KERESÉS search-close

kóma

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kóma"

Lili: „Dani nem tudja, hogy ki vagyok!”

Dani felébredt a kómából. Joe elhanyagolta Orsit. Milán megtudta, ki Ayse új szerelme.

Egy éve küzd a hintából kizuhant fiú

Krisztofer tavaly Várpalotán felült egy extrém hintára, ami leszakadt, ő pedig 20 métert repült ki, fejjel a betonnak. Azóta rehabilitáción van, nem tudják, mikor épül fel, de még azt sem, hogy mikor mehet végre haza a családjához?!

Kómában van a fojtogató áldozata

Kómában van a kapuvári fojtogató áldozata, tudta meg az RTL Híradó. A lányt a gyanú szerint pénteken támadta meg volt barátja, miután átment hozzá és arra kérte, kezdjék újra a kapcsolatukat. A volt barátnő ezt nem akarta, a 32 éves férfi ezért kezdte el fojtogatni.

Szofi Tamásnak: „Nem tudom így folytatni veled…”

Szofi számonkérte Borit. Roland hazugsággal vádolta Sanyát. Lalinak forradalmi ötlete támadt.

Sanya magához tért a kómából

Roland teljesen kikészült, mert Anna nem hitte el neki, hogy csak védekezett Sanyával szemben. A kórházban próbált Sanya állapota felől érdeklődni, de Anna nagyon elutasító volt vele. Roland meglepő módon Evelinben talált megértő barátra, eközben pedig Sanya is magához tért a kórházban. Anna elsőre nagyon megkönnyebbült, de aztán sokkolta is, hogy Sanya nem emlékszik arra, miért került kórházba.

Anna: „Életem hibája volt feljönni Pestre…”

Sanya magához tért. Tamás beismerte Szofinak a megcsalást. Laura másodmagával tért haza vidékről.

A híres autóversenyző kómába esett!

Négy éve már, hogy a világ lélegzetvisszafojtva várta az újabb fejleményeket Michael Schumacher állapotáról. Akkor a Fókusz megmutatta, kik azok, akik hosszú kóma után még a dobogóra is visszaállhattak abban a sportágban, amely majdnem a vesztüket okozta.

Kész csoda: magához tért a fiú a kómából

Az élettelenül fekvő fiú egy nappal azelőtt, hogy lekapcsolták volna a gépekről, visszatért az életbe.

Bianka kómába esett


szerző:
2018.03.02. 16:00
Bianka kómába esett

Miután összeesett a fellépésen, kórházba szállították az eszméletlen Biankát. Márk a kórházban várakozott, hogy beszélhessen az orvosokkal, és kiderítse, mi történt a lánnyal. Az orvosok azonban nem sok jó hírrel tudtak szolgálni...

A nő, aki újjászületett


szerző:
2018.01.22. 09:24
A nő, aki újjászületett

Az Oltári csajok szereplője egy tragikus baleset miatt került kómába. Rózsa azonban felébredt, és minden korábbi dologra emlékszik. De vajon mi a valóság? Arany-Tóth Zita egy súlyos autóbaleset következtében 10 hétig feküdt kómában, és a retrográd amnézia miatt nem emlékszik élete első 20 évére...

Rózsa elárulta, hogy mi mindenre emlékszik a kórházból...

Kornélnak feltűnt, hogy barátnője igencsak szótlan. Kiderült, hogy ennek volt is oka, hiszen egészen eddig titkolt valamit, amit most inkább mégis elárult a srácnak.

Rózsa felébredt a kómából

Fél év után végre magához tért balesete után a kómában fekvő lány.

A teljes adásért kattints IDE!

Lili elárulja Kornélt...


szerző:
2018.01.10. 20:30
Lili elárulja Kornélt...

A Herczegné váratlanul toppant be a virágboltba, legalábbis Piros számára biztos, hogy váratlan volt. Lili úgy döntött, ismét kezébe veszi az irányítást, hiszen mégiscsak családjáról, pontosabban a fia jövőjéről van szó.

Ilyen a Bartha-módszer a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Zsolt ismét egy komoly balhéba keveredett. A Mátyás király tér rosszfiúja egy súlyos kómába esett, amit lányának úgy tálal, mintha valami fertőzés miatt történt volna minden. Az egyik pillanatban viszont, mikor csöngetnek Zsoltnál, hirtelen minden kiderül.

