KERESÉS search-close

kívánságok

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kívánságok"

„More, úgy táncolsz, mint aki műtve van!”

Győző még mindig szerelemdokiként járja a várost, és nem akar arról letenni, hogy magányos szíveket hozzon össze. Hogy milyen kalandokba kell részt vennie? Mutatjuk!

„Jaj, egy igazi zsiráf, apukám” – így teljesüljön Győző minden vágya!

A "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője most egy igazi cirkuszban teljesíthette az emberek kívánságait, miközben neki is valóra vált egy álma. Győző nemcsak zebrákkal találkozhatott, hanem egy „igazi” zsiráffal is. Ha kíváncsi vagy arra, hogy sikerült a nagy találkozás, akkor nézd meg a videót!

Ez ám a varázserő: Győző vizet fakaszt!

Ha kell, kívánságokat teljesít, ha kell, lelki támaszt nyújt, és ha kell, akkor bizony vizet is fakaszt. Igen, ez mind Győző!

Gyere velünk, és éld át te is, milyen Győzővel mulatozni!

Még nem tudod, milyen együtt bulizni Győzővel? Akkor ez a te időd! Kukkants bele a "Mi a vágyad, more?" adásrészletébe, és éld át te is az őrületet!
 

Ha kihűlt a kapcsolatod, ne aggódj, Győző ebben is tud segíteni!

Hogy mi a legjobb módszer egy kihűlt, azaz hideg kapcsolatra, azt a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője gyönyörűen bemutatja. Nézzétek csak!

Ezt még biztos nem tudtad Gáspár Győzőről!

Kukkants bele a „Mi a vágyad, more?” következő részébe, és megtudhatod, hogy valójában mi Győző eredeti szakmája. Ne feledd, ma este 21:00 órakkor az RTL+-on folytatódik a kívánságshow!

Kabát Peti kívánsága kiverte a biztosítékot Győzőnél!

Hogy mi volt a vágya az egykori focistának? Nem fogjátok elhinni...
 

ÉNB Lali egy régi titkot árult el Győzőről!

Sose fogjátok kitalálni, hogyan indult a két celeb barátsága...

Mi a vágyad, more? Most Gáspár Győző elárulja!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A "Mi a vágyad, more?" című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét. De ez mit is jelent? Azt most Győző maga árulja el!

A celebek is kívántak Gáspár Győzőtől!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A "Mi a vágyad, more?" című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét. Most a celebek is elárulták, hogy ők mit kívánnak!

Mi a vágyad, more? Győző Londonban teljesít kívánságokat!

Az RTL+ hamarosan induló, vadonatúj műsorában bármi megtörténhet, és bizony meg is történik! Mutatjuk!

Emberek! Itt van Győző, és teljesíti a kívánságotokat!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A Mi a vágyad, more? című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét.

Gyerekbarát öltözőt kért Pink

Organikus zöldségek és gyümölcsök, gyerekbarát öltöző, gumimacik - egyebek mellett ezeket kérte a Sziget Fesztivál szervezőitől Pink. Az amerikai szupersztár családjával és csaknem 70 fős stábjával jön Budapestre, szerda esti koncertje előtt már egy nappal. De nemcsak neki voltak speciális kívánságai a fesztivál szervezőihez az elmúlt 25 évben: Prince például az előre kért bútorok felét kidobatta, Robbie Williams pedig felépíttetett egy edzőtermet, amit aztán nem is használt.

Íme sztárjaink újévi fogadalmai!

Mint minden évben, most is sokan tettek újabb fogadalmat szilveszter éjjelén. De ezzel celebjeink sincsenek másképp, és ők sem maradtak ki a sorból két évvel ezelőtt. Hogy mit kívántak maguknak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, vagy netán mit fogadtak meg az X-Faktor énekesei? Nézd meg!

LUFIK A MIKULÁSNAK: Égbe szálltak a kívánságok

Már most munkába állt a Mikulásgyár. A karitatív szervezethez évente 4-5000 levél érkezik a gyerekek kívánságaival. Sokan már nyáron írtak a Mikulásnak. Ezeket az álmokat engedték most útjukra 100 léggömb formájában. A levegőbe emelkedett kérések egy része olyan, amelyek teljesítése nem pénz kérdése. Sok vidéki gyerek szeretne eljutni a fővárosba vagy találkozni példaképével. Van, aki konkrét dolgot kér, a Mikulásgyár tavaly rekord mennyiségű, 130 ezer kiló ajándékot gyűjtött a hátrányos helyzetű gyereknek. Hogy hogyan készülnek az idei karácsonyra, azt megnézhetik a 18 órakor kezdődő RTL Híradóban.

Story Extra 2016-08-16


szerző:
2016.08.16. 17:25
Hírességek az újévi fogadalmak sűrűjében

Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. De miért mondanak csődöt a legtöbben? És mi a titka azoknak, akiknek tényleg sikerül valóra váltaniuk álmaikat?

Sztárok bakancslistái

Már gyerekkorunkban is vannak álmaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani és ahogy növünk, annál több célunk lesz. Ezeknek a céloknak az összegyűjtésére született meg a bakancslista. Hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak sztárjainknak, azt ők mesélték el nekünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való