KERESÉS search-close

kórház

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kórház"

Véget ért Selena Gomez pszichiátriai kezelése

Az énekesnő állapota pár hete romlani kezdett, és betegségének mellékhatásai, különböző pszichés zavarok miatt ismét befeküdt a kórházba.

Metil-alkoholt ivott, maradandó károsodásai lehetnek

Lehet, hogy maradandó károsodásai lesznek annak a férfinak, akit múlt szombaton vittek kórházba, metil-alkohol mérgezés miatt. Két rokonát már hazaengedték, ők enyhe mérgezést szenvedtek. Egyikük azt mondta, az volt a szerencséje, hogy több mint egy deci metil-alkoholra kocsmából vett pálinkát ivott. Az orvos szerint azért lett jobban, mert a valódi szeszben etil-alkohol van, ami gátolja a méreg lebomlását.

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

FOTÓ: Demi Lovato elhagyta a rehabot!

A fiatal énekesnő július 24-én került kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. Szerencsére, azóta már jobban van a világsztár és úgy tűnik, 90 nap után elhagyhatta az elvonót, és jobban néz ki, mint valaha.

Csak a gyógyszer havi 150 ezer

Megint kórházba került Farkas Ricsi, édesanyja szerint az immunbeteg fiúnak nagyon súlyos az állapota. Egész élete küzdelem, volt már csontvelő és tüdőátültetése, 9 éve nem nőtt semmit, és mindössze 12 kiló. A családnak komoly anyagi gondjai vannak, fiuk gyógyszerei 150 ezer forintba kerülnek havonta. Fogalmuk sincs miből élnek majd a jövőben.
Az édesanyával készült interjút hosszabban is megnézheti, ha ide kattint.https://rtl.hu/3ki3wm6er
Ha segítene a fiúnak keressen minket ezen a címen: rtlhirek@rtl.hu

Háromezer forintot kért a kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól

Háromezer forintot kért a Borsod megyei kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól, arra hivatkozva, hogy ennyibe kerül a védőruha. Az Európai Roma Jogok Központja szerint emiatt a szegényebb emberek kísérői nem lehettek ott a szüléskor, amivel sérült az egyenlő bánásmódhoz való joguk. Így látta ezt a bíróság is, első fokon 5 millió forintra bírságolták a kórházat.

Kórházban a Beugró alaptagja!


szerző:
2018.10.31. 13:00
Kórházban a Beugró alaptagja!

A színész előadás közben lett rosszul.

Sok halálos baleset történt egy nap alatt

Szinte egymás után történtek a súlyos balesetek az elmúlt 24 órában. Vácnál heten sérültek meg, köztük három gyerek, amikor 3 autó ütközött össze. Pörbölynél apát és két fiát kellett kórházba vinni, miután kocsijukkal árokba borultak. Lajosmizsénél meghalt egy nő, amikor szemből autójába rohant egy kisbusz. Az M5-ösön pedig egy kamion utasa halt meg.

Lehangoló állapotok - rejtett kamerával jártuk végig a budapesti kórházakat

Beázott falak, betört üvegajtó, a lépcsőfordulóban pedig egy pislákoló lámpa, tele kosszal. Rejtett kamerával indultunk útnak, hogy felmérjük a budapesti kórházak állapotát. A dél-pesti Jahn Ferenc Kórház pszichiátriáján a betegeket piszkos ablakok és a hamutartó helyett festékdobozok fogadják, de Budapest északi részén, a Szent János Kórházban sem jobb a helyzet.

Selena Gomez után Justin Bieber került a padlóra?

Úgy tűnik, nemcsak a rajongók aggódnak a híres énekesnő állapota miatt, hanem a volt barátja is.

Amit az adásban nem láthattál: elkísértük Balázst az orvoshoz!

Balázs alig ivott vizet, ezért kiszáradás közeli állapotba került, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Exkluzív videónkban megmutatjuk, hogy milyen vizsgálatokon esett át a klinikán az Agila játékosa!

Orvosi segítségre szorult az Agila játékosa!

Balázs nem fogyasztott elég folyadékot, ezért kiszáradás közeli állapotba került és elájult. Az Agila játékosát ezért bevitték a klinikára, hogy kivizsgálják és hidratálják.

Hány százezer forintba kerül egy kisbaba megszületése?