Kómába esett egy fiatal rab

Kómába esett egy fiatal rab a Gyorskocsi utcai börtönben, öt nappal azután, hogy bekerült. Az augusztusban történt esetről egy akkori rabtárs beszélt az RTL Híradónak. Azt állítja: hiába szóltak az őröknek, ők sokáig azt hitték, a rab csak alszik, mert begyógyszerezte magát. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított az ügyben. Azt mondják, nem hibáztak, azonnal mentőt hívtak az eszméletlen férfihez, aki jelenleg is kórházban fekszik.

Hinta-baleset: az anya bizakodik

Önállóan lélegzik és stabil az állapota annak a tizennyolc éves fiúnak, aki két hete kizuhant egy extrém hintából Várpalotán. Egy tartóalkatrész tört ketté, a fiú pedig méterekre repült a hintától és a járdának csapódott. Már nem altatják, ennek ellenére nem reagál a külvilágra, kómában van.

 

Vanessza még most is kómában van

A Fókusz történetének egyik legmegrendítőbb interjúját láthatják. Döbbenetes őszinteséggel beszélt annak a magyar lánynak az apja, aki még júliusban szenvedett súlyos balesetet Bulgáriában. Vanessza azóta kómában van.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 19:00
Mogyorótól lett rosszul: kómába esett, lebénult

A Budapesten lebénult brit tévés drámája arra figyelmeztet, hogy a mogyoróallergiát nem lehet elég komolyan venni. A producer még három éve lett rosszul egy budapesti étteremben, kómába esett, lebénult. A tévés története azért most került a figyelem középpontjába, mert édesanyjával együtt most mesélték el abban a műsorban, amelynek a tragédia előtt ő volt a producere.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Beperli a család a bolgár sofőrt

Kártérítést kérnek a balesetet okozó sofőrtől Burkus Vanessza szülei. Ő az a szegedi lány, akit nemrég hoztak haza Bulgáriából, miután egy autóbaleset után kómába esett. Egy bolgár férfi rohant bele fékezés nélkül az autópálya leállósávjában veszteglő kocsijukba, ekkor sérült meg. A család most pénzt kérne, amit a 19 éves lány rehabilitációjára és kórház utáni, otthoni ápolására fordítanának.

Már reagál az ébresztésre Vanessza

Mozgatta kezét, lábát, kinyitotta a szemét és reagált az édesapja hangjára Burkus Vanessza. A 19 éves lány csaknem egy hónapja szenvedett balesetet Bulgáriában, múlt héten hozták haza az ottani kórházból. Azóta folyamatosan ébresztik a Szegedi Idegsebészeti Klinika intenzív osztályán. Szülei egyre bizakodóbbak, egy MP3-as lejátszót is vittek be neki, amin ők mondanak régi meséket a lányuknak.

Többféle baktérium is megfertőzte

Lázasan, tüdőgyulladással hozták haza a burgaszi kórházból Burkus Vanesszát. Ő az a 19 éves lány, aki egy hónapja szenvedett autóbalesetet Bulgáriában. Azóta kómában van, Burgaszban kezelték, csütörtökön hozták haza. A szegedi orvosok megvizsgálták a lányt, szerintük a szervezetében többféle baktérium is volt, mire hazakerült. Itthon elkezdték az ébresztését, de egyelőre semmire nem reagál.

Hazahozzák a kómában lévő lányt

Csütörtökön a szegedi klinikára szállíthatják Burkus Vanesszát. A szegedi lány három hete szenvedett autóbalesetet Bulgáriában, azóta kómában fekszik. A kinti kórház azt állítja a lány állapota stabil, haza lehet szállítani. A repülő csütörtökön hozza haza a lányt Magyarországra. Az apa azt mondta az RTL Híradónak, hogy megkönnyebbültek.

Kómába esett lány: hiába fordultak a nagykövetséghez, sokáig semmi sem történt

Meg kell várni, amíg stabilizálódik a Bulgáriában balesetet szenvedett magyar lány állapota, azután lehet hazaszállítani – közölte a külügyminisztérium. A 19 éves fiatalt három hete érte baleset a fekete-tengeri Burgasznál, azóta kómában fekszik. Apja minél előbb szeretné Magyarországra szállíttatni lányát. Azt állítja, hiába fordultak a nagykövetséghez, sokáig semmi sem történt. A külügyminisztérium szerint azonban ők az első perctől segítették a családot.

