KERESÉS search-close

könnyek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "könnyek"

Cintike visszakéredzkedik a Villába?

A friss kieső könnyek között mesélt érzéseiről, és elárulta: még a 36 millió forintról is lemondana, csakhogy ismét ott lehessen a luxusbörtönben.

Fanni: „Nem magamnak akarok bizonyítani, hanem szeretnék segíteni az otthoniaknak!”

Fanni elérzékenyült a Finálé előtt, mert nagyon szerette volna megnyerni a 20 millió forintot, hogy segíteni tudjon nehéz helyzetben lévő családján.

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

VV Greg nem bírta visszafojtani könnyeit...

A fiú alig tudott hinni a szemének, mikor belépett a stúdióba és meglátta szeretteit. Azon nyomban eltörött a mécses.

 

Rácz Jenőt sírva szólította meg egyik rajongója

A séf épp egy fotózáson vett részt, amikor egy fiatal kislány és az apukája megszólították. A találkozás annyira jólesett Jenőnek, hogy egy posztban is megemlékezett róla.

Még a srácok is elérzékenyültek, amikor kiderült, hogy egyvalaki felhívhatja a szeretteit!

A wellness során kiderült, hogy egy valaki hazatelefonálhat és beszélhet a szeretteivel. Egyöntetű döntés alapján Alexandra hívhatta fel a családját, de mindenkit megviselt szerettei hiánya.

Kiss Ramóna könnyek között adott interjút!

Bár több mint 16 évig láthattuk már a Barátok köztben és feltűnt más produkciókban is, mindössze néhány hete vezette élőben a Reggelit Fehér Tibivel, egy évvel ezelőtt pedig az élete első egész estés élő showműsorát vezette. Hogy milyen érzésekkel ért véget Rami estéje az X-Faktor után, arról ő maga mesélt pont egy évvel ezelőtt a Fókusznak!

Szabó Zsófit meglepetés buli várta a szülinapján!

A műsorvezető nem is számított rá, hogy a szombati Szenzációs Négyes próbák után meglepetéssel készülnek neki a szerettei.

Peller Anna zokogva fogadta a vastapsot!

Most szombaton debütált az Apáca Show az Operettszínházban, és a siker tagadhatatlan volt.

VV Kinga könnyek között mesélt kisfia születéséről

A ValóVilág egykori versenyzője már terhessége alatt is sokszor elérzékenyült, amikor kisfiáról mesélt, ez azóta sem változott. Most végre megosztotta – a közel sem veszélytelen – szülés-történetét.

Rékasi Károly zokogva fogadta a bíró döntését

A Barátok közt színésze több mint három éve várja, hogy elismerjék: neki van igaza, nem hibázott a motorbalesetekor. Most végre megvan az ítélet!

„Akkor legyél rám dühös, hogy őszinte vagyok...”

Dobó Ági és a párja a páros kihívást követően mérlegelték, hogy kiktől számíthatnak szavazatra a kiszavazás során, azonban nem tudták szó nélkül hagyni, hogy kinek a hibája, hogy veszélyzónába kerültek.

Ami az adásból kimaradt: Dóri megzuhant a legutóbbi játék után

Tomi az összes pénzüket feltette Dórira, a lány azonban elbukta a Dróton rángatás című játékot, és ezzel lenullázta magukat. Mutatjuk, hogy mi történt a páros első találkozásakor a kihívás után!

Zokogásban tört ki Sánta Laci felesége

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Dwayne Johnson újra egyik rajongójának üzent!

A színész ismét bebizonyította, hogy óriási szíve van. Egyik rajongója üzent neki, ő pedig azonnal reagált, hiszen a fiú szomorú története nagyon megérintette.

Gáspár Laci együtt sírt a feleségével!

Az X-Faktor mentora könnyek között szurkolt szerelmének, aki rettegett a magasságtól. Niki végül összeszedte bátorságát és legyőzte félelmét...

Weisz Fannit nem érdeklik édesanyja könnyei

Könnyes szemmel kérlelte Weisz Fannit anyukája a Fókuszban: vegyék fel a kapcsolatot - a modell viszont úgy tűnik, nem hajlandó erre. A Blikk úgy tudja, újdonsült férjével felhőtlenül boldogok és már a gyerekvállalást tervezik.

