KERESÉS search-close

késes támadó

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "késes támadó"

18 évet kapott a késes támadó

Sokkal enyhébb ítéletre számított, 18 év fegyházat kapott az a férfi, aki 2017-ben egy éjjel megkéselte volt élettársát és annak három gyermekét, majd napokig bujkált a rendőrök elől. Kiderült, szerelmes volt egykori párja akkor még csak 15 éves lányába, akit teherbe is ejtett. A gyerek anyja eltiltotta őket egymástól, a férfi ezután dühében, részegen betört a házukba, ahol késsel támadt a családra.

Késes férfi elől menekült a pécsi diáklány

Késsel támadt egy diáklányra egy férfi hétfőn reggel Pécsen. A lány észrevette, hogy követik, és beszaladt az iskolába, így nem esett baja. A rendőrség szabálysértési eljárást indított, még keresik a támadót. Az iskola azt szeretné, ha térfigyelő kamerákat szerelnének fel a környéken.

Hős lett a bátor hajléktalanból

Délutánig már több mint 130 ezer dollárt, csaknem 30 millió forintnyi adományt gyűjtöttek össze Ausztráliában annak a hajléktalannak, aki pénteken segített a rendőröknek ártalmatlanná tenni a Melbourne-i késes ámokfutót. A 46 éves férfi egy bevásárlókocsival rontott neki az őrjöngőnek, miután az egy embert halálra szurkált, kettőt pedig megsebesített. Michael Rogers később azt mondta: csupán ösztönösen cselekedett. 

Épp jókor jártak arra a rendőrök

Hatalmas szerencséje volt annak a miskolci nőnek, akire késsel támadt az élettársa egy helyi dohánybolt előtt - épp akkor ment el mellettük egy rendőrautó, mikor a férfi megpróbálta megszúrni az asszonyt.

Késes fiú támadt az idős nőre

Késsel a kezében ment rabolni egy 15 éves fiú a gyanú szerint. Egy 79 éves egyedül élő asszonyhoz tört be a rabló Nagyrábén. Arcát eltakarta, hogy ne ismerjék fel, kiszemelt áldozatára kést fogott és pénzt követelt tőle,

Nem ölni akart a késes támadó

Nem akart ölni. Ezt mondta a bíróságon az a fiatal férfi, aki két évvel ezelőtt hasba szúrt egy mentőst a fővárosban. 4 évet kapott, az ítélőtábla kismértékben enyhített a büntetésén. Az akkor 16 éves fiatal valamilyen szintetikus drogtól lett rosszul, ezért hívtak hozzá mentőt. Útban a kórházba elővette a kését és megszúrta az ápolót, aki életveszélyesen megsérült.

Kényszergyógykezelésre küldenék a késelőt

Kényszergyógykezelésre ítélték a késes támadót. A férfi még tavaly nyáron, Budakalászon szúrt meg egy rendőrt, aki azért volt ott, mert a fiatalember egy konyhakéssel támadt rokonaira. Anyja szerint azért, mert kevesellte a pénzt, amit kapott tőlük. A rendőrök csak úgy tudták megfékezni, hogy lábon lőtték. A bíróság szerint a férfinak pszichés problémái vannak. Ügyvédje szerint nem biztos, hogy szükség van a kényszergyógykezelésre, ezért fellebbeztek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való