A terhesgondozástól a szülésig mennyi pénzt költ és hány zavarba ejtő, olykor megalázó szituációt él meg egy nő? Honnan tudjuk, hogy mi mindenért, kinek és mennyire kell hálásnak lennünk, hogy emberhez méltó ellátást kapjunk?

Újra kórházba került Selena Gomez!

A fiatal énekesnőt másodjára szállították kórházba, és úgy tűnik, elég nagy a baj.

Al-Gharati Magyed: „A maszturbálás nagyon fontos”

Részlet a 22. évad első részéből:

A jemeni származású fiú nem is tagadja, mennyire hasonlít sebész édesapjára, akit gyakran meglátogat a kórházban. Sőt, egy alkalommal egy herevizsgálatnak is szemtanúja volt…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Daganatos gyerekek gyógyulását szuperhősök segítik!

A világegyetemben csupán néhány olyan hely létezik, ahol békésen megfér egymás mellett az Erő mindkét oldala. Itt találkoznak egymással az univerzumközi szupercsapatok, és még az is előfordul, hogy Darth Vader többet védekezik, mint támad. És hogy melyek ezek a mágikusnak hitt helyek? A kórháza, ahol önkéntesek segítenek a gyógyulásban - erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Az orvosok is felmondtak Ajkán

A nővérek után az orvosok is otthagyták az ajkai kórház intenzív osztályát – írta meg a Magyar Narancs. A lap szerint az öt doktor azzal indokolta felmondását, hogy az ápolók távozása óta tapasztalatlan munkaerő dolgozik az intenzíven, ami az ő munkájukat is megnehezíti.

Sürgősségi: beavatkozásra várva

A sürgősségi betegellátás akár össze is omolhat Magyarországon - mondják ápolók, orvosok és betegek. Hogy, miért? És van-e valamilyen általános protokoll, hogy kivel mi a teendő egy sürgősségi osztályon? Baló György minderről szakértőket kérdez műsorában.

Lili rossz híreket kapott a kórházban

Egy reggeli rosszullét után Lili és Karesz bementek a kórházba, ahol Lili aggasztó híreket kapott a babájáról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veszélyben lehet Lili babájának az élete

Isabel és Bécy beköltöztek Tamáshoz. Lili aggódni kezdett a babáért. Laura megmozgatta Gábort a műtétje után.

MEGSZÖKÖTT: Törvény írja elő, mégsem vigyáztak eléggé a zavart férfira

A 49 éves, zavart állapotban lévő férfi a nővérpult mellett elsétálva szökött el a székesfehérvári kórházból, még júniusban. Lánya azt állítja, felhívta a nővérek figyelmét apja állapotára, kérte őket, hogy vigyázzanak rá. A férfi mégis eltűnt. A család most perelni készül. A híradónk által megkérdezett ügyvéd szerint a törvény kimondja: ha egy beteg veszélyt jelent másra vagy saját magára, akkor korlátozható a személyi szabadsága, főleg ha a problémát előre jelzi a család.

Dani Lilinek: „Elhagyom az országot…”

Daninak visszatértek a Lilihez fűződő emlékei, és rájött, hogy az élete nem úgy alakult, ahogy szerette volna…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani minden emlékét elveszítette Liliről

Dani felébredt az életmentő műtétje után, Liliről azonban semmilyen emléke nem maradt meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Haldoklik a magyar egészségügyi rendszer?

A kórházi ágy kényelmetlen, az orvosra várni kell sokat, az ápoló alig él a fáradtságtól és nem ritkán jó, ha a szükséges gyógyszereket is mi vesszük meg és visszük be a kórházba mesélte Zacher Gábor a Fókusz stábjának. Úgy néz ki, nem csak ő gondolja úgy, hogy haldoklik a magyar egészségügy.  

Rabok festettek a kórházban


szerző:
2018.08.30. 18:25
Rabok festettek a kórházban

A baracskai börtön lakói újítottak fel egy kórházi osztályt Budapesten. Négy fogvatartott egy hónapon át dolgozott a Szent János kórház pszichiátriai rehabilitációs osztályán. Egyikük, akit kilenc és fél évre ítéltek, azt mondta híradónknak, így szeretné jóvátenni a korábban elkövetett bűneit.

Ágyi poloskák a kórházban?