Nem tudják hazahozni kómában fekvő lányukat

Nem tudják hazahozni kómában fekvő lányukat, három hete küzd a bolgár kórházzal egy szegedi család. A 19 éves lány nyaralni volt a Fekete-tengernél lévő Burgaszban, amikor autóbalesetet szenvedtek. A lány kómába esett. Családja a magyar konzulátustól kért segítséget, de azt állítják, csak fizetős tolmácsot ajánlottak, hétfőtől pedig szabadságra megy a konzul. A szülők már a tartalékaikat élik fel, hogy minden nap meglátogassák a lányukat.

Meghalt a fogságból szabadult fiú

Meghalt a kórházban az amerikai egyetemista, akit a múlt héten kómában szállítottak haza Észak-Koreából. A 22 éves Otto Warmbier 2016-ban járt Észak-Koreában, ahol a szállodában el akart tenni egy propaganda-plakátot. Ezért letartóztatták, és "államellenes bűncselekmény" vádjával tizenöt évi kényszermunkára ítélték. Tizenhét hónapi fogva tartás után, politikai egyeztetéseket követően hozták vissza az Egyesült Államokba, kómában…

46. rész - A férjem kómában van, de én élek!

Az ipari alpinistaként dolgozó Vadász János egy munkahelyi baleset következtében éber kómába került. A felesége rendszeresen látogatja őt abban bízva, hogy egy nap felébred, azonban több hónapnyi várakozás után úgy dönt, hogy új életet kezd. Ekkor váratlan esemény történik!

Félholtra verte a cellatársa

Cellatársa vert félholtra egy 17 éves rabot az egyik miskolci börtönben néhány héttel ezelőtt. Az őrök állítólag csak nyolc óra múlva találtak rá az eszméletlen fiúra, aki azóta is kómában fekszik. Családja most kártérítési pert akar indítani a börtön ellen, mert szerintük nem figyeltek oda eléggé a rabokra, ezért nem tűnhetett fel senkinek, hogy mi történt. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága vizsgálatot indított. 

 

27. rész - Egy lány tudni akarja, hogy ki ölte meg a legjobb barátnőjét?

Dominikát teljesen váratlanul éri, amikor letartóztatják a barátját, Szabolcsot, de amikor véletlenül fültanúja lesz egy beszélgetésnek, rájön, hogy az egész életét át kell értékelnie, mert eddig hazugságok között élt, ráadásul fogalma sincs róla, hogy magához tér-e valaha kómába esett barátnőj…

Paula megtudja, hogy Balu kómába esett

Paula egy álmatlan éjszakát követően Tamástól megtudta, hogy Márk úgy megverte Balut, hogy a fiú kómába esett. Később a lány találkozott szerelme ügyvédjével, és megtudta Márk súlyos titkát...

Következő rész (2017. február 14.)

Paula megtudja Tamástól, hogy Márk úgy megverte Balut, hogy a fiú kómába esett. Zsófika fotója megjelenik egy magazinban. Lali lepasszolja a görényeket, és örökbefogad egy kutyát.

Előző rész (2017. január 18.)

Milán eljátssza, hogy ismét összebarátkozik Karesszel. Joe végre felébred, Barbi pedig alig tér magához az örömtől! Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! 

Barbi Joe-nak:

Barbi minden kétséget kizáróan rájön, hogy a férje mellett a helye, és hogy még mindig őt szereti. Barbi szakít Robival, majd könnyek között vall szerelmet a kómában fekvő Joe-nak.

 

Következő rész (2017. január 18.)

Milán eljátssza, hogy ismét összebarátkozik Karesszel. Joe végre felébred, Barbi pedig alig tér magához az örömtől! Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! 

Barbi szerelmet vall a kómában fekvő Joe-nak

Reggel a lakók Joe betegágya köré gyűltek, Barbi férje ugyanis a baleset következtében kómába került. Miután Robi a kórház előtt becsmérlően beszélt Joe-ról, Barbi rájött, hogy férje mellett a helye, és szakított Robival...

Előző rész (2017. január 17.)

Joe kómába kerül. Bori reggel fényképeket kap, amelyeket egy ismeretlen készített róla. Maja és Kristóf értesítik a rendőrséget, akik őrizetbe veszik Zsoltot.

Következő rész (2017. január 17.)

Joe kómába kerül. Bori reggel fényképeket kap, amelyeket egy ismeretlen készített róla. Maja és Kristóf értesítik a rendőrséget, akik őrizetbe veszik Zsoltot.

