KERESÉS search-close

kétségbeesett

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kétségbeesett"

Káosz, kitörések és vacogás Röszkén

Áttörték a rendőrsorfalat a menekültek Röszkénél, miután a gyűjtőponton komoly káosz alakult ki. Vannak, akik napok óta hiába várnak arra, hogy a regisztrálást végző táborba szállítsák őket. Egy kukoricaföld közepén kell ülniük, a 3-4 fokos hidegben sokan ott is éjszakáztak. Nők és gyerekek aludtak a csupasz földön, az önkéntesektől kapott takarókba burkolózva. Ezen a területen semmilyen állami segítséget nem kapnak. Az a röszkei táborban vár rájuk, csakhogy sokan nem férnek fel az oda induló buszokra. A kétségbeesett emberek egy része emiatt döntött úgy, hogy inkább kitör a rendőrök gyűrűjéből, és gyalog indul el valamerre.

Csak az egyik cipőjét találták meg

Csak az egyik cipőjét találták meg annak a 18 éves fiúnak, akinek vasárnap hajnalban veszett nyoma. Barátaival ivott egy parkban, amikor hozzájuk csapódott egy 30 éves ukrán férfi. A fiúk bizalmába férkőzött, később már együtt ittak. Végül egyedül maradt a 18 éves Patrikkal, akit azóta sem találnak. A fiú édesanyja szerint elrabolhatták a fiát, és addig nem nyugszik, amíg meg nem találják.

Előzetes: Vasárnap hajnalban veszett nyoma a fiúnak

Csak az egyik cipőjét találták meg annak a 18 éves fiúnak, akinek vasárnap hajnalban veszett nyoma. Barátaival ivott egy parkban, amikor hozzájuk csapódott egy 30 éves ukrán férfi. A fiúk bizalmába férkőzött, később már együtt ittak. Végül egyedül maradt a 18 éves Patrikkal, akit azóta sem találnak. A fiú édesanyja sírva nyilatkozott stábunknak. Hogy mit mondott, azt önök is hallhatják hat órakor a híradóban.

9. évad, 18. rész - Hátraarc

Patrick Clarkson, az elítélt szökevény újabb áldozatokat szed. A rendőrség minden egyetemet felkeres, hogy felhívja a veszélyre a fiatal lányok figyelmét, akikre az interneten vadászik az elkövető. Két női holttest után az idegösszeomlás szélén álló Patrick elrabolja Nataliát, és arra kéri a nőt, hogy kezdjék újra a nyomozást. A kétségbeesett férfi több olyan információt is mond, melyek az igazát bizonyítják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való