KERESÉS search-close

kézbesítés

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kézbesítés"

Tanévkezdésre mindenkinek kiviszik az előrehozott családtámogatást

Több mint 400 ezer családnak, a jogosultak nagyjából felének a Posta kézbesíti a járandóságát. Idén augusztus végén is előre kifizetik a szeptemberi családi pótlékot, illetve a GYES-t, és a GYET-et a beiskolázás miatt. Egy átlagos háromgyerekes család 48 ezer forinttal költhet többet augusztusban, szeptemberben viszont senki nem kap majd támogatást.

Nem volt, aki kézbesítse a leveleket Győrújfalun

Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. Információink szerint falu postáján hatalmas a munkaerőhiány. A Magyar Posta ma közleményben azt írta, helyettesítéssel próbálták megoldani a helyzetet, de egy betegség miatt végül csak tegnap tudták kihordani az elmaradt leveleket.

 

Jutalmat kapnak a kézbesítők

Az Erzsébet-utalványok kézbesítéséért 200 millió forint jutalmat osztanak szét a postások között. Erről a 24.hu értesült. A Posta ezt a megnövekedett forgalommal, főleg a reklámkiadványok nagy számával magyarázza.

 

Magyar Posta: Nem kell mindent kivinni

Rosszul fogalmazott a postai dolgozó, ezért mondta, hogy felsőbb utasításra nem viszik ki a levélküldeményeket, valójában egy kormányrendelet miatt van így. Ezt mondta az RTL híradónak a Magyar Posta szóvivője.

A külföldön élők is megkapták az utalványokat

Ausztráliába is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány – tudta meg az RTL Híradó. Az MSZP-nél azt mondják, nem értik, miért kell külföldre kiküldeni az utalványt, ahol nem tudják felhasználni. Az ajándékból több mint 70 országba jutott, a kézbesítés 52 millió forintba került. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánynak az volt a célja, hogy lakcímtől függetlenül mindenki megkapja az utalványt.

Átgondolta a kézbesítést a posta

Megszünteti a reggeli napilap-kézbesítést 19 településen a Magyar Posta. Január elsejétől az előfizetők nem kapnak korai olvasnivalót, mert a Posta – ahogy írják – a példányszámok csökkenése miatt átgondolta a kézbesítési határidőket. Jövőre legkésőbb délután négy óráig, a levelekkel együtt viszik ki az újságokat az érintett településeken.

A posta viszi az utalványokat?

Visszakozott Lázár János. Mégsem a kormányhivatalok dolgozói kézbesítik a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványát- ezt a miniszter közleményben írta meg, miután tárgyalt a dolgozókat képviselő szakszervezettel. Lázár János múlt csütörtökön jelentette be, hogy a két és fél millió nyugdíjasnak személyesen a kormányhivatali dolgozók viszik el az utalványokat, mert a posta túl drága lenne. Most mégis újra a Magyar Postától kérnek ajánlatot.

Titkos postások nyomába eredhetünk

A rejtőzködő csoport felderítésébe bárki bekapcsolódhat a jövő héten egy interaktív, kísérleti színházi előadáson.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való