 Korábban megbukott, agysérülése óta sziporkázik matekból

Csodáról is beszélhetnék, de az hogy András a kóma után, agysérülése után, sziporkázik matematikából, pedig korábban meg is bukott belőle, nem ismeretlen a tudomány előtt. Azt mondják néhány száz hasonló esetet ismernek. Amikor egyszer csak valaki különleges képességeket mutat olyan területen, amihez addig egyáltalán nem értett.

Fókusz 2016-10-17


szerző:
2016.10.17. 17:25
Egy igazán tragikus szerelem története: fél éve kómában

Három éve, ezen a napon ismerhettük meg annak a szerelmes párnak a szomorú történetét, akik egy baleset folytán majdnem elveszítették egymást. A tizennyolc éves Renáta párja mellett ült az autóban, mikor frontálisan ütköztek egy mikrobusszal.

Kómába esett a gyógyszertől


szerző:
2016.01.15. 18:50
Kómába esett a gyógyszertől

Rosszul sült el a gyógyszerkísérlet: Egy ember kómába esett, öt másik pedig súlyos állapotban került kórházba, miután részt vettek egy új gyógyszer tesztelésében egy francia laboratóriumban. A kísérlet előtt mind egészségesek voltak, a gyógyszergyártó cég állítólag egy kannabisz-alapú fájdalamcsillapítót próbált ki rajtuk.

Pascal élete rémálommá változott

Kómában volt, amikor a tudta és beleegyezése nélkül lefotózták a kórházi ágyában? A tahitótfalui férfi nem érti, hogyan kerülhetett fotója a cigisdobozokra, amivel a dohányzás veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Tudta nélkül lett a cigisdobozok szereplője?

Kómában volt, amikor a tudta és beleegyezése nélkül lefotózták a kórházi ágyában? A tahitótfalui férfi nem érti, hogyan kerülhetett fotója a cigisdobozokra, amivel a dohányzás veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Két éve volt Schumacher balesete


szerző:
2015.12.29. 18:55
Két éve volt Schumacher balesete

Nem tudni, hogy valaha felépülhet-e Michael Schumacher. A volt Forma 1-es pilóta ma két éve szenvedett súlyos síbalesetet, amely után fél évig volt kómában. Tavaly júniusban tért magához, azóta otthon ápolja egy 15 fős stáb, akiket szigorú titoktartásra köteleztek.

Előző rész (2015. október 13.)

Vajon miért csókolta szájon Zsófi Tóbiást, amíg kómában volt? Ágnes átadja részvényeinek felét Ludwignak. Zsolt nagypapa lesz, miközben Krisztián sikeresen viszi tovább a Rózsa bisztrót.

Fél évig volt kómában, mára magát is képes ellátni Krisztián

Fél évet volt kómában, majd csodával határos módon felébredt és lassacskán elkezdett javulni az állapota. Mára magát is képes ellátni, hol ott egy éve még szinte mozogni is alig tudott. Gyógyulásáról és terveiről őt kérdeztük.

Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistája

Azt tudták, hogy a munkáltatójuktól akár iskolakezdési támogatást is kaphatnak?Holnap mindent elárulunk erről. Bemutatunk egy fiút is, aki fél évig volt kómában , de ma már önmagát is képes ellátni. Valamint bepillantunk Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistájába is, és azt is megtudjuk, hogy milyen ásványok illenek a személyiségünkhöz.

Bianchi 9 hónappal élte túl a balesetét

Kilenc hónappal balesete után meghalt Jules Bianchi francia Forma-1-es versenyző. A 25 éves sportoló tavaly októberben, a japán nagydíjon szenvedett balesetet, miután 130 kilométer per órával egy másik autót mentő munkagépnek ütközött. Agysérülést szenvedett, kómába esett, és azóta sem tért magához.

Felébredt a kómából Kara Tünde

A színpadon összeeső Kara Tünde szíve két héttel ezelőtt állt le próba közben, azóta kórházban ápolják, pár napja felébredt a kómából. Telefonon beszéltünk Tünde állapotáról párjával, Czitor Attilával.

Két hét után meghalt a megvert férfi

Meghalt a kórházban az a férfi, akit június elsején úgy megvert egy fiatal Tiszabezdéden, hogy életveszélyes koponyasérülésekkel vitték kórházba. 9 napon át küzdöttek az életéért. Családja az ágya köré gyűlve reménykedett gyógyulásban. Akkor már kómában volt. A támadással egy 22 éves eperjeskei fiút gyanúsítanak, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, azóta előzetes letartóztatásban van.