Napi romantika: Majkát meglátogatta szerelme a villában

Majka hatalmas meglepetésre ébredt egyik reggel, és nem álom volt csupán, hiszen a barátnője, Zsanett egyszer csak megjelent a luxusbörtönben. Sőt, kaptak tíz percet, amit a riportszobában tölthettek el kettesben.

VV Györgyi nem tudta visszafojtani könnyeit…

VV Ági szakítása után VV Györgyi szíve is kettétört, hiszen nővére egyszer csak betoppant a villába, és szörnyű hírt hozott magával.  

ÉNB Barbi Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Pont egy évvel ezelőtt egy újabb főszereplő búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja volt csapatnak, most mégis úgy döntött, kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

Mező Misi könnyeivel küzdött a Magna Cum Laude próbáin

Az énekes mesélt egy kicsit különleges koncertjükről, hiszen két év után újra visszatérnek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. Ráadásul áthangszerelve, szimfónikusokkal kiegészülve adják majd elő dalaikat. A varázslatos hangzástól még ő is elérzékenyült.

Az új párja miatt Márk lemondott a gyerekeiről?

Péter példaképként tekintett édesapjára, akiről kiderült, hogy megcsalta az édesanyját. A harmadik fél a fiú szerint azóta nem hagyja, hogy apja találkozzon vagy beszéljen velük. Péter most szembesítette apukáját és párját, Noémit a vádjaival.

A lányomat elrabolták?


szerző:
2018.06.14. 18:00
A lányomat elrabolták?

Mária ma sem tud belenyugodni, hogy a lánya, Szandi egy hónap után összeköltözött újdonsült barátjával. Ráadásul az elkeseredett anyuka úgy gondolja, hogy Szandi a fiú befolyása alatt áll.

VV Kinga hamarosan kisfiús anyuka lesz!

A valóságshow egykori játékosa régen maga mögött hagyta a hisztiket, helyette csak rengeteg örömkönny maradt. Kisfia nemsokára érkezik, Kinga pedig beavatott minket a kismamaság titkaiba.

Schobert Norbi végleg elbúcsúzott

A fitneszguru a hétvégén az utolsó edzését tartotta meg egy gálán, hiszen soha többet nem áll porondra…

Sárközi Ákos betartotta a szavát: újra meglepte Meczker Tomit!

A Konyhafőnök ötödik évadának egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Tomi elsírta magát Sárközi Ákos miatt. Akkor a Séf megígért valamit, ezt pedig be is tartotta a mai Reggeliben.

Így ünnepelt Zsófi: „Ezt most tényleg nem tudom szavakba önteni!”

Percekkel az eredményhirdetés után elkaptuk Zsófit, aki még akkor sem tudta igazán feldolgozni, hogy megnyerte a versenyt. A könnyeivel küszködve mesélt az érzéseiről, a főzéséről és persze a 10 milliós nyeremény jövőjéről is.

Tomi zokogásban tört ki Sárközi Ákos miatt!

Amikor kihívták a kóstolástra, Tomi már akkor a könnyeivel küszködött, a zsűri pedig nem értette, mi történhetett. Ezután jött a versenyző érzelmes vallomása: minden vágya az volt, hogy még egyszer Ákossal főzhessen...

Séf: „Dóra, irigykedem a férjedre!”

Sovi kiesése után a keddi nap is könnyekkel végződött: Dóra távozott a versenyből, aki megannyi őszinte kis bókot kapott a zsűritől, mielőtt maga mögött hagyta volna a konyhát.

Sovi könnyekkel fogadta a Séf hihetetlen ajándékát

Az eredményhirdetés végére már csak Zsófi és Sovi várták a végső ítéletet, végül Sovinak kellett távoznia a versenyből. A zsűri kedves szavakkal, szomorúan búcsúztatta a versenyzőt, mégis a Séf volt az, akinek a búcsúja igazán meghatotta a kieső Sovit.

Máté a könnyeivel küszködött csalódottságában

Máté nem tudta kitálalni a tervezett kolbászkáit, hiszen szétrobbantak. A finom ízei ellenére a zsűri úgy látta, hogy kikerülte a feladatot. A mindig higgadt és visszafogott Máté ezek után nem tudta magában tartani a könnyeit.