Ágyi poloskák csíphettek össze egy három hetes kisbabát és édesanyját a Heim Pál gyermekkórházban. Ezt állítja az anya, aki nyilatkozott Híradónknak, az ő lábán máig látni a csípéseket. Az ágyi poloskáról fotó is készült. A fiatal nő szerint az övé nem egyedi eset. Az intézményben azt mondják, a kórteremben már nincsenek ágyi poloskák, a többiben pedig megelőző fertőtlenítést végeztek. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a betegek akár haza is vihetik a kártevőket ruházatukon.

 

Bori Annáról: „Bármennyire is gyűlölöm őt, megsajnáltam…”

Mikor Bori megtudta, hogy Roland Annánál töltötte a tegnapi napot, kikészül és felkeresi a lányt a kórházban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland és Sanya Anna kórházi ágya mellett estek egymásnak

Amikor Roland megtudta, mi történt Annával, egyből a lányhoz rohant a kórházba...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci békülést kezdeményezett Bencénél

Roland megtudta, mit tett Sanya Annával. Marci számára egyre elviselhetetlenebb a Bencével való együttélés. Lali életmódot akar váltani.

Sanya ájultra verte Annát

Miután Anna rájött, hogy Sanya hazudott, kérdőre vonja barátját. Arra azonban nem számított, hogy milyen következményei lesznek ennek....

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sanya kórházba juttatta Annát

Lali kétségbeesetten jött rá, hogy közeledik 30. szülinapja. Tamara és Joe akadályokba ütköztek. Anna rájött az igazságra.

Itt az újabb fejlemény Demi Lovatóról!

A drog-túladagolással kórházba szállított énekesnő már túl van az életveszélyen, sőt, üzent is rajongóinak. Most pedig az is kiderült, mi lesz a sorsa az őszi turnéjának.

Kórházba szállították a Jóbarátok sztárját!

A színész már a sorozat forgatása alatt is drog- és alkoholproblémákkal küzdött...

Súlyos állapotban került kórházba Matthew Perry

A Jóbarátok sztárját alhasi fájdalmakkal szállították be, azonnal megoperálták, a beavatkozás pedig állítólag jól sikerült, Matthew egy közleményben köszönte meg az aggódó üzeneteket, de hozzátette, örülne, ha nem háborgatnák.

 

BREAKING: Kórházba szállították Pinket!

Az énekesnőnek le kellett mondani az Ausztráliai turnéja több koncertjét is, jelenleg bent tartják a kórházban.

Stabil az állapota Mányoki Attilának

Már nem kritikus, hanem stabil az állapota Mányoki Attilának, akit az Északi-csatorna átúszása közben kellett kimenteni. Az úszót azonnal kórházba szállították, testhőmérséklete 30 fok alá süllyedt, szinte az életéért küzdöttek.

Íme 5 érdekesség a Doktor Murphy-ről!

Csütörtökönként 21:30-tól Doktor Murphy az RTL Klub-on - az 5. rész örömére összegyűjtöttünk 5 érdekességet a sorozatról!

Romlott az állapota Demi Lovatónak?

Az énekesnőt több mint egy hete szállították kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. A hírek szerint azóta sincs jó állapotban.

Nyaralni indultak, a kórházba kerültek

Kilencen sérültek meg, köztük 5 gyerek hajnalban a 86-os úton. Három autó ütközött. Úgy tudjuk, ebből kettőben nyaralni induló családok, a másikban pedig épp egy nyaralásból hazafelé tartó család utazott. Minden sérültet kórházba vittek.

Kecskeméti kórház: nem tudnak mindenkit ellátni

A kecskeméti kórház intenzív osztálya helyett más települések kórházai fogadhatják a beteget - legalábbis ez áll abban minisztériumi határozatban, ami az RTL Híradó birtokába jutott. A kórház fenntartója szerint műszaki átalakítás miatt van erre szükség, a Független Egészségügyi Szakszervezetnél azt mondták, a konkrét esetről nem tudnak, de a kecskeméti kórház már régóta létszámhiánnyal küzd.

Túl van az életveszélyen Demi Lovato!

Az amerikai énekesnőre eszméletlenül találtak rá Los Angeles-i otthonában: az első hírek szerint heroin-túladagolás miatt.

Egy gyógyszer miatt veszítette el feleségét, gyermekei anyját?

Olivér sajnos már soha nem ismerheti meg az édesanyját. A szülés után alig másfél órával összeomlott anyja vérkeringése és meghalt. Az édesapa szerint nem figyeltek eléggé párjára a miskolci kórház szülészetén. Ezért most tőlük vár kártérítést.