Megmutatták, hogy verték meg a zenészt

Megijedt, de nem gondolta, hogy komoly a sérülése a brutálisan megvert férfinak, ezért nem segített - ezt mondta a helyszíni tárgyaláson az a fiatal, akit azzal vádolnak, hogy társával együtt kis híján agyonvertek egy gitárművészt három éve Miskolcon az avasi református temetőben. Megrázó történet!

Zavargások a temetés után


szerző:
2015.04.28. 18:30
Zavargások a temetés után

Tüntetők borították lángba az amerikai Baltimore-t hétfő este, miután a városban eltemettek egy 25 éves feketebőrű fiatalembert. Freddie Greynek rejtélyes körülmények között eltört a gerince miután a rendőrök letartóztatták, majd egy hét kóma után meghalt. A gyászszertartás után gyújtogató és fosztogató csoportok ellen bevetették a Nemzeti Gárdát, és szükségállapotot hirdettek ki.

Fókusz Plusz 15-04-04


szerző:
2015.04.04. 19:20
Fókusz Plusz 15-04-04

Fókusz Plusz: Mi az igazság? - Tényleg április negyedikén ért véget számunkra a második világháború? Hogy zajlott a Mohácsi csata? Történelmi tévhitek nyomába eredtünk. Nem adta fel - Felébredt a kómából, megvakult, majd árván maradt. Egy 26 éves lány megdöbbentő története.

Kómából a maratonra


szerző:
2015.03.30. 08:15
Kómából a maratonra

Barát Péter két és fél évvel ezelőtt egy súlyos baleset után kómába esett. Élet-halál között lebegett és orvosai lemondtak róla. Ma fut, úszik és maratonra készül. A tragédiáról és arról mesélt nekünk, hogy hogyan tudott ismét felállni és sikert sikerre halmozni.

Fókusz 15-02-06


szerző:
2015.02.06. 19:20
Fókusz 15-02-06

Fókusz: A háború árnyékában - Nálunk élő ukránok és oroszok a Kelet-Ukrajnában kialakult helyzetről. Meg lehet állítani a pusztítást? A semmi közepén - Messze a városoktól, csend és nyugalom. Milyen a homokháti tanyavilág a XXI. században? Harc az életért – Autóbalesetben meghalt szülei miatt lett mentős. Aztán őt érte tragédia. Szabolcs megrázó története.

Buli után fájó az emlékezés

Mi történt az előző este? Ki hova és mit? A szilveszteri buli másnapján kómásan éledeztek a villalakók és közösen próbálták összerakni a buli darabjait. Közülük is kiemelkedett Edina, aki nem győzte fájlalni a fenekét...

Életmentő műtéten esett át Kozsó

Közös imádkozás egy nagybeteg emberért. Szentmise Kozsó felépüléséért. A hír ijesztő. Valóban ilyen nagy a baj?  
 

Barátai és rajongói aggódnak Kozsóért

Közös imádkozás egy nagybeteg emberért. Szentmise Kozsó felépüléséért. A hír ijesztő. Valóban ilyen nagy a baj?  

Egy éve még kómában volt a világbajnok

Örömmámorban fogadták rajongói a hazaérkező dán csodasportolót. A 31 éves Camilla Pedersen tavaly súlyos kerékpáros balesetet szenvedett, és kómába került. Ám felébredt és azóta felépült.

Szaxi Maxi: Mi történt valójában?

Ellentmondásosak a nyilatkozatok Szaxi Maxi családjában. Az énekes-szaxofonos még Németországban kapott stroke-ot egy folyami luxushajón, ahol zenészként dolgozott. Azonnal elindultak a találgatások, vajon mi történhetett. Címlap címlapot követett.

Michael Schumachert a felesége szeretete tartja életben

Futótűzként söpört végig a világon az örömhír, hogy a hétszeres világbajnok Forma 1-es pilóta csaknem fél év után felébredt a kómából.

Mi vár Schumacherre? Kómából ébredők mondják el

Miközben a világ lélegzetvisszafojtva várja az újabb fejleményeket Schumacher állapotáról, megmutatjuk, kik azok, akik hosszú kóma után még a dobogóra is visszaállhattak abban a sportágban, amely majdnem a vesztüket okozta.