Mindenki sírt a kóstoláson... csak a Séf nem

Óriási feszültség zakatolt a versenyzőkben, így nemcsak Dóri, de Emerencia és majdnem Bea is elsírta magát. Végül a Séf rántotta össze a lányokat, és meggyőzte Dórit: egyáltalán nincs oka a könnyekre.

Nyertes Zsuzsa nem bírta ki könnyek nélkül

Anikó olyannyira imádja Nyertes Zsuzsát, hogy minden egyes magazint eltesz, amiben a színésznő szerepel. Most egy saját írású verssel készült neki, amibe Zsuzsa bele is könnyezett…

Arnold: „Legyél végre az apánk!”

A fiatal fiú 12 éves volt, mikor a szülei elváltak, és a testvéreivel együtt szinte apa nélkül nőttek fel. Arnold mindennél jobban szeretné, ha végre édesapja, Gábor komolyan venné őt, és nem csak háromévente találkoznának.

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Dóri kikészült a csapatától: elsírta magát a kóstoláson

A sárga csapatban uralkodó feszültség végül a zsűri előtt roppantotta össze Dórát. Elkeseredetten, sírva magyarázta, hogy szerinte nem tudnak együtt dolgozni a srácokkal.

Andrea nem bírta tovább: elsírta magát a kóstoláson!

Az első feladat nagyon rossz eredményeket hozott a csapatoknak, hiszen mind a zöld, mind a piros páros rosszul dolgozott. A Séf akkorát csalódott Andrea munkájában, hogy kemény szavai hallattán könnyek potyogtak a piros csapatban.

Bea ölelgetve próbálta megvigasztalni a pityergő Zsófit

A kóstolás során eltörött a mécses, amikor Zsófi került sorra, hiszen az utolsó percekben eluralkodott a pultján a káosz és alig tudott kitálalni. Emiatt könnyezve próbált magyarázkodni a zsűri előtt. Végül Beának megesett rajta a szíve.

Musimbe Dávid Dennis „becocozott”

Részlet a 21. évad első részéből:

A humorista és keresztlánya a Coco című mesefilmet nézték meg a moziban, ami olyannyira szívbemarkoló volt, hogy Dennis el is pityeredett rajta. Na és ti kibírjátok könnyek nélkül a humorista történetét?

A teljes adást itt tudod megnézni!

„Ez olyan, mint a Rómeó és Júlia”

Vivien két hete szakított Danival, akitől kislánya is született. Kapcsolatukat viszont sokáig titokban kellett tartaniuk, mert egyikőjük szülei sem nézték jó szemmel szerelmüket. A lány most vissza szeretné hódítani exét, ráadásul anyósával is meg kell küzdenie.  

Csuja Imre könnyekig hatódott...

Pajkaszegről még soha senki nem mondott olyan szépeket, mint a meghatódott polgármester. Hallgasd meg Károly vallomását a faluról! Szombaton kapcsolj 20 órakor az RTL Klubra A mi kis falunk következő epizódjáért!

A Barátok közt egykori színésze őszintén vallott párkapcsolatáról!

Németh Kristóf, azaz a Mátyás király tér Kertész Gézája egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon megtörten mesélt arról a színész, hogy 1,5 éves kapcsolata ért véget, pedig hosszú távra terveztek az Operettszínház táncművészével. A hír, hogy szakítottak mindenkit meglepett, hiszen már az esküvő is szóba került köztük.

A fiú, aki kezet emelt édesanyjára

Mariann azért érkezett, hogy visszaszerezze a fiát, Imrét, akivel már évek óta nagyon rossz viszonyt ápol. A fiú pár éve nagyon rossz útra tévedt, ugyanis iskolakerülő lett, és semmivel sem törődött, csak saját magával. Sőt, egy alkalommal még édesanyját is megütötte.

Fruzsina könnyeivel küzdve kért bocsánatot az édesanyjától!

A fiatal lány sírva mesélte el Tímeának, hogy mit élt át az izolációs szobában, miközben leginkább attól félt a legjobban, hogy szidást kap majd a rossz válaszok miatt...