Emberségből jeles: le a kalappal Madonna előtt!

A világsztár különleges évfordult ünnepelt a napokban a gyermekeivel, amire nagyon büszkék lehetnek...

Csütörtökön hazamehetnek a kimentett fiúk

Csütörtökön hazamehetnek a kórházból a barlangból kimentett thaiföldi fiúk. Az ifjúsági focicsapat tagjai most videóüzenetben mondtak köszönetet a kórházi ágyukról. Az akcióról egyre több részlet derül ki, például az, hogy a résztvevők közül sokan nem hittek a sikerben, és hogy a mentés közben több búvár rosszul lett.

 

A Csodanő egy gyerekkórházban nyűgözte le a kicsiket

Gal Gadot éppen a Csodanő második részét forgatja Chris Pine-nal, de szakított rá időt, hogy beteg gyerekeket lepjen meg, ráadásul teljes harci díszben! Nézzétek!

Tamara: „Hol volt Teó, mikor szükségem volt rá?”

Tamarát sokkolta, amikor reggel megtudta, hogy Gyöngyi Teó miatt kapott szívrohamot. Súlyos szemrehányásokkal illette a barátját, mivel nem tudta megbocsátani neki, amit az anyjával tett. Amikor azonban maga is megtapasztalta, hogy az anyja és a barátai milyen mértékben támadják Teót, ő is rettenetesen felháborodott.

Az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki

Gyereksürgősségi Győrben. Ez lesz az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki, így sokkal kevesebbet kell várniuk sokkal barátságosabb környezetben. Emellett a kórházban működő Lurkó Alapítvány és a város önkormányzata közösen kórházi játszóteret építtetett nemrégiben, ahol a gyerekek mellett, a felnőttek gyógyulását rehabilitációs „edzőterem” is segíti.

Roland nem az az ember, akinek Anna hitte

Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, miközben mardosta őt a bűntudat. Megnyílt Lilinek és bevallotta neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarta Annát a börtönben, de a lány elhatározta, hogy addig nem megy be hozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitotta Anna szemét, felvilágosította, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vett magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot.

Roland a börtönben várt Sanya ágya mellett virrasztó szerelmére

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszívatta Kareszt.

Csecsemőt is menteni kellett a paneltűzben

Egy alig néhány hónapos csecsemőt is ki kellett menekíteni abból a budapesti panelházból, ahol teljesen kiégett egy lakás reggel. A második emeleten csaptak fel a lángok, a kisgyerekes család melletti lakásban. Úgy tudjuk, hogy abban egy 16 éves lány és egy férfi éppen aludt. Nekik egy környéken lévő férfi segített. Négyen kerültek kórházba, köztük három gyerek.

 

Bence: „Az első találkozásunk óta szerelmes vagyok Orsiba…”

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Gyógyvarázs: nem sejtették, hogy ekkora sikerük lesz

A pénzintézet 15 éve támogatja a gyermekegészségügyet. Kezdetben nem sejtették, hogy a kezdeményezésük ekkora siker lesz, mára viszont már több, mint 400 magyar kórházat tudtak anyagilag támogatni.

Majdnem meghalt az X-Faktor egyik felfedezettje!

Pontosan egy éve annak, hogy a tehetségkutató egyik kedvence, Stone Vietnámban lett rosszul, aminek az lett a következménye, hogy döbbenetes körülmények között, de megmentették az életét egy kórházban.

Karesz megnyílt Milánnak: „Mit adhatnék annak a gyereknek? Egy nulla vagyok…”

Karesz kegyetlenül kiakadt, amikor rájött, hogy hiába olvasott be előző nap megint Lilinek, a lány mindezek ellenére elrejtőzött a hajón és ott aludt az éjjel. Karesz ezért ridegen kidobta Lilit a hajóról és kijelentette: Nem akarja, hogy a továbbiakban bármi köze is legyen akár Lilihez, akár a lány gyerekéhez. Később azonban bevallotta, Lili mennyire megbántotta őt azzal, hogy elhallgatta előle leendő apaságát. Ám amikor megtudta, hogy az átélt stressz miatt komplikációk merültek fel Lilinél, fordulat következett be a viselkedésében.

Kórházba került Paudits Béla

Sajtóinformációk szerint agyvérzést kapott Paudits Béla. A színész hétfőn lett rosszul otthonában, a mentőket ápolója értesítette.