Schumacher felébredt a kómából


szerző:
2014.06.16. 17:00
Schumacher felébredt a kómából

Exkluzív, Magyarországon nem látott videófelvételek a világ leghíresebb Forma-1-es autóversenyzőjéről, akiről szenzációs hírt közölt ma délben a menedzsere.

Fókusz 14-06-11


szerző:
2014.06.11. 19:30
Fókusz 14-06-11

Fókusz: Herceg inkognitóban - Mit keresett a brit királyi család fekete báránya titokban Magyarországon? A Fókusz Harry nyomába eredt. Kómában a sztár - Mesterséges kómában altatják a Hungária és a Dolly Roll szívtipróját! Fekete Gyula egy luxushajón kapott agyvérzést. Titkos randevú - Tóth Gabi az amerikai X-faktor sztárjával randevúzott. David Correy megtalálta a közös hangot a magyar mentorral.

Fókusz 14-05-20


szerző:
2014.05.20. 19:30
Fókusz 14-05-20

Fókusz: Megdöbbentő részletek - Több hetes kóma után ébredt fel az a fiú, aki a harmadik emeletről zuhant le. Mi történhetett? Harcban a mérleggel - A táncosok között van, aki nyolc kilót fogyott le. Ki lehet az abszolút rekorder? Visszatérésre készül - Som Lajos új életet akar kezdeni. Dalokat ír, Bunyós Pityuval edz, és azt ígéri, hallani fogunk róla.

Fókusz 14-03-11


szerző:
2014.03.11. 18:30
Fókusz 14-03-11

Fókusz: Videón az életmentés - Ipari kamera rögzítette, hogy egy áruházi dolgozó hogyan éleszt újra egy férfit egy budapesti hipermarketben. Bombanők bikiniben - Levetkőzött az egykori valóvilágos. Ő lett az ország legszexibb modellje.

Felébredt a kómából, más ember lett

Arany-Tóth Zita egy súlyos autóbaleset következtében 10 hónapig volt kómában. Balatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant az autójukba. Azt mondja, valószínűleg egy angyal vigyázott rájuk, hiszen mögöttük egy mentőautó volt.

Fókusz 14-01-20


szerző:
2014.01.20. 19:55
Fókusz 14-01-20

Fókusz: Rettegés - Aurelio egy aprócska póktól kapott rohamot, amitől Kiss Ramóna is retteg. Lehet-e védekezni ellene? Valóra vált álom - Bár a Bythewayre szavaztak, nyertek, a debreceni pár egy világsztár londoni koncertjére repült. Vissza az életbe - Eszternek sikerült az, ami Schumachernek még nem, felébredt a kómából és újratanult mindent.

Kóma után vissza az életbe


szerző:
2014.01.20. 19:00
Kóma után vissza az életbe

Andor Eszternek sikerült, ami Schumachernek egyelőre nem. Eszter autóbalesetben sérült meg életveszélyesen: 10 napig feküdt kómában. Csodával határos ébredése után mindent újra kellett tanulnia.

Kóma: Milyen jövő várhat Schumacherre?

A világ egyik legmegnyugtatóbb sportja a síelés, egyben az egyik legveszélyesebb is. Elég egy kis hiba és bárki akár halálos balesetet is szenvedhet. Tavaly december 29-óta ezt a szabályt sokan megjegyezték a világon.

Fókusz Plusz 14-01-11


szerző:
2014.01.11. 19:30
Fókusz Plusz 14-01-11

Fókusz Plusz: Néma küzdelem - Milyen jövő vár Schumacherre? És egy sikeres magyar síelő története, aki felébredt a kómából. Minden eladó - Van, aki a WC-jével büszkélkedik, más használt protézisét kínálja. Ordító szépséghibák az apróhirdetésekben.

Jobban van Schumacher, de nincs túl az életveszélyen

Hétfőhöz képest jobb az állapota, de még mindig életveszélyben van Michael Schumacher vasárnapi síbalesete után.

Kómában fekszik Michael Schumacher!

A volt autóversenyző síbalesetének híre sokkolta az egész világot. A pilóta internetes oldala elérhetetlenné vált, a közösségi oldalakat elözönlötték a jókívánságok, ebben a pillanatban rajongók milliói és világsztárok százai fohászkodnak a Forma-1 legnagyobb legendájának életéért.