A kamrák előtt könnyeztek a ValóVilág játékosai

Három évvel ezelőtt a valóságshow-ban december 25-én eltört a mécses, ugyanis a nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában azon a napon. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

Emlékezetes és nagy pillanatokból sem volt hiány!

Rozina és Tibi a mélybe vetették magukat a tetőről, Annát testvére, Mariann lepte meg műsorvezetőtársként, megannyi kis lurkó hallgatta áhítattal Verebély Iván meséit, sőt Annát élő adásban még egy darab főszerepére is felkérték! Nektek mi volt a kedvenc pillanatotok?

Ha szülinap, akkor könnyek! Így ünnepeltünk a Reggelivel!

Rengeteg édes pillanatot is átélhettünk a Reggeliben, hiszen a születésnapokat itt is finom tortákkal ünnepelték. Nemcsak a vendégek – Lengyel Tamás, Szikora Róbert vagy akár a 98 éves Báling gazda –, de a házigazdák, Anna és Mikike is a nézőkkel fújhatták el a gyertyáikat.

Könnyes szerelmi vallomás


szerző:
2017.12.15. 18:00
Könnyes szerelmi vallomás

Tamás a kolleganőjébe, Szandiba szeretett bele, akivel a kapcsolata „viszonylag jó, de vannak benne bizonytalanságok”. Szerinte ugyanis a párja nem érzi a törődését, pedig mindent megtesz Szandi boldogságáért. Így Tamás most azért érkezett, hogy bebizonyítsa a lánynak: ő élete szerelme!

Könnyek a konyhában!


szerző:
2017.11.27. 16:10
Könnyek a konyhában!

Dobó Ági elsírta magát, mikor megtudta, hogy ő lett a VIP Konyhafőnök. De vajon miért pityergett Rozina és, hogy viselte a vereséget Anger Zsolt?

 

Dobó Ágiból előtört minden stressz, elsírta magát

Ágit sok minden motiválja a konyhában, elsősorban a családjának szeretne bizonyítani, illetve ki akar törni a szépségkirálynő sztereotípiából. A rengeteg kihívás és hajtás miatt sok feszültség gyülemlett már benne, nem is bírta tovább visszatartani a könnyeit.

Rozina: „Bebizonyítottad, hogy itt van a helyed!”

Az első kóstolás a könnyek és a meglepetések ideje volt. Miközben Rozinát Bundy Gergő sokkolta az óriási fejlődésével, a zsűri rávilágította Szabados Ágit: itt van a helye a legjobb hat között. A műsorvezető megkönnyezte Rozina szavait.

Könnyekbe tört ki a nagy Berényi Miki?

Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király téren, ami mindenkit ledöbbentett. Kiderült ugyanis, hogy Miki fia, Balázs bizony egyáltalán nem halt meg, sőt nagyon is életben van, így a fiú mindenkit csúnyát becsapott. A végén maga Balázs csöngetett be Miklóshoz.

Fókusz 2017-10-17


szerző:
2017.10.17. 17:20
Így változtatta meg Teréz és Katalin életét a „Keresem a családom!”

Az ikertestvérek 53 év kihagyás után már a harmadik születésnapjukat ünneplik együtt.

Eldőlt, kik küzdhetnek meg a Konyhafőnök Junior címért a fináléban!

Az eredményhirdetés még sosem volt ennyire izgalmas, hiszen kiderült, kik teljesítettek a legjobban ahhoz, hogy megmérkőzzenek a fináléban. Könnyek és ugrálós öröm fogadta Zé szavait.

Viki teljesen kiborult: feladta a fánkos feladatot?

Viki többször is megpróbálkozott a krémmel, azonban a Séf és Zé segítségével sem akart összeállni a finom töltelék. Végül már a könnyeivel küszködve dobta le a lábast. Vajon a Séf még képes volt lenyugtatni a kislányt?

A szélsőséges érzelmeké volt a főszerep a szombati X-Faktorban!

Az egyik mentor elsírta magát egy produkció hallatán a szombati X-Faktorban - na nem biztos, hogy örömében. Az előválogatók ugyan véget értek, de a tábor előtt összeszedtük az elmúlt adás legjobb pillanatait.

˝Nyugodtan halok meg˝ - Nézd vissza a Keresem a családom! megható történetei!

