KERESÉS search-close

körülmény

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "körülmény"

PAPP ZOLTÁN:

A Hableány kiemelése során legtöbbször a legtapasztaltabb búvár merült, akinek 3 holttestet sikerült a felszínre hoznia. Több búvár is azt mondta, lelkileg és fizikailag is teljesen kimerültek az elmúlt napokban. Az RTL Híradónak Papp Zoltán, ipari búvár nyilatkozott a merülés félelmetes körülményeiről.

Így biztosíthatunk steril körülményeket!

Kimutatták, hogy a fertőzések kórokozók 65%-a cipőtalpon érkezik be az egészségügyi intézményekbe. Emiatt találták ki a cipőfóliázót. De hogyan tehetünk még a kórokozók számának csökkentéséért?

Előző rész (2016. március 08.)

Megtörik Júliát a börtön mostoha körülményei? Vajon előkerül végül Cuki? Vajon képes lesz Ágnes alibit gyártani Lizának a gyilkosság éjjelére? Elboldogul-e Zsófi a babával?

Előző rész (2015. augusztus 19.)

Meddig tarthatja titokban Attila a testvérei előtt apjuk halálának körülményeit?  Vajon bejön-e Gizellának a kártyajóslás? Nóra rosszat sejt Zsolttal kapcsolatban.  Ágnes csapdát állít Róbertnek.

Forró nyomon - Best of 13-08-18

Forró nyomon - Best of: Hogyan juthat egy apa odáig, hogy meg akarja ölni a kisgyerekeit, a feleségét és magát is? Erre keressük a választ, és megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Forró nyomon 13-05-15


szerző:
2013.05.15. 21:30
Forró nyomon 13-05-15

Forró nyomon: Óriási médiaérdeklődés mellett álltak a kaposvári törvényszék elé Szita Bence feltételezett gyilkosai. Stábunk ott volt a tárgyalásokon. Hallhatják, hogyan védekeznek a vádlottak. Aztán egy szakértő segítségével végigjárjuk a piacokat, kerteket, és megmutatjuk, melyek a veszélyes növények. Végül utána járunk annak, mit tehetünk, ha a mellettünk lakó számunkra elviselhetetlen körülményeket teremt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való