 

Örömöt visznek oda, ahol erre nagy szükség van

Most először mutathatjuk meg, hogy mi történik a kórházban, ahol hónapig a négy fal között élnek a betegséggel küzdő kicsik és a gyógyulásban reménykedő szülők. A Bátor Tábor GO! programja 2 éve működik, önkéntesek külön képzés után örömöt, jókedvet, mosolyt visznek oda, ahol erre a legnagyobb szükség van.

Használt tű sebesítette meg

Használt tű állt a lábába, miközben a kórházi folyosón várakozott - ezt állítja egy nő. Az asszony az apját kísérte szemműtétre a Fejér Megyei Kórházba, amikor elsétált mellette egy mentős, a kezében veszélyes hulladékot tartalmazó zsákkal, amiből használt tűk álltak ki. Ezek egyike állt a lábába. A kórháznál azt írták, náluk nem történt mulasztás. A nő feljelentette a mentőst a rendőrségen.

Minden, amit eddig tudni lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfiáról!

Hétfőn késő délelőtt megszületett Vilmos és Katalin harmadik gyermeke. Összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudni lehet a kisfiúról!

Alvó betegeket fosztottak ki a debreceni kórházban

Két tizenéves fiatalt gyanúsít a rendőrség. Az RTL Híradó úgy tudja, a tolvajok szerda hajnalban mentek be a kórházba, egyikük a folyosón figyelt, míg társa egy ápoló és több beteg telefonját is ellopta. A rendőrök elfogták a gyanúsítottakat, és mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezték.

Kevesen vannak a nővérek, ezért kórtermeket vonnak össze

A Kisalföld szerint a győri kórházba akár azonnal 50-60 ápolót tudnának felvenni. A nővérhiány miatt pedig sok a túlóra, havonta 54 dolgozóra eső plusz munkát fizetnek ki. A probléma nem egyedi. A Független Egészségügyi Szakszervezet szerint több ezer ápoló hiányzik országszerte. A minisztérium azt közölte, minden kórházban folyamatos az ellátás.

Elhagyta a kórházat Arnold Schwarzenegger

Most Los Angeles-i házában próbál újra erőre kapni. A színész március végén esett át egy tervezett szívműtéten. A rutinműtét során azonban komplikációk léptek fel, az orvosok az életéért küldöttek. Szerencsére jól sikerült a beavatkozás.

Könnyeivel küszködve mesélt karakterének haláláról Jaskó Bálint

"Ez jön, aztán kész! Tök mindegy, hogy mit akarsz csinálni, valamikor már nem lehet..." - nyilatkozta a Márkot alakító színész, aki maga is elérzékenyült karaktere halálát követően.

Veszélybe kerülhet Bartha Zsolt állapota?

A Rózsa tulajdonosának a sorsa szépen alakul, és már nem is kell sokat várnia a műtétre. Vagy mégis?

”Az orvosok jogai is sérülnek”

Rendszeresen sérülnek a betegek, az orvosok, és az ápolók jogai is a sürgőségi osztályokon-ez derült ki a Társaság a Szabadságjogokért szervezethez érkezett történetekből. A betegek azt sérelmezték leggyakrabban, hogy nem mondják meg nekik, miért és mennyit kell várakozniuk. A dolgozóknak pedig sok kórházban nem biztosítják a megfelelő eszközöket a munkájukhoz.

Pályázat indul családbarát kórházi osztályoknak

„Családbarát Kórházi Osztály 2018” címmel pályázatot hirdettek. Célja, hogy a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa és terjessze. A pályázat részleteit Ujvári Enikő programvezető, és a pályázat egyik zsűritagja, Szabó Zoltán ismertette.

1 hónapig volt a ceruza a kislány lábában

Két kórházban sem vették észre az öt és fél centiméteres ceruzát, amely egy iskolai baleset során beletört egy 8 éves mindszenti kislány combjába – erről először a Délmagyarország írt. A gyereket közel egy hónappal a baleset után, végül Szegeden műtötték meg. Ezalatt már tályog keletkezett a sebben. Az anya szerint a szentesi és a hódmezővásárhelyi kórház is hibázott.

NEM VETTÉK ÉSZRE: Ceruza állt a kislány lábába

Két kórházban sem vették észre az öt és fél centiméteres ceruzát, ami egy iskolai baleset után beletört egy 8 éves mindszenti kislány combjába. A gyereket közel egy hónappal a baleset után, végül Szegeden műtötték meg.