A híres doku-reality hamarosan új évaddal jelentkezik, de addig is nézd vissza azokat a videókat, melyeket nem tudod könnyek nélkül végignézni!

Séf: „Én hiszek benned és tudom, hogy megtudod csinálni!”

Az első feladatot könnyek és kiborulások kísérték, azonban a zsűri nem hagyta összetörni a gyerekeket, főleg, hogy a kapkodások ellenére is jól összerakták az ételüket. Nézd meg, hogyan értékelt a zsűri!

Iliász könnyek közt hívta fel szerelmét!

Anita végül Iliásznak adta át a telefonálás lehetőségét, így a srác azonnal tárcsázta kedvese telefonszámát, hogy több mint 18 nap után végre hallhassa a hangját. Megható pillanatok következnek!

A Barátok közt egykori színésznője élő adásban sírta el magát

Csomor Csilla a mai Reggeliben mesélt magánéleti válságáról…

A könnyek mellett éttermi tányérok is landoltak a zsűri pulton

A második feladatban különféle halakat pecáztak maguknak a versenyzők, azonban nem ment minden zökkenőmentesen. Miközben Buda a könnyeivel küzdött, Dani lenyűgözte a zsűrit a tálalásával.

Buda könnyek között próbálta menteni a halát, de a Séf segített

Buda annyira elúszott az idővel, hogy a főzés végén már azt sem tudta, hova kapjon. Végül a Séf szaladt oda a krokodilkönnyeket hullató versenyzőhöz.

Izsó Bogi elsírta magát a válogatón

A fiatal lány még sosem izgult annyira, mint amikor a mentorok előtt állt, de nagy megkönnyebbülésére négy igennel továbbjutott a táborba.

Könnyek Cannes-ban! Megmutatjuk a legnagyobb bőgést!

Kirsten Dunst már évek óta magabiztossággal vonul végig a vörös szőnyegen, hiszen a népszerű gyereksztárból, egy csapásra a művészfilmek koronázatlan királynője lett. Most pedig úgy tűnik, hogy a harmincöt éves színésznőnél, pont a kamerák kereszttüzében törött el a mécses! Vajon, mi történhetett vele?

Miley Cyrus sírva tért vissza a színpadra!

Ha az elmúlt években valamit megszokhattunk az énekesnőtől, azok biztosan a karakán és polgárpukkasztó fellépései voltak. Ehhez képest az új Miley visszafogottan, mégis könnyek között énekelt a közönség előtt.

Könnyező férfiak! Kipróbáltuk hazánk legcsípősebb hamburgerét!

Két évvel ezelőtt könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna.

Anna megkönnyezte kislánya Anyák napi köszöntését!

A Reggeli műsorvezetőjét férje, Mikike és kislánya, Annabella köszöntötte fel a jeles nap alkalmából. A kislány tegnap nem találkozott az anyukájával, ezért egy kedves kis videóban üzent neki!

Exkluzív: Bea könnyek között fogadta a győzelmet!

Kíváncsi vagy, mit mondott Bea közvetlenül az eredményhirdetés után? Könnyek között mesélt a hihetetlen élményről és az óriási boldogságáról, miközben Szabó Győző meglépett a nyereményével és Zé konfetti áldást szórt rá.

Beánál eltörött a mécses!

A kóstoláson Bea már nem tudta tartani magát, nem sikerült jól az étele, mivel valaki befoglalta a sütőjét. Rozina próbált a sütő-rejtély nyomába eredni.

Halálos szerelmek? Jöjjön a 10 kedvencünk: sírjunk együtt!

Vannak szerelmi történetek, amelyek első ránézésre lehetetlennek tűnhetnek, hiszen hőseinknek nemcsak az érzelmek kusza hálóján kell átverekedniük magukat, de egy-egy betegség is a szerelem útjába állhat.

Könnyek és csalódások a ValóVilágban! – Interjú!

Három éve adott interjút a ValóVilág 6 szereplőjének édesanyja, aki teljesen rácsodálkozott saját lányára, ugyanis VV Alexa olyat tett, amire senki se számított. Az aggódó anyuka a felvétel alatt is elsírta magát, de egyet már akkor biztosan állíthatott, bármi is történjék, lányát hazavárja.

Jöjjön 10 film, ami egy életre összetörte a szívünket!

