repült az autó


szerző:
2015.06.09. 18:55
Kamionba repült az autó

A filmbe illő baleset a romániai Nagyszebennél történt. Egy részeg sofőr óriási sebességgel hajtott egy körforgalomba az erdélyi város közelében. Valószínűleg nem vette azt észre, a körforgalom közepén levő földkupac pedig a levegőbe repítette. 

Kattanás előzte meg a balesetet


szerző:
2010.05.04. 18:04
Kattanás előzte meg a balesetet

Kattanást hallottak az utasok mielőtt buszuk baleset szenvedett kedd reggel Veszprémben.

Halálos baleset a körforgalomban


szerző:
2010.03.12. 18:37
Halálos baleset a körforgalomban

A Dunakeszin történt halálos balesetben egy Audi áttért a szembesávba, ahol egy Suzukival ütközött.

Tiltakoznak a halál-kereszteződés ellen

Kedden egy család halt meg a csomópontban, a helyiek régóta követelik a körforgalmat.

Villanyoszlop állja el a körforgalmat

Két oszlop állja el egy körforgalomban a be- és kivezető utat Püspökladányban.

Szörnyethalt az oszlopnak ütköző autós

A férfi valószínűleg túl gyorsan hajtott, és egy körforgalomnál lesodródott az útról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való