Fókusz 13-08-08


szerző:
2013.08.08. 20:50
Fókusz 13-08-08

Fókusz: A vallomás - Szellő István gyászol és kizárólag gyermekei érdekeit nézi. Elmondja, min mentek keresztül. Csodás gyógyulás - Autóbalesete után 45 napig volt kómában. De Fruzsi felépült, már a kezét is megkérték. Mindenki szigete - Ahol együtt bulizik tinédzser és nyugdíjas. Keressük a legidősebb fesztiválarcot!

Élet a kóma után


szerző:
2013.08.08. 15:15
Élet a kóma után

Egy végzetes baleset és 45 napnyi kóma után Fruzsinának újra kellett építenie az egész életét. A testi sérülések már a múlté, de vajon a lelki sebek begyógyultak a trauma után?

Fél éve él éber kómában: meddig visz a remény?

A tizennyolc éves Renáta szerelme mellett ült az autóban, amikor frontálisan ütköztek egy mikrobusszal. A lány azóta nem ébredt fel, a fiú pedig nem engedi el a kezét. Édesanyja ápolja, a család feltétel nélkül hisz a gyógyulásban. De, meddig bírják egyedül?

Változó élet: elgázolták, ő mégis talpra állt

Több mint 30 métert repült, majd 3 hétig feküdt kómában az a fiú, akit egy évvel ezelőtt egy autós elütött a munkahelye előtt. Gergő csodával határos módon életben maradt, 27 évesen újra kellett kezdenie az életét és még meg is bírságolták.

Az egész ország Cipőre emlékezik

Hétfő hajnalban elhunyt a Rebublic zenekar alapítója, Bódi László, Cipő. Az énekes soha többet nem léphet a rajongói elé, de az olyan, ma már klasszikusnak számító Repuplic slágerek, mint a 67-es út vagy a Szállj el kismadár mindannyiunk fülében örökre ott csengenek majd.

Cipő: nemcsak egy énekestől búcsúzunk

Bódi László, azaz Cipő, a Republic együttes frontembere. Dalszerző, szövegíró, előadó. A férfi, akit 23 évvel ezelőtt ismert meg az ország. Több száz dal fűződik a nevéhez. És valami jellegzetes varázs, ami a lényéből áradt.

Túlélte a 25 ezer voltos áramcsapást

25 ezer voltos feszültség érte Dani testét, aki a sikeres érettségit, felvételit és nyelvvizsgát ünnepelte születésnapja után pár nappal 2008 nyarán. A mulatozás azonban keserű véget ért.

Fókusz 11-07-07


szerző:
2011.07.07. 20:55
Fókusz 11-07-07

Fókusz: Formaidőzítés az X-Faktor énekeseivel! Hogyan küzd Vastag Csaba 10 kilós súlyingadozásaival? Janicsák Veca azt mondja, nem fogyókúrázik, Nikolas viszont kockahasra gyúr. Amíg Anikó vörös bikiniben csavarta el a fürdőzök fejét, addig Béci kék shortban a legjóképűbb úszómester címre pályázott. Az ex-villalakókkal és stílus tanácsadónkkal fürdőruhadivatot próbálták meghatározni a strandon. És ének egy kómában fekvő lányért, ott voltunk Spiriev Teo jóttékonysági koncertjén.

Spiriev Teo jótékony dala egy lányért

Spiriev Teo iskolatársa felépüléséért énekelt. A zeneimádó lányt nyolc hónapja egy kivilágítatlan autó ütötte el, azóta kómában fekszik.

Fél kettő 11-06-10


szerző:
2011.06.10. 14:20
Fél kettő  11-06-10

Fél kettő: Visszakapott élet - Két év után felébredt a kómából egy mezőtúri lány. Gyökerek - Keresztes Ildikó Erdélyben született. Milyen a kapcsolata szülőföldjével? Menni kell? - Egy kutatás szerint minden hatodik magyar kivándorolna. De mi vár rájuk külföldön?

A szeretet segíti egy kis élet rehabilitációját

A súlyos balesetet szenvedett kisfiú rehabilitációjára gyűjtenek, ugyanis az eddig összegyűlt adomány nem elég az összes kezelésre.

Rejtély, hogy került kómába a magyar diák

Egyik ismerőse azt mondta: a fiú orvosai szerint nem baleset történt, hanem megverték.

Emberfeletti küzdelem stroke után


szerző:
2011.03.29. 19:49
Emberfeletti küzdelem stroke után

Zsuzsa a gyógyításnak szentelte az életét, 5 éve azonban stroke-ot kapott, kómába esett és lebénult. Emberfeletti küzdelmét folyamatosan filmezték. Csodák márpedig vannak, a Fókuszban be is bizonyítjuk!