A hét közepén járunk, úgyhogy eldöntöttük: itt az ideje, hogy sírjunk egy óriásit! Összeszedtünk tíz olyan alkotást, ami nem egyszer zokogásba taszította a CinemaKlub csapatát. Könnyekre fel!

Íme, az 5 kedvenc Nicholas Sparks filmünk!

Ilyen hűvös időben nincs is jobb annál, mint hogy bekuckózzunk a meleg takaró alá és olyan alkotásokat nézzünk, amik belülről is felmelegítenek bennünket. Nos, ebben az esetben egy Nicholas Sparks mű tökéletes választás, főleg ha nem tartunk attól, hogy az érzelmek is túlcsorduljanak!

Könnyek és gyász a ValóVilágban

Két évvel ezelőtt egy újabb halálhír rázta meg a ValóVilág játékosait. A Fókusz stábja VV Dóri édesanyját érte utol telefonon. A hölgy akkor úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg a nagymama megérezhette, hogy nem tudja megvárni az unokáját, ezért a lelkére kötötte, hogy akármi is történjék, a lány ne adja fel a játékot!

Dávidhoz vendég érkezett: a húga a nyakába ugrott!

Dávidhoz három nő áll a legközelebb: az édesanyja és a két húga. Dominika bátyja nyakába ugrott amikor megérkezett, és elmesélte neki, mennyire büszke rá mindenki odakint. Ráadásként még Vivit is rávette, hogy énekeljen.

A villalakók könnyes üzeneteket küldtek!

Mindegyik villalakó üzenhetett a szeretteinek Mikulás alkalmából, és nem maradtak el a cuki és érzelmes üzenetek. A legtöbben elérzékenyülve beszéltek a kamerába.

Így búcsúzott Gina a villalakóktól

Nagyon izgult a Párbajra készülő lány, a könnyeivel alig tudott megküzdeni, mindenkit átölelt és elköszönt. Még Dávidnak is örült, hogy megismerhette, úgy vonult ki, mint aki már biztos benne, hogy többé nem térhet vissza.

Soma:

Soma mindent megtett a női szívek nyugalmáért: látta, hogy Gina egy kicsit szomorkodott a sorverseny után, ezért a szaunában próbált meg egy kis lelket önteni a lányba.

 Rozina könnyek között vigasztalta a második helyezett Márkot

A nagy győzelmi mámor után minden tekintet Márkra vándorolt, aki a könnyeivel küszködve hallgatta végig a zsűri szavait. Amikor azonban az egykori második helyezett, Rozina szólt hozzá, Márknál eltörött a mécses.

Örömkönnyek és meghatottság a BeleValóban!

Zseraldin végre találkozhatott édesapjával és legjobb barátnőjével, Katával. A nagy ölelkezések és a kiesett lány gondolatai még a műsorvezetőt is mélyen megérintették.

Oláh Gergő a könnyeivel küszködve mesélt a Fenegyerekek győzelméről

A kapitány nagyon meghatódott, hogy az ő csapata nyert a döntőben, végtelenül büszke volt a gyerekeire. Ráadásul rengeteg emlék előtört belőle az X-Faktoros időszakából.

Vivi elsírta magát Bollywood hallatán

Miután kiderült, hogy indiai táncestet kell rendezniük a vendégeknek, Vivi könnyekben tört ki, hiszen a nagynénije jutott eszébe, aki félig indiai. Egyszerre volt boldog és szomorú.

Kriszti könnyes küzdelmet vívott a babokkal

A babos feladat egy kicsit kizökkentette Krisztit, nem igazán tudta, mit készítsen az alapanyagból. Végül egy desszertet talált ki, azonban az utolsó pillanatban szembe kellett néznie a ténnyel, hogy a babos csokoládé szósz nem úgy sikerült, ahogyan azt elképzelte.

Tóth Verának néha a könnyeiken kell átsegítenie a Vagányokat

Amikor egy új mozdulatsor nem sikerül elsőre, vagy nem éreznek rá rögtön a dalra, az bizony elkeserítheti az embert. Szerencsére, Tóth Vera és a Kicsi Óriások tanárai mindent megtettek, hogy a Vagányok is a maximumot nyújthassák.

Zseraldin kikészült: elvették a babájukat!