Bianka kómába esett


szerző:
2018.03.02. 16:00
Bianka kómába esett

Miután összeesett a fellépésen, kórházba szállították az eszméletlen Biankát. Márk a kórházban várakozott, hogy beszélhessen az orvosokkal, és kiderítse, mi történt a lánnyal. Az orvosok azonban nem sok jó hírrel tudtak szolgálni...

A szülőktől kértek pelenkázót

A látogatóktól kértek pelenkázó asztalokat a Budai Gyermekkórházban, mert az ambulancián mindössze egy volt és sokkal többre lett volna szükség. Az adománykérő kiírást egy látogató lefotózta és feltette a Facebookra. Azonnal jöttek a felajánlások, a kórházban dolgozó egyik nővértől megtudtuk, hogy egy nap alatt 20 pelenkázót kaptak szülőktől, sőt volt, aki külföldről segít a kórháznak. Azt nem tudni, hogy a kórház miért nem vett pelenkázót, ha szükség volt rá.

 

Miért kerül sokba az ingyenes kórházi ellátás?

Most jöjjön egy felsorolás, mintha az ember utazáshoz készülődne. Ruhák, törölköző, evőeszközök, ennivaló, gyógyszer, és még hosszan mondhatnánk, mi tölti meg a kisbőröndöt. A hatalmas pakkot egy kórházba készülő házaspár rakta össze magának. De miért van ez így, ha már fizetjük a tébét?

Kampányfilm őrjöngő betegekről

Székek, ágytálak, evőeszközök - ezek a leggyakoribb tárgyak, amelyekkel az egészségügyi dolgozókat szokták megtámadni egy Melbourne-i kórházban. Az utóbbi időben méghozzá egyre gyakrabban, csak a tavalyi évben több mint 7 és fél ezerszer.

Kórházba került a Jay és Néma Bob rendezője

Kevin Smith-t, a Jay és Néma Bob, és a Shop-stop filmek készítőjét utolsó pillanatban szállították kórházba szívinfarktussal.

Lemigránsozta a gyermekorvost

Lemigránsozta a Sátoraljaújhelyi kórház patológusa azt az orvost, aki utolsóként mondott fel a kórház gyermekosztályán. A főorvos azt írta, ez migráncshiszti. A kommentelők azonban megvédték a távozó gyermekorvost, aki magyar állampolgár.

Nincs orvos, bezárt az osztály

Orvoshiány miatt bezárták a Sátoraljaújhelyi Kórház csecsemő- és gyermekosztályát. Ugyan a kórház bejáratánál az van kiírva, hogy az osztály határozatlan ideig nem működik, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ azt közölte, várhatóan a jövő héten újra működik majd az osztály.

Márk bevallja, hogy mit tett Jánossal

Ahogy Hajnit hallgatta, a lelkiismeret-furdalása egyre csak erősödött, míg végül elárulta, hogy valójában hogyan sérült meg János.

Lajsz Andrásnak az egészsége a tét

Fél év alatt 20 kilót szedett fel magára Lajsz András, az elhízás miatt még kórházba is került. A mixer négy infarktust élt túl, az utolsó esetben szíve is leállt. Orvosa döbbentette rá arra, hogy ezt az életmódot nem folytathatja tovább, ezért szigorú diétába kezdett.

 

Kampány a jobb kórházi kosztért

Fenséges kórházi koszt! – nehezen elképzelhető, hogy valaha így kiáltana fel egy beteg. A Főzzük körbe Magyarországot kórházainkban! elnevezésű kezdeményes célja, hogy bebizonyítsa, lehet úgy főzni kórházi konyhákban is, hogy a beteg is elégedett legyen. A kezdeményezés ötletgazdái az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója, dr. Németh László és Ambrus György mesterszakács. 

Fókusz 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 19:05
Tűzvész a kórházban

37-en meghaltak, 70-en pedig megsérültek, amikor tűz ütött ki egy dél-koreai kórházban. Az áldozatok többsége idős ember, akik nem tudtak segítség nélkül kimenekülni az épületből.

Figyeljünk házi kedvenceink egészségére

Gondoltátok volna, hogy már léteznek nagyon modern állatorvosi rendelők is, ahol a háziállataink teljeskörű kivizsgáláson eshetnek át? Dr. Paál Csabától megtudhatjátok a részleteket.