Te vagy az életem 11-01-11

Te vagy az életem, 134. rész Esperanza meg akarja tudni mi történt Martinnal. Kiderül, hogy kómában van. Jose segítségével a lány is bejut hozzá, bár Constanza megtiltotta neki. Falucho Miguel lakásán megjelenik egy jelmezben. Kényszeríti Miguelt, hogy újra egyesüljenek. De Miguel nem akarja megölni Martint. Debora meghallja a beszélgetést és ezt elmondja Esperanzának. Ő elkapja Faluchot és hívja a rendőrséget. Alfredo azt mondja Nievesnek, hogy Monita sosem fog hozzámenni Quiquehez, mert mást szeret. Ekkor lép be Quique. Turca még sem megy el Európába. Kibékülnek Joseval. Esperanza és Constanza éppen veszekednek Martin ágyánál és a szívritmus gép gyorsabban kezd verni.

Életébe kerülhet, hogy szebb melleket akart

Kómába esett egy rutinműtét, egy mellplasztikai beavatkozás közben egy svéd nő.

Magához tért a megvert orosz újságíró

Felébredt a kómából, de továbbra is mesterséges lélegeztetésre szorul a múlt héten kis híján agyonvert orosz újságíró.

Egy család, akit nem kímél a sors

Egészséges gyerekek születtek, majd a lány egy fertőzés, nagy fiúk pedig egy autóbaleset miatt vált magatehetetlenné. Szüleik éjjel-nappal gondjukat viselik.

Gyermeke született az agyhalott nőnek

Megszülte kisbabáját egy szomáliai asszony egy torinói kórházban, egy hónappal azután, hogy a klinikai halál állapotába került.

Megrázó interjú a villámcsapás túlélőivel

Életben maradt, és teljesen felépült az a győri fiú, akibe belecsapott a villám két hónappal ezelőtt. Édesapja is megsérült. Az átélt megrázkódtatásról a Fókuszban beszéltek először.

Fókusz 10-09-03


szerző:
2010.09.03. 20:40
Fókusz 10-09-03

Fókusz: Az X-Faktor különleges versenyzői! Művészként ébredt a kómából. Megnyitják a Zámbó Jimmy-aktát! Rongylábú világbajnokok. Anyuka a pácban. Száguldás, Porsche, celebek.

Művészként ébredt a kómából


szerző:
2010.09.03. 20:01
Művészként ébredt a kómából

Egy kulancs csípés miatt kómába esett, és két hétig nem volt kapcsolata a külvilággal. Miután Katalin felébredt, megértette az angol nyelvet, amit korábban nem beszélt, és ráérzett a festészetre, amihez korábban nem volt tehetsége.

Kóma után kihallgatták az ámokfutót

Kihallgattta a rendőrség a szombathelyi ámokfutót, akit barátnője meggyilkolásával gyanusítanak.

Kóma: rejtélyek és megható sorsok

Volt, aki dühében kiabálni szeretett volna, más pislogással kommunikált, vagy idegen nyelven szólalt meg. Olyan emberek döbbenetes vallomásait láthatják, akik heteket, hónapokat töltöttek magatehetetlenül.

Fókusz Plusz 05-15


szerző:
2010.05.15. 19:30
Fókusz Plusz 05-15

Kocsma, állatorvosi rendelő, pizzéria, múzeum, istálló. A szombati Fókusz Pluszban a közel- és régmúlt olimpiák bajnokainak eredünk a nyomába. Azt is kiderítjük, mi igaz a kómásokról keringő legendákból. Volt, aki dühében kiabálni szeretett volna, más pislogással kommunikált, vagy idegen nyelven szólalt meg. Olyan emberek döbbenetes vallomásait láthatják, akik heteket, hónapokat töltöttek magatehetetlenül.

Magához tért a kómából a focista

A sportoló csütörtökön esett össze egy meccsen Szolnokon. A 46 éves férfit szombatig lélegeztető géppel tartották életben.

Törőcsik Mari megható vallomása


szerző:
2010.02.03. 20:30
Törőcsik Mari megható vallomása

Súlyos betegsége óta először szólalt meg a Fókuszban Törőcsik Mari. A színésznő őszintén beszélt a betegségéről, és arról, hogy mennyit változtatott életén a halálközeli élmény.

Felébredt a kómából Johnny Hallyday

A francia rocker már beszélgetett is családjával és barátaival.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!