Zseraldin és Tivy rossz híreket kaptak: olyan trauma érhette a babájukat, ami miatt leállt a szimuláció, ezért elvették tőlük a kicsit. Zseraldin teljesen összeomlott, Tivy pedig dühöngött.

Aurelio megkönnyezte saját helikopterezését

Aurelio nem tudta, mire számítson, amikor azonban meglátta, hogy egy helikopter összeállítással készültek neki, elérzékenyült, hiszen jó volt újra látni magát, a Károlyt a képernyőn. Persze, profi helikopterezőként, rögtön megmondta, hogy a csattogtatás itt nem elég.

Soma a könnyeivel küszködve menekült a viták elől

A Micis vita után Soma teljesen magába zuhant, és sírva a fürdőszobába menekült. Hiába próbálták megnyugtatni, nem igazán sikerült senkinek. Végül megpróbált a sufniba zárkózni, de ott Viki próbálta meg kiszedni belőle, hogy mégis mi a baja igazából.

Mici és Soma is összecsaptak a buli hevében

A partizás közben nemcsak Dávid és Dina feszültek egymásnak, Mici és Soma is összekülönböztek - miután a srác lesmárolta volna Evelint. Annak ellenére, hogy a lány először megbeszélte volna a dolgot, végül mégis balhé lett a dologból. Mici még a poharat is kicsapta Soma kezéből, úgy szedték szét őket a többiek.

Ada vallomása könnyfakasztó - VIDEÓ

A gyönyörű műsorvezető tavaly nyáron nem volt könnyű helyzetben, ugyanis egy távkapcsolat sosem egyszerű. Ada már többször megégette magát, így talán nem tudatosan, de kivételesen az eszére hallgatott és biztonsági játszmás lett. A kellemes hétvégi együttlétből egy szomorú beszélgetés kerekedett. A lány barátja, Máté teljesen félreértelmezte Ada mondanivalóját. Szívszorító percek következnek.

Színpadon potyogtak a könnyei Rihannának!

Bármerre turnézik, mindig telt ház várja, így volt ez Dublinban is tegnap este. A teljes közönség  csatlakozott hozzá énekelve a Love The Way You Lie című számhoz, és Ririnek meghatottságában először elakadt a szava.

Ő a palota mókamestere, és Hürrem legfőbb bizalmasa! Na, de kire is gondolunk?

Nem másra, mint Sümbül agára, akiről sajnos, kevés szó esik. Pedig ő az egyik leghumorosabb, legérzékenyebb szolgáló a palotában, mindig megcsillantja legviccesebb oldalát, és vidámsága, életszeretete páratlan.

Bence vesztét okozta a garnéla?

Bence rosszul kalkulált az idővel, ezért ételének csak egy részét sikerült tányérra tennie. Kudarca miatt a zsűri előtt nem is tudta tartani magát, és végül eltört a mécses...

Három Junior búcsúzott: Potyogtak a krokodilkönnyek!

Ha nem akar gyerekkönnyeket látni, ezt a videót csak csukott szemmel nézze végig! Három versenyző ugyanis végül kiesett a második versenynapon. A kérdés: Ki fog hiányozni nekünk a legjobban?

Orbán Ági lett a Konyhafőnök győztese!

Hosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes.

Segítsenek! Mit csinál Zimány Linda ezen a videón?

Kedves Ferenc barátnője videóra vette, és feltöltötte Instagramra, milyen kemény perceket élt át.

Ági kiesett!


szerző:
2015.05.27. 19:50
Ági kiesett!

A zsűri két komoly döntést hozott az első feladat után. Eldöntötték, hogy ki teljesített a legjobban, és ki a leggyengébben. Utóbbinak viszont azonnal el kellett hagynia a versenyt.

Eszter összetört az értékelés alatt

Könnyes szemmel állt a zsűri elé, és bizony később sem örülhetett. A kék csapat kiütéssel nyerte a versenynapot a zöldek ellen!

Aurelio pityeregve búcsúzott a BeleValótól

A Finálé hete dübörög a ValóVilág7 játékában. Aurelio ezen az estén vezette utoljára a BeleValóVilágot: imádta, szerette, élvezte mindazt, ami az elmúlt bő három hónapban vele történt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!