Sebestyén Balázs a kórházból üzent a rajongóinak!

A Fal műsorvezetője az egyik pillanatban még nevetgélt a gyermekeivel, a másik pillanatban már a műtőasztalon feküdt...

Rózsa elárulta, hogy mi mindenre emlékszik a kórházból...

Kornélnak feltűnt, hogy barátnője igencsak szótlan. Kiderült, hogy ennek volt is oka, hiszen egészen eddig titkolt valamit, amit most inkább mégis elárult a srácnak.

Szabó Zsófi elsírta magát a szülőszobában

Zsófi már több képen is megmutatta újszülött kisfiát, most azonban a kamerák előtt is láthatjuk a picit!

Piros véletlen olyat tett Rózsánál, amit nem kellett volna...

Csak baleset volt, mégis nagy ijedtséget okozott Piros ügyetlenkedése. Vajon mit fog szólni ehhez Kornél?

Rózsa felébredt a kómából

Fél év után végre magához tért balesete után a kómában fekvő lány.

A teljes adásért kattints IDE!

Betegágyáról üzent Miklós Edit

Nem indulhat a téli olimpián a legsikeresebb magyar síző. Miklós Edit súlyos balesetet szenvedett szombaton Ausztriában. A szuperóriás-műlesiklásnál a célba érve összeesett és percekig feküdt mozdulatlanul. Mentőhelikopterrel vitték kórházba. Kiderült, hogy jobb térdében elszakadt a keresztszalag, és esés közben beverte a fejét. Már az éjszaka megműtötték, és kórházi ágyáról videón üzent.

Dóriék aggódnak a kislányuk miatt

Már több mint kilenc napja, hogy a kis Lotti megszületett, viszont úgy tűnik, egyelőre még nem jöhet ki a kórházból. A szülők egyre fáradtabbak és eléggé elcsüggedtek.

Buszmegállóban hagyták a beteget

Kidobtak az utcára egy szinte öntudatlan állapotban lévő nőt egy amerikai kórházból. Egy járókelő vette pártfogásába és vitette vissza az intézménybe. Az óriási felháborodás miatt a kórház bocsánatot kért, és elszigetelt esetnek nevezte, ami történt. Azt nem árulták el, miért rakták ki a nőt az utcára.

Story Extra 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 16:15

RTLII Híradó 2018-01-09


szerző:
2018.01.09. 21:30

Rüh a Margit kórházban


szerző:
2018.01.08. 18:40
Rüh a Margit kórházban

Betegek és ápolók is rühesek lettek a Szent Margit Kórház ápolási osztályán. Ezt egy ott dolgozótól tudta meg az RTL Híradó. Úgy tudjuk, az időseket gondozó részlegen már októbertől küszködnek a fertőzéssel.

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

Fél napot feküdt a sürgősségin

Saját matracán fél napot feküdt a földön egy gerincbeteg a budapesti Szent Imre Kórház sürgősségi osztályán. A nőt délután vitte be a mentő a sürgősségire, mert munkahelyén rosszul lett. Ott azonban annyi volt a beteg, hogy nem jutott neki ágy, így volt élettársa vitt be neki otthonról egy matracot. Végül késő este látták csak el, az infúziót is a földön fekve kapta meg. A kórház szerint két napig nagyon sok betegük volt, ezért kellett ilyen körülmények között várnia.

Hűha! Piros leleplezte Kornél titkát!

Piros egy agyafúrt cselnek köszönhetően sikeresen bejutott a kórházba, és nem is telt bele sok időbe, hogy végre valahára nyomra bukkanjon. Útja egy lányhoz vezetett, de vajon ki lehet ő?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: „Jézusom, mindjárt elájulok!”

Lehel elárulta Pirosnak, hogy Kornél virágcsokrokat szokott küldeni valakinek a kórházba. A virágbolt tulajdonos hiába is próbálta meg kideríteni a titokzatos illető kilétét, többszöri felszólítás után el kellett hagynia az épületet…

A teljes adásért kattints IDE!

Piros lebuktatta Kornélt…


szerző:
2017.12.29. 20:30
Piros lebuktatta Kornélt…

Mivel a legfiatalabb Erdész lánynak gyanússá vált barátja furcsa viselkedése, elhatározta, hogy követni fogja őt. Egészen a kórházig nyomozott szerelme után, ahol szívfacsaró látvány tárult a szeme elé…

A teljes adásért kattints